تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836304991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مواضع خصمانه عربستان تا مذاكرات هسته اي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مواضع خصمانه عربستان تا مذاكرات هسته اي
سخنگوي وزارت امور خارجه در گفتگويي تفصيلي به تشريح مواضع جمهوري اسلامي ايران در قبال مسائل مختلف منطقه اي، جهاني و حوادث اخير در حوزه سياست خارجي پرداخت.


رامين مهمانپرست در گفتگو تفصيلي با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه دستگاه ديپلماسي كشورمان توانسته در اجرايي شدن طرح كوفي عنان در سوريه تأثيرگذار باشد، گفت: مسئله كه در سياست خارجي كشورمان اهميت دارد، حل مسئله سوريه است تا فضايي ايجاد شود كه امكان انجام اصلاحات توسط دولت اين كشور صورت گيرد چرا كه بعضي از جريانات سياسي و برخي كشورها در منطقه مايل به ايجاد ثبات و امنيت در داخل سوريه نيستند و تلاش مي كنند تا گروه هايي را مسلح و به درگيري ها دامن بزنند.

وي تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران همواره اعلام كرده كه از طرح كوفي عنان حمايت مي كند چراكه در طرح 6 ماده اي وي مي توان چهارچوب مناسبي براي عدم دخالت كشورها در مسائل داخلي و ايجاد فضاي مناسبي براي گفتگوها و انجام اصلاحات توسط دولت فراهم شود.

مهمانپرست با بيان اين مطلب كه تا زمانيكه طرح كوفي عنان در اين چارچوب دنبال شود از حمايت هاي كشورهاي منطقه برخوردار خواهد بود، ابزار اميدواري كرد كه كشورهاي غربي و سازمان ملل با حمايتي كه از ايجاد آرامش و ثبات در سوريه مي شود اجازه دستيابي به يك تفاهم راهبردي بين مخالفان و دولت اين كشور را فراهم كرده تا زمينه هاي موفقيت اين طرح فراهم شود و با جرياناتي كه سعي در ارسال سلاح به سوريه و دامن زدن به جنگهاي داخلي دارند، برخورد كنند.

***وزارت امور خارجه حضور رژيم صهيونيستي در جمهوري آذربايجان را با حساسيت پيگيري مي كند

سخنگوي دستگاه ديپلماسي درپاسخ به سوالي مبني بر رويكرد منفي جمهوري آذربايجان در قبال جمهوري اسلامي ايران و چرخش به سمت رژيم صهيونيستي و همكاري با اين رژيم گفت: دستگاه ديپلماسي اقدامات و اظهاراتي كه توسط مقامات برخي همسايه از جمله جمهوري آذربايجان مبني بر روابط دو جانبه با اين رژيم و اثر گذاري بر تحولات منطقه اي را با حساسيت و دقت پيگيري مي كنند.

وي ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران همواره بر توسعه روابط با همسايگان خود از جمله جمهوري آذربايجان تأكيد كرده و اين روابط را جزو اولويت اصلي سياست خارجي مي داند چراكه جمهوري آذربايجان داراي مشتركات فراوان تاريخي، فرهنگي و اعتقادي با ايران است و ما راه هاي توسعه روابط با اين كشور را به صورت كامل دنبال مي كنيم.

مهمانپرست با بيان اينكه نبايد اجازه دهيم كه رژيم جعلي صهيونيستي به روابط ايران و جمهوري آذربايجان لطمه بزند، ادامه داد: برخي از جريانات سياسي و افرادي در كشور هستند كه قصد دارند با اقدامات خود دامنه روابط ميان ايران و آذربايجان را محدود كنند اما جمهوري اسلامي ايران همواره بر اين باور است كه تمام كشورهاي منطقه بايد مبارزه با رژيم صهيونيستي را با جديت در دستور كار خود قرار دهند و زمينه حضور بيگانگان را در منطقه از بين ببرند.

وي تصريح كرد: وجود كشورهاي فرامنطقه اي و حضور نظامي آنها در منطقه مي تواند امنيت را به خطر بياندازد چرا كه رژيم صهيونيستي همواره به دنبال فتنه گري در اين كشورها بوده و ضروري مي نمايد كه كشورهاي منطقه بايد با هوشياري تمام در مقابل تحركات اين رژيم جعلي بايستند.

سخنگوي وزارت امور خارجه در ادامه در پاسخ به اين سوال كه دستگاه ديپلماسي تا چه اندازه توانسته جمهوري آذربايجان را متقاعد كند كه رژيم صهيونيستي خطري جدي براي كل منطقه بويژه منطقه قفقاز خواهد بود، گفت: قرار براين نيست كه هر كشوري تمام سياست هاي خود را توسط كشورهاي ديگر ترسيم كند ايران وظيفه دارد نقطه نظرات خود را اعلام كرده و نسبت به فتنه هايي كه در منطقه صورت مي گيرد به كشورهاي همسايه هشدار دهد.

وي تصريح كرد: اگر همه كشورهاي منطقه با دقت اين هشدارها را دنبال كرده و تلاش كنند تا با همكاري هاي جمعي توان اختلاف افكني از رژيم غاصب صهيونيستي سلب شود قطعا منطقه اي با امنيت و ثبات خواهيم داشت.

***هيچ كشوري نمي تواند در رابطه ايران و ديگر كشورها تأثير گذارد

سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه جمهوري آذربايجان روابط ايران و ارمنستان را برخلاف اصول اسلامي مي داند چرا كه معتقد است ارمنستان به منطقه قره باغ تجاوز كرده است، گفت: روابط ايران با همه كشورهاي همسايه در چارچوب منافع دو كشور تأمين مي شود و هيچ چيز نمي تواند تأثير منفي بر روابط سازنده ايران با كشورهاي ديگر بگذارد، رابطه ما با ارمنستان رابطه اي مفيد براي دو كشور و منطقه است و اين مسئله در روابط با آذربايجان تأثيري نخواهد داشت.

وي تصريح كرد: همه كشورهاي منطقه بايد تلاش كنند اگر بحران و يا اختلافي بين كشورها وجود دارد از راه صحيح به آن رسيدگي و سوء تفاهمات برطرف شود و اگر اقدام خلافي صورت بگيرد بايد با همكاري هاي منطقه اي وضعيت جديدي در منطقه ايجاد كنيم تا كشورهاي منطقه در كنار يكديگر به برنامه هاي اصلي توسعه بپردازند.

مهمانپرست خاطرنشان كرد: ما رابطه با ارمنستان را رابطه اي بسيار خوب و با توجه به علايق موجود ميان دو كشور مي دانيم و همانطور رابطه با آذربايجان را رابطه اي بسيار خوب و راهبردي و با توجه به مشتركات بين مردم و عزم و اراده جدي ميان مسئولين دو كشور مي دانيم كه هيچ تأثير منفي براين روابط نخواهد گذاشت.

*** مقامات كانادايي به دنبال راهكارهايي براي رفع مشكلات اتباع ايراني باشند

سخنگوي وزارت امور خارجه در مورد اقدام سفارت كانادا در تهران مبني بر عدم صدور رواديد براي اتباع ايراني و ارجاع آنان به تركيه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران چنين گفت: با توجه به بحران هاي اقتصادي در كشورهاي غربي برنامه سخت گيري اقتصادي در دستگاه هاي دولتي اين كشور به وضوح آشكار است و تصميمات جديدي كه برخي از مقامات اروپايي و آمريكايي گرفته اند تا تعداد سفارت خانه هاي خود را محدود و يا به صورت مشترك با يكديگر اين موضوعات را دنبال كنند از پيامدهاي اين بحران است.

وي ادامه داد: بحثي كه مقامات كانادايي مطرح كردند در چارچوب اين ملاحظات اقتصادي است و اين تصميمات نبايد منجر به گرفتار شدن مردم شود چرا كه جمعيت زيادي از اتباع ايراني در كانادا زندگي مي كنند و ما توصيه مي كنيم آنها راهكارهايي را دنبال كنند تا مشكلات كمتري براي مردم ما بوجود آيد و مسائل كنسولي بين دو كشور به شكل مطبوعي به كار خودش ادامه دهد.

***امنيت عراق تاثير مثبتي بر امنيت تمام منطقه خواهد داشت

مهمانپرست در تشريح چگونگي روابط في ما بين جمهوري اسلامي ايران و عراق گفت: عراق يك كشور مهم و تأثيرگذار در منطقه است و در طول ساليان گذشته با بحران هاي مختلفي روبرو بوده است و در سالهاي اخير نيز موضوع اشغال اين كشور توسط نيروهاي آمريكايي و متحدان آن مسائل زيادي را در مورد اقدامات تروريستي با منشأ بيروني در عراق به وجود آورده است.

مهمانپرست با بيان اين مطلب كه بسياري از جريانات سياسي منطقه و جهان وضعيت باثبات عراق را به نفع خود نمي دانند، تصريح كرد: به دليل اهداف سياسي برخي از جريانات شاهد اقدامات مختلفي هستيم كه وضعيت داخلي عراق را به سمت بحران هدايت مي كند و بعد از خروج نيروهاي آمريكايي و تحولاتي كه دولت مالكي در وضعيت داخلي آنجا ايجاد كرد و حاكم كردن قانون در بخش هاي مختلف كه اين مسائل مي تواند بعضي از جريانات سياسي داخلي عراق را تحت الشعاع اقدامات خود قرار دهد.

وي تأكيد كرد: ما بر اين باوريم كه بايد اجازه دهيم كه در داخل عراق همه مسائل طبق قانون و برمبناي رسيدگي حقوقي و عادلانه دنبال شود تا كشورهايي كه امنيت منطقه را دنبال مي كنند بدانند امنيت عراق مي تواند تأثير مثبتي بركشورهاي ديگر داشته باشد و بايد از دخالت در امور داخلي اين كشور خودداري كرده تا دولت مردمي در عراق بتواند به شكل كامل و مصونيتي براي فرار از قانون نداشته باشد و همه تصميمات يك چارچوب قانوني و قانوني داشته باشد.

*** هر اقدامي را كه امنيت ايران را تهديد كند با برخورد جدي روبرو مي شود

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان در ادامه در مورد وضعيت اعضاي گروهك تروريستي منافقين گفت: اعضاي اين گروهك تروريستي پرونده سياهي را از جنايات خود در كشورمان دارند وهمچنين در عراق از خود به جاي گذاشته اند و به همين دليل با نفرت عمومي در ميان مردم دو كشور روبرو هستند و بايد خاك عراق را ترك كنند.

وي ادامه داد: سازمان ملل وارد اين جريان شده و تلاش دارد تا طرحي را تدوين كند تا مشخص شود اعضاي اين گروهك تروريستي به كدام كشور فرستاده شوند و نحوه انتقال آنها چگونه باشد و يا چنانچه تعدادي از آنها درخواست برگشتن به ايران را دارند زمينه آن فراهم شود.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت: سازمان ملل بايد اين مسئله را پيگيري كند و اگر افرادي كه در داخل اين گروهك هستند و از وضعيت اين گروهك و جناياتي كه انجام مي شود ناراضي هستند و قصد برگشت به كشور را دارند زمينه آن را فراهم كنند.

مهمانپرست درمورد موافقت كشورهاي همسايه مبني بر پذيرش اعضاي گروهك تروريستي منافقين تصريح كرد: ما چنين مطلبي را به صورت رسمي دريافت نكرديم و معتقديم ملاحظات امنيتي براي ايران و كشورهاي منطقه و همسايگان روشن است و هر اقدامي كه صورت بگيرد امنيت منطقه را تحت تأثير قرار مي دهد و حتما با اين مسئله برخورد جدي خواهيم كرد.

سخنگوي وزارت امور خارجه در ادامه افزود: هيچ چيزي مهمتر از امنيت و تماميت ارزي كشورمان نيست و مسائلي كه مي تواند امنيت ملي را تحت شعاع قرار دهد موضوعاتي است كه پيگيري جدي خواهد شد.

***ايران درمورد تماميت ارضي خود با هيچ كس مذاكره نمي كند

مهمانپرست با بيان اينكه امارات در تلاش است تا بحث جزاير سه گانه را به دادگاه بين المللي بكشاند و در پاسخ به اين سوال كه عملكرد دستگاه ديپلماسي كشورمان دراين خصوص چگونه بايد باشد اظهار داشت: بحث جزاير سه گانه بحثي تاريخي و مستد است چراكه اين جزاير همواره متعلق به ايران بوده و خواهد بود و ما به هيچ وجه در مورد تماميت ارضي كشورمان با هيچ كس مذاكره نمي كنيم و اين موضوع را حل شده و غير قابل بحث مي دانيم.

