تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860499173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بروجردی: ملت ایران به آمریکا بی اعتماد است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بروجردی: ملت ایران به آمریکا بی اعتماد است
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: بازدید از مراکز حساس و گفت‌وگو با افراد حقیقی و حقوقی در موضوع هسته‌ای پذیرفتنی نیست.
فارس:  علاءالدین بروجردی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، بیان داشت: مجلس نه کار تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان را تضعیف می‌کند و نه اجازه زیاده‌خواهی به آمریکایی‌ها می‌دهد.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران منسجم و مانند نظام آمریکایی‌ها نیست که سناتورهایش به مسئولان کشور نامه بنویسند، اضافه کرد: اکنون جمهوری اسلامی ایران مانند ده سال پیش که پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کرد در موضع ضعف نیست.
بروجردی افزود: در آن زمان آنها با داشتن دو سانتریفیوژ ما مخالفت کردند اما اکنون هزاران سانتریفیوژ داریم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در همه دوره‌ها این دیدگاه در شورای امنیت ملی وجود داشته است که مسائل هسته‌ای، محدود مطرح شود اما اکنون باید مردم در جریان مذاکرات قرار گیرند.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان کامل مسائل است، ادامه داد: در کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی، مسائل باز و شفاف مطرح می‌شود.

* نمایندگان مسائل را رصد می‌کنند
بروجردی گفت: همان گونه که مجلس هفتم پس از تعلیق همه فعالیت‌ها، از سرگیری آن را الزامی و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف و نقش تاریخی ایفا کرد، امروز نیز مجلس همان وضع را دارد و نمایندگان مسائل را رصد می‌کنند.
وی افزود: در کمیسیون امنیت ملی مجلس چهار طرح را بررسی و در جمع‌بندی یک طرح را انتخاب و برای تصویب به صحن علنی مجلس ارائه می‌دهیم.
بروجردی با بیان اینکه اجرای توافق باید دوطرفه باشد، گفت: جدولی برای حل مسائل بین دو طرف به تیم مذاکره کننده پیشنهاد کرده‌ایم.
بروجردی گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد به توافق خود عمل کند اما طرف مقابل عمل نکند، این غیرقابل قبول است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره طرح بازدید بازرسان آژانس از مراکز نظامی کشورمان که آمریکایی‌ها آن را مطرح می‌کنند، افزود: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه فصل‌الخطاب است.
وی گفت: در حالی که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید اطلاعات را فقط به مدیرکل آژانس ارائه می‌دادند اما آن اطلاعات را علنی و برای همه منتشر می‌کردند.

* بازدید از مراکز حساس و گفت‌وگو با افراد حقیقی و حقوقی در موضوع هسته‌ای پذیرفتنی نیست

بروجردی بیان کرد: همه فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران شفاف است اما اگر طرف‌های غربی بخواهند با توسل به پروتکل الحاقی از مراکز حساس کشورمان بازدید و با افراد حقیقی و حقوقی در موضوع هسته‌ای گفت‌وگو کنند این غیرقابل قبول است و پذیرفتنی نیست.
وی گفت: اگر زمانی پروتکل الحاقی در مجلس بررسی شود، این موارد در آن حذف خواهد شد.
بروجردی افزود: فناوری آب سنگین؛ هنرنمایی علمی کشور است و آمریکایی‌ها داشتن این فناوری را برای ایران پذیرفته‌اند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: هدف ما حفظ توانمندی هسته‌ای و جلوگیری از بهانه جویی‌های غربی‌هاست.
* اگر آمریکایی‌ها بخواهند با آتش بازی کنند دود آن به چشم خودشان خواهد رفت


وی درباره هشدار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کشاندن ناآرامی‌های منطقه به مرزهای کشورمان، گفت: ناآرامی‌های منطقه طراحی آمریکایی‌ها برای فشار بر محور مقاومت است و اگر آمریکایی‌ها بخواهند با آتش‌بازی کنند دود آن به چشم خودشان و همه بازیگران منطقه‌ای آنها خواهد رفت.

* اجازه نزدیکی ناآرامی‌ها به مرزهای کشورمان را نمی‌دهیم

بروجردی گفت: اجازه نزدیکی ناآرامی‌ها به مرزهای کشورمان را نمی‌دهیم و اگر آنها بخواهند این تجربه سنگین را بکنند، عواقب سنگینی برای آنها در پی خواهد داشت.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران زمانی که عراق با خطر داعش روبه‌رو شد و بغداد در آستانه سقوط قرار گرفت به سرعت تجربه‌های خود را به این کشور منتقل و نقش مهمی در نجات عراق داشت.

* منصوری آرانی: تیم مذاکره کننده از این خط قرمزها عبور نکرده

عباسعلی منصوری آرانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه با بیان اینکه شاخص‌هایی از جمله حفظ غنی‌سازی و آب سنگین خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است، گفت: تیم مذاکره کننده از این خط قرمزها عبور نکرده و این شاخص‌ها رعایت شده است.
وی افزود: در صورت توافق، مقدمات آن برای ما و طرف مقابل باید همزمان انجام شود و این موضوع بسیار مهم است.
منصوری آرانی گفت: طرح بازرسی از مراکز نظامی ما از طرف آمریکایی‌ها بیشتر جنبه روانی دارد و جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه اجازه بازرسی از این مراکز را نمی‌دهد.
وی افزود: تقویت علمی، اجرای اقتصاد مقاومتی، حضور شجاعانه در عرصه سیاسی و توان دفاعی و نظامی، شاخص های اقتدار کشور است.

* رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: از تیم مذاکره کننده گله‌مند هستیم

ابراهیم کارخانه‌ای رئیس کمیته هسته‌ای مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگوی تلفنی با این برنامه با بیان اینکه مجلس به جز موارد کلی در جریان مسائل مذاکرات هسته‌ای قرار ندارد، گفت: از این نظر از تیم مذاکره کننده گله‌مند هستیم.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس برای نقد و بررسی مذاکرات، باید در جریان مسائل قرار گیرند.

کارخانه‌ای گفت: ما با دشمنان خود در حال مذاکره هستیم و آنها در جریان کامل مطالب هستند اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان این مطالب نیستند.

* گزاره برگ ایران انتشار نیافت

وی افزود: در حالی که 230 نماینده انتشار گزاره برگ را از تیم مذاکره کننده خواستار شدند اما گزاره برگ انتشار نیافت و آمریکایی‌ها گزاره برگشان را منتشر کردند.

رئیس کمیته هسته‌ای مجلس گفت: در بحث رعایت خط قرمزها اگر بخواهد فقط چند دستگاه سانتریفیوژ بچرخد و غنی‌سازی صنعتی انجام نشود، سودی ندارد.

کارخانه ای افزود: ما به همه تعهدات توافق ژنو عمل کردیم اما آمریکایی‌ها یکصد تحریم دیگر را بر ایران اعمال کردند.

وی گفت: در حالی که تعهدات ما تخصصی و زمان بر است اما آنها می‌توانند یک ساعته تصمیمات خود را در زمینه تحریم و قطعنامه‌ها بازگردانند و اکنون نوبت آمریکایی‌هاست.

* هیچ کشوری اجازه بازرسی حریم امنیتی خود را به دیگران نمی‌دهد

کارخانه‌ای افزود: هیچ کشوری اجازه بازرسی حریم امنیتی خود را به دیگران نمی‌دهد و مجلس شورای اسلامی به هیچ عنوان زیر بار بازرسی از مراکز نظامی و امنیتی و اشخاص حقیقی و حقوقی نمی‌رود.
وی گفت: آقای عراقچی گفته است، 120 کشور پروتکل الحاقی را امضاء کرده‌اند در حالی که بیشتر این کشورها فناوری هسته‌ای ندارند.
رئیس کمیته هسته ای مجلس افزود: حفظ عزت ملت ایران مهمتر از موضوع هسته‌ای است و فرماندهان عرصه دیپلماسی باید مانند فرماندهان دوران دفاع مقدس عمل کنند.





تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن