واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رضواني:فضاهاي اجتماعي و فرهنگي مناطق روستايي بايد نشاط آور باشد
فضاهاي اجتماعي و فرهنگي مناطق روستايي بايد نشاط آور باشد
مرند - خبرگزاري مهر: فرماندار مرند تاكيد كرد: فضاهاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي مناطق روستايي بايد نشاط آور باشد.
بهنام رضواني بعد از ظهر امروز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استفاده از امكانات زيرساختي براي ايجاد توسعه پايدار در مناطق روستايي با استفاده از منابع انساني و طبيعي موجود در آنها كه متضمن نشاط عمومي است، ضرورت دارد.
فرماندار مرند اظهار داشت: استقرار تمام زيرساخت هاي عمراني، رفاهي، فرهنگي و اجتماعي در مناطق روستايي بايد بهبود شرايط اشتغالزايي و كسب و كار مطمئن براي روستانشينان را به ارمغان آورد.
رضواني، با بيان اينكه مناطق روستايي بايد نقش حساس خود را در شكوفاسازي فرصت هاي سرمايه آور اقتصاد ملي به خوبي ايفا كنند، يادآور شد: در مسير تسريع بخشي به روند توسعه همه جانبه و پايدار مناطق روستايي، توانمندسازي اعضاي شوراهاي اسلامي و دهياران با استفاده از راهكارهاي مناسب آموزشي و علمي بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
وي حمايت از فارغ التحصيلان دانشگاهي رشته هاي مختلف زراعي، دام و طيور، باغي و عمران روستايي با تشكيل تعاوني هاي دانش بنيان و توليد محور فعال را از ديگر ضروريات مهم توسعه پايدار حوزه هاي روستايي برشمرد و گفت: بارورسازي مجموعه استعدادهاي قابل سرمايه گذاري مناطق روستايي با بهره مندي از منابع بومي و طبيعي خود روستاها بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد تا ضمن كاربردي كردن برنامه هاي نظارتي، شاهد افزايش ميزان بهره وري سودآور در تمام محورهاي فعاليتي مربوط به توسعه و آباداني حوزه هاي روستايي باشيم.
رضواني، بر ضرورت تامين و توزيع قانونمند نهاده هاي زراعي و دامي، اصلاح الگوهاي كشت و بهره وري اصول داشت و برداشت محصولات زراعي و باغي، صنعتي سازي فعاليت هاي زراعي دامي و نيز استفاده بهينه از منابع آبي و خاكي در مناطق روستايي تاكيد كرد و افزود: در كنار توسعه عمراني و توانمندسازي ظرفيتهاي كشاورزي و دامي مناطق روستايي ظرفيت هاي بالقوه گردشگري، صنايع دستي، امور ورزشي، صنايع فراوري و بسته بندي آن مناطق نيز بايد شناسايي و مورد هدف سرمايه گذاري هاي اشتغال آفرين و سودآور براي روستانشينان قرار گيرد.
وي همچنين با تاكيد بر ضرورت تلاش لازم در جهت كاربردي كردن مصوبات كارگروه توسعه بخش كشاورزي و باصرفه كردن فعاليت هاي اقتصادي حوزه هاي روستايي، تصريح كرد: استفاده از منابع آبي و خاكي و نيروي انساني كارآمد به همراه برنامه ريزي هاي كارشناسي متناسب با شرايط بومي، موقعيت ايده آلي را مي تواند براي انجام تحولات خوب اقتصادي، معيشتي، اجتماعي و عمراني مناطق روستايي ترسيم سازد.
فرماندار مرند همچنين ضرورت افزايش مشاركت موثر اهالي ساكن در مناطق روستايي براي حل و فصل مشكلات اولويت دار عمراني، كشاورزي ، فرهنگي و اجتماعي را مورد اشاره قرار داد و گفت: توسعه روستاها در گرو برنامه ريزي دقيق مسئولان مربوطه و شناسايي و استفاده حداكثري از مجموعه ظرفيت هاي بالقوه و قابل سرمايه گذاري موجود در آنها است.
© 2003 Mehr News Agency .
شنبه|ا|16|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]