وي خاطرنشان كرد: ملت ايران اظهارات گستاخانه و نسنجيده برخي مقامات همسايه را تاب نخواهد آورد و توصيه ما به كشورهاي همسايه از جمله امارات اين است كه در چارچوبي رفتار كنند كه به روابط دو جانبه لطمه اي وارد نشود.چرا كه ما نسبت به همسايگان جدي هستيم و روابط خوبي با كشور امارات داريم.

مهمانپرست در ادامه تصريح كرد: تماميت ارضي يك كشور به هيچ وجه جاي مذاكره نداشته و ما بارها اعلام كرديم كه اين جزاير متعلق به ايران است.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي درمورد خبرهاي مبني بر شكل گيري استان خليج فارس به مركزيت ابوموسي گفت: اين بحث ها موضوعاتي است كه توسط نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مطرح مي شود و نمايندگان حق دارند نقطه نظرات خود را بيان و بررسي كنند و اقدام مناسب را صورت دهند.

*** تمام ملت هاي آزاده جهان از فتنه گري هاي غرب آگاه شده و با آن مبارزه مي كنند

مهمانپرست در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه وزارت امور خارجه چه تدابيري براي مقابله با سناريوسازي هاي غرب و دست نشاندگانش عليه كشورمان دارد افزود: جمهوري اسلامي ايران همواره پس از پيروزي انقلاب اسلامي در جنگ تمام عيار با آمريكا و متحدانش بوده و اين جنگ كه اصولا رنگ و بوي سياسي داشته، اهداف اختلاف و تفرقه افكني ميان ملت ايران را دنبال كرده و در برخي موارد نيز به صورت حمايت از گروه هاي تروريستي با ترور شخصيت هاي بزرگ كشورمان صورت داده شد است.

وي ادامه داد: غرب در يك دوره زماني در حمايت از ديكتاتور سابق عراق و حزب بعث عراق هزينه سنگيني را به كشورمان تحميل كرد و امروزه با تحريم اقتصادي و انزواي سياسي و صدور قطعنامه هاي عادلانه يك بخشي از اين جريان است و بخش ديگر جنگ تبليغاتي عليه كشورمان است.

مهمانپرست خاطرنشان كرد: همه ي اين ا قدامات به اين منظور صورت گرفت تا حركت ملت ما متوقف شود و مسيري كه براي مردم براي استقلال كشورمان را مي پيمايند را منحرف و جلوي آن را گرفته و نااميدي و هراس را در دل مردم ايران به وجود بياورند.

سخنگوي وزارت امور خارجه گفت: بزرگترين اشتباه آنها اين است كه ويژگي هاي ملت ايران را نمي شناسند و نمي دانند كه وقتي از روش هاي ظالمانه و بي رحمانه عليه مردم ما استفاده مي كنند ملت ايران عزم و اراده جدي تري براي مقابله با اين فتنه ها پيدا خواهند كرد.

وي ادامه داد:‌غربي ها سعي مي كنند اتهاماتي به ملت ايران وارد كرده و تصوير منفي از ايران در جهان به وجود بياورند كه اين موضوع همان جنگ نرم و ا قدامات خصمانه اي است كه عليه ملت ايران صورت مي گيرد.

مهمانپرست خطاب به همه ي مردم و مسئولين درقبال فتنه گري هاي غرب عليه كشورمان گفت: همه ي مردم و مسئولين بايد در هر نقطه اي چه در داخل و چه در خارج از كشور از هر وسيله اي براي ا فشاي اين فتنه ها استفاده كرده و از بيان حقايق و تبيين واقعيت ها بهره بگيرند و همه بايد با قيامي جلوي ا ين حركت ها را بگيرند چرا كه اين اتهامات مختص كشور ما نيست و در هر نطقه اي كه غرب منافع خود را در خطر مي بيند تلاش دارد تا با ابزار مختلف اتهاماتي را وارد كنند.

مهمانپرست خاطرنشان كرد: در دنياي امروز مردم بيدار شده و متوجه اين فتنه ها شده اند و در منطقه شاهد حركت مردم و بيداري اسلامي و همچنين در غرب شاهد قيام مردم و يك جنبش عدالت خواهانه هستيم.

وي با بيان اينكه دولتمردان غربي سعي دارند تا اين واقعيت ها را پنهان كنند افزود: غرب مطالب غيرواقعي را به عنوان واقعيت به افكار عمومي مردم دنيا تحميل مي كند و ما شاهد هستيم كه اين حركت ها ايجاد شده و آمريكايي ها بايد بدانند كه اين اقدامات تاثيري در عزم و اراده ملت ايران ندارد و مردم منطقه هم نسبت به جنايتي كه آنها دنبال مي كنند آگاه شد ه اند.

*** پرونده كارمند متخلف وزارت امور خارجه دربرزيل به دقت پيگيري مي شود

مهمانپرست در مورد اقدام غيراخلاقي يكي از كارشناسان وزارت امور خارجه در برزيل گفت: كاردار معرفي كردن ديپلمات ايران در برزيل اقدام رسانه هاي صهيونيستي است و آنها عباراتي را به كار مي برند و اتهامات زشتي را مطرح مي كنند و درواقع به دنبال تخريب ايران هستند چرا كه ايران در جريان فعاليت هاي هسته اي روابط خوبي با برزيل پيدا كرده و زماني كه رئيس جمهور برزيل به ايران آ‌مد بسياري از كشورهاي غربي تهديد كردند كه اين روابط نبايد به اين شكل گسترش پيدا كند و كشور برزيل را تحت فشار گذاشته و رسانه هاي صهيونيستي تبليغات زيادي انجام دادند.

وي ادامه داد: اين رسانه ها در مقطعي دفاع از پرونده سكينه آشتياني را در دستور كار قرار داده و سعي كردند مقامات دو كشور را به سمتي منحرف و فضاي اين روابط را مخدوش كنند.

مهمانپرست با بيان اينكه بايد مراقب فتنه هاي رسانه هاي صهيونيستي و برخي رسانه هاي كشورهاي غربي كه متاسفانه در جهت منافع رژيم صهيونيستي حركت مي كنند باشيم، افزود: حركتي كه يكي از كاركنان سفارت ما در برزيل انجام داده بود يك تخلف جدي انضباطي است و وزارت امور خارجه به موضوعات مربوط به آيين نامه انضباطي حساسيت داشته و آنرا پيگيري خواهد كرد.

وي با تاكيد بر اينكه دستور احضار فرد متخلف بلافاصله صادر و از وي خواسته شد به كشور بازگردد، گفت: اين پرونده در دست رسيدگي است و ما براساس آئين نامه انضباطي با اينگونه تخلفات بصورت جد برخورد مي كنيم ‌اما آنچه كه مهم است اينكه اين مسئله نبايد باعث شود كه فتنه اي كه برخي بدخواهان ايران و برزيل آن را دنبال مي كنند توسط رسانه هاي غربي و برخي رسانه هاي كه در منطقه هستند دامن زده شود.

***مراجع بين المللي، از حقوق ملتها دفاع كنند

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در مورد حمله سايبري به دو وزارتخانه علوم و نفت و در پاسخ به اين سوال كه آيا وزارت امور خارجه در اين خصوص پرونده اي تشكيل داده است گفت: پيگيري حقوقي و سياسي بسياري از رفتارهاي خصمانه عليه كشورمان نتيجه مطلوب ندارد به دليل اينكه حمايت هايي كه از اينگونه جريانات صورت مي گيرد اجازه نمي دهد تا به صورت عادلانه با اين رفتار خصمانه برخورد شود و ما از طريق مراجع ذيربط حقوقي و بين المللي اين مسئله را پيگيري مي كنيم .

مهمانپرست افزود: رژيم صهيونيستي تاكنون جنايات زيادي در رابطه با مردم فلسطين و يا كشورهاي منطقه انجام داده و برخي از اين جنايات در حدي بود كه بارها محكوميت آن در سازمان ملل به تاييد اكثريت كشورها رسيده و حتي قطعنامه هاي مختلفي در شوراي امنيت صادر شده اما نتيجه اين قطعنامه ها چه بوده؟ آيا كوچكترين تاثيري بر رژيم صهيونيستي گذاشته تا ديگر اين جنايات را انجام ندهد؟

مهمانپرست ادامه داد: چه كسي ضامن اجراي اين قطعنامه هاست؟ آيا نظام حقوق بين المللي كه در دنيا ي امروز طراحي شده توانسته عدالت را برقرار كند؟ آمريكايي جنايات زيادي در زندان گوانتانامو انجام داده اند و خود اعتراف كرده اند كه شكنجه هاي زيادي انجام داده اند و همينطور در زندان ابوغريب جنايات زيادي صورت مي دادند. آنها در افغانستان نيروهاي افغاني را كشته و با سر بريده آنها فوتبال بازي مي كنند آيا كسي نمي داند اين جنايات انجام مي شود؟ آيا كشورهاي مختلف اين مسئله را به عنوان جنايات پيگيري نكرده اند و آيا در سازمان ملل محكوم نشده است؟

وي با بيان اينكه همه ملتهاي ازاده جهان از اين جنايات آگاه بوده و با آن مخالفند و حتي دولت هاي وابسته به كشورهاي جنايتكار اين جنايات را محكوم مي كنند اما به دليل نفوذ انان در مراجع حقوقي بين المللي رسيدگي نشده و اجرايي نميشود، افزود: اين نشان مي دهد كه وضعيت نظام بين الملل يك وضعيت نادعادلانه است و به اين شكل نيست كه وقتي كشوري با خلافي روبرو شود توانايي داشته باشد كه آنرا از مراجع قانوني به مرحله پيگيري و اجرا برساند و اين نقصي است كه در نظام فعلي بين الملل وجود دارد و اين نظام بايد تغيير كند و يك نظام عادلانه در دنيا به وجود بيايد كه هيچ كس حق نداشته باشد حقوق ملت ها را زيرپا گذارد.

***تاكيد بزرگان تمام اديان آسماني بر افراطي گري كشيش نماي امريكايي

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد عملكرد وزارت امور خارجه در مورد اهانت به قرآن كريم چنين گفت:‌ اين قبيل مسائل زشت در غرب و آمريكا توسط برخي از طراحان استراتژيك آنها دنبال مي شود و بحث جنگ تمدن ها را دنبال مي كند واين در حاليست كه در داخل آمريكا و كشورهاي غربي به شدت با اين تفكر مخالفت مي شود.

وي ادامه داد: به خاطر همين اعتقادات، مردم آمريكا كمترين راي را به دولت قبلي جمهوري خواه آمريكا دادند و نشان دادند كه اين ايده هاي افراطي و خطرناك براي جهان امروز را طرد مي كنند .

مهمانپرست افزود: اين مسئله مطرح است كه فردي در يك اقدام جنون آميز دست به چنين رفتاري مي زند و حتي در داخل آمريكا اين فرد را يك ديوانه تلقي مي كنند و معقدند توجه بيش از حد به اين فرد فقط مي تواند اين حركت او را بزرگ نمايي كند و باعث مي شود كه اين گونه اقدامات بر اهانت هاي بزرگ به مقدسات اديان مختلف ترويج شود.

وي با بيان اينكه بزرگان ساير اديان هاي آسماني در تماس با وزارت امورخارجه تاكيد كردند كه اين فرد با مشكلات حاد رواني روبروست واقداماتي كه انجام مي دهد به هيچ وجه به نمايندگي از مسيحيت نخواهد بود، گفت: البته اين ها دليل بر اين نمي شود كه دولت آمريكا از مسئوليت خود سرباز زند و اجازه تداوم چنين اقداماتي را به افراد افراطي بدهد، انتظار همه كشورها اين است كه جلوي اين گونه رفتارها گرفته شود و از تحريك احساسات و عواطف ديني مسلمانان جلوگيري شود.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي با بيان اينكه دولت آمريكا در اين زمينه مسئوليت دارد خاطر نشان كرد: با نمايندگاني ازمسيحيت در كليساي كاتوليك تماس هايي برقرار شد و بزرگان آن تاكيد كردند كه كسي كه اين كار را كرده فردي بي مذهب و افراطي است و پرداختن بيش از حد به آن بزرگنمايي بوده و قطعا با وي برخورد خواهد شد.

*** تاكيد بر رويكرد مثبت و سازنده ايران در جريان مذاكرات با آژانس

سخنگوي وزارت امور خارجه در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا ايران پيشنهادي در خصوص مذاكرات با 1+5 ارايه خواهد كرد، گفت:‌.نماينده ايران در آژانس مطالب مفصلي راجع به همكاري ايران با آژانس مطرح كرد مبني بر اينكه اين همكاري ها بايد چارچوبي مستقل داشته باشد و نشستي كه قرار است بين نمايندگان ايران و آژانس در وين برگزار شود به خاطر اين است كه چارچوب همكاري ها مشخص شده و تعيين شود كه چه تعهداتي بر عهده ما خواهد بود و از چه حقوقي برخودار مي شويم.

مهمانپرست در مورد مذاكرات آ‌ژانس وايران در وين گفت: دو دور مذاكره بين ايران و مقامات آژانس به وقوع خواهد پيوست؛ مذاكره براي گسترش همكاري فني بين ايران و آژانس كه ما همواره اعلام كردم كه ايران از ابتد خود را مقيد به آژانس مي دانسته و هميشه تاكيد كرديم از حقوق خود به طور كامل استفاده خواهيم كرد و مذاكرات وين صورت خواهد گرفت تا چارچوب همكاري بهتر در آينده ترسيم مي شود و اگر ابهاماتي وجود دارد بتوانيم در يك فضاي همكاري محور در زمينه هاي فني و حقوقي دنبال كنيم.

وي همچنين بر رويكرد مثبت و سازنده ايران در مذاكرات هسته اي با آژانس بين المللي انرژي هسته اي تاكيد كرد.

*** سياستهاي عربستان در قبال ايران، خصمانه است

مهمانپرست همچنين در تشريح سطح روابط جمهوري اسلامي ايران وعربستان سعودي گفت:‌ روابط سياسي ما با عربستان در سطح مطلوبي قرار ندارد چرا كه مقامات اين كشور علي رغم تمام تلاشهايي كه مسئولين ايران انجام مي دهند تا يك فضاي همكاري بين كشورهاي منطقه بوجود آيد و جلوي فتنه هاي رايج گرفته شود سياستهاي خصمانه اي را دريش گرفته است.

وي خاطر نشان كرد:‌ عربستان كشور مهمي در منطقه است و بايد با همكاري هاي بين كشورهاي موثر منطقه مثل ايران امنيت را به بهترين نحو در منطقه تامين كند چرا كه همكاري هاي چند جانبه در منطقه قادر است براي توسعه كشورها راهگشا باشد و از بروز اختلاف ميان كشورهاي منطقه و دخالت بيگانگان در آن جلوگيري بعمل آيد.

مهمانپرست در ادامه افزود: برخي اقدامات در جهت تضعيف مقاومت در منطقه است و اين تنها موجب خوشنودي رژيم صهيونيستي خواهد شد و اميدواريم زمينه هاي بسيار خوبي كه بين كشورهاي اسلامي وجود دارد با هوشياري و تدابير كشورهاي منطقه هدايت شود و از اين ظرفيت ها حداكثر بهره برداري انجام پذيرد و مانع حضور نيروهاي خارجي و فتنه انگيزي رژيم صهيويتسي شود .

*** روابط مطلوب ميان ايران و تركيه به بهبود اوضاع منطقه مي انجامد

سخنگوي وزرت امور خارجه در مورد رويكرد وزرات امور خارجه كشورمان در قبال تركيه چنين گفت: قدرت واقعي كشورها در گروحمايت مردم از آن ها و ميزان تاثير گذاريشان در منطقه است و هر كشوري به ميزان استقلال و عدم وابستگي به قدرت هاي بزرگ از حمايت اكثريت مردم خود برخوادار مي شود و به واسطه آن قادر خواهد بود از اصول آرمان هاي خود دفاع كند و بتواند در سطح منطقه و بين المل تاثير گذار باشد.

مهمانپرست ادامه داد: از منظر جمهوري اسلامي ايران كشوري قدرتمند است كه با همكاري هاي مختلف در جهت منافع كل منطقه حركت كرده باشد و قطعا تركيه و ايران از كشورهاي قدرتمند منطقه هستند و روابط مطلوب ميان آنان به بهبود اوضاع منطقه خواهد انجاميد.

مهمانپرست با بيان اينكه يكي از موارد اختلافي ايران با مقامات تركيه بحث سوريه است، افزود: ما فكر مي كنيم با رايزني و گفتگو و همكاري بين كشورهاي منطقه قادر خواهيم بود بهترين راه حل را براي وضعيت سوريه پيدا كنيم و كمك كنيم تا آ‌رامش در سوريه هرچه سريعتر برقرار شود و اجازه بدهيم دولت مردمي بشار اسد اصلاحات بزرگي را انجام دهد و از دخالت نيروهاي خارجي در اين كشور جلوگيري نمايد./پ2

دوشنبه|ا|18|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن