واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: احمدينژاد در ديدار اعضاي اتحاديه راه اسلام از آلمان: فاصله بين ملتها برداشته شود، نظام ظالمانه جهان فرو خواهد ريخت
راه رسيدن جوامع و انسانها به سعادت و رفع ريشهاي مشكلات بشر اين است كه كسي مدير جهان شود كه وجودش مملو از محبت و عدالت باشد.
ايلنا: رييسجمهور گفت: راه رسيدن جوامع و انسانها به سعادت و رفع ريشهاي مشكلات بشريت در اين است كه مديريت جهان بر عهده كسي قرار گيرد كه وجودش مملو از محبت و عدالت باشد.
به گزارش ايلنا، محمود احمدينژاد افزود: تلاش براي حاكميت چنين فردي به عنوان آرزوي واحد همه انسانها، بهترين نقطه براي همكاري مشترك بين ملتهاست و بي ترديد اگر همه دست در دست هم براي رسيدن به چنين روزي تلاش كنيم، هيچ عاملي مانع عزم و اراده ملتها نبوده و همه سلاحها و بمبها در مقابل خواست بشر از كار خواهند افتاد.
رييسجمهور روز جمعه در ديدار اعضاي اتحاديه راه اسلام از كشور آلمان با طرح اين سوال كه آيا انسانها واقعا با يكديگر تفاوت دارند و آيا اين تفاوتها اصالت داشته و مايه اختلافات و درگيريهاي امروز در جهان همين اختلافات است؟ گفت: پاسخ به اين سوالها راه آينده بشريت را مشخص و روشن خواهد كرد.
رييسجمهور افزود: باور بنده اين است كه انسان به معناي واقعي كلمه يك حقيقت است و ويژگيهايي همچون رنگ، زبان، نژاد و جغرافيا بعدها بر بشر عارض شدهاند و اگر اين ويژگيهاي تبعي عارض شده بر بشر حذف شوند، آنچه باقي ميماند حقيقت انساني و فطرت الهي است كه در اعماق وجود تك تك افراد بشري به دنبال عدالت و پاكي است.
احمدينژاد با اشاره به اينكه «حقيقت انساني بشر از حقوق برابر برخوردار است» اظهار كرد: تمايلات فردي، زياده خواهيها، خودبرتربينيها و توسعه طلبيهاي ناشي از ويژگيهاي تبعي عارض شده بر انسان است كه مشكلات و درگيريهاي حاكم بر جهان امروز را پديد آورده است.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه «هيچ موضوع و مخلوقي در جهان مهمتر از انسان نيست» تصريح كرد: خداوند همه عالم را براي انسان و انسان را براي خود خلق كرد و همه صفات خود را در وجود او به وديعه نهاد تا به جايي برسد كه بتواند آيينه تمام نماي خالق خود باشد.
احمدينژاد با بيان اينكه «خداوند انسان را خلق كرده تا با تلاش، صفات الهي به وديعه نهاده شده در وجودش را شكوفا كرده و آيينه نماياننده خالق خود باشد» خاطرنشان كرد: همه پيامبران براي اين مبعوث شدند تا راه شناخت حقيقت انساني را به انسانها نشان دهند و انسان را براي رسيدن به تعالي و كمال هدايت كنند. آنچه از ابتداي تاريخ تا به حال بر بشر گذشته است، به هيچ وجه مقصود خلقت نبوده است.
وي با اشاره به اينكه «هر جا در تاريخ اثر و پديده ماندگاري خلق شده، برآمده از فطرت و اصالتهاي حقيقي انسان است» گفت: فداكاري يك سرباز در راه ميهن و مردمش براي همه قابل احترام است چرا كه يك ارزش الهي و انساني است و اين حاكي از آن است كه هر عملي كه منطبق بر فطرت بشر بوده و از فطرت او برآيد براي همگان ارزشمند است.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه «جلوه خدا شدن، حقيقت انسان است و كسي خدا را خواهد شناخت كه حقيقت خود را بشناسد» افزود: همه پيامبران براي هدايت بشر مبعوث شدهاند و هدايت يعني شناساندن راه شناخت حقيقت انساني؛ همه پيامبران مامور ابلاغ هدايت به بشر بودهاند و هيچ اختلافي بين ايشان نيست، چنانكه همه پيامبران، پيامبران قبل از خود را تاييد كرده و بر پيامبران بعد از خود بشارت دادهاند و ما همه ايشان را به عنوان پيامبران خدا قبول داشته و دوست داريم.
احمدينژاد اظهار كرد: پيامبران هيچ اختلافي با يكديگر ندارند و همه يك دين را ابلاغ كردهاند، با اين تفاوت كه هر يك به تناسب ظرفيت زماني ماموريت تبليغ دين را يافتهاند و اختلافات امروز بين پيروان مذاهب ناشي از آن است كه راه پيامبران و پيام ايشان به تابلويي براي برخي از پيروان بعضي مذاهب تبديل شده كه ميخواهند از آن به عنوان فرصتي انحصاري براي تحميل حاكميت خود بر ديگران استفاده كنند.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه «راه همه پيامبران يكي است و اختلافات امروز بين پيروان مذاهب ارتباطي به آموزههاي پيامبران ندارد» تصريح كرد: علت اختلافات و درگيريهاي امروز در دو عامل خلاصه ميشود كه اول قدرت طلبي و خودخواهي كساني است كه سعي ميكنند با ايجاد فاصله، زياده خواهيهاي خود را ارضا كنند و دوم غفلت عمومي از حقيقت انساني است كه شيطان نيز تلاش دارد همين غفلت را تشديد كند چرا كه تا كسي غافل از حقيقت خود نباشد، دروغ نميگويد، ظلم نميكند و حقوق ديگران را تضييع نخواهد كرد.
احمدينژاد اضافه كرد: عامل اول كه همان سرمايه سالاران و قدرت طلبان فاقد صلاحيت حاكم بر جهان امروز هستند، سعي دارند دائما بر غفلت انسانها دامن بزنند تا زمينه و بستر تداوم سلطه اشان بر جهان تداوم يابد ولي اگر انسانها از خواب غفلت بيدار شده و به حقيقت وجودي خود بازگردند ديگر فاصلهاي بين آنها نميماند كه مايه سوءاستفاده قدرت طلبان شود.
رييسجمهور با اشاره به اينكه «همه از ابتداي تاريخ به دنبال سعادت بودهاند» خاطرنشان كرد: در مسير تلاش براي دستيابي به سعادت و جامعه سعادتمند دو خط و مسير كلي ترسيم شده است كه يكي راه پيامبران و ديگري راه زورمندان بوده است كه در فرهنگ پديده آمده در مسير زورمندان سعادت در مصرف مسرفانه است و مصرف بيشتر نشانه تشخص اجتماعي است در حالي كه در فرهنگ و راه مورد تاكيد پيامبران سعادت در تلاش در مسير خدمت به ديگران است و هر كس بيشتر از ثروت، وقت و سلامت خود براي رفاه ديگران هزينه كند سعادتمندتر است.
احمدينژاد گفت: در فرهنگ زورمداران، دشمني، كينه ورزي و قدرت نمايي امتياز و نشانه برتري است و در فرهنگ پيامبران، عشق و محبت ورزي به ديگر انسانها نشانه برتري و ارزش اجتماعي است.
رييسجمهور با طرح اين مساله كه هر فرد همان قدر انسانتر است كه در دلش نسبت به ديگران مهربانتر باشد، افزود: صدها سال است كه بشر گرفتار زورمداراني است كه بر حفظ فاصلهها بين نوع بشر اصرار داشته و اجازه نزديك شدن تودههاي مردم به يكديگر را نميدهند چرا كه اگر تودههاي مردم با يكديگر دوست باشند ديگر جايي براي حاكميت قدرت آنها در عالم باقي نميماند.
احمدينژاد به بحران اقتصادي در غرب اشاره و اظهار كرد: روشن است كه اين بحران در اثر عملكرد زورمداران و سرمايه اندوزان به وجود آمده و مردم عادي نقشي در ايجاد آن نداشتهاند اما امروز كساني كه خود عامل پيدايش اين بحران بوده، ادعاي مديريت آن را دارند و براي اين كار به جاي آنكه به سراغ ثروت اندوزان رفته و سرمايه و ثروتي را كه آنان از مردم به يغما بردهاند را به صاحبانش بازگردانند، باز دست در جيب مردم كرده و ميخواهند با تحميل فشار بر مردم، بحران اقتصادي را مديريت كنند؛ هيچ ظلمي بالاتر از اين نيست و صداي اعتراض مردم نيز به جايي نميرسد چرا كه بايد شكايت اين حاكمان جبار را به خود آنها ببرند كه نتيجهاش از پيش مشخص است.
رييسجمهور تصريح كرد: بر اساس يك نظام ظالمانه سيستماتيك، دولت آمريكا سالهاست كه به طور دائمي كسري بودجