واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پنجه انحرافيون بر چهره خورشيد انقلاب در ششم تير
خبرگزاري فارس: فردي با قد متوسط، موهاي فر و كت و پيراهن چهارخانه و صورتي با تهريش مختصر كه آن روزها كليشه چهره خيلي از جوانان بود، ضبط صوت به دست خودش را به تريبون رساند. ضبط را گذاشت روي تريبون؛ درست مقابل قلب سخنران!
به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از محدوده، ششم تير از آن روزهايي است كه هيچگاه از حافظه تاريخي ملت ايران پاك نخواهد شد. درست پس از تصويب طرح عدم كفايت سياسي و عزل ابوالحسن بنيصدر بود كه سازمان منافقين به سمپاتهاي خود در داخل اعلام آشوب مسلحانه كرد و آنها نيز كه قدرت خود را از دست رفته ميديدند، با بهرهگيري از سلاحهايي كه در دوران انقلاب در خانههاي تيمي خود انبار كرده بودند، به جان مردم افتادند.
سازمان منافقين براي رد گمكني برخي ترورهاي خود را به نام گروه فرقان انجام داد. گروهكي كه از همان روزهاي نخستين انقلاب، وارد حذف فيزيكي چهرههاي برجسته جمهوري اسلامي شده بود. ترورهايي كه تك تك آنها موفق شده بود و توانسته بودند چهرههاي شاخصي از انقلاب نوپاي ايران نظير سپهبد قرني، استاد مرتضي مطهري، آيتالله محمد مفتح و شهيد مهدي عراقي را ترور كنند تا به زعم خودشان با حذف اين چهرههاي شاخص و تأثيرگذار انقلاب، نگذارند جمهوري اسلامي به هدف نهايي خود برسد. درست در همان روزهاي پرآشوب تيرماه 60 بود كه منافقين طرح ترور آيتالله خامنهاي را به مرحله اجرا گذاشت.
شرح ماوقع
آيتالله خامنهاي كه آن روز از جبههها مستقيماً خدمت امام رسيده بودند، بعد از ديدار، طبق برنامه شنبهها عازم يكي از مساجد جنوبشهر براي سخنراني شدند؛ مسجدي كه ابوذر نام داشت.
نماز ظهر تمام شد و آيتالله خامنهاي به پشت تريبون رفتند؛ نمازگزاران همانطور منظم در صفوف نشسته بودند. سخنران مقدمهاي ميچيند تا به اينجا ميرسد كه امروز شايعات فراواني بين مردم پخش شده.
فردي با قد متوسط، موهاي فر و كت و پيراهن چهارخانه و صورتي با تهريش مختصر كه آن روزها كليشه چهره خيلي از جوانان بود، ضبط صوت به دست خودش را به تريبون رساند. ضبط را گذاشت روي تريبون؛ درست مقابل قلب سخنران! دستش را گذاشت روي دكمه Play؛ شاسي مثل حالت پايان نوار، تق تق صدا كرد و روشن نشد.
به دقيقه نكشيد كه بلندگو شروع كرد به سوت كشيدن. آقا گفتند: آقا اين بلندگو را تنظيم كنيد! بعد خودشان را به سمت چپ كشيدند و از پشت تريبون كمي عقب آمدند. ايشان در حال گفتن اين جملات بودند «در زمان اميرالمؤمنين، زن در همه جوامع بشري- نه فقط در ميان عربها- مظلوم بود. نه ميگذاشتند درس بخواند، نه ميگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سياسي تبحر پيدا بكند. نه ممكن بود در ميدانهاي...» كه ناگهان صداي انفجار در فضاي مسجد پيچيد و معظم له از شدت انفجار به گوشهاي پرتاب شده بودند و در روي ضبط صوتي كه از وسط دو تكه شده بود با ماژيك قرمز نوشته بودند: «عيدي گروه فرقان به جمهوري اسلامي!»
توجهات الهي
پس از اين حركت تروريستي مقام معظم رهبري كه جسمشان صدمات شديدي را متحمل شده بود به بيمارستان منتقل و تحت معالجات پزشكي قرار گرفتند؛ معالجاتي كه مدتها به طول انجاميد اما درست روز بعد از اين واقعه بود كه انفجار تروريستي ديگري در دفتر حزب جمهوري اسلامي ايران روي داد و در اين اقدام تروريستي خونين، 72 تن از ياران صديق انقلاب به شهادت رسيدند. نكته مهم در اين ميان آن بود كه مقام معظم رهبري در آن روزگار، يكي از اعضاي فعال و پيگير حزب جمهوري اسلامي بودند و تقريباً در تمامي جلسات حزب حضوري فعال داشتند. از اين رو ميتوان واقعه ششم تير كه به مجروحيت مقام معظم رهبري انجاميد را نوعي توجه الهي به ايشان عنوان كرد كه باعث طول حيات معظمله و به دستگيري رهبري نظام در ادامه منجر شد.
ترورهاي امريكايي
آن چيزي كه در اين ميان مشخص است، امريكا پس از وقوع انقلاب اسلامي در ايران و در ادامه آن ماجراي تسخير لانه جاسوسي خود در تهران، عملاً كليه منافع خود در داخل كشور را از دست رفته ميديد و همين موضوع باعث شده بود كه از همان روزهاي ابتدايي پيروزي انقلاب دشمنيهاي خود را با نظام جمهوري اسلامي پايهگذاري كند؛ دشمنيهايي كه تا امروز نيز ادامه داشته است.
در همين رابطه سازمان جاسوسي امريكا (سيا) در سالهاي نخست انقلاب با هدف زمينگير كردن انقلاب اسلامي طرحي محرمانه را به نام فونيكس در داخل ايران به مرحله اجرا در آورد كه بر اساس آن قرار بود چهرههاي شاخص نظام ترور و عملاً با حذف مهرههاي نظام، انقلاب را دچار چالش كند. نكته مهم اين سناريو در جايي بود كه امريكا با برقراري ارتباط با گروههاي چپ گرا در داخل ايران نظير سازمان مجاهدين خلق كه گرايش شديدي به شوروي سابق داشت و شعارهاي تند ضد امپرياليستي نيز سر ميدادند، عملاً اين گروه را به عنوان بازوي اجراي سناريوي فونيكس در داخل ايران قرار داد تا از اين طريق بتواند به واسطه مخالفت ظاهري خود با ماركسيستها، خود را از اتهامات برهاند. گرچه در ادامه با خروج بخش بزرگي از منافقين از ايران و همراهي اين گروهك تروريستي با صدام در جنگ عليه كشورمان، توانست امتيازات بزرگي را به صورت علني از ايالات متحده دريافت كند. بنابراين ميتوان واقعه تلخ ششم تيرماه را كه به جانبازي مقام معظم رهبري انجاميد نيز بخشي از سناريوي امريكايي فونيكس قلمداد كرد.
تروريستهاي مخالف تروريست
بي شك امروز با گذشت 31 سال از روزهاي پرالتهاب تيرماه 60 و عملياتي شدن بخشي از طرح فونيكس در ايران، انقلاب اسلامي ايران همچنان با قدرت به سوي اهداف خود حركت ميكند و نه تنها اين طرح بلكه هيچ كدام از طرحهاي تروريستي امريكا اعم از حمايت از گروههاي تروريستي، تحريمها و فشارها نتوانسته است ايران را از اهداف عاليه خود دور كند. فقط در اين سالها امريكا با فراموش كردن اقدامات تروريستي خود در داخل ايران، با تغيير ظاهري چهره خود، سعي در تغيير جاي شاكي و متهم دارد و ميكوشد تا ايران را كه خود يكي ازبزرگترين قربانيان تروريسم در جهان است به عنوان يك كشور تروريستي معرفي كند.
انتهاي پيام/
سه|ا|شنبه|ا|6|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]