تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838095233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وعده هاي وزير آموزش و پرورش زير ذره بين


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: وعده هاي وزير آموزش و پرورش زير ذره بين


خبرگزاري آريا- معلمي شغل انبياست، عبارتي كه شايد تنها بر زبان جاريست نه درعمل .
اززمان روي كار آمدن حاجي بابايي به عنوان وزير آموزش و پرورش هميشه شعارهايي براي رفع مشكلات مدارس و از جمله معلمان در دستور كار اين وزارت خانه قرار گرفت كه مي توان به برخي اقدامات تحولي مانند رفع موانع ادامه تحصيل فرهنگيان، تجهيز مدارس به تكنولوژي و تغييرات اساسي در محتواي كتب درسي اشاره كرد.

اما تا كنون چقدر ازاين اقدامات گره گشاي مشكلات اساسي و معيشتي معلمان بوده است؟

در پيام تبريك حميدرضا حاجي بابايي ،تحولي عميق كه جهش بزرگ در نظام آموزش و پرورش را شامل مي شود از جمله ارتقاء مهارت، دانش و بصيرت نيروي انساني از طريق ايجاد دانشگاه فرهنگيان با 64 پرديس استاني و رفع موانع ادامه تحصيل فرهنگيان به ويژه دارندگان مدارك معادل، توسعه كمي آموزش‌هاي كوتاه مدت به ميانگين 64 ساعت در سال 90، تجهيز كلاس‌ها و مدارس به تكنولوژي و تجهيزات با رويكرد هوشمند‌سازي مدارس، تغييرات اساسي در شكل، محتواي كتب درسي و برنامه درسي متناسب با تغيير ساختار و مطابق با سند تحول و ايجاد فرصت‌هاي مطالعاتي براي معلمان، دانش‌آموزان و ايفاي نقش هرچه بيشتر و بهتر اوليا در فرايند پرورش شخصيت دانش‌آموزان به همراه ارتقاء منزلت اجتماعي معلمان در طي دو سال گذشته و ده‌ها اقدام ديگر در عرصه‌هاي مختلف آموزشي و تربيتي نام برده شده كه همگي نشانگر عزم راسخ و جدي مسئولان نظام آموزش و پرورش در راستاي مطالبات تاريخي ملت شريف ايران به ويژه منويات رهبر فرزانه انقلاب در حركت به سوي آموزش و پرورش نوين در طراز نظام جمهوري اسلامي و مورد انتظار است.
با اينكه وضعيت حقوق معلمان نسبت به قبل بهترشده اما با اين حال علاوه بر مشكلات مادي شايد معلمان بيشتر در جامعه احتياج به احترام دارند و مي خواهند با رفتاري درخور و در شان يك معلم روبرو شوند كه اين بسياري از مشكلات موجود را حل مي كند.

پنج دغدغه امروزفرهنگيان

عباسپور فرد،عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در يادداشت اخير خود درباره پنج دغدغه امروز معلمان اين چنين ميگويد كه بزرگ‌ترين مشكل معلمان به معيشت آنان بازمي گردد. اگرچه حقوق معلمان افزايش پيدا كرده است اما اين ميزان افزايش، جبران بالا رفتن نرخ تورم را نمي‌كند. قدرت خريد مردم و در پي آن كارمندان دولت بسيار كاهش پيدا كرده است در اين ميان معلمان از جمله اقشاري هستند كه بشترين صدمات را متحمل مي‌شوند. در حالي كه 35 درصد افزايش حقوق در كادر اداري وزارت بهداشت و وزارت علوم را شاهد بوده‌ايم، هنوز هيچ خبري از همسان‌سازي حقوق براي فرهنگيان به گوش نرسيده است. تفاوتي كه مزاياي معلمان با ساير دستگاه‌ها دارد نظير حق مسكن و بيمه‌هاي تكميلي دغدغه ديگري به دغدغه‌هاي فكري معلمان اضافه كرده و سبب سرخوردگي آنان شده است.
علي عباسپور فرد، درباره اقدامات انجام شده در مجلس شوراي اسلامي براي معلمان مي گويد:طبق قانون پنجم توسعه كه بحث تحول در آموزش و پرورش را مطرح مي‌كند؛ مجلس اولين بودجه اين قانون را در سال جديد به آموزش و تحقيقات و به خصوص نيروي انساني آموزش و پرورش اختصاص داده است.
عباسپور سومين دغدغه معلمان را تغييرات سريعي مي داند كه در سيستم آموزشي كشور انجام مي‌شود و سبب سردرگمي معلمان شده چرا كه آن‌ها با اين سيستم جديد آشنا نيستند و براي آنكه اين سيستم در موعد اعلام شده از سوي وزير، عملي شود؛ معلمان را در دوره‌هاي فشرده تحت آموزش قرار مي‌دهند كه ديده شده است به نتيجه مورد نظر نيز دست يافته نمي‌شود. معلمان در اين مورد گمان مي‌كنند نمي‌توانند وظيفه و رسالت خود را آنطور كه بايد و شايد به منصه ظهور برسانند و همين امر سبب دغدغه فكري آن‌ها مي‌شود. اين در حالي است كه توانايي ذاتي در معلمان وجود دارد و اين شيوه اجراست كه سبب بروز چنين مشكلي مي‌شود.
چهارمين موضوع مربوط به مشاركت معلمان در تصميم گيري‌هاي است كه همواره مغفول مانده است. در وزارتي چون وزارت آموزش و پرورش نمي‌توان در راس تصميم گرفت و در هرم اجرا كرد. در چنين وزارتي ناگزير از استفاده از ايده‌هاي معلمان هستيم تا تصميمات اخذ شده ضمانت اجرا داشته باشد.

خدمات بيمه طلايي فرهنگيان ارجح تر از سايربيمه اي

با توجه به اين كه تا كنون هيچ يك از پوشش هاي بيمه اي موجود (نظير خدمات درماني و تامين اجتماعي) نتوانسته جوابگوي تامين كليه هزينه هاي در ماني فرهنگيان و افراد تحت تكفل آنان باشد ،
همچنين با وجود اينكه بيمه هاي تكميلي درماني به صورت كامل تمام هزينه هاي درماني را تحت پوشش قرار نمي دادند، بيمه طلايي فرهنگيان با ارجحيت نسبت به ساير پوشش هاي بيمه اي براي فرهنگيان اجرا شد.
تحت پوشش قرار دادن كليه هزينه هاي مازاد بر درمان بيمه هاي پايه فرهنگيان ، اعم از بيمه خدمات درماني وتامين اجتماعي و همچنين بعضي از هزينه هاي درماني تعريف شده در طرح بيمه مذكور نظير دندانپزشكي ، عينك و ... به موجب قرارداد منعقد شده كليه كاركنان شاغل(اعم از رسمي و پيماني) به همراه افراد تحت تكفل آنان شامل همسر و فرزندان ، مي توانند از خدمات اين بيمه استفاده كنند.
كه اين ميزان حق بيمه براي هر نفر ماهيانه 120 هزار ريال است كه 60 هزار ريال آن توسط كارمند و 60 هزار ريال ديگر از اعتبارات رفاهي فرهنگيان در وزارت آموزش و پرورش توسط اداره محل خدمت تامين و پرداخت مي شود .
اما از ويژگي هاي بيمه طلايي مي توان به تامين بيمه درماني كامل براي فرهنگيان ، براي اولين بار در قرار دادهاي بيمه اي وزارت آموزش و پرورش اشاره كرد و همچنين تامين تمام هزينه هاي بيمارستاني (جراحي هاي تخصصي ، عمومي و بستري) بدون سقف و پرداخت كليه هزينه هاي انجام شده توسط فرهنگيان و پرداخت كليه هزينه هاي خدمات آزمايشگاهي ، ويزيت پزشكان ، هزينه هاي دارويي براي اولين بار در قرار دادهاي بيمه اي وزارت آموزش و پرورش لحاظ شده است.
علاوه بر اين پرداخت هزينه هاي دندانپزشكي ، تهيه عينك براي اولين بار در طرح بيمه مذكور،پرداخت هزينه زايمان تا سقف 10 ميليون ريال،عضوگيري و تحت پوشش قرار دادن همكاران فرهنگي در تمام مدت اجراي قرار داد (بدون مدت زماني)از ديگر ويزگيهاي بيمه طلايي فرهنگيان ذكر شده است.

آموزش و پرورش نيازمند اقدامات بنيادي است

از آنجا كه اصلي‌ترين كار براي يك معلم انجام رسالت معلمي كه همان پرورش نسل آينده جامعه، است توجه ويژه به جايگاه والاي معلمان از ضروري ترين كارهاست چون آينده يك جامعه و نسلي كه آن جامعه را در آينده پرورش خواهد داد توسط معلمان و اساتيد دانشگاه شكل مي گيرد بنابراين ارزش معنوي معلمان از ارزش‌هاي مادي آنان بيشتر است.
اين در حالي است كه متاسفانه در حال حاضر جايگاه معلمان در جامعه ما آن جايگاهي نيست كه پيش از اين در گذشته بود و ارزش معلمان پايين‌تر از آن چيزي است كه واقعيت نام معلم در آن نهفته است.

استخدام3900 دانشجوي تربيت معلم در آموزش و پرورش در تابستان سال 90

سال گذشته از سوي اين وزارت خانه اعلام شد كه آماده استخدام3900 دانشجوي تربيت معلم در آموزش و پرورش هستيم.
به گفته حاجي بابايي دانشجويان دختر فارغ التحصيل مراكز تربيت معلم و دانشجويان پسر اين مراكز كه دوره سربازي را گذرانده اند مشمول اين استخدام بودند و با اخذ مجوز معاونت نظارت و راهبردي رياست جمهوري اين دانشجويان مي توانستند به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآيند.
اين در حالي بود كه دانشجويان فارغ التحصيل مراكز تربيت معلم كه دوره سربازي را نگذرانده بودند حدود 3000نفر بوده و به عنوان سرباز معلم به كار گرفته مي شوند.

طرح تعطيلي پنج شنبه مدارس مفيد يا مضر

يكي از مهمترين اتفاقاتي كه در حوزه آموزش و پرورش و در همان ابتداي سال 1390 روي داد، تعطيلي مدارس كل كشور در روزهاي پنجشنبه بود؛ طرحي كه قرار بود در ابتدا مدارس را در روزهاي پنجشنبه به مدرسه فرهنگي ــ پرورشي تبديل كند اما در نهايت به روز خانواده تغيير نام داد.
هر چند كه به گفته وزير با اجراي اين طرح شرايط ارتقاي علمي معلمان ابتدايي داراي مدرك ديپلم و فوق ديپلم فراهم مي شود،با تعطيلي پنجشنبه مدارس ابتدايي بيش از30 درصد از معلماني كه داراي مدرك ديپلم و فوق ديپلم هستند، فرصت خواهند داشت تا با ادامه تحصيل در مراكز تربيت معلم، سطوح علمي خود را تا مقطع كارشناسي ارتقا دهند.
اما با اينكه اين تصميم براي بسياري از دانش آموزان خوشايند بود براي بسياري از والدين ناخوشايند بود چرا كه معتقدند اين كار نه به نفع دانش اموزان بلكه به ضرر آنها مي شود.
علاوه براين چند تن از نمايندگان مجلس نيز مخالفت خود را با اجراي اين طرح مبني بر سرگرداني بچه ها و به بطالت گذراندن وقتشان مي انجامد و غير از اين هيچ نفعي به حال دانش آموز ندارد.

اصرار براي تصويب طرح تعطيلي پنج شنبه ها

اما با اين حال حاجي بابايي همچنان بر تعطيلي روزهاي پنجشنبه تاكيد كرد تا بالاخره اين طرح اجرا شد.
حاجي بابايي پس از تصويب قطعي اين طرح در شوراي عالي آموزش و پرورش تعطيلي پنجشنبه ها را به معناي بسته شدن مدارس نمي دانست بلكه تاكيد داشت در اين روز براي كلاسهاي جبراني، فعاليتهاي فرهنگي و اردويي دانش آموزان و كلاسهاي دانشگاهي و ضمن خدمت فرهنگيان برنامه ريزي شود.
پس از آغاز سال تحصيلي پس از نوروز سال 90، مدارس ابتدايي به دستور وزير آموزش و پرورش به شكل آزمايشي در روزهاي پنجشنبه تعطيل شد تا اينكه مدارس خود را براي سال آينده آماده كنند.
اما بعد از چندي بدنبال طرح پرسش هاي گوناگون همچون اينكه " قرار است در اين روز دانش آموزان چه فعاليت هايي داشته باشند و چه مواردي را بياموزند؟ معاون پرورشي مدرسه چگونه مي تواند به تنهايي و در نبود كادر مدرسه همچون مدير و ناظم و معلمان، اداره دانش آموزان را به عهده بگيرد و دانش آموزان را به سمت فعاليت هاي پرورشي سوق دهد؟" معاون ابتدايي وزارت آموزش و پرورش در نوزدهم فروردين سال 90 اعلام كرد كه " فعاليت مدارس در اين روز و برگزاري كلاسهاي فرهنگي براي دانش آموزان در اختيار مدير مدرسه است و وي مي تواند در اين باره تصميم گيري كند.

در حالي كه خانواده ها در سرگرداني و نگراني در اين باره به سر مي بردند، وزير آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش متعدد خبرنگاران مبني بر اينكه " چرا روزهاي پنجشنبه مدارس تعطيل است و چرا وعده فعاليت هاي پرورشي عملياتي نمي شود؟" در اقدامي عجيب، چرخش موضع داد و گفت: به دليل اينكه دانش آموزان كودك نياز دارند بيشتر در كنار خانواده خود باشند، پنجشنبه را به روز خانواده تبديل كرديم.
گونه بود كه پنجشنبه ها از سوي وزير آموزش و پرورش به روز خانواده تغيير نام يافت.

تشويق و دست زدن هاي مديران نشانه موافقت آنها با تعطيلي

در اواسط تابستان بود كه " سيد علي يزدي خواه" مديركل آموزش و پرورش شهر تهران از تعطيلي همه مدارس اعم از ابتدايي، راهنمايي، متوسطه در روزهاي پنجشنبه خبر داد و اگرچه " ابراهيم سحرخيز" معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ابتدا از اين موضوع اظهار بي اطلاعي كرد اما در نهايت وزير آموزش و پرورش اين خبر را تاكيد و حتي آن را به عنوان خبر خوش به جامعه دانش آموزي و فرهنگي اعلام كرد.
بدين ترتيب مدارس راهنمايي و متوسطه نيز در روزهاي پنجشنبه در سال 90 تعطيل شدند تا آنها نيز در خانه و كنار خانواده اين روز را سپري كنند. طرحي كه همچنان ادامه دارد و وزير آموزش و پرورش و ساير مسئولان اين وزارتخانه آن را موفقيت نظام تعليم و تربيت مي دانند. اما بايد در نهايت ديد كه نتيجه اين طرح كه اولين سال اجراي قطعي خود را طي مي كند، چه مي شود؟

ايجاد دانشگاه فرهنگيان آغازي براي پايان دانشگاه تربيت معلم!

جرقه تربيت معلم در ايران با سابقه اي حدود يك قرن از زمان تاسيس دارالفنون زده شد و اكنون با تصويب تاسيس دانشگاه فرهنگيان در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به مرحله اي تازه وارد شده است، مرحله اي كه مي تواند به پايان فعاليت دانشگاههاي تربيت معلم بينجامد.
تربيت معلم پس از حكومت مشروطه مورد توجه قرار گرفت و پس از تأسيس «دارالفنون» در سال 1229 و ايجاد مدارس جديد نياز به معلم براي تدريس در مدارس به ويژه معلماني كه با اصول تعليم و تربيت جديد آشنا باشند احساس ‌شد.
تصويب قانوني در ارديبهشت ماه سال 1290 توسط مجلس شوراي ملي اولين اقدام رسمي در زمينه تربيت معلم در ايران است.
تصويب قانون تأسيس دارلمعلمين مركزي در سال 1297 توسط مجلس شوراي ملي،‌ تصويب اساسنامه دارالمعلمين شبانه اكابر در فروردين ماه 1306 توسط شوراي عالي معارف و‌ تصويب دوره تحصيلات فني دارالمعلمين ابتدايي ولايات و ايالات در مهر ماه 1306 توسط شوراي عالي معارف از ابتدايي ترين اقدامات صورت گرفته در تاريخ ايران براي تربيت معلم محسوب مي شود.
همچنين در سال 1307 به منظور گسترش دبيرستانها و تربيت و تأمين دبيران مورد نياز دارالمعلمين مركزي به دارالمعلمين عالي تبديل شد و برنامه تربيت معلم متوسطه بنيانگذاري شد. اساسنامه دارالمعلمين عالي در سال 1308 به تصويب شوراي عالي معارف رسيد.
از قوانين مهم ديگري كه براي تربيت معلمان مدارس ابتدايي و متوسطه در تاريخ ايران مصوب شده است، قانون تربيت معلم بود كه اين قانون در اسفندماه 1312 به تصويب رسيد.
در اين قانون عنوانهاي آموزگار براي معلم دوره ابتدايي، دبير براي معلم دوره متوسطه، هنرآموز براي معلم هنرستان و استاد براي معلم مدارس عالي دانشگاه وضع شد. با تأسيس دانشسراهاي مقدماتي، دارالمعلمين و دارالمعلمات تعطيل شدند.
همچنين مصوب شدن مراكز تربيت معلم توسط شوراي گسترش دانشگاه‌ها كه از سال 1371 به آرامي شروع شده بود طي سالهاي 77 و 78 به بعد سرعت گرفت و تا سال 1382 كليه مراكز تربيت معلم به تصويب شوراي گسترش دانشگاه‌ها رسيد .
با توجه به نياز روزافزون به نيروي انساني مورد نياز براي دوره ابتدايي و راهنمايي كشور ، دانشسراهاي 4 ساله و 2 ساله تربيت معلم و مراكز كارداني تربيت معلم هرساله گسترش يافت.

هوشمند سازي مدارس با اتصال 60 هزار مدرسه به اينترنت

هوشمند سازي مدارس يكي ديگر از اقدامات دولت در راستاي تحول در برنظام آموزشياست كه به گفته وزير آموزش و پرورش پس از تحول در فضاي مدرسه بايد كادر مدرسه هم متحول شود كه بر همين اساس تا دوسال آينده تمامي معلمان كشور بايد با فناوري‌هاي نوين و تجهيزات كلاس هوشمند آشنا شوند.
سازمان نوسازي مدارس كشور موظف شد كه تمام مدارس را بر اساس دستورالعمل مدارس هوشمند تجهيز كند وبا اتصال 60 هزار مدرسه در سراسركشور به اينترنت در راستاي هوشمند سازي مدارس، تا دو سال آينده به آموزش و پرورش تحويل دهد.

سه|ا|شنبه|ا|12|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن