واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یک استاد حوزه و دانشگاه:
استفاده از انرژیهای نوین یکی از نمودهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی است
یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: استفاده از انرژیهای نوین یکی از نمودهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی است و باید صاحبنظران امر در این زمینه کارهای بیشتری انجام دهند.
![خبرگزاری فارس: استفاده از انرژیهای نوین یکی از نمودهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی است خبرگزاری فارس: استفاده از انرژیهای نوین یکی از نمودهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/11/09/13911109000230_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیتالله روح الله قرهی ظهر امروز در جمع تعدادی از مدیران و نخبگان صنعت انرژی با اشاره به جایگاه انرژی در جهان و به تبع آن در کشور ایران اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای بهره بردن و پویا ساختن انرژی است و رهبر فرزانه انقلاب نیز بر همین امر تاکید ویژهای دارند. وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری به هیچ وجه به معنی استفاده نکردن از مواهب طبیعی و خداوندی نیست، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی در راستای مدیریت مصرف و همچنین استفاده از کالاهایی است که توان تولید آن در داخل کشور و توسط صنعتگران بومی وجود دارد. مؤسس حوزه علمیه امام مهدی(عج) بالاترین انرژی را تفکر بشری نامید و عنوان کرد: انسان با بالفعل کردن این انرژی بالقوه میتواند اثرگذاریهای بسیار مطلوبی را بر زندگی خود داشته باشد و شاه کلید این امر نیز تقواست. وی انرژیهای موجود در دنیا را به صورت بالقوه و موجود دانست که میتوان با تفکر بشری آن را بالفعل ساخت و یادآور شد: به طور مثال تفکر بشری توانسته تا نفت را از حال موجودیت به فعلیت تبدیل سازد. قرهی با تاکید بر اینکه انرژیهای موجود در طبیعت به دلیل جاودان بودن هستی، تمام شدنی نیستند، گفت: برخی به دروغ این صحبت را مطرح میکنند که روزی این گونه انرژیها همچون نفت، گاز و ذغال سنگ تمام میشوند که این موضوع به دلایل زیاد مردود است. وی با اشاره به انرژیهای زیادی که در جهان موجود است و میتواند در چرخه سوختی قرار گیرد، اظهار داشت: با این حال مردم هنوز شناخت کافی در مورد این گونه مواد ندارند و شاید در سالهای آینده به این شناخت برسند. این استاد حوزه و دانشگاه شاکله اصلی اقتصاد را بخش کشاورزی و زراعت دانست و اضافه کرد: به همین منظور صنعت نیز باید در خدمت کشاورزی باشد و از انرژی های موجود باید به نفع کاشت، داشت و برداشت استفاده کرد. وی با تاکید بر این که نباید انرژیهای تجدیدناپذیری چون نفت و گاز را سوختهایی ناپاک دانست، تصریح کرد: این طرز فکر به آن دلیل است که هنوز ما به خوبی نتوانستهایم سوختهای مزبور را پاک کنیم.
قرهی وجود شرکتهای دانشبنیان در زمینه انرژی را در امر توسعه اقتصادی کشور بسیار موثر خواند و خاطرنشان کرد: در حال حاضر مجموعههای مختلفی به ویژه در شهر مشهد در این زمینه فعالیت میکنند که دولت باید حمایتهای بیشتری از آنها انجام دهد. وی تصریح کرد: همچنین با پیوند این گونه شرکتها با مجموعههای دانشگاهی شاهد روزهای بسیار خوبی برای کشورمان در حوزه تامین انرژیهای پاک خواهیم بود. یکی از مدیران صنعت برق و انرژی نیز در این نشست با اشاره به دستاوردهای متخصصان کشورمان در حوزه انرژی گفت: در حال حاضر آمادگی کامل را برای ارتباط با مجموعههای کلان داریم و با توجه به ظرفیتهای موجود میتوان اقدامات قابل توجهی در حوزه تامین انرژی پایدار انجام داد. عارف خجسته با اشاره به تحولات جهانی در حوزه اقتصاد و انرژی افزود: در آیندهای نزدیک شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور و همچنین باز شدن بازارهای جدید در زمینه انرژی خواهیم بود که باید به بهترین شکل از این فرصت استفاده کرد. انتهای پیام/3138/ب۳۰
94/02/27 - 13:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]