واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل حفاظت محیط زیست اردبیل مطرح کرد
بیتوجهی مسئولان به تخریب و ساخت و سازهای غیرقانونی در گردنه حیران
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: تخریب و ساخت و سازهای غیرقانونی در گردنه حیران اسباب تأسف و تاأثر است که ما بارها هشدارهای لازم و راهکارهای پیشگیرانه در جلوگیری از این تخریب را گوشزد کردهایم.
![خبرگزاری فارس: بیتوجهی مسئولان به تخریب و ساخت و سازهای غیرقانونی در گردنه حیران خبرگزاری فارس: بیتوجهی مسئولان به تخریب و ساخت و سازهای غیرقانونی در گردنه حیران](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/03/18/13930318000406_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدرضا موسوی پیش از ظهر امروز در گرامیداشت هفته حفاظت محیط زیست با شعار «هفت میلیارد رویا یک سیاره با احتیاط مصرف کنیم» در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در گذر از گردنه حیران هم در حوزه استان اردبیل و تأسفبارتر از آن در حوزه استحفاظی گیلان شاهد تخریب و نابودی جنگل و بیشهزارهای ناب حیران هستیم که جز تأسف و تأثر در این مورد نمیتوان چیزی بیان کرد. وی ویلاسازیها و ساخت و سازهای نابجا، برداشت نامناسب معادن و همچنین ویرانی جنگلها و محیط های طبیعی را از جلوههای نگرانکننده محیط زیست در حوزه گردشگری محور اردبیل به سمت آستارا و گردنه حیران توصیف کرد و افزود: باید همه با احساس مسئولیت در مقابله با این تهدید واقعی بلند شده و اجازه ندهیم عدهای سوء استفادهکننده از این محیط بهرهبرداری لازم را داشته باشند. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با بیان اینکه تخریب محیط زیست و آلوده کردن آن امروز به یک چالش جدی برای بشریت تبدیل شده است، گفت: قطعاً به یک جنبش حفاظتی از محیط زیست نیازمندیم. موسوی ضرورت آشنایی مردم با طبیعت و رفتار مهربانانه را در این زمینه یادآور شد و بیان کرد: جای تأسف است که امروز بشریت اصلیترین موضوع را رها کرده و به دنبال فرعیات در تلاش برای انجام کارهای غیرضروری و غیرمعمول است. این مسئول به موضوع دفع پسماند و زباله در استان اردبیل به شکل غیراصولی از سوی بسیاری از شهرداریها اشاره کرد و یادآور شد: بارها با نشستی که با شهرداران داشتیم اعلام کردیم که این وضعیت دفع زباله برای ما قابل قبول نیست و باید در مدیریت این حوزه با نگاه واقعبینانه عمل کنیم. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بالا بودن سرانه تولید زباله را حتی بالاتر از سطح کشور و جهانی در استان اردبیل یادآور شد و عنوان کرد: تمام فرمانداران و بخشداران مؤظف شدند تا طرح جامع مدیریت پسماند را اجرایی کرده و عملیاتی کنند چرا که این وضعیت دفع پسماند برای ما قابل قبول نیست. موسوی افزود: باید در تولید کمپوست یا تولید برق در زمینه مدیریت پسماند به شکل اصولی توجه کنیم و بکوشیم تا جلوی برخی از تخریبها و نارساییها گرفته شود. وی برنامههای هفته محیط زیست را بیان کرد و گفت: امسال با شعار «هفت میلیارد رویا و یک سیاره، با احتیاط مصرف کنیم» این هفته را گرامی میداریم و تمام تلاشمان بر این است تا در همه حوزهها اعم از آب، زمین و هوا در مقابله و جلوگیری از تخریبهای نابجا اقدامات و برنامهریزیهایمان را به انجام برسانیم. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در پایان سخنان خود نمونه این برنامهها را با همراهی تشکلهای مردم نهاد، پاکسازی محیط های طبیعی و گردشگری، دیدار مسئولان و فعالان عرصه محیط زیست با امام جمعه اردبیل با هدف بهرهگیری از رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل درباره اهمیت کار و فعالیت در این حوزه، دیدار با استاندار اردبیل و همچنین آگاهسازی مردم نسبت به نابودی محیط زیست و پاسداری از موازین عقلی و منطقی در این حوزه اعلام کرد. انتهای پیام/62004/ت40
94/03/16 - 13:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]