تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860494829




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنان‌ رهبر‌ی کاخ‌سفید‌ را‌ وادار به‌ اعتراف‌ کرد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سخنان‌ رهبر‌ی کاخ‌سفید‌ را‌ وادار به‌ اعتراف‌ کرد




دادستان کل کشور گفت: سخنان شجاعانه رهبر معظم انقلاب اسلامی سخنگوی کاخ سفید را مجبور به اعتراف کرد.





مرکز خبر حوزه: حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی عصر پنجشنبه درگردهمایی طلاب و فضلای خراسان جنوبی مقیم حوزه علمیه قم در نمازخانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ، افزود: امروز هیچ نهادی همانند نهاد مقدس روحانیت پایگاه عظیمی به نام مردم ندارد و تاثیرگذاری آن هم نسبت به سایر اقشار نیز بیشتر می باشد و آن به دلیل اخلاص و تقوای عملی آنهاست.

وی اظهار داشت: امروز نمونه این تاثیرگذاری را در بیانات رهبر معظم انقلاب در خطاب به غربی ها می توان ذکر کرد که در این میان فرمودند؛ آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، بعد از سخنرانی رهبر معظم انقلاب، سخنگوی کاخ سفید از حرف خود پشیمان شده و گفت؛ ما قضیه حمله به ایران را مطرح نکرده ایم.

وی در ادامه به جایگاه علم و عالم اشاره کرد و گفت: اسلام جایگاه عظیمی برای اهل علم و عالم در نظر گرفته و باید قدر دان این نعمت الهی باشیم و همواره شاکر باشم.

رییسی افزود: یکی از عالمان، فقیهان هستند و فقیه کسی است که دین را به خوبی می شناسد، به آن عمل می کند و آن را در جامعه منتشر و موجبات هدایت انسان ها را فراهم می کند.

وی ادامه داد: طلبگی یک ضرورت است؛ زیرا طلبه با تحقیق و پژوهش و فهم در علوم اسلامی خود را به خدا نزدیک تر می کند.

وی اظهار داشت: اگر چه انسان در کنار سایر علوم می تواند به حقیقت برسد و آن زمانی اتفاق می افتد که انسان بتواند در کنار علوم تجربی، خدا را درک کرده و خود را به خداوند متعال نزدیک کند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه علوم حقیقی و تجربی با نگاهی توحیدی به یک سمت و سو توجه دارند، گفت: آنچه مسلم است، اینکه انسان به وسیله علوم تجربی به خداوند نخواهد رسید، بنابراین بهترین علوم برای دستیابی به حقیقت و نزدیکی به خداوند متعال علوم حقیقی است، که در آن آموزه های دین وجود دارد.

وی افزود: امام خمینی(ره) با نگاه به علوم حقیقی و توحیدی و درک عمیق از آموزه های دینی و عمل به آنها، توانست نهضت خویش را به عمق وجودی قلب های آزادی خواهان، نفوذ داده و انسان ها را علیه ظلم و ستم بشوراند؛ چون حرکت امام(ره) برای خدا بود، بسیاری از جوانان به او و راه ایشان اقتدا کردند.

وی گفت: راه امام خمینی(ره) که برگرفته از اخلاص و عمل در رفتار است، بهترین میراث برای جامعه و جوانان بود؛ تا با اقتدا به ایشان در هشت سال دفاع مقدس، جان خود را فدای انقلاب، اسلام و ولایت کردند.

رییسی خاطرنشان کرد: کسی که می خواهد در عرصه اجتماع حضوری پررنگ و موفق داشته باشد، باید در خود ظرفیت سازی کند؛ این ظرفیت سازی در حوزه میسر بوده و برای تاثیرگذاری هر چه بیشتر بر اجتماع تکیه گاه خود به معنویات را افزایش دهد.

وی در ادامه به وضعیت فرهنگی منطقه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: اگر چه استان خراسان جنوبی استانی جدید التاسیس است؛ ولی تاکنون کارهای خوبی در بخش های مختلف انجام شده است.

وی با بیان اینکه توسعه یافتگی برای این استان گرچه یک ضرورت به شمار می رود، ولی این توسعه یافتگی خود مشکلاتی را نیز به ارمغان آورده است، افزود: امروز فرهنگ، نقش مهمی در کم شدن جرائم اجتماعی دارد؛ بنابراین تا فرهنگ مترقی و الهی در یک جامعه حکم فرماست، راه های نفوذ جرائم بسته خواهد شد.

دادستان کل کشور نقش روحانیت و مبلغان را در نگهداری فرهنگ دینی بسیار سنگین و تاثیرگذار توصیف کرد و اظهار داشت: از امکانات فضای مجازی باید با مدیریت و سازماندهی دقیق و مناسب بهره گیری کنی







تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن