تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866373824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده مردم اردبيل در مجلس:معلمان جهادگراني از جنس ايثار و گذشت هستند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم اردبيل در مجلس:معلمان جهادگراني از جنس ايثار و گذشت هستند
خبرگزاري فارس: نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس گفت: معلمان جهادگراني از جنس ايثار و گذشت هستند كه در هشت سال جنگ تحميلي بهترين آزمون خود را با موفقيت سپري كردند.


منصور حقيقت‌پور در حاشيه برگزاري يادواره 63 شهيد فرهنگي در اردبيل در گفت‌و با خبرنگار فارس در اردبيل، گفت: فرهنگيان جهادگراني هستند كه تمام عمر خود را در سنگري از جنس رسالت صرف كرده و شهداي ديروز و مدافعان فداي اين مرز و بوم را به تاريخ معرفي كرده و مطرح مي‌كنند.

وي افزود: حفظ شان و جايگاه اين جهادگران بايد در راس برنامه‌هاي آموزش و پرورش باشد تا نسل آينده ما با روحيه جهاد و شهادت پرورش يافته، قامت ببندد.

استاندار سابق اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود افزود: شهادت خلعت ديباي انسانيت است كه بر قامت آنان كه تمام قد و استوار در برابر جنود شيطان ايستاده‌اند بريده شده و آنان كه بالاترين درجه از شئون عبوديت را فتح كرده‌اند به واسطه شهادت فتح‌الفتوحي ديگر در جريده مردانگي‌شان ثبت شده است.

حقيقت‌پور تصريح كرد: جهاد بابي است كه آن را خداي تعالي به خواص اولياي خود گشوده و اين در شاني دارد كه برگزيدگان از خواص اولياي خدا برات عبور از دريچه آن و حضور در عالم شهود را به جرعه‌اي از جام ولايت يافته‌اند.

وي با يادآوري اينكه شهدا رايحه خوش انسانيت و عبوديت‌اند گفت: در سال‌هاي نوراني دفاع مقدس عطر بهشتي جهاد و شهادت را در جام جان انسان‌هاي تشنه عدالت ريختند و اكنون پس از سال‌ها ياد آنان با برگزاري يادواره‌هايي حال و هواي شهر و ديارمان را با شميم ايثار و شهادت معطر كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود تعبير رهبر معظم انقلاب اسلامي را كه «زنده نگه داشتن ياد شهدا كمتر از شهادت نيست» يادآور شد و خاطرنشان كرد: شهداي ما جان در طبق اخلاص گذاشتند تا شجره طيبه دينداري و انسانيت بقا يابد و ما بايد در تداوم مسير شهادت ياد آنان و آرمان‌هاي انسانيشان را به بهانه‌هاي مختلف بر خود و ديگران متذكر شويم.

حقيقت‌پور اضافه كرد: بزرگ مرداني كه از قبيله علم و دانش و فرهنگ در جرگه شهدا جايگاهي والا دارد به طوري كه با حضور در سنگر علم آموزي و تربيت نسل خميني كبير در دستي قلم و دست ديگر سلاح ايمان گرفته و به قلب دشمن تاخته است تا هم چون جبهه جهاد اكبر در جهاد اصغر نيز كارنامه قابل قبولي بگيرند.

وي در پايان سخنان خود با اشاره به تكليف بازماندگان از كاروان شهدا بيان كرد: بدون شك انتظار شهدا از آموزش و پرورش به عنوان متولي تعليم و تربيت نسل جديد اهتمام به بعد دانش‌افزايي و تربيت انسان توحيدي است كه اين كار ميسور نخواهد بود مگر با داشتن آموزش و پرورش پويا و تحول آفرين.

انتهاي پيام/س20

دوشنبه|ا|22|ا|خرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن