تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860797993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استاد نمونه، شهيد هسته اي /1 نمره 13 استاد عليمحمدي بهتر از نمره 18 اساتيد ديگر بود


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: استاد نمونه، شهيد هسته اي /1 نمره 13 استاد عليمحمدي بهتر از نمره 18 اساتيد ديگر بود
يكي از شاگردان شهيد عليمحمدي گفت: استاد عليمحمدي در بحث نمره بسيار سخت‌گير بودند اما دانشجويان هميشه از نمره‌هايشان راضي بودند چون نمره 13 و 14 وي را بهتر از نمره 18 و 19 اساتيد ديگر مي دانستند.


گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ سالروز شهادت استاد شهيد مرتضي مطهري همواره بهانه اي براي پرداختن به اساتيد، معلمان و آموزگاراني بوده كه با خلوص نيت، ذكات علم خود را پرداخت كردند.

امسال نيز سالگرد استاد بزرگوار شهيد مرتضي مطهري، بهانه اي شد تا از اين باب يادي از اساتيد برجسته علوم هسته اي و فيزيك كشورمان كينم؛ اساتيدي كه غرب و رژيم صهيونيستي توانمندي علمي آنها را تاب نياورد و براي حذف آنها دست به عمليات تروريستي زد.

شهيد عليمحمدي و شهيد شهرياري دو استاد برجسته اي كه در زمان حيات خود، خدمات علمي ارزنده اي به اين مرز و بوم ارائه كردند كه شايد 50 سال ديگر بتوان عمق اين خدمات را درك كرد.

دكتر امير قلعه، استاديار دانشگاه تفرش كه در مقطع دكترا دانشجوي برجسته شهيد عليمحمدي بود، در آستانه سالروز شهيد مطهري و گراميداشت ياد و خاطره اساتيد انقلابي با «خبرگزاري دانشجو» به گفت و گو نشست تا حق مطلب را در وصف استاد برجسته خود ادا كند.

مصاحبه وي با اين خبرگزاري به شرح ذيل است.

«خبرگزاري دانشجو»- نحوه اداره كلاس از سوي استاد عليمحمدي چطور بود كه با توجه به سختي و سنگيني مباحث فيزيك، دانشجويان به درس‌هاي وي جذب مي‌شدند؟

قلعه: جدي گرفتن درس از سوي استاد عليمحمدي باعث مي‌شد كه دانشجويان وي به كلاس‌هاي درسش جذب شوند. شهيد عليمحمدي براي تدريس وقت مي‌گذاشت و يك و ماه نيم قبل از شروع ترم جزوه‌ها را تنظيم مي‌كرد و اينگونه نبود كه يك شب مانده به شروع ترم جزوه را آماده كند. دانشجويان هم وقتي مي‌ديدند استاد كار خودش را جدي گرفته و درست كارش را انجام مي‌دهد، به كلاس‌هاي وي جذب مي‌شدند.

به عقيده من اين روش نوعي حرفه‌اي گري از سوي استاد عليمحمدي محسوب مي شد كه در حقيقت حرفه‌اي گري نيز نوعي لطافت است؛ چرا كه وقتي يك استاد كار خود را درست انجام دهد، دانشجويان به كلاس‌هاي وي جذب مي‌شوند، بخصوص در شيوه هاي مديريتي در ايران كه معمولا شوخي بيشتر از كار كردن انجام مي‌شود؛ اين مسئله نوعي شوق و ذوق در دانشجويان به وجود مي‌آورد؛ چرا كه دانشجويان مي ديدند كه استاد عليمحمدي كار خود را تمام و كمال انجام مي‌داد، براي مثال وقتي مقابل يك اثر هنري قرار مي‌گيريم از اينكه اين اثر كامل است به وجد مي‌آييم، ولي اگر در يك اثر بدسليقگي به كار رفته باشد حوصله انسان سر مي‌رود. كسي كه كاري را با بدسليقگي خلق مي‌كند در حقيقت كار خود را جدي نگرفته است، اما استاد عليمحمدي هميشه كار خود را جدي و درست انجام مي‌داد.

ويژگي برجسته استاد علي‌محمدي در اداره كلاس‌هايش اين بود كه با اشراف كامل بر مسائل و با جديت كلاس را اداره مي‌كرد.

«خبرگزاري دانشجو»- درس براي استاد عليمحمدي چقدر در اولويت بود و وي چقدر به مباحث ديگر از جمله مباحث اخلاقي توجه مي‌كرد؟

قلعه: در عمل و بيان استاد عليمحمدي اولويت اين بود كه كساني كه وقت مي‌گذارند و سر كلاس حضور پيدا مي‌كنند، راضي از اين كلاس بيرون بروند و بعد از مدتي احساس نكنند كه وقت خود را هدر داده اند، ممكن است در خيلي از كلاس‌ها رفت‌وآمد تفاوتي نداشته باشد، اما كلاس‌هاي عليمحمدي اين طور نبود.

استاد عليمحمدي وظيفه‌اي كه بر عهده داشت به طور كامل انجام مي‌داد و مي‌گفت در كلاس درس وقت من براي درس دادن است، وقتي در خانه دارم براي تفريح كردن است و يك زمان در دفترم دارم كه براي تحقيق كردن است. وي در انجام كارهايش كاملا نظم داشت و حرفه‌اي بود و از معدود افرادي بود كه درس دادن را به عنوان يك حرفه قبول كرده بود و كاملا حرفه‌اي درس مي‌داد.

«خبرگزاري دانشجو»- با توجه به سختي و سنگيني مباحث درسي شهيد عليمحمدي در كلاس‌هاي درس چقدر سخت‌گير بود؟

قلعه‌: در بحث تكاليف و نمرات بسيار سخت‌گير بودند، معمولا نمره‌هاي آخر ترم طوري بود كه با وجود آنكه بچه‌ها نمره‌هاي پاييني مي‌گرفتند، اما هميشه از نمره‌هايشان راضي بودند و معتقد بودند نمره 13 و 14 استاد عليمحمدي بهتر از نمره 18 و 19 اساتيد ديگر است.

استاد عليمحمدي سخت‌گير بودند، اما دليلش اين نبود كه چيزي بلد نبودند و اين را با سخت‌گيري و عصبانيت بروز مي‌دادند؛ از طرف ديگر استاد براي آنكه سختي و سنگيني كلاس را برطرف كند، هميشه در جريان كلاس چند دقيقه‌اي مي‌نشستند و يك ماجرا يا يك خاطره‌اي را تعريف مي‌كردند تا كلاس آرام شود.

استاد علي‌محمدي در دفتر خود در دانشكده حتي با دانشجوهايشان شوخي هم مي‌كردند و شوخي بيشتر با دانشجويان دكترا داشتند، اما با اين وجود هميشه فضاها را از هم تفكيك مي‌كردند.

«خبرگزاري دانشجو»- آيا شهيد عليمحمدي از اساتيدي بود كه كسي نتواند از وي نمره بيست بگيرد؟

قلعه: هر كس هر نمره‌اي مي‌گرفت نمره خودش بود؛ من در ليست استاد بيست هم ديده بودم البته استاد به كساني كه با او بيشتر نزديك بودند از لحاظ درسي سخت‌گيري بيشتري مي‌كرد به من هم سخت‌گيري‌هاي زيادي مي‌كرد، اما واقعا از اين سخت‌گيري‌ها راضي هستم به هر حال اينگونه نبود كه كسي از او نمره بيست نگيرد.

اگر كسي اعتراضي به نمره داشت استاد برگه او را جلوي خودش باز مي‌كرد و گاهي اوقات دانشجوي معترض به نمره را به دفترش دعوت مي كرد و برگه‌ امتحاني‌اش را جلوي او مي‌گذاشت و مي‌گفت خودت به خودت نمره بده. كسي از استاد علي‌محمدي نمره كم نگرفته كه تصور كند او نمره كم داده است.

«خبرگزاري دانشجو»- خارج از كلاس درس چطور با دانشجويان رفتار مي‌كرد؟

قلعه: انسان بسيار شوخ‌طبع و لطيفي بود و تصور مي‌شد كه در داخل و خارج كلاس انسان با دو فرد متفاوت برخورد مي‌كند و با وجود رتبه و جايگاهي كه در ايران داشت بسيار قابل دسترس بود و از دسته افرادي بود كه شوخ‌طبع بود و در در شوخي‌هايش نيز خلاق بود.

«خبرگزاري دانشجو»- آيا از كسي تقلب هم گرفته بود؟

قلعه: چيزي يادم نمي‌آيد يا حداقل نشنيدم.

«خبرگزاري دانشجو»- پيش آمده بود كه سر كلاس عصباني هم شود؟

قلعه: به هر حال هر انساني ممكن است عصباني شود اما اگر عصبانيتي بروز كرده بود استاد علي‌محمدي آن قدر خوبي داشت كه همه عصبانيت‌هايش از ياد و خاطره ما محو شده است.

خبرگزاري دانشجو: چقدر از شيوه شهيد علي‌محمدي در تدريس دانشجويانتان استفاده مي‌كنيد؟

قلعه: چيزي كه بيشتر از همه از استاد فرا گرفته‌ام نظم و ترتيب وي بود كه باعث شد من هم اين نظم و ترتيب را ياد بگيرم اگر مي‌توانستم يك دوربين را فعال كنم كه از 4 سال قبل زندگي خودم را تا امروز ضبط كند، بهتر مي‌توانستم تاثيرات غيرمستقيم رفتاري استاد عليمحمدي بر خودم را بيان كنم، اما با اين وجود فكر مي‌كنم بيشتر از همه نظم و انضباط استاد در من اثر كرده است.

«خبرگزاري دانشجو»- خاطره‌اي از استاد علي‌محمدي برايمان بازگو كنيد؟

قلعه: به نظر من بهتر است به جاي اينكه خاطره‌اي از او بيان كنيم دغدغه‌هاي او را به زبان بياوريم؛ استاد عليمحمدي از برخي موضوعات گله‌مند بود. وي نگران وضعيت شتاب‌دهنده‌ها در ايران بود و از اينكه ايران در طرح سزامي تاخير دارد نيز گله‌مند بود و هميشه در اين باره با من صحبت مي‌كرد و مي‌گفت: «از اينكه مسئولان در اجراي اين پروژه‌ها قول و تعهداتي مي‌دهند، اما عمل نمي‌كنند ناراحت هستم؛ زيرا اين عمل نكردن‌ها باعث مي‌شود اعتبارمان زير سوال برود.

سه|ا|شنبه|ا|12|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن