واضح آرشیو وب فارسی:مهر: با حضور رئيس جمهور؛هيات امناي دانشگاه فرهنگيان تشكيل مي شود/پذيرش 25 هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگيان
هيات امناي دانشگاه فرهنگيان تشكيل مي شود/پذيرش 25 هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگيان
با حضور رئيس جمهور هيات امناي دانشگاه فرهنگيان تشكيل مي شود.
به گزارش خبرگزاري مهر، محمود احمدي نژاد ، رئيس جمهور و رئيس هيات امناي دانشگاه ويژه فرهنگيان ، طي حكمي غلامعلي حداد عادل ، حجه الاسلام و المسلمين حميد پارسانيا و سوسن كشاورز را به عنوان 3 تن از اعضاي هيات امناي اين دانشگاه تعيين كرد .
تشكيل هيأت امناي دانشگاه فرهنگيان با حضوررئيسجمهور
همچنين حميد رضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش در حاشيه نوزدهمين جلسه ستاد راهبري اجراي نقشه جامع علمي كشور در محل دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: اساسنامه دانشگاه ويژه فرهنگيان پس از يك سال كار روي اساسنامه آن، تأسيس شد و به زودي هيأت امناي آن هم به رياست رئيسجمهور تشكيل جلسه ميدهد.
كار اجرايي 20 اقدام ملي نقشه جامع علمي را آغاز شده است
وي در مورد اقدامات اين وزارت براي اجراي نقشه جامع علمي كشور گفت: نقشه جامع علمي كشور بهعنوان سند بالادستي كشور در حوزه علم و فناوري براي وزارت آموزش و پرورش لازمالاجراء است و اين سند به همراه دو سند ديگر يعني سند تحول بنيادين آموزش و پرورش و برنامه پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي خط مشي كلان ما را تعيين ميكنند.
حاجي بابايي افزود: از 57 اقدام ملي تعيين شده در نقشه جامع علمي كشور، خوشبختانه كار اجرايي 20 اقدام را آغاز كردهايم.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: در نقشه جامع علمي كشور از 1221 اقدام ملي، 57 اقدام ملي به آموزش و پرورش مربوط ميشود كه اين تعداد با 131 اقدام ملي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش و 67 حكم برنامه پنج ساله پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي تشكيل دهنده نقشه راه ما هستند.
هيچ تضادي در اسناد نقشه جامع علمي و سند تحول آموزش و پرورش مشاهده نميشود
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: خوشبختانه در اين دو سال اخير كه اين اسناد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي و مجلس شوراي اسلامي مراحل تصويب خود را طي ميكردند با هماهنگي و كار كارشناسي هيچگونه تضاد و تناقضي بين اسناد نقشه جامع علمي و سند تحول آموزش و پرورش مشاهده نميشود و اين اسناد كاملاً همافزايي دارند.
پذيرش 25 هزار دانشجو، در دانشگاه فرهنگيان
عضو ستاد راهبري اجراي نقشه جامع علمي كشور ادامه داد: امسال 25 هزار دانشجو، در اين دانشگاه پذيرش خواهد شد.
وي افزود: موضوع نحوه استخدام معلمان و لزوم جذب افراد نخبه براي اين كار خطير هم يكي ديگر از احكام نقشه جامع علمي كشور است و ما به اين موضوع افتخار ميكنيم كه همكارانمان در وزارتخانه بايد جزو نخبهترين افراد در همه زمينهها باشند.
حاجيبابايي ادامه داد: ما براي تأمين زيرساختهاي اجراي اقدامات معين شده، قريب به300 كار عملياتي را انجام دادهايم و به لطف خدا كار با سرعت خوبي پيش ميرود.
هيچ مشكلي در مورد بازنشستگي پيش از موعد معلمان نداريم
وزيرآموزش و پرورش در مورد بازنشستگي پيش از موعد معلمان گفت: خوشبختانه امسال هيچ مشكلي در اين مورد نداريم، زيرا در بودجه سال 1391 در مورد بازنشستگي پيش از مورد معلمان بيمار يا از كارافتاده با حذف 5 سال، با 20 سال سابقه كار بازنشسته ميشوندو هماكنون آئيننامه اين كار هم ابلاغ شده و متقاضيان ميتوانند براي استفاده از اين تسهيلات به ادارات آموزش و پرورش مراجعه كنند.
مجوز بازنشستگي پيش از موعد 10 هزار نفر صادر شده است
وي افزود: امسال مجوز بازنشستگي پيش از موعد 10 هزار نفر صادر شده است كه خانمها با سابقه 20 سال و آقايان با سابقه 25 سال و كسانيكه داراي عذر هستند ميتوانند بازنشسته شوند.
به گفته حاجي بابايي اگر در روند اجرا احساس شود كه بايد اين تعداد افزايش يابد، سعي ميكنيم در اين عدد تجديدنظر كنيم.در اين مورد به ادارات آموزش و پرورش تأكيد شده است تا با متقاضيان همكاري كنند و اگر كسي براي اين مورد مراجعه كرد با او نهايت همكاري صورت گيرد.
افزايش 5/2 برابري اعزام معلمان به خارج از كشور
وي افزود: در طول دو سال گذشته، تعداد معلمان اعزامي به خارج از كشور را به 5/2 برابر افزايش دادهايم و اگر همسر يك آموزگار در خارج از كشور شاغل باشد و ما در آن كشور مدرسه داشته باشيم مأموريت در همان كشور و با حقوق ايران انجام خواهد شد اما اگر در كشوري باشد كه مدرسه نداريم ما معلم مزبور را به وزارت امور خارجه يا ساير وزارتخانهها مأمور ميكنيم.
حاجيبابايي در مورد شركتهاي دانشبنيان در وزارت آموزش و پرورش گفت: ما در سند تحول به اين نكته اشاره كردهايم كه بايد دانشآموزان مطابق با نياز جامعه تربيت شوند و مهارت بياموزند.
حداقل 50 درصد از دبيرستانها به هنرستان و مراكز فني و حرفهاي تبديل خواهند شد
وي افزود: ما به اين سمت حركت ميكنيم كه حداقل 50 درصد از دبيرستانها به هنرستان و مراكز فني و حرفهاي تبديل شوند و اين گام بزرگي براي اشتغالزايي است.
عضو ستاد راهبري اجرايي نقشه جامع علمي كشور با اشاره مورد نامگذاري اين سال از جانب رهبر معظم انقلاب به سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني ادامه داد: در آينده در تمامي مشاغل اين كشور بيش از 12 ميليون دانشآموز امروز استفاده خواهد شد و ما بايد به شكلي دانشآموز را تربيت كنيم كه در هر زماني او به علل مختلف نتوانست يا نخواست ادامه تحصيل بدهد، بتواند در جامعه مفيد و مؤثر باشد.
وي در پايان نيز گفت: وزارت آموزش و پرورش اصليترين دستگاهي است كه در روند اجراي نقشه جامع علمي كشور متحول ميشود.
© 2003 Mehr News Agency .
چهارشنبه|ا|21|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]