واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه بندرعباس
محیط زیست باید در پروسه مقابله با زمین خواری همکاری بیشتری کند
امام جمعه بندرعباس گفت: تشکیلات مرتبط با حفاظت از محیط زیست باید در پروسه مقابله با زمین خواری همکاری بیشتری کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیتالله غلامعلی نعیمآبادی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت رحلت امام خمینی (ره) اظهار داشت: در این مراسم امری که بسیار قابل تامل است اینکه مقام معظم رهبری چندین بار از همه از جمله رسانهها و ادارات خواستند، که براساس خط و آرمانهای واقعی امام حرکت کنند. وی به قیام خونین 15 خرداد اشاه و از این روز به عنوان ریشه تمام روزهای خدا در انقلاب اسلامی ایران یاد کرد که حتی 22 بهمن 57 نیز فرزند آن است.
امام جمعه بندرعباس در ادامه با اشاره به فعالیتهایی که سبب تخریب محیط زیست و طبیعت و نامتبوع شدن فضای زندگی شهروندان میشود، اظهار داشت: باید با فعالیتها و کارهای غیر قانونی در این راستا به طور جد برخورد شود.
وی ادامه داد: در اقداماتی شاهد بودهایم که در مناطق اطراف مرکز استان و یا در قشم و درگهان اقداماتی برای رفع تصرفات و جلوگیری از تخریب محیط زیست صورت گرفته، اما معلوم نیست این گونه اقدامات در شهر بندرعباس رنگ و بوی جدی به خود نمیگیرد. نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای خبرگان از پدیده زمینخواری و تخریب محیط زیست در هرمزگان و به ویژه شهر بندرعباس به عنوان یک غده سرطانی یاد کرد و افزود: برای شناسایی دستهای پشت پرده در تخریب محیط زیست و زمینخواری محیط زیست باید در این زمینه همکاری کند. نعیمآبادی ادامه داد: همه شنیدیم و دیدم که مقام معظم رهبری نیز به طور شفاف خواستهها و نظرات خود در این باب را در ماههای گذشته اعلام کردهاند و در این راستا همه مردم و جامعه باید جلوی تشکیل هر فضایی را انتهای آن به تخریب محیط زیست ختم میشود بگیرند. نماینده ولی در هرمزگان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از مسئولان محیط زیست خواست نسبت به جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی حساسیت بیشتری از خود نشان دهند.
نعیمآبادی که همواره طی سالهای اخیر در خطبههای خود از فضا و بهداشت محیط شهر بندرعباس و به ویژه وضعیت خورهای عرضی در این شهر انتقاد کرده است، در این خطبه نیز به این موضوع پرداخت و افزود: امروز فاضلاب، بوی تعفن خورها و فعالیتهای صنعتی غرب، سلامت مردم بندرعباس را با مخاطره روبرو کرده است.
این مسئول در ادامه به روز 20 خرداد روز صنایع دستی نیز اشاره و از این صنعت به عنوان یکی از شاخصهای مهم تمدنی و اجتماعی نام برد که میتواند در خدمت تقویت اقتصاد کشور درآید. وی با بیان اینکه استانهای همانند هرمزگان در این صنایع حرفهای زیادی برای گفتن دارند، یادآور شد: یکی از راههای موفقیت در اقتصاد مقاومتی احیا صنایع دستی است و نباید فراموش کرد کشورهایی همانند چین به واسطه صادارت صنایع دستی خود بر دنیا حاکم شدند. انتهای پیام/88001
94/03/15 - 16:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]