تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843488137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علیخانی:برخی استانداران خارج از سیاست‌های دولت عمل می‌کنند/ اصولگرایان از تهران توفیقی برای ورود به پارلمان دهم ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: علیخانی:برخی استانداران خارج از سیاست‌های دولت عمل می‌کنند/ اصولگرایان از تهران توفیقی برای ورود به پارلمان دهم ندارند
حجت الاسلام قدرت الله علیخانی نماینده ادوار مجلس به ارزیابی عملکرد دولت و مجلس در سالی که گذشت و پیش بینی امسال پرداخت .
به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام قدرت الله علیخانی، نماینده ادوار مجلس در گفت و گو با جمهوریت در ارزیابی  فضای سیاسی سال گذشته گفت: در سالی که گذشت اتفاقات مثبت زیادی از جانب دولت روحانی رخ داد و البته مخالفت‌های مختلفی نیز با اقدامات دولت صورت گرفت که قضاوت آن نیز بر عهده مردم است اما آنچه مسلم است ، مثبت تلقی شدن اقدامات دولت و استقبال اکثریت مردم از سیاست‌های دولت روحانی است.

وی حادثه مهم سال 93 را مجوز رهبر انقلاب برای مذاکرات توصیف و تصریح کرد: این مجوز شاه کلید رفع بسیاری از مشکلات در مسایل هسته ای می‌شود.

علیخانی هم چنین تصریح کرد: طبیعی است که دولت در این برهه زحمات زیادی کشیده و عملکرد تیم مذاکره کننده اعم از وزیر امور خارجه و سایرین به خصوص آقای ظریف و آقای صالحی که به تازگی به تیم پیوسته و تاثیر مناسبی نیز داشته است، مثبت بود و آثار این اقدامات در بازار سال گذشته نیز مثبت بود . البته نباید تصور کرد در صورت رفع تحریم‌ها مشکلات به خودی خود حل می‌شوند. بلکه نیاز است تا ضمن صرف زمان برای حل و فصل چالش‌های اساسی، نسبت به برنامه ریزی و مدیریت در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی برای بهبود وضع کشور اقدام کرد و این توفیق می‌تواند با هماهنگی قوای کشور و در سایه همدلی و همزبانی میان دولت و ملت که از سوی رهبر معظم انقلاب بعنوان شعار امسال انتخاب شده و باید آن را به فال نیک گرفت، کامل شود.

تفاوت مخالفت‌ها با مذاکرات هسته ای در داخل و خارج از کشور

علیخانی با اشاره به مخالفت‌ها با مذاکرات هسته ای خارج از ایران گفت: در آمریکا نیز 47 سناتور و از طرف دیگر نخست وزیر اسرائیل مخالفت‌هایی را بیان کردند به طوری که این مذاکرات حتی برای اوباما نیز به ارزانی تمام نشد و من تصور می‌کنم اوباما نخستین رییس جمهور آمریکا است که کنگره این چنین در برابر وی قد علم کرد. همچنین اوباما با کوتاه آمدن در برابر ایران، نتانیاهو و لابی صهیونیست‌ها را به شدت عصبانی کرده است.

مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح تفاوت مخالفت‌ها با مذاکرات هسته ای در  ایران و آمریکا گفت: ما هم در داخل کشور مخالفینی داشتیم اما با توجه به این که مجوز مذاکرات در دست رهبری است لذا مخالفت‌ها حد و حدودی دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم زیر سایه این مذاکرات تحریم‌هایی که میراث دولت قبل است رفع شود.

جامعه بین الملل قبول کرد که ایران حرف اول اقتدار در منطقه را می‌زند نه عربستان/ آمریکا چاره ای جز مذاکره با ایران نیافت

وی ادامه داد: البته اقتدار ایران در این موضوع بسیار مهم است و ما در حال حاضر از موضع اقتدار مذاکره می‌کنیم و این مساله از جانب جامعه بین الملل نیز پذیرفته شده است و معتقدم آمریکا راهی به جز این مذاکرات نداشت و به این نکته رسید که حرف اول منطقه را ایران می‌زند نه عربستان.

علیخانی در تشریح این موضوع گفت: پیشروی‌های نیروهای عراق علیه داعش با کمک ایران است. در موضوع سوریه نیز کار به جایی رسید که وزیر امور خارجه آمریکا در یک عقب نشینی تمام عیار اذعان کرد می‌خواهد با اسد مذاکره کند و در بحث یمن نیز با وجود شکل دادن عربستان به یک ائتلاف عربی علیه حوثی‌ها، سعودی‌ها به جای موفقیت، تاکنون زمین گیر شده است.

وی تاکید کرد: تمام این مسائل باید به فال نیک گرفته شود البته ما در سالی که گذشت مخالفت‌ها و بداخلاقی‌هایی نیز شاهد بودیم که امیدواریم در سال پیش رو شاهد این نوع تخریب‌ها نباشیم.

منتقدان دولت روحانی در جامعه نفوذی ندارند/ مخالفت‌ها با دولت یازدهم نباید رکودی در دولت ایجاد کند

علیخانی در ادامه در تشریح مرزبندی در بین منتقدان دولت روحانی گفت: مخالفت‌ها با دولت از دو نوع است گروه اول انتقاداتی است که از نگاه کارشناسی اشکال طرح و برنامه و مشکلات منطقه ای دارند که این مخالفت‌ها طبیعی است و بخشی از آن نیز می‌تواند صحیح باشد به طور مثال تورم توسط دولت تا اندازه ای کنترل شده اما هنوز قدرت خرید مردم افزایش نیافته است. البته باید توجه کرد که مشکلات بسیار گسترده گذشته، یک شبه حل نمی شود.

وی ادامه داد: نوع دوم مخالفت‌ها با دولت که اقلیتی نیز در مجلس هستند به دلیل مخالفتی است که با خود دولت دارند  یعنی از نظر سیاسی از این دولت ، دل خوشی ندارند و این مخالفت‌ها ادامه دار است.

این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: البته این مخالفت‌ها نباید در کار دولت اثر گذار باشد چرا که به این شکل نیست که مخالفت‌های این جریان رکودی در کار دولت ایجاد کند در حقیقت این مخالفان اکثریت نیستند و در جامعه نفوذی ندارند اما چون در موضع نمایندگی سخن می‌گویند، آزادند.

منتقدان دولت روحانی در مجلس اقبال قابل توجهی در جامعه ندارند

علیخانی با اشاره به ترکیب مجلس نهم و صف بندی این مجلس در برابر دولت روحانی گفت: در مجلس اصولگرای فعلی دو بخش وجود دارند که اکثریت فراکسیون رهروان وابسته به آقای دکتر علی لاریجانی و گروه دیگر حدود 100 نفر در فراکسیون موسوم به اصولگرایان هستند که وابسته به آقای حداد عادل بوده و جریان پایداری در مخالفت با دولت  از اعضای فراکسیون حامی دکتر حداد عادل هستند ، البته این جریان در مجلس 100 نفر هستند که عدد کمی نیست اما در جامعه اقبال زیادی ندارند و تصور نمی کنم توفیق چندانی نیز برای ورود به مجلس بعد داشته باشند.

ترکیب نمایندگان تهران در مجلس دهم متفاوت از مجلس نهم خواهد بود/ اصولگرایان از تهران توفیقی برای ورود به پارلمان دهم ندارند

علیخانی در خصوص ترکیب مجلس دهم تاکید کرد: تصور می‌کنم ترکیب نمایندگان تهران در دور بعدی تغییر می‌کند و اصولگرایان از تهران توفیق چندانی برای ورود به مجلس ندارند.

70درصد نمایندگان مجلس نهم تغییر می‌کنند

مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که ترکیب مجلس دهم در زمان حاضر قابل پیش بینی نیست گفت: با این حال طبیعی است مانند ادوار قبل حدود 70 درصد نمایندگان مجلس نهم تغییر کنند اما این که چه چهره‌هایی جایگزین این افراد می‌شوند هنوز قابل پیش بینی نیست.

همگرایی نیروهای معتدل اصولگرا و اصلاح طلب در انتخابات مجلس دهم بعید است
علیخانی در ارزیابی از ایده همگرایی نیروهای معتدل اصولگرا و اصلاح طلب در انتخابات مجلس دهم گفت: همگرایی نیروهای معتدل اصولگرا و اصلاح طلب بعید است ، ممکن است توافق نانوشته ای بین جریان‌های سیاسی باشد اما به صورت ائتلاف جامع و معین این موضوع رخ نمی دهد.

زمینه ای برای بازگشت احمدی نژاد نیست/ دولت روحانی توفیق نیابد، مردم آن را به پای مخالفانش می‌نویسند

نماینده ادوار مجلس در ارزیابی از نیروهایی که به دنبال بازگشت احمدی نژاد هستند ، گفت: زمینه ای برای بازگشت احمدی نژاد و حامیان او در جامعه نمی بینم و حامیان دولت گذشته توفیقی برای بدست گرفتن عرصه سیاسی کشور نخواهند داشت.

علیخانی با رد این ادعای برخی اعضای جبهه پایداری که عملکرد دولت روحانی مردم را به سمت احمدی نژاد بیش از پیش مایل کرده است، گفت: بخش وسیعی از جامعه، منتقدان دولت را مقابل دولت روحانی می‌دانند و می‌گویند این‌ها نمی گذارند دولت روحانی کار کند و حتی اگر عدم توفیقی نیز از جانب دولت رخ دهد باز از جانب مردم به پای مخالفان نوشته می‌شود و روی خوشی به آن‌ها نشان نمی دهند.

اصلاح طلبان چشم به انشقاق اصولگرایان ندارند و امیدی به آن نبسته اند

علیخانی در ارزیابی برخی تلاش‌ها برای ایجاد وحدت بین اصولگرایان گفت: برخی به دنبال وحدت اصولگرایان هستند اما این افراد بیش از این که پیگیر گسترش چتر وحدت بر سر تمام اصولگرایان باشند تنها به دور هم جمع کردن برخی وزرای احمدی نژاد بسنده کرده اند و این چهره‌های احمدی نژادی زمینه ای برای ورود به مجلس ندارند و این روش ایجاد همگرایی و وحدت نیز جواب نمی دهد.
وی در پاسخ به برخی اصولگرایان که مطرح می‌کنند اصلاح طلبان به انشقاق بین اصولگرایان دل بسته اند ، تصریح کرد: به هیچ عنوان به این شکل نیست و اصلاح طلبان نیازی به این انشقاق نداشته و رای خود را در جامعه دارند و وضعیت اصولگرایان به ویژه در شهرهای بزرگ و تهران که مستعد رای آوری اصلاح طلبان است، تاثیری در رای این جریان ندارد.

افراد قوی تری جایگزین وزرای ضعیف شوند / برخی وزرا از هراس بعضی نمایندگان به هر فشاری تن می‌دهند

علیخانی در ارزیابی عملکرد وزرای روحانی گفت: برخی از وزرای دولت ضعیف عمل می‌کنند و به نظر من افراد قوی تری باید جایگزین آنها شوند ، چرا که یا کارایی مناسبی از خود نشان نمی دهند و یا به جای دغدغه مردم و مطالبات جامعه، دغدغه خود را دارند و به همین دلیل برای حفظ جایگاه شان هر چه برخی از نمایندگان تقاضا دارند، به خواسته‌های آنان عمل می‌کنند.

وی تاکید کرد: تصور کنید یک مدیرکل در یک استان را مردم می‌خواهند اما وزیر به خاطر فشار نماینده ای که مخالف دولت هم می‌باشد، او را عزل می‌کند.

این نماینده سابق مجلس در ادامه این مطلب افزود: بنده سه دوره در مجلس بودم و چنین مسایلی و تبعیت محض وزرا از نمایندگان را مشاهده نکردم. بعنوان مثال از استانداری بخاطر عدم اجرای سیاست دولت، انتقاد کردم. او در پاسخ گفت نمی دانید در بالا چه خبر است. به وزیری برای مشکلی مراجعه می‌کنم و وزیر در پاسخ اظهار می‌دارد آیا می‌شود خواسته خود را از طریق نمایندگان به من منعکس کنید؟! یعنی عدم استقلال و توان تصمیم گیری تا این حد؟
علیخانی تاکید کرد: البته هماهنگی با مجلس از جانب دولت و احترام به نمایندگان اقدام خوبی است اما نه این که انتخاب‌ها تماما بر اساس نظرات نمایندگان و آن هم نمایندگان مخالف دولت و بدون توجه به مطالبات مردم باشد . متاسفانه برخی وزرا برخلاف شجاعت رییس جمهور و پایبندی ایشان به شعارها و برنامه‌های انتخاباتی اش، در مقابل نمایندگان مخالف دولت استقلال عمل ندارند .

وی ادامه داد: در این بین باید تفکیک میان کلیت مجلس و تعامل با قوه مقننه و نیز رفتارهای برخی نمایندگان از جمله منتقدان دولت داشت. به نظر من هماهنگی و تعامل میان قوای مجریه و مقننه باید در سطح کلان و سیاست‌ها و برنامه‌های اساسی کشور با جدیت در اولویت قرار گیرد. به همین خاطر پیشنهادم به دولت این است که جلسات مشترک با مجلس را نظیر جلسه ای که اخیرا به میزبانی دولت برگزار شد، تکرار کنند. در همین فاصله کوتاه از برگزاری جلسه، بازخوردهای مثبتی از نمایندگان و برخی دولتی‌ها دیده ام و این روند می‌تواند به پیشبرد برنامه‌های دولت و نیز آگاهی مجلس از چالش‌های پیش روی دولت و کمک به آن منجر شود.

برخی معاونان پارلمانی وزرا حتی به دکتر روحانی رای هم نداده‌اند/ بعضی از استانداران خارج از سیاست‌های دولت عمل می‌کنند

علیخانی با انتقاد از عملکرد برخی معاونین پارلمانی وزرای روحانی گفت: برخی از این معاونین پارلمانی وزرا افرادی هستند که بدون شک حتی به روحانی نیز رای نداده اند و از اساس از دولت قبل به دولت فعلی به ارث رسیده اند و به طور مکرر به وزیر القا می‌کنند که چگونه رفتار کند و تصمیم گیرد تا از جانب نماینده مورد مواخذه و سوال قرار نگیرد و با این کار خود، شان وزیر را زیر سوال می‌برند.

وی تصریح کرد: این افراد درد مردم را ندارند بلکه درد بقای خود را دارند لذا تصور می‌کنم وزرا و استاندارانی که به جای عمل به وظایف قانونی خود و نیز پایبندی به گفتمان دولت و وعده‌های رییس جمهور، حساب خود را از دولت و شخص رییس جمهور محترم در مقابل مخالفان جدا می‌کنند، باید جابجا شوند. چرا که در غیر این صورت خدای نکرده موجب برهم خوردن انسجام دولت خواهند شد.

علیخانی با انتقاد از این موضوع تاکید کرد: شنیده ام آقای رییس جمهور در بعضی جلسات به استانداران تذکر داده اند اگر نمی توانید با سیاست‌ها و برنامه‌های دولت هماهنگ شوید جای خود را به دیگری بدهید. اما متاسفانه این افراد همچنان خارج از سیاست‌های کلان دولت حرکت می‌کنند.

مشاور پارلمانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با بیان اینکه نباید مقامات ارشد دولت درگیر مساله بقا شوند، تاکید کرد: در حال حاضر شخص آقای رییس جمهور به همراه معاون اول، معاون پارلمانی رییس جمهور و تعداد کمی از وزرا از جمله وزیر اطلاعات در سخنان خود از دولت دفاع می‌کنند در حالی که دولت یک مجموعه یکپارچه است و کل اعضای آن باید هماهنگ و یکدل در یک مسیر واحد حرکت کرده و هماهنگ باشند.




۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن