تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860429111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دو توطئه آمریکایی که رهبر عالی ایران با موضع سرسختانه خنثی کرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


البناء نوشت؛
دو توطئه آمریکایی که رهبر عالی ایران با موضع سرسختانه خنثی کرد
«غرب می خواست راه های جدیدی از این طریق با استفاده اطلاعات به دست آمده برای تحریم این کشور بکارگیرد تا در صورت همراهی نکردن تهران در مراحل بعدی مذاکرات، به اعمال تحریم های سازمان یافته اقدام نماید. ولی رهبر ایران این نقشه ها را ناکام کذاشت.»



  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه "البناء" در سرمقاله امروز خود به قلم "عصام نعمان" نوشت: «بر کسی پوشیده نیست که همپیمانان منطقه ای آمریکا گر چه به ظاهر درباره توافق هسته ای با ایران دشمنی اظهار نکنند ولی مخالفت های خود را ابراز داشته اند.     آنها به این نتیجه رسیده اند که توافق هسته ای با ایران به معنی این است که قدرت تهران از لحاظ نفوذ در منطقه به روز رسانی خواهد شد و جان تازه ای خواهد گرفت.»      این روزنامه لبنانی در ادامه به تلاش های بی وقفه همپیمانان غرب به ویژه عربستان و ترکیه در مبارزه با برنامه هسته ای ایران پرداخت و نوشت:«ترکیه و عربستان تلاش خود را بر این متمرکز کرده اند تا از طریق فرماندهی کردن جنگ های نیابتی علیه ایران این کشور را از لحاظ سیاسی و نفوذ در منطقه تضعیف کنند.»  

این روزنامه در ادامه نوشت: «سقوط الرمادی به دست داعش یکی از نقشه هایی است که آمریکا در نظر دارد از طریق آن همپیمانان عراقی ایران مانند حزب الله عراق را با داعش مواجه کند تا بلکه از این طریق بر ایران فشار آورد تا بلکه بتواند طی مذاکرات هسته ای از ایران امتیاز بگیرد.»  

این روزنامه در ادامه گزارش داد: «اوباما می خواست با ساقط شدن الرمادی موضعگیری همپیمانان ایران را متزلزل کند و از این طریق به دنبال امتیازگیری از ایران در مذاکرات باشد. ولی رهبر عالی ایران دست پیش گذاشت و با اعزام وزیر دفاع این کشور به عراق، ثابت کرد واشنگتن نمی تواند به این سادگی جبهه علیه تهران باز کند.»     این روزنامه در ادامه سرمقاله خود به توطئه دیگر آمریکا در خصوص توافق هسته ای پرداخت و گزارش داد:«موضع جدی و سرسختانه ای آیت الله خامنه ای درباره اجازه ندادن تفتیش پایگاه های نظامی و تحقیق از دانشمندان هسته ای محاسبات آمریکایی ها را به هم زد.     آمریکا می خواست راه های جدیدی با استفاده اطلاعات به دست آمده از تأسیسات نظامی و دانشمندان هسته ای ایران برای تحریم این کشور بکارگیرد تا در صورت همراهی نکردن تهران در مراحل بعدی مذاکرات، به اعمال تحریم های سازمان یافته اقدام نماید. ولی رهبر ایران این نقشه غرب را ناکام کذاشت.»     این روزنامه در پایان نوشت: «همه منتظر هستند که با پایان ماه جاری چه تحولاتی در منطقه صورت خواهد گرفت؟ آیا تحولات جدید به فرو نشاندن درگیری ها و تنش ها منتهی خواهد شد یا اینکه آتش تنش ها شعله ورتر خواهد شد.»    

  512



۰۵/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن