محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843223224
جدیدترین اظهارات هاشمی درباره مکفارلین
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جدیدترین اظهارات هاشمی درباره مکفارلین
آیتالله هاشمی رفسنجانی میگوید پس از ماجرای مکفارلین، وزارت خارجه جنبههای مختلف این ماجرا در آمریکا را جمعآوری و ترجمه کرد و دو جلد کتاب تهیه شد که به دلیل برخی ملاحظات، منتشر نشد اما امروز شاید انتشار آن مانعی نداشته باشد و اگر صلاح دیده شد، چاپ و منتشر شود.
آفتاب : هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با روزنامه شرق، به برخی پرسشها درباره قضیه مکفارلین در دوران جنگ تحمیلی پاسخ داده است. در این مصاحبه آمده است:
29 سال از آن ماجرا گذشته است؛ از روزی که هیأتی آمریکایی به سرپرستی «رابرت مکفارلین»، مشاور امنیتی «رونالد ریگان»، برای مذاکره درباره آزادی گروگانهای آمریکایی در لبنان، در ازای فروش تجهیزات نظامی مورد نیاز ایران در جنگ، با پاسپورتهای ایرانی وارد ایران شدند. سه روزی ماندند و رفتند. هفت ماه بعد خبر در روزنامه «الشراع» لبنان منتشر شد.
هاشمی رفسنجانی به پیشنهاد امام(ره)، در نخستین نمازجمعه وقت، جزئیات ماجرا را با مردم در میان گذاشت. هاشمی در خاطرات سال 64 و 65 خود درباره آن ماجرا نوشته است و بعدا در گفتوگوهایی، بخشهایی از آن ماجرا را بیان کرده است. کتابی هم با همین عنوان از سوی دفتر نشر معارف انقلاب منتشر شده است و برخی افرادی که در جریان ماجرا بودند مانند «علی هاشمی» برادرزاده هاشمی و «محسن کنگرلو» مشاور امنیتی نخستوزیر وقت، هم دراینباره صحبت کردهاند.
در آنسوی ماجرا، هم خاطرات افرادی چون «مکفارلین» منتشر شد و هم گزارشی معروف به «تاور» از سوی کنگره آمریکا. افشای ماجرا، آن زمان در مجلس ایران هم اعتراضاتی بهدنبال داشت و با ورود امام(ره)، قضیه پایان یافت. پرونده مکفارلین، اما در همان سال 65 بسته نشد؛ اتفاقات بعدی نشان داد این ماجرا در فضای داخلی سیاسی ایران هنوز آنقدر ظرفیت دارد که هر از گاهی به محلی برای ماجراجوییها و دعواهای سیاسی بدل شود. نمونه آن، گفتوگوی سال گذشته «محمد خامنهای» با نشریه رمز عبور بود. سؤال درباره ماجرای مکفارلین همچنان بسیار است. در سالگرد ورود هیأت آمریکایی، با «اکبر هاشمیرفسنجانی»، گفتوگو کردهایم.
درباره ماجرای مکفارلین، برخی از افراد گفتهاند اگر در آن شرایط، هیأت آمریکایی که به ایران آمده بودند، عجله نمیکردند و بیشتر صبر میکردند، شاید دوسوی ماجرا به توافق میرسیدند. حتی شنیدیم شما هم بهخاطر جنگ و مضیقه خرید اسلحه، موافق بودید، ولی گویا در یک جلسه سران، عدهای مخالف بودند. خیلی دوست داریم بدانیم چه کسانی مخالف بودند؟ آیا واقعا اگر هیأت آمریکایی عجله نکرده و مانده بودند، میتوانستیم به نتیجهای برسیم؟
بسمالله الرحمنالرحیم، ماجرای مکفارلین یک مسأله ملی بود. ما در جنگ به جایی رسیده بودیم که بعضی از ابزار نظامی بسیار مهم، بهخاطرِ نداشتن قطعههای حساس، از کار افتاده بودند. شرایطی پیش آمد که خود آمریکاییها حاضر شدند قطعاتی را که ما خیلی نیاز داشتیم، به ما بدهند. البته آمریکاییها در آنموقع که این اتفاق افتاد، فهمیده بودند که ما در جنگ نمیبازیم و وضع عراق در میدان جنگ، خوب نیست. چون تا آن زمان از عراق حمایت کرده بودند، میخواستند به ما نزدیک شوند تا بعد از جنگ برنده باشند. خیلی طبیعی وارد قضیه شدیم. فردی به نام آقای قربانیفر که در زمان شاه با بعضی از آمریکاییها ارتباط داشت، با بعضیها در داخل شرکت داشتند، با هم کار میکردند، رفیق بودند و ارتباط خانوادگی داشتند. بعد از کودتای نوژه که دستش در کودتا کشف شد، فرار کرد و به آمریکا رفت. در آنجا بهدنبال بازار سیاه اسلحه رفت و از جاهای مختلف اسلحه پیدا میکرد و به ما میفروخت. رابطش مشاور آقای موسوی، آقای محسن کنگرلو، بود که مشاور امنیتی بود. او مذاکره میکرد و سلاحهایی را که نیاز داشتیم، از بازار سیاه تهیه میکردند و میآوردند.
آمریکاییها فهمیدند که ما سلاحها را چندبرابر قیمت در بازار سیاه میخریم. به آقای قربانیفر گفتند: چرا ایرانیها از بازار سیاه با چندبرابر قیمت سلاح میخرند؟ بیایند از خود ما بخرند. اگر با ما قرارداد ببندند، ما سلاح میدهیم. بعد هم گفته بودند ما انتظاری هم داریم. عدهای از شخصیتهایشان را در لبنان گروگان گرفته بودند. میگفتند: ایران کمک کند که آنها آزاد شوند و ما هم نیازها را میدهیم. نامهای هم نوشتند. نامه را قربانیفر نوشته بود و به آقای کنگرلو داد. چون من مسئول جنگ بودم، نخستوزیر، آن را برای من فرستاد. من هم در جلسه سران مطرح کردم. احمدآقا هم بود که با امام هم مطرح کرد. امام هم گفتند: اقدام کنید تا هرچه نیاز جنگ است، بگیرید و ما مخالفتی نداریم. جنگ ما در رأس امور است.
یعنی همه در جریان بودیم. ما بهعنوان رئیس مجلس، رئیسجمهور، رئیس قوهقضائیه، نخستوزیر و حاجاحمدآقا اطلاع داشتیم و امام هم با واسطه در جریان بودند. اگر اتفاقی میافتاد، خودمان میرفتیم و به امام توضیح میدادیم. مدتی اینگونه بود، مثلا چند فروند تاو میگرفتیم. تاو موشکهای ضدتانک است که برای شکار تانکها خیلی مؤثر است. تانکها نمیتوانند از چهار کیلومتری جلوتر بیایند. اگر با هلیکوپتر بزنیم، از راههای خیلی دور هم میتوان عمل کرد. آن را تولید نمیکردیم و الان تولید میکنیم. در بین موشکهای ضدهوایی، هاگ بهترین موشک است که البته بعدها چیزهایی آمده که خیلی قویتر است و خودمان هم میسازیم. در زمان شاه چند سِت هاگ خریده بودند که در جنگ استفاده میکردیم، ولی در حال تمامشدن بود. فضاها را با آن موشکها حفظ میکردیم. رادارها در جنگها چشم هستند، یعنی نیروهای نظامی میفهمند که چه خبر است و دشمن از کجا میآید. رادار داشتیم، ولی لامپ حساس آن تمام شده و سوخته بود. برای تهیه این نیازها وارد مذاکره شده بودیم. آقای قربانیفر اینها را خرید. آمریکاییها هم میدادند. چندبار برای ما آوردند و ما هم تلاش کردیم و آمریکاییها را در لبنان پیدا کردیم. گروه خاصی آمریکاییها را گروگان گرفته بودند و ما از طریق حزبالله آنها را شناختیم. باید به آنها پول میدادیم، حزبالله هم کمک میکرد گروگانها را آمریکاییها پس میگرفتند، در مقابل، یک محموله هم میرسید. مدتی ادامه داشت و اعتمادی جذب شده بود که آنها سلاحها را داده بودند و بعضی از مشکلات ما هم حل شده بود. مدتی که گذشت، توسط آقای قربانیفر پیغام داده بودند که چرا جزئیجزئی باشد؟ بیایید یک قرارداد کلی ببندیم تا نیازهای تسلیحاتی شما را بدهیم. گفته بودند هیأتی را میفرستیم. در جلسه سران مطرح کردیم و موافقت شد.
آنها نگفته بودند هیأت به ریاست مکفارلین که موقعیت ممتازی داشت، میآید. ما فکر کردیم یک هیأت تجاری است. آنها آمدند و به همراه خود کانتینری پر از سلاحهایی را که میخواستیم، آوردند. یکبار موشکهایی آوردند که آقای روحانی به فرودگاه رفت و دید، چون آقای روحانی معاون من در قرارگاه بود. ایشان رفت دید و گفت اینها مارک اسرائیلی دارد. در همانجا آنها را نگاه داشتیم که هواپیمایی آمد و آنها را برد و عوضش را آورد، یعنی تا این حد حساس بودیم که پای اسرائیلیها در میان نباشد. هیأت آمد و در فرودگاه نیروهای ایرانی فهمیدند که مکفارلین رئیس آنهاست. طول کشید تا به ما اطلاع دادند و ما هم جلسه تشکیل دادیم و به امام گفتیم که مکفارلین در هیأت هست، چهکار کنیم؟ ایشان گفتند: حالا که آمدند، نمیشود برگردانید. منتها برایش تشریفات آنگونه قائل نشوید و در مقرهایی که برای میهمانان عالیرتبه داریم، نبرید و به هتل ببرید و شما هم ملاقات نکنید، یعنی هیچکس از سران با آنها ملاقات نکند. ولی افراد وارد را برای مذاکره بفرستید. سه روز در هتل مذاکره کردند که آقای وردینژاد از اطلاعات سپاه و آقای دکتر هادی از مجلس مأمور شدند تا مذاکره کنند. اشکالاتی در مذاکرات بود. چون آسان نیست که همه مسائل را در یک جلسه بتوان حل کرد. به جایی رسیدند و آنها رفتند.
پس اگر مانده بودند، حل میشد.
نه؛ باید میرفتند تا شرح سفر و مذاکرات را به مسئولان خود بگویند. طبیعی بود که باید این کار میشد. بعد قضایا به آنجا رسید که احساس کردیم سلاحهایی که آقای قربانیفر به ما فروخته، گران فروخته است. مثلا 14 میلیون میارزید، 20 میلیون از ما پول میخواست. شش میلیون را ندادیم و گفتیم که قیمتها با کتابچه نمیخواند، چون کتابچهای برای قیمتها داشتیم. فرض این بود که از آمریکاییها میگیرد و به اینجا میآورد، به همین خاطر حق دلالی میگیرد. پول را ندادیم و وی به آیتالله منتظری شکایت کرد که اینها پول مرا نمیدهند.
آیتالله منتظری اصلا خبر نداشت و ما ایشان را در جریان این کارها نمیگذاشتیم، چون مسئولیت ایشان این نبود. از داخل بیت آیتالله منتظری این خبر به مجله الشراع رفت. خود ایشان نفرستاده بود. هیاهو شد و امام(ره) هم به من دستور دادند و گفتند: برو و هرچه گذشته، واقعیت را به مردم بگو تا در جریان باشند.
در جریان مکفارلین باند تندرو مهدی هاشمی بهنوعی با افشای ماجرا باعث شد آن مذاکرات بهسرانجام نرسد. به اعتقاد شما آن ماجرا تا چه اندازه به وضعیت امروز مذاکرات هستهای ما شبیه است و شباهت و نقش تندروهای داخلی امروز را در ماجرای هستهای با تندروهایی که آن روز ماجرا را فاش کردند، در چه میبینید؟ و اگر آن افشاگری در مجله الشراع صورت نمیگرفت، به اعتقاد شما مذاکرات تا کجا و چطور ادامه پیدا میکرد؟
ماهیت این دو موضوع کاملا متفاوت است. نمیتوان دو موضوع متفاوت را با یک نگاه تفسیر کرد. در آن موضوع بسیاری از کسانی که میتوانستند در مخالفت تندروی کنند، در جریان نبودند و در موضوع هستهای تمام مسائل از چندسال پیش به صورت شفاف در جامعه گفته میشود. این نوع افراطگریها در یک چیز و آن هم نتیجه، مشترکاند که به ضرر منافع ملی تمام میشود.
در جریان مذاکرات با آمریکاییها ایران توانست بخشی از تسلیحات مورد نیاز جنگ را تأمین کند و پیشرفتهای قابلتوجهی در جنگ داشته باشد، از جمله فتح فاو. گفتههای فرماندهان جنگ هم طی همان مدت، حاکی از این است که ما در جنگ دست بالا را داریم. اما بهطور مشخص بعد از برهمخوردن مذاکرات، وضعیت ایران در جنگ برعکس میشود. موشکباران تهران و بعد، از دسترفتن فاو رخ میدهد. به اعتقاد شما در صورتی که مذاکرات ادامه پیدا میکرد، سرنوشت جنگ بهگونهای دیگر تمام میشد؟
اصولاً غرب و شرق در آن شرایط نمیخواستند جنگ تحمیلی عراق با ایران برنده واقعی داشته باشد. آنها میخواستند تخم کینه را که در منطقه کاشته بودند، آبیاری کنند. گاهی که قدرت ما برتر میشد، شرق حمایتهای همهجانبه از صدام را افزایش میداد تا جایی که میگویند در مقطعی مشاوران نظامی در ستادهای ارتش بعث حضور داشتند. البته داشتن تجهیزات کامل، نوعی آرامش نظامی ایجاد میکند که اگر داشتیم و از تمامشدن سلاحها دلهره نداشتیم، شاید میتوانستیم برنامههای دیگری برای عملیاتها بریزیم.
آمریکاییها یکبار هم تلاش کردند از طریق ارتباط با برادرزاده شما در لندن با ایران ارتباط بگیرند و از این طریق خواسته خود یعنی آزادی بقیه گروگانها در ازای فروش سلاح را در پیش بگیرند. چرا با برادرزاده شما تماس گرفتند؟
باید از آنها بپرسید. ولی ظاهر قضیه این است که میخواستند مسائل و خواستههایشان را به من، به عنوان فرمانده جنگ، اطلاع دهند.
آقای کنگرلو معتقدند در قضیه فروش تسلیحات، بحث گرانفروشی خیلی مطرح نبوده و با توجه به نیاز ما به آن تسلیحات و تأثیر در تغییر توازن جنگ بهنفع ما بود اینکه انحصار تولید و فروش دست آمریکا بود، خیلی این بحث قیمت نمیتوانسته قابلِ طرح باشد و حتی خرید تجهیزات جنگ در آن شرایط با قیمت بیشتر به نفع ما بوده است.
البته اگر شرایط آنگونه نمیشد، امکان حل آن مشکل وجود داشت. به خاطر گرانی، قضیه بههم خورد و شرایط عوض شد، آن گرانی فقط عاملی شد برای فاششدن یک جریان محرمانه.
آقای کنگرلو معتقدند هاگها اصلا مارک اسرائیلی نداشت و این ماجرای اسرائیلیبودن صحت نداشته و احتمالا به شما اطلاعات اشتباه رسانده شده است.
در آن مقطع، ما به نیروهای خود اطمینان و اعتماد کامل داشتیم و آنها گزارش داده بودند که چنین است. مدتها در فرودگاه ماند تا تعویض کردند.
گفته میشود چون منوچهر قربانیفر باقی پول خود را دریافت نکرد، ماجرا را نزد بیت آیتالله منتظری فاش کرد. آیا اینجا اشتباه از جانب ما نبود که فقط به صرف گرانفروشی، جلوی یک معاملهای که میتوانست بهنفع ما در جنگ تمام شود، گرفته شد؟
نه، عوامل متعددی در ماجرا دخیل بود، مثلا در آمریکا آنقدر رسوایی بهبار آورده بود که منجر به خودکشی یکی از شخصیتهایشان شد. گرانی قیمتها عامل آشکار بود. شاید عوامل مخالف و ایادی صهیونیستها در دو طرف کارشکنی میکردند. افشای آن جریان برای کاخ سفید بسیار گران تمام شد و زلزله سیاسی در آمریکا رخ داد. گروههای تحقیق بسیار کار کردند و دو مشکل داشتند؛ هم آنگونه معامله با ایران و هم ارسال پول آن به نیکاراگوئه برای تقویت مخالفان رژیم حاکم.
رسانههای آمریکا ماهها به آن پرداختند. در آن زمان وزارت خارجه جنبههای مختلف این ماجرا در آمریکا را جمعآوری و ترجمه کرد و دو جلد کتاب تهیه شد. به ملاحظاتی، آن کتاب منتشر نشد. امروز شاید انتشار آن مانعی نداشته باشد، مناسب است بررسی شود. اگر صلاح دیده شد، چاپ و منتشر شود. بسیار پرفروش خواهد بود و مردم میفهمند که تدبیر ایران با هدایت امام چگونه یک افتخار سیاسی بهبار آورد و در مقابل، چگونه آمریکا سالها در گرداب و التهاب بود.
البته در ایران جمعی خواستند بلوا راه بیندازند، ولی امام که از قبل دستور داده بودند حقایق به مردم گفته شود، جای شبههای نمانده بود و درعینحال، با یک نهیب مناسب، حرکت آنها را در نطفه خفه کردند.
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
جدیدترین اظهارات هاشمی درباره مکفارلین |اخبار ایران و جهان
جدیدترین اظهارات هاشمی درباره مکفارلین کد خبر ۵۰۳۱۷۵ تاریخ انتشار ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۲ - 25 May 2015 آیتالله هاشمی رفسنجانی میگوید پس از ماجرای مکفارلین وزارت خارجه جنبههای مختلف این ماجرا در آمریکا را جمعآوری و ترجمه کرد و دو جلد کتاب تهیه شد که به دلیل برخی ملاحظات مجدیدترین اظهارات هاشمی رفسنجانی درباره مکفارلین / آیتالله منتظری را در جریان این کارها نمیگذاشتیم
جدیدترین اظهارات هاشمی رفسنجانی درباره مکفارلین آیتالله منتظری را در جریان این کارها نمیگذاشتیم آیتالله هاشمی رفسنجانی میگوید پس از ماجرای مکفارلین وزارت خارجه جنبههای مختلف این ماجرا در آمریکا را جمعآوری و ترجمه کرد و دو جلد کتاب تهیه شد که به دلیل برخی ملاحظات منتشراظهارات محسنیاژهای درباره پرونده مهدی هاشمی، انتخابات مجلس و...
اظهارات محسنیاژهای درباره پرونده مهدی هاشمی انتخابات مجلس و معاون اول قوه قضائیه گفت قوه قضائیه بصورت جدی در تلاش است که از این به بعد منابع طبیعی مورد تعدی قرار نگیرد آفتاب حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جمع خبرنگاران در یاسوج افزود منابع ملی محاظهارات منسوب به محسن رضایی درباره دفاع ایران از عربستان تکذیب شد
در پی انتشار بعضی صحبت ها از محسن رضایی در مجامع خبری اظهارات منسوب به محسن رضایی درباره دفاع ایران از عربستان تکذیب شد دفتر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارات منسوب به وی درباره دفاع ایران از عربستان را تکذیب کرد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز دفتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیاظهارات خاتمی درباره انتخابات مجلس دهم
اظهارات خاتمی درباره انتخابات مجلس دهم سخنگوی حزب مشارکت با بیان اینکه به دنبال این هستیم که با یک لیست واحد در انتخابات مشارکت کنیم گفت قدمهای خوبی برداشته شده و امیدواریم در آینده نتایج آن را ببینیم خبرگزاری فارس سید محمدرضا خاتمی سخنگوی حزب مشارکت در حاشیه مراسم ختم صادقاظهارات آقامحمدی درباره معایب خصوصیسازی آموزش و پرورش
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۱ نماینده خرمآباد و چگنی در مجلس گفت خصوصیسازی آموزش و پرورش خیانت در حق مردم است ابراهیم آقامحمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان با اعتقاد به اینکه وزارت آموزش و پرورش به دنبال برچیده شدن تحصیل رایگان است اظاظهارات روحانی درباره اتفاقات بازی تراکتور
اظهارات روحانی درباره اتفاقات بازی تراکتور رییس جمهور با تاکید بر اینکه هیچ کس نمیتواند با احساسات مردم قهرمان آذربایجان و تبریز بازی کند تصرییح کرد اگر کسی در این حادثه مقصر باشد تردید نداشته باشید که دولت با همه توان خود برای تنبیه او ایستادگی خواهد کرد خبرگزاری ایسنا رییساظهارات وقیحانه موشه یعلون درباره کودک کشی و حمله اتمی
اظهارات وقیحانه موشه یعلون درباره کودک کشی و حمله اتمی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی کشتار زنان و کودکان را منطبق بر ارش های یهودی و غربی توصیف کرد و گفت در این باره با کشورهای غربی زبان مشترکی دارد و از حضور در دادگاه های آنها ابایی ندارد وی افزود انداختن بمب اتمی در هیروشیما کاریاظهارات اوباما درباره داعش حیرتانگیز است
اظهارات اوباما درباره داعش حیرتانگیز است سناتور آمریکایی جان مککین اظهارات اخیر باراک اوباما در مصاحبه با مجله آتلانتیک مبنی بر اینکه واشنگتن در جنگ با داعش شکست نخورده است را حیرتانگیز خواند ایسنا جان مککین سناتور جمهوریخواه آمریکایی در مصاحبه با این شبکه گفت مطمئنا راتعبیر رئیس جمهور عراق درباره هاشمی
تعبیر رئیس جمهور عراق درباره هاشمی آقای فواد معصوم نیز در این دیدار با یادآوری سوابق توجهات و اقدامات خوب و نقش تأثیرگذار جمهوری اسلامی ایران برای کمک به مردم عراق در مراحل مختلف خطاب به آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت جنابعالی از شخصیتها و چهرههایی هستید که مردم عراق به ایشان اهاشمی رفسنجانی درباره نعمت زاده چه گفت؟
هاشمی رفسنجانی درباره نعمت زاده چه گفت سیاست > احزاب و شخصیتها - آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار وزیر معاونین و روحانیون شاغل در وزارتخانه صنعت معدن و تجارت با یادآوری سوابق مدیریتی نعمتزاده در مبارزه و مقطع پیروزی انقلاب اسلامی گفت ایشان همراه ما در هیأتاظهارات ضدهاشمی و روحانی محمدعلی رامین در حاشیه تظاهرات 500نفری دیروز
اظهارات ضدهاشمی و روحانی محمدعلی رامین در حاشیه تظاهرات 500نفری دیروز سیاست > احزاب و شخصیتها - شرق نوشت در حاشیه تجمع دیروز بسیج دانشجویی در میدان فلسطین که با حضور حدود500نفر برگزار شد محمدعلی رامین که از ابتدا در این مراسم حاضر بود در پاسخ به خبرنگار «شراظهارات رسایی درباره لایحه امضای موافقتنامه همکاری ایران و اوگاندا
چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۴ نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت چرا مجلس نباید مهمترین تفاهنامه بزرگ کشور در حوزهی هستهای را که به استقلال آزادی و حقوق فرزندانمان گره خورده است در مجلس تصویب کنیم به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا حمید رسایی با اشاره به درخواساظهارات جدید منندز درباره مذاکرات ایران
اظهارات جدید منندز درباره مذاکرات ایرانتاریخ انتشار شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۰۱ سناتور جمهوریخواه باب منندز پس از قانونی شدن طرح بازبینی توافق هستهای با ایران در بیانیهای اعلام کرد این قانون اطمینان میدهد که کنگره در هرگونه تفاهم به دست آمده با ایران تصمیم گحمید روحانی در جمع دانشجویان علوم پزشکی تهران: امام(ره) به پیشنهاد هاشمی درباره حذف شعار «مرگ بر آمریکا
حمید روحانی در جمع دانشجویان علوم پزشکی تهران امام ره به پیشنهاد هاشمی درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا اعتنایی نکردیک کارشناس تاریخ معاصر عامل اصلی اختلاف مردم با بنیصدر را تفکرات لیبرالی وی عنوان کرد و گفت امروز نیز در کشور با جریانی روبرو هستیم که همان تفکرات بنیصدر را در کشوواکنش ظریف به اظهارات جدید اوباما درباره ایران
واکنش ظریف به اظهارات جدید اوباما درباره ایرانتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۵ ۰۸ وزیر امور خارجه در خصوص اظهارات رئیس جمهوری امریکا در مصاحبه با الشرق الاوسط گفت صحبت های رئیس جمهوری امریکا صرفا تکرار اتهامات بی اساس قبلی و برای آرام کردن متحدانشان صورت می&zwnjاظهارات رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه درباره تشکل جهانی جانبازان
اظهارات رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه درباره تشکل جهانی جانبازان سیاست > احزاب و شخصیتها - تسنیم نوشت رئیس سیاست گذاری ائمه جمعه سراسر کشور در کنگره سراسري جمعيت جانبازان انقلاب اسلامي خواستار جهانی شدن حرکت جانبازان ایرانی شد او گفت آیا ما نمیتوانیم با-
سیاسی
پربازدیدترینها