واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس خبر دادجابهجايي سالانه يك ميليون مسافر در فرودگاه بينالمللي خليجفارس عسلويه
خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس از جابهجايي سالانه يك ميليون مسافر در فرودگاه بينالمللي خليجفارس عسلويه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، مسعود نصوري بعد از ظهر امروز در نشست با يك گروه سرمايهگذار خارجي فعال در زمينه ساخت لولههاي صنعت نفت و گاز اظهار داشت: پارس جنوبي از مهمترين مناطق صنعت نفت و گاز است و در سال جاري شاهد بيشترين تلاش براي توسعه اين منطقه هستيم.
وي افزود: منطقه ويژه پارس داراي موقعيت ويژهاي براي رشد و پيشرفت است و استفاده از ظرفيتهاي اين منطقه امري مهم است.
مديرعامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس با اشاره به لزوم جذب بيشتر سرمايهگذاري داخلي و خارجي در مناطق عملياتي منطقه خاطرنشان كرد: تسهيلات لازم براي جذب سرمايهگذاران در منطقه فراهم ميشود.
نصوري با اشاره به سفر پر بركت مقام معظم رهبري به منطقه ويژه پارس در سال گذشته اذعان كرد: رهبر فرزانه انقلاب حجت را بر ما مسئولان تمام كرده و در حوزه سرمايهگذاري بايد با هدف تقويت توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني مسير جذب سرمايه را تسهيل و كوتاه كنيم.
وي به معرفي مجتمع بزرگ بندري پارس اشاره كرد و گفت: مجتمع بندري پارس با ظرفيت بالا و قابل توجه تخليه و بارگيري كالا و تجهيزات از مزيتهاي سرمايهگذاري در اين منطقه است.
مديرعامل منطقه ويژه پارس از ظرفيت بسيار خوب حمل و نقل كالا و مسافر در منطقه ويژه پارس خبر داد و افزود: فرودگاه بينالمللي خليجفارس عسلويه با ظرفيت جابهجايي سالانه حدود يك ميليون نفر مسافر و امكان ورود و خروج ميزان قابل توجه كالا و تجهيزات، به لحاظ امكانات پيشرفته فرودگاهي در رتبه برتر كشوري پس از فرودگاه امام خميني (ره) قرار دارد و اين به عنوان مزيت برجسته سرمايهگذاري در اين منطقه محسوب ميشود.
نصوري اضافه كرد: اين سازمان در زمينه فراهم كردن اراضي مورد نياز طرحهاي سرمايهگذاري آمادگي لازم را دارد.
وي يادآور شد: بخش قابل توجهي از اراضي منطقه ويژه پارس با هدف استقرار و توسعه صنايع نيمه سنگين مانند مخازن تحت فشار، تجهيزات پالايشگاهي، پتروشيمي و نيروگاهي، صنايع خطوط لوله و صنايع فلزي در نظر گرفته شده است.
نصوري ادامه داد: بخش ديگري از زمينهاي اين منطقه راهبردي، براي توسعه صنايع مختلط مانند صنايع ساخت قطعات و تجهيزات صنعت نفت و گاز و پتروشيمي، صنايع فلزي، برق و الكترونيك، ابزار دقيق و صنايع شيميايي اختصاص يافته است.
وي افزود: بايد از تمام امكانات و پتانسيل موجود براي رشد و توسعه پارس جنوبي بهره ببريم و هيچ فرصتي را نبايد هدر دهيم.
در اين نشست گروه سرمايهگذاري خارجي نيز آمادگي خود را براي همكاري با پارس جنوبي اعلام كرد.
انتهاي پيام/آ20
شنبه|ا|27|ا|خرداد|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]