واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست استانداری مرکزی انتخابات مجلس خبرگان رهبری وشورای اسلامی در استان ها کلید خورد اراک - ایرنا - سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: کار برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در استان ها کلید خورده وابلاغیه این انتخابات از سوی وزیر کشور برای تمامی استان ها ارسال شده و هم اکنون کمیته های مربوطه در حال شکل گیری است.
شکرالله حسن بیگی روز چهارشنبه در همایش اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان اراک افزود: امانتداری از آرای مردم و ایجاد فضای انتخاباتی مناسب برای حضور آزادانه و آگاهانه مردم از وظایف هیات های نظارت و اجرایی انتخابات اسفند 94 است و بطور قطع هر کس را که شورای نگهبان تایید کند و رای بیاورد برای همه محترم است.
وی تصریح کرد: به هیچ وجه نباید برای حضور کاندیداها و تبلیغات آنها در مناطق مختلف شهر و روستا از امکانات دولتی و یا شوراهای اسلامی استفاده شود.
وی با تبریک روز شوراها ، اعضای شوراها را یار و مددکار مدیران دستگاه های اجرایی خواند و گفت: مدیران اجرایی استان و شهرستان هم باید در جلسات هم اندیشی و تصمیم گیری شوراهای شهر و روستا حضور پیدا کنند چرا که افراد تحصیل کرده و توانمند فراوانی در قالب شوراها مشغول خدمت هستند و استفاده از نظرات کارشناسی آنان در تصمیم گیری ها راهبردی است.
سرپرست استانداری استان مرکزی ، شوراها را بهترین حلقه واسط برای همدلی و همزبانی میان دولت و ملت دانست و افزود: نهادینه شدن ساختار شوراها مرهون حرکتی جهادی برای شورای عالی استان ها و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
حسن بیگی گفت: افزایش روحیه کار جمعی، ایجاد تعامل مناسب با شهروندان و روستاییان و تقویت مشارکت های مردمی به سوی فعالیت های عمرانی و اجتماعی، داشتن برنامه مدون و مشخص با توجه به نیازمندی های شناسایی شده، جلوگیری از روزمرگی و تعامل و هم اندیشی برای رسیدن به نتایج بهتر در امور با بهره گیری از تفکر جمعی ، ضروریات مورد انتظار از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
فرماندار شهرستان اراک نیز گفت: نامگذاری امسال با عنوان دولت و ملت ، همدلی و همزبانی از سوی مقام معظم رهبری ، وظیفه اعضای شوراهای اسلامی به عنوان واسط میان دولت و ملت را سنگین تر کرده است.
حسین بختیاری افزود: اعضای شوراها و مسوولان اجرایی استان و شهرستان ها باید با رعایت احترام متقابل در چارچوب قوانین و مقررات وظایف محوله را انجام دهند تا در پایان دوره نمایندگی و مسوولیت ، کارهای خوب و درخشانی از خود به یادگار بگذارند.
وی بیان کرد: امر نظارت بر عملکرد شهرداران و دهیاران و انتخاب آنان می بایست همچنان از سوی اعضای شوراها طبق مصوبات قانونی انجام شود و شوراها علاوه بر ورود در مسایل عمرانی و اقتصادی باید در مسایل اجتماعی نیز اهتمام داشته باشند.
بختیاری گفت: شوراها همچنین باید برای حضور فعال و هر چه گسترده تر مردم برای شرکت در انتخابات اسفندماه تلاش نمایند و با بیان و انعکاس عملکرد دولت تدبیر و امید نقش پر رنگی در برگزاری این انتخابات و حضور پرشور مردم ایفا کنند.
رییس شورای اسلامی شهرستان اراک نیز گفت: تا قبل از تاسیس شوراهای اسلامی در سال 1378 بیشتر خدمات در محله های بالا شهر انجام می شد ولی اکنون ارائه خدمات در جای جای شهرها بطور متوازن است و بر هزینه کردها و سرمایه گذاری ها نظارت و کنترل کافی و دقیق وجود دارد.
عبدالرضا حاج علی بیگی افزود: قانونگذار؛ شوراهای فرادستی را ناظر قرار داده و مدیران دستگاه های اجرایی موظف به پاسخگویی به سوالات مطرح شده از سوی این نمایندگان مردم هستند و نباید با بی مهری موجبات نارضایتی را در سالی که با عنوان همدلی و همزبانی دولت و ملت نامگذاری شده است، فراهم کنند.
وی از اینکه برخی نمایندگان مجلس و عده ای از مسوولان دستگاه های اجرایی درصددند با ارائه لایحه به مجلس ، وظایف نظارتی شوراها بر عملکرد شهرداران و دهیاران را کمرنگ نمایند و از سویی حق شوراها برای انتخاب شهردار و دهیار را از آنان بگیرند، انتقاد کرد.
رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک هم گفت: حدود 117 هزار نفر عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور فعالیت دارند و بحث شورا باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
کیومرث محمودی ، شوراها را حلقه واسط میان نظام و مردم توصیف کرد و افزود: 70 درصد هزینه های شهرهای کشور با توجه به خدمات مدیریتی شوراها تامین می شود و هر جایی که از خدمات شوراها استفاده کنند منفعت حاصل خواهد شد.
وی بیان کرد: در استان مرکزی دو هزار و 610 نفر عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند و دولت باید از این پتانسیل بسیار خوب در تصمیم گیری ها جهت رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بهره های لازم را ببرد.
وی گفت: با اینکه در اراک از سال 1386 تا اسفندماه 1392 یک مترمربع فضای سبز ایجاد نشده بود، در سایه پیگیری های مجدانه شورای شهر؛ طرح جامع کاهش آلودگی در این کلانشهر اجرا شد و در همین راستا 300 هکتار فضای سبز بوجود آمد و نیم مترمربع به سرانه فضای سبز اراک اضافه شد.
محمودی پیشنهاد داد: در عین حالی که اداره شهرها با مدیریت واحد و یکپارچه انجام نمی شود، دستگاه های موظف به ارائه خدمات شهری می توانند برنامه های یک ساله خود را جمع بندی و با ارائه به شورا ، پس از برنامه ریزی و نظارت مناسب ، خدمات لازم را با هزینه های کمتر انجام داده و از دوباره کاری از قبیل حفاری های مکرر و آسفالت ریزی های بی مورد جلوگیری کنند.
این آیین به مناسبت سالروز شوراها (نهم اردیبهشت ماه) در سالن شهدای محراب فرمانداری اراک برگزار شد و در آن از خدمات هفت نفر از اعضای برتر شوراهای اسلامی شهرستان، بخش و روستاهای اراک با اعطای لوح ، قدردانی شد.
6066/6012
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]