تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860391605




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دروغ‌های آمریکا در سند استراتژی امنیت ملی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دروغ‌های آمریکا در سند استراتژی امنیت ملی
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: سند استراتژی امنیت ملی آمریکا یک سند معتبر در سیاست خارجی آمریکاست اما در مورد همین سند هم دروغ می‌گویند.
کد خبر: ۴۹۳۸۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۵ - 22 April 2015


نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: سند استراتژی امنیت ملی آمریکا یک سند معتبر در سیاست خارجی آمریکاست اما در مورد همین سند هم دروغ می‌گویند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سعید جلیلی امشب در جمع دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به سیاست خارجی در عرصه بین‌الملل اظهارداشت: همیشه این سئوال مطرح است که در سیاست خارجی آمریکا چه چیزی است که ایران به آن نگاه ویژه دارد.

وی افزود: یکی از اصول سیاست خارجی آمریکا این است که باید رهبری جهان را در اختیار داشته باشد ‌و‌ رهبری قوی و مستمر آمریکا در جهان ضروریست اما این اصل در کمتر کشوری وجود دارد و این سوال مطرح است که چه کسی این حق را به قانون داده است.

جلیلی اضافه کرد: بخش دیگری از سند استراتژی امنیت ملی آمریکا می‌گوید آنچه ما را قوی می‌کند اجماع ملی مبنی بر این است که رهبری جهانی آمریکا همچنان اجتناب‌ناپذیر است و رهبری آمریکا در جهان همیشگی است که بر پایه منافع ملی این کشور بنا نهاده شده است.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بخش‌های دیگری از سند استراتژی ملی آمریکا تأکید کرد: منطق آمریکایی‌ها این است که چون زورگوییم می‌توانیم بمب هسته‌ای هم داشته باشیم و در نهایت تزویر مدعی حقوق بشر می‌شوند.

جلیلی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در سند استراتژی خود هم دروغ می‌گویند، گفت: در سند ملی آمریکا آمده است نزدیکترین متحدان ما کشورهای دموکراتیک هستند اما در عمل برعکس این قضیه را می‌بینیم چرا که مستبدترین کشورها که حتی یک انتخابات هم برگزار نکرده‌اند متحد آمریکا هستند.

وی افزود: گروه‌هایی که در عراق و سوریه جنایت می‌کنند توسط آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن تقویت می‌شوند، آنان یک دروغ دیگر هم می‌گویند و آن این است که کشتار جمعی بی‌احترامی به جامعه بشری است اما در مقابل جنایات غزه، یمن و سوریه سکوت کردند.

جلیلی با بیان اینکه اینگونه رفتارهای آمریکا رفتارهای استکباری است، گفت: با وجود این مناسبات آمریکا، پدیده انقلاب اسلامی ظهور پیدا کرده و آمریکا اکنون می‌بیند که اراده انقلاب ایران به او و متحدانش تحمیل می‌شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: پدیده انقلاب اسلامی در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا مقاومت و ایستادگی کرده، پیروز می‌شود و پیشرفت می‌کند و آمریکا نیز نگران همین موضوع و البته نگران شهریاری‌ها و احمدی روشن‌ها است.

جلیلی یادآور شد: این موارد است که آمریکا و سیاست خارجی او برای ما متمایز کرده است و پدیده انقلاب اسلامی نمی‌خواهد زیر بار زور برود.

وی اظهار داشت: در قضیه داعش آمریکایی‌ها به مدد یک امپراطوری رسانه‌ای می‌خواهند در افکار عمومی کار خود را توجیه کنند و ماهیت استکبار و نگاه استکباری زیاده‌خواهی است باید قدرتمند باشیم تا بتوانیم ایستادگی کنیم و آمریکا هم این موضوع را فهمیده و نمی‌خواهد ایران قدرتمند باشد لذا در همین مسیر است که اقتصاد مقاومتی مطرح می‌شود.

جلیلی اضافه کرد: آمریکا می‌داند وقتی ظرفیت درونی ملت ایران شکوفا می‌شود حماسه‌های زیادی ایجاد می‌کند و می‌داند شجره طیبه‌ای در ایران شکل گرفته و نمی‌خواهد این شجره طیبه رشد کند.

جلیلی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در مورد اینکه دستاورد شما در زمانی که مسئولیت مذاکرات هسته‌ای را داشتید چه بود، گفت: زمان آغاز کار ما در سال 84 فعالیت‌های تأسیسات نطنز براساس توافق داوطلبانه و موقت در سال 82 تعلیق شده بود و توافق موقت به معنی 3 الی 4 ماه بوده در حالیکه تعلیق فعالیت‌های نطنز 2.5 سال طول کشیده‌بود و طرف مقابل معتقد بود پس از تعطیلی موقت، تأسیسات باید تعطیل و نهایتاً تخریب شود لذا در این حال باید حقوق ملت را می‌گرفتیم و تعداد سانترفیوژها را به 19 هزار سانترفیوژ تبدیل کردیم.

جلیلی در پاسخ به سوالی در مورد توافق اخیر در مذاکرات هسته‌ای اظهارداشت: ما باید به توافق نهایی نگاه کنیم و در آن توافق منافع و حقوق ملت به بهترین شکل استیفا شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در مورد فک‌شیت آمریکایی‌ها هم یادآور شد: فک‌شیت در واقع نقشه راه آمریکایی‌ها در مذاکرات است و در قالب این نقشه راه به دنبال نظارت‌هایی بر تاسیسات هسته‌ای ایران هستند اما به دنبال آن اعلام کردند باید پروتکل الحاقی هم امضاء کنید یعنی علاوه بر نظارت بر تأسیسات اظهار شده باید اجازه بازدید در سایر نقاط هم داده شود.

جلیلی خاطرنشان کرد:  دعوای انقلاب اسلامی ایران با آمریکا این است که نمی‌پذیرد آمریکا رهبر جهان باشد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه در طول 6 سال مذاکره چه نتایجی به دست آوردید، گفت: بنده در دو سال گذشته از شخصی شدن موضوع مذاکرات هسته‌ای پرهیز می‌کردم، حقوق هسته‌ای ملت ایران باید تثبیت شود، اگر حق غنی‌سازی مطرح می‌شود این حق ملت ایران است و دستاورد ما در این مذاکرات این بود که هیچ قیدی را در موضوع سوخت هسته‌ای نپذیرفتیم یعنی سوخت 20 درصد را در مقابل همه تحریم‌ها تولید کردیم.

جلیلی ادامه داد: اکنون امنیت مثال‌زدنی داریم و کسی جرأت نگاه به خاک ایران ندارد، دفاع از حق هسته‌ای دفاع از حقوق همه ملت ایران است.

جلیلی در پاسخ به این سوال که آیا مسیر پیشرفت ایران از راه مقاومت می‌گذرد یا مذاکره، بیان داشت: مقاومت و مذاکره دو موضوع جدا نیست، اگر حقی داریم پرچم مذاکره باید در دست ما باشد و طرف مقابل از گفت‌وگو بترسد، در واقع یک بخش از مقاومت در همین گفت‌وگوهاست که منطق خود را به طرف مقابل نشان دهیم.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: موضوعی که دشمن را نگران کرده و پای میز مذاکره با ایران نشانده این است که می‌داند تمدنی در ایران در حال شکل‌گیری است که نمی‌خواهد از آمریکا اجازه بگیرد و می‌خواهد روی پای خودش بایستد لذا تمام تلاشش ایجاد تردید است و می‌داند هر مبارزه‌ای شکل بگیرد ملت پیروز است لذا جنگ نرم را راه می‌اندازد.

جلیلی در پاسخ به سوالی که اگر توافق هسته‌ای به نتیجه نرسد چه اتفاقی می‌افتد، گفت: ما کشوری با استعدادهای فراوان هستیم، ایران امکانات و زیرساخت‌های محکم و قوی دارد لذا باید دشمن را از زورگویی‌اش باز بداریم و نباید به او اکتفا کنیم.

جلیلی یادآور شد: آمریکا دشمنی است که می‌گوید من رهبر جهان هستم و بعد از گفت‌وگوها بیانیه 4 صفحه‌ای داده و نقشه راه خودش را روشن کرده است، به طور مثال می‌گوید ایران هر آنچه بخواهد مواد و تأسیسات تهیه کند تا به مرحله تأمین و استفاده برسد باید از کانال ما بگذرد و ما آن را امضاء کنیم و این منطق زورگویی آنان است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن