واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پيش بيني 10 ميليون نفر ساعت آموزش براي فعالان صنعت فرش دستباف
تهران- رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور گفت: 10 ميليون نفر ساعت آموزش مهارت براي طراحان،بافندگان و فروشندگان فرش دستباف عضو اتحاديه سراسري تعاوني هاي توليكنندگان فرش دستباف ايران در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، "كوروش پرند" روز چهارشنبه در نشست امضاي تفاهمنامه با اتحاديه سراسري تعاوني هاي توليدكنندگان فرش دستباف ايران كه در محل سازمان آموزش فني و حرفه اي برگزار شد، افزود: سال جاري براي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور سال استقرار نظام جامع مهارت و فناوري نامگذاري شده است.
وي زيرنظام هاي نظام جامع مهارت و فناوري را آموزش مهارت فناوري، صلاحيت حرفه اي و شرايط احراز اشتغال عنوان كرد و گفت: تمام تلاش دست اندركان نظام مهارت در كشور اجرايي كردن سه زير نظام ياد شده است.
پرند از مهمترين كارهاي انجام شده در سال 1391 را طراحي دوره هاي تكميلي بين سطوح تحصيلي تجميع شده در قالب چند پودمان و بسته هاي آموزشي با يكديگر، عنوان كرد.
وي بااشاره به مشكلات دوره هاي كارداني تصريح كرد:دوره هاي تكميلي بين سطوح تحصيلي بايد اجرايي شوند كه در 20 رشته تحصيلي پودمانها ديده شده و برنامه ريزي هايي درسي در اين خصوص از سوي سازمان فني و حرفه اي كشور و مراكز علمي كاربردي در حال انجام است.
وي با اشاره به مصوبه موسسه علمي كاربردي مهارتي سازمان آموزش فني و حرفه اي اظهار داشت: بيش از شش هزار و 700 نفر دانشجو مي توانند در زمينه هاي ياد شده آموزش مهارت كسب كنند.
پرند با اشاره به تفاهمنامه امضا شده با اتحاديه سراسري فرش دستباف كشور بيان داشت: سازمان هم اكنون بر اساس سياست "تقاضا محوري" گام بر مي دارد. تفاهمنامه هايي كه چندي پيش با نهادهاي مختلف امضا شده است ، از سوي كارشناسان و مديران اين سازمان پيگيري مي شود.
وي موضوع تفاهمنامه ياد شده را در راستاي حمايت از توليد ملي ذكر و تصريح كرد كه بايد از روش هاي سنتي توليد فرش دستباف به سوي روشهاي پيشرفته گام برداريم.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي بيان داشت: بايد به فرش نگاه جهاني داشت و زماني كه رويكردها در اين زمينه تغيير مي كند، بايد آموزش ها نيز دچار تغيير شوند.
به گفته ي اين مقام مسئول، هم اكنون سه هزار استاندارد مهارت در بخش هاي مختلف اقتصادي از سوي سازمان آموزش فني و حرفه اي تدوين شده است و در زمينه فرش هم آمادگي تدوين استانداردهاي نوين را داريم.
وي تاكيد كرد كه حتي ايران مي تواند صادركننده آموزش در زمينه فرش دستباف باشد و سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور آمادگي تربيت مربي فرش دستباف را دارد.
پرند با اشاره به آموزش هاي نوين در زمينه فرش دستباف گفت:مي توانيم از طراحي با رايانه در زمينه طراحي فرش ياري بگيريم .سازمان آموزش فني و حرفه اي حتي مي تواند براي توليد نرم افزار در زمينه آموزش فرش سرمايه گذاري كند.
وي در بحث مشاغل خانگي گفت: همچنين سازمان آمادگي دارد در زمينه مشاغل خانگي و نظام استاد شاگردي نوين با اتحاديه سراسري فرش دستباف كشور همكاري كند.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي در پايان تاكيد كرد: آموزش در زمينه فرش دستباف مي تواند منجر به اشتغال پايدار در كشور شود و بايد به گونه اي گام برداريم كه در زمينه طراحي فرش از فرشهاي ايران كپي برداري نشود.
در پايان اين نشست تفاهمنامه همكاري ميان رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي و "عبدالله بهرامي" رئيس اتحاديه سراسري تعاوني توليدكنندگان فرش دستباف ايران امضا شد.
اقتصام ** 9123 **1561
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80181012
چهارشنبه|ا|24|ا|خرداد|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]