واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: شبكه سحر ۳ هم راهاندازي ميشود
در ادامه طرح توسعه كمي و كيفي شبكه سحر، راه اندازي كانال سوم سحر نيز تا پيش از پايان سال ۹۱ و با تمهيد زمينههاي لازم در دستور كار اين شبكه قرار گرفته است كه در صورت فراهم شدن مقدمات لازم، به مرحله افتتاح ميرسد.
ايلنا: مهدي مجتهد مدير شبكه سحر در مراسم بزرگداشت يازدهمين سالگرد تاسيس سيماي اردو تاكيد كرد: علاقه و نياز و تشنگي ملموس در منطقه شبه قاره هند، نسبت به حضور رسانهاي پويا و فعال جمهوري اسلامي ايران و از طرف ديگر وجود صدها ميليون اردوزبان علاقمند به ايران و فرهنگ ايراني ظرفيت بسيار خوبي براي فعاليت رسانهاي ايران و بخصوص شبكه سحر و سيماي اردوي آن فراهم كرده است.
به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي شبكه سحر، وي افزود: با همه تلاشهاي صورت گرفته، پخش برنامههاي برونمرزي به زبان اردو پاسخگوي اين ميزان نياز نيست. در واقع خلأ حضور رسانهاي ايران در شبه قاره هند به شدت احساس ميشود و از آنجا كه سحر اردو تنها تصوير و بلندگوي مؤثر و جدي انقلاب و نظام در اين منطقه است، شايسته است به هر نحو ممكن جايگاه شبكه سحر در اين پهنه از جهان، عميقتر و اثرگذارتر شود.
مجتهد با ابراز مغتنم بودن حضور افراد بومي در مجموعه سرويس اردوزبان شبكه جهاني سحر، آن را عاملي در جهت هر چه نزديكتر شدن زاويه نگاه و مشي توليد و پخش برنامه، با ويژگيهاي بومي و برآمده از سليقه و نياز مخاطب خواند.
وي تصريح كرد: با وجود موانع در دسترسي مخاطب، آنچه باعث نفوذ و گيرايي پيام ما در ميان مخاطبان ميشود، رشد كيفي برنامهها است.
مدير شبكه جهاني سحر اضافه كرد: با اينكه در اولين مرحله افزايش زمان پخش سيماي اردو كه از ۵/۱ ساعت به ۳ ساعت رسانده شد، دغدغههايي وجود داشت اما دو مرحله افزايش ديگر كه در حال حاضر زمان پخش برنامههاي اردو را به ۸ ساعت در روز رسانده، به خوبي روشن كرد ظرفيت و توان بسيار بالايي در اين مجموعه وجود دارد كه افق گسترش و توسعه اين رسانه در حد و اندازههاي شايسته قدر انقلاب و نظام اسلامي ايران را روشن و اميد بخش ميكند.
مجتهد توجه بيشتر به سليقه و نياز مخاطبين، توليد در منطقه مخاطب، ارتقاء كيفيت دوبله آثار نمايشي، تمركز بيشتر سايت شبكه بر تعامل با بينندگان و طراحي برنامههاي قرآني ويژه را از جمله رويكردهاي اصلي لازم به اجرا در دوازدهمين سال فعاليت سيماي اردو توصيف كرد.
وي همچنين براي نخستين بار با اعلام آمادگي راه اندازي كانال ۳ شبكه سحر در سال ۹۱ در صورت فراهم شدن مقدمات، تأكيد كرد: افتتاح سحر ۳ فضاي مناسبي را به وجود خواهد آورد كه علاوه بر افزايش زمان پخش همه سيماها، بويژه در مورد سيماي اردوي شبكه سحر، امكان پخش برنامهها در زمانهاي منطبق با اوقات سنتي تماشاي تلويزيون در شبه قاره هند نيز فراهم شود.
سيماي اردوي شبكه سحر، از سال ۱۳۸۰ و با نيم ساعت پخش برنامه در شبانه روز آغاز به كار كرد. هم اكنون اين سيما، ۴ ساعت پخش صبحگاهي و ۴ ساعت پخش عصرگاهي دارد و برنامههاي آن از كانال ۲ سحر پخش ميشود. شبكه سحر تا پيش از يازدهم دي ۱۳۸۸، روزانه ۱۹ ساعت پخش برنامه به ۶ زبان اردو، آذري، كردي، انگليسي، فرانسوي و بوسنيايي داشت كه از اين زمان به دو كانال و ۳۸ ساعت مجموع زمان پخش رسيد. افزايش تدريجي زمان پخش، هم اكنون كانال ۱ شبكه سحر را با ۲۰ ساعت و كانال ۲ آن را با ۲۴ ساعت پخش در شبانه روز در معرض ديد بينندگان آن قرار ميدهد.
پايان پيام
دوشنبه|ا|18|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]