واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير آموزش و پرورش:25 هزار دانشجو در دانشگاه ويژه فرهنگيان جذب شدند
خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: امسال 25 هزار دانشجو در دانشگاه ويژه فرهنگيان از برترينهاي آزمون جذب شدند كه اين امر يك نوع اشتغال از بدو ورود تلقي ميشود.
حميدرضا حاجيبابايي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شيراز اظهار داشت: امسال برنامهها دو ماه از زمانبندي جلوتر است به طوري كه كاري كه بايد اول مهرماه صورت گيرد تا پايان تيرماه انجام ميشود.
وي افزود: ثبتنام مقطع ابتدايي اكنون به طور كامل به اتمام رسيده و كلاسبندي آغاز شده است و مدارس تا 15 تيرماه تمام دانشآموزان دبيرستاني، راهنمايي و حتي تيزهوشان را بنابر اعلام عمومي ثبتنام ميكنند.
به گفته حاجي بابايي، 15 روز باقيمانده از تيرماه به كلاسبندي و برنامهريزي اختصاص يافته و مردادماه براي بررسيهاي استاني مشكلات در حوزههاي نيروي انساني يا فضاي آموزشي طرح تحول صرف ميشود.
وي در مورد اهداف سفر خود به استان فارس تصريح كرد: به عنوان نخستين مرحله از سفر زيارت مردم خوب اين استان مدنظر است و در مرحله بعد پيگيري طرح تحول بنيادين در آموزش و پرورش به عنوان يك كار اصولي و اساسي در دستور كار ما قرار دارد.
اين مقام ارشد آموزشي اضافه كرد: سه روز است كه همكاران ما در استان فارس حضور دارند تا با كمك مديران استان بررسيهاي لازم درباره اجراي طرح تحول را انجام دهند.
وي تصريح كرد: در اين سفر در كارگاه آموزشي تحول بنيادين، دلايل و الزامات طرح، قلههاي اهداف و اولويتهايي كه بايد در حين آن شكل گيرد براي همكاران فرهنگي تشريح ميشود.
حاجيبابايي ادامه داد: روند اجراي طرح تحول سنگين و سخت بود و به همين دليل از اول مهرماه سال گذشته كار را به صورت جدي و روزشمار انجام داديم و در حال حاضر 9 ماه و 4 روز است كه به صورت مداوم و برنامهريزيشده محورهاي سهگانه اجراي طرح پيگيري ميشود.
وي به تشريح اين سه محور پرداخت و نخستين مرحله را چنين عنوان كرد كه محتوا به عنوان محور اصلي در طرح تحول اهميت دارد چراكه كتابهاي درسي امسال اعم از دوم و ششم ابتدايي تغيير مييابد و 12 ميليون جلد كتاب براي ششم و دوم ابتدايي زير چاپ است كه تعدادي از آن آماده شده است.
وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: مرحله دوم تحول بنيادين نيروي انساني است كه در زمستان سال گذشته با برگزاري دوره براي 60 هزار نفر آغاز و 5 هزار نفر مدرس نيز براي اين منظور تربيت شدند و از شنبه سوم تيرماه براي 120 هزار معلم دوم و ششم ابتدايي دوره آموزش را آغاز كردند و اين دورهها همچنان ادامه دارد.
فضاي آموزشي ديگر محور تحول بنيادين در آموزش و پرورش بود كه مورد اشاره وزير قرار گرفت و گفت: بايد حدود 50 تا 60 هزار كلاس تعريف و آماده ميشد كه در كل كشور انجام شد و تعداد كمي باقيمانده كه سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس در همين تابستان آن را انجام ميدهد.
به گفته وي، امسال 25 هزار دانشجو براي دانشگاه ويژه فرهنگيان از برترينهاي آزمون جذب شده كه يك نوع اشتغال از بدو ورود تلقي ميشود.
حاجيبابايي ادامه داد: امسال در سراسر كشور 64 پرديس دانشگاهي آغاز به كار ميكند كه از اصليترين الزامات تحول بنيادين در آموزش و پرورش محسوب ميشود.
وي تصريح كرد: آموزش و پرورش متحولي كه به آن فكر ميكنيم و مقام معظم رهبري بر آن تاكيد دارند در واقع از طريق همين دانشگاه ويژه فرهنگيان كه تا دوره دكترا مجوز دارد، ميسر ميشود.
وزير آموزش و پرورش گفت: 10 هزار مدرسه قرآني در كشور راهاندازي كرديم؛ پيش از اين تنها 680 دارالقرآن وجود داشت و در روزهاي اخير نهضت ملي حفظ قرآن با 3.5 ميليون نفر را دستور كار داشتيم و همچنين 5 هزار نفر از قاريان قرآني برجسته كشور را نيز جذب ميكنيم.
وي افزود: بحث راهاندازي مدارس قرآني در آموزش و پرورش در دستور كار است به اين معنا كه همان درسهايي كه دانشآموزان در دوره ابتدايي ميخوانند با فعاليتها و آموزشهاي قرآني تلفيق شده و در پايان دو مدرك به دانشآموز اعطا ميشود.
حاجيبابايي تعداد اين مدارس قرآني را يكهزار و 200 باب ذكر و اضافه كرد: اين مدارس در حال حاضر تا سوم ابتدايي و در آينده تا مقطع دوره متوسطه را پوشش داده و به 5 هزار باب افزايش مييابد.
وي درباره هوشمندسازي مدارس نيز گفت: امسال بنا داشتيم هوشمندسازي 20 هزار مدرسه را آغاز كنيم كه به 24 هزار مدرسه بالغ شد و با كمك استانداران استانها 19 راهكار براي پيشبرد اين طرح ارائه شده و با جديت دنبال ميشود.
انتهاي پيام/ز10
دوشنبه|ا|5|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]