واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سازمان ملل خواستار پایان اقدامات نژادپرستانه اروپا شد نیویورک - ایرنا - کمیسار عالی حقوق بشر سازمان ملل درپی شدت یافتن اظهارات ورفتارهای نژادپرستانه از سوی برخی مقامات دولتی ورسانه های انگلیسی واتحادیه اروپا، خواستار پایان بخشی به ده ها سال سوء استفاده های نژادی مستمر وبی حد ومرز دراروپا شد.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ، روزجمعه طی بیانیه ای درواکنش به شدت گرفتن اقدامات نژادپرستانه درانگلیس ودیگر کشورهای اتحادیه اروپا، خواستار پایان بخشی هرچه سریعتر به اینگونه اقدامات نژادپرستانه در اروپا شد.
سازمان ملل در واکنش به مقاله اخیر روزنامه سان انگلیس که درآن ازمهاجرین به عنوان سوسک ها یاد کرده است موضع گیری شدید کرد.
این مقاله با این ادبیات شروع شده است : حتی اگربه من تابوت ها را نشان دهید، به من جسدهای قوطه ور در آب را نشان دهید، نوازش ویالون یا انسان های لاغر وغمگین را نشان دهید هنوزهم برایم اصلا مهم نیست. و یا در قسمت دیگری در این مقاله از مهاجرین به عنوان طاعون انسان های وحشی نام برده شده است.
دراین مقاله از دولت خواسته شده با استفاده از کشتی های جنگی به سوی قایق پناهندگان گریخته از جنگ تیر اندازی کنند و آنها را به اعماق دریا بفرستند.
زید رعد الحسین، کمیسر عالی سازمان ملل دراین رابطه، خواستار ایجاد خط قرمزهایی درموضوع نژادپرستی دراروپا شد و گفت: در اروپا تحت عنوان آزادی بیان، خود را مجاز به تغذیه چرخه ی فاسد فحاشی وعدم تحمل مهاجرین و دیگر اقلیت های اروپایی مثل نژاد کولی ها، و سیاسی کردن قضیه مهاجرت می دانند.
وی در این بیانیه عنوان داشت: پدیده زننده و وقیح نژادپرستی که در شمار رو به افزایش کشورهای اروپایی مشاهده می شود، باعث تحت تأثیر قرار گرفتن بحث مهاجرت شده است و این امر باعث بی توجهی و عدم اقدام به موقع کشورهای اروپایی به بحران های جاری در جهان شده است.
کمیسارعالی حقوق بشر بیان داشت: رسانه های نازی نیز به همین شکل، از گروه هایی که قصد کشتار آنها را داشتند به عنوان موش و سوسک نام می بردند وافزود انتشار این مقالات با این گونه ادبیات آن هم در یک روزنامه ملی انگلیس، آتش افروزانه وغیر قابل قبول است.
وی افزود: ویراستاران روزنامه سان که برای انتشار این مقاله تصمیم گیری کرده اند، می بایست در صورت قانون شکنی مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند.
زید رعد الحسین عنوان داشت، مقاله مذکور تنها نمونه ی ساده ای از هزاران نمونه های شدید تر اینگونه مقالات بیگانه ستیز در رسانه های انگلیسی طی دهه گذشته می باشد.
کمیسارعالی حقوق بشر سازمان ملل در پایان یاد آور شده : در شرایط کنونی که پناهندگی و مهاجرت، موضوعی کاملا معتبر در مناظرات عمومی شناخته می شود، سیاست های مربوط به مهاجرت که مستقیما با جان انسان ها در ارتباط است، می بایست با در نظر گرفتن واقعیت های موجود و فارغ از هرگونه اغراق، بیگانه ستیزی و رویا پردازی اجرا شود.
1859
04/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]