واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار كوتاه/توجه به نياز بازار رمز اصلي توسعه توليد است/ راه اندازي پارك طبيعت در قاين
توجه به نياز بازار رمز اصلي توسعه توليد است/ راه اندازي پارك طبيعت در قاين
بيرجند - خبرگزاري مهر: ثبت هشت درصد ولادت استان در درميان،ايجاد پارك طبيعت در قاين و ... از مهم ترين عناوين خبري فرمانداري هاي خراسان جنوبي است.
به گزارش خبرگزاري مهر، فرماندار بشرويه با تاكيد بر اينكه توسعه و پيشرفت هر جامعه در گرو فعاليت همه اقشار به ويژه اصناف است، گفت: توجه به نياز بازار رمز اصلي توسعه بخش توليد در اين شهرستان است.
غلامرضا پورسلطاني در جمع اصناف بشرويه كه به مناسبت روز ملي اصناف برگزار شد، اظهار كرد: در اصل 44 قانون اساسي كشور بر سپردن امور به مردم و فعال شدن بخش خصوصي در بخشهاي توليدي و خدماتي تأكيد شده است.
وي ادامه داد: توسعه و پيشرفت هر جامعه در گرو فعاليت همه اقشار به ويژه اصناف است و در اين بين اصناف شهرستان بشرويه همواره پويا بوده و براي جذب مشتري و توسعه منطقه بايد پوياتر شوند.
فرماندار بشرويه، اعتماد متقابل مردم و اصناف را در توسعه و رونق اقتصادي مؤثر دانست و افزود: توليدكننده زماني كه بر اساس نيازمنديهاي جامعه توليد داشته و از قيمت مناسب كالاهاي توليدي اطمينان داشته باشد، مي تواند به كار و فعاليت توليدي خود ادامه دهد.
پورسلطاني تصريح كرد: مصرف كننده نيز به تبع آن بايد از كيفيت كالاهاي توليدي و قيمت مناسب عرضه شده رضايت داشته باشد تا چرخه اقتصادي توليد و فروش در جريان باشد.
وي همه ادارات را موظف كرد تا نيازمنديها و كالاهاي مورد نياز خود را از واحدهاي توليدي و اصناف شهرستان بشرويه تهيه كنند و در اين باره گفت: بازاريان نيز بايد براي توليد كالاهاي با كيفيت و با قيمت مناسب برنامه ريزي و تلاش كنند.
ثبت ۸درصد ولادت خراسان جنوبي در شهرستان درميان
معاون سياسي اجتماعي فرمانداري درميان گفت: سال گذشته هشتدرصد وقايع ولادت استان در اين شهرستان به ثبت رسيده است.
علي عباسي، در نشست شوراي وقايع حياتي شهرستان درميان اظهار داشت: سال گذشته يك هزار و 178 واقعه ولادت در سطح شهرستان درميان به ثبت رسيده است كه از اين ميزان 592 واقعه پسر و مابقي دختر بوده است و نسبت به مدت مشابه در سال 89 رشد 11.7 درصدي داشته است.
وي بيشترين فراواني نام نوزادان متولد شده پسر در درميان را در سال گذشته به ترتيب اميرحسين، محمد و اميرعلي برشمرد و ادامه داد: بالاترين ميزان فراواني نام نوزادان دختر نيز به ترتيب فاطمه، فاطمه زهرا و ستايش است.
معاون سياسي اجتماعي فرماندار درميان با بيان اينكه ميزان مرگ و مير شهرستان در سال 90 نسبت به مدت مشابه سال قبل 5.38 درصد كاهش داشته است، گفت: بيشترين فراواني وفات مربوط به گروه سني بالاي 75 است و كهولت سن، بيماري هاي قلبي و سرطان ها مهمترين عامل فوت در شهرستان بوده است.
عباسي با اشاره به اينكه در طول اين مدت 311 واقعه وفات در شهرستان درميان به ثبت رسيده است، ادامه داد: از اين تعداد 161 مرد و 150 نفر زن هستند.
وي با بيان اينكه در سال گذشته 439 واقعه ازدواج در شهرستان به وقوع پيوسته است، گفت: ميانگين سن ازدواج در شهرستان در مردان 25 و در زنان 21 است.
وي گفت: 31.5 درصد ازدواج هاي شهرستان در اين مدت درمناطق شهري و 68.5 درصد در مناطق روستايي اتفاق افتاده و به ثبت رسيده است.
تعويض دو هزار شناسنامه در درميان
معاون فرماندار درميان گفت: طرح آرشيو الكترونيكي اسناد سجلي از آذرماه سال گذشته در شهرستان شروع و تاكنون 92 هزار و750 برگ سند اسكن و داده آمايي شده است.
عباسي با بيان اينكه شناسنامههاي افراد بالاي 15 سال با اولويت شناسنامههاي مخدوش، غير قابل استفاده و قديمي در مركز مكانيزه ثبت احوال شهرستان تعويض ميشود، اضافه كرد: از ابتداي اجراي اين طرح تاكنون 2 هزار 828 فقره شناسنامه در شهرستان تعويض شده است.
وي اضافه كرد: اجراي اين طرح ها ضمن تسريع و تسهيل در ارائه خدمات به جامعه و آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرتي گامي بلند در تحقق دولت الكترونيك است.
پارك طبيعت در قاين احداث مي شود
فرماندار قاينات از ايجاد پارك طبيعت در محل پارك جنگلي شهرستان قاينات خبر داد.
غلامعلي حبيبي منش در جلسه برنامه ريزي اجراي طرح اكوپارك شهرستان قاينات طبيعت در منطقه پارك جنگلي قاين اظهار كرد: ظرفيتهاي خوبي در منطقه پارك جنگلي شهرستان قاينات براي ايجاد پارك طبيعت وجود دارد.
وي ادامه داد: براي اجرايي شدن اين پروژه با كمك مديران دستگاههاي اجرايي مربوطه مبلغ 500 هزار تومان اعتبار اختصاص مي يابد.
فرماندار قاين تأكيد كرد: اجراي اين پروژه يك نقطه اميد است و موظف هستيم براي جذب مسافران و زائران مرقد مطهر امام رضا (ع) براي بازديد از اين شهرستان در جهت اجرايي شدن اين پروژه تلاش كنيم.
اجراي طرح هاي بيابان زدايي توجه مسئولان را مي طلبد
فرماندار سرايان با اشاره به اهميت اجراي طرح هاي بيابان زدايي گفت: اجراي اين طرح ها نيازمند توجه بيشتر مسئولان است.
محمدعلي مهدي نژاد در جلسه هم انديشي اجراي "RFLDL" كه با حضور نماينده فائو در ايران و جمعي از مسئولان استاني برگزار شد همراهي و همگامي مردم را مهم ترين عامل موفقيت اين طرح دانست.
وي اظهار كرد: مردم شهرستان مردمي همراه و متدين هستند و چون اين طرح را از خود مي دانند در اجراي آن همكاري لازم را انجام مي دهند.
فرماندار سرايان وجود نوعي ديدگاه معنوي در بين مسئولان را نيز يكي ديگر از عوامل موفقيت اين طرح ياد كرد و ادامه داد: چون احياي جنگل و مقابله با بيابان زايي از عوامل احياي انسانهاست مسئولان تمام توان خود را براي عملياتي شدن آن به كار مي گيرند.
عباس كارگر مديركل دفتر بيابان وزارت جهاد كشاورزي نيز بحث بيابان زدايي را مهم ارزيابي كرد و گفت: مقوله بيابان با توجه به اهميت آن در زندگي مردم بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.
نورالدين مونا نماينده فائو در ايران نيز در اين نشست به وجود طوفانهاي شن در منطقه اشاره كرد و گفت: مقابله با پديده طوفان شن اهتمام و فعاليت همه جانبه مردم و مسئولان را مي طلبد.
© 2003 Mehr News Agency .
يکشنبه|ا|4|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]