تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837619418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور: شاخص‌هاي استاندارد كالاهاي دانش بنيان تدوين شود


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: معاون علمي و فناوري رئيس جمهور: شاخص‌هاي استاندارد كالاهاي دانش بنيان تدوين شود
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور بر لزوم تدوين شاخص‌هاي استاندارد كالاهاي دانش‌بنيان تاكيد كرد.


به گزارش سرويس اجتماعي برنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري، نسرين سلطانخواه كه در همايش تحقق بخشي به شعار سال 91 در مسير ارتقاي كيفيت واستانداردسازي كه در مجموعه‌ي كتابخانه‌ي ملي برگزار شد، سخن مي‌گفت، با بيان اين كه در دهه‌ي سوم انقلاب اهداف توسعه‌ي علم و فناوري دگرگون شده است، گفت: روزي هدف ما در توسعه‌ي علم و فناوري تنها تربيت نيروهاي متخصص، ايجاد دانشگاه‌ها و بالا بردن تعداد دانشجويان به ويژه در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي بود پس از آن ارتقاء و توليد پژوهش در مراكز علمي و دانشگاهي به اهداف توسعه‌ي علم و فناوري كشور اضافه شد اما امروز با تحول در اهداف توسعه‌ي علم و فناوري ثروت‌زايي، ايجاد اشتغال پايدار و توليد دانش‌بنيان به عنوان محورهاي اساسي تغيير نگرش در اهداف توسعه‌ي علم و فناوري مطرح هستند.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور افزود: اين تغيير نگرش موجب شده كه به حوزه ي علم و فناوري به صورت تك لايه نگاه نشود و گستره‌ي علم و فناوري را تنها در دانشگاه‌ها مشاهده نكنيم اگر چه كانون اين تحولات مراكز علمي هستند.

رئيس بنياد ملي نخبگان خاطرنشان كرد: چند لايه ديدن عرصه‌ي علم وفناوري مخاطبان جامعه‌ي علم و فناوري را بسيار گسترده كرده و وقتي صحبت از تجاري سازي، اشتغال و توليد دانش بنيان به ميان مي‌آيد يك پايه‌ي مهم اين مسائل علم و فناوري خواهد بود. در اين صورت علم و فناوري منحصر به دانشگاه‌ها نخواهد بود.

سلطانخواه ايجاد معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري را در ادامه‌ي تغيير اهداف عرصه‌ي علم و فناوري دانست و گفت: معاونت علمي و فناوري وظيفه دارد چرخه‌ي علم، فناوري و نوآوري را در كشور تكميل كرده و حلقه‌ي مفقوده‌ي بين آنها را شناسايي و تكميل كند. در همين راستا ستادهاي فناوري راهبردي در حوزه‌هاي اولويت‌دار نقشه‌ي جامع علمي كشور در معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري تشكيل شده است كه اين ستادها وظيفه‌ دارند در هر يك از اين فناوري‌ها چرخه‌ي علم تا محصول را تكميل كنند.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اين كه در موضوع تشكيل شركتهاي دانش بنيان و حمايت از محصولات دانش محور و ارائه اين محصولات به بازار يك مشكل اساسي وجود دارد، گفت: ورود محصولات دانش بنيان به بازارهاي داخلي و بين‌المللي در عرصه‌ي تجارت ركن مهمي محسوب مي‌شود اما عموما اين كالاها كه نو بوده و سابقه‌ي توليد ندارند و هنوز استانداردي براي آنها تدوين نشده است.

وي افزود: به عبارت ديگر براي كالاهاي دانش‌بنيان تا كنون شاخص‌هايي وجود نداشته كه معلوم شود اين كالاها استاندارد، هستند و يا كيفيت لازم را براي ورود به بازار ندارند. در همين راستا به دليل عدم وجود استانداردهاي لازم تعدادي از كالاها با سوء استفاده ازنام فناوري و توليد دانش‌بنيان، اعتبار ساير كالاها را نيز خدشه‌دار كرده‌اند.

معاون علمي و فناوري رييس‌جمهور تصريح كرد: از سوي سازمان ملي استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران و ساير مراجع مسوول ارزيابي و تاييد اين كالاها هم در خصوص تدوين استانداردها اقدامي انجام نداده‌اند. البته اين مورد هم ناشي از عدم وجود آزمايشگاه‌هايي جهت آزمايش اين گونه كالاها در كشور است.

سلطانخواه خاطرنشان كرد: در كنار اين موضوع هر يك از ستادهاي فناوري راهبردي شكل گرفته در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري داراي شبكه‌ي آزمايشگاهي در مراكز علمي و دانشگاهي هستند كه از اين ميان مي‌توان به شبكه‌ي آزمايشگاهي نانو اشاره كرد، بنابراين سازمان ملي استاندارد به عنوان بخش مهم در نظام ملي نوآوري مي‌تواند با كمك ستادهاي فناوري راهبردي و شبكه‌هاي آزمايشگاهي شكل گرفته در اين ستادها به سوي تدوين استانداردهاي كالاهاي دانش بنيان و تاسيس آزمايشگاه‌هاي مورد نياز گام بردارد.

رئيس بنياد ملي نخبگان افزود: همچنين مي‌توان با استفاده از توانمندي سازمان ملي استاندارد، آزمايشگاه‌هاي موجود در شبكه‌ي آزمايشگاهي ستادهاي فناوري راهبردي را با توانمندسازي به عنوان آزمايشگاه‌هاي مرجع سازمان ملي استاندارد تبديل كرد و يا چنانچه لازم است آزمايشگاه‌هاي ديگري با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري وسازمان ملي استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران راه‌اندازي كرد.

معاون علمي وفناوري رئيس‌جمهور تصريح كرد: عموما كالاهاي دانش‌بنيان منحصر به بازارهاي داخلي نيستند بنابراين براي حضور پرقدرت در بازارهاي بين‌المللي نيازمند نشان ملي و تاييديه‌هاي داخلي هستند.

سلطانخواه با بيان اين كه براي موفقيت در اين مسير مي‌توان ظرفيت‌ انجمن‌هاي علمي و تشكل‌هاي صنعتي استفاده كرد، گفت: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در همكاري با انجمن‌هاي علمي با انجام مميزي توسعه‌ي علوم، تجربه‌ي موفقي در همكاري با انجمن‌هاي علمي دارد. بنابراين مي‌توان در تدوين شاخص‌ها و استانداردهاي كالاهاي دانش‌بنيان از توان انجمن‌هاي علمي نيز استفاده كرد.

وي بااشاره به تاكيد قانون برنامه‌ي پنجم توسعه بر موضوع صادرات كالاها و خدمات دانش بنيان گفت: بر اساس آمارها ايران درسال 89، 619 ميليون دلار در سال 90، 840 ميليون دلار صادرات كالاها و خدمات دانش بنيان داشته است كه براي سال 91 نيز صادرات يك ميليارد و 200 ميليون دلاري كالاهاي دانش‌بنيان، هدفگذاري شده است.

كسب موفقيت در اين راه با داشتن استانداردها تحقق مي‌شود، چرا كه استانداردسازي موجب بالا رفتن كيفيت كالاها خواهد شد.

دوشنبه|ا|5|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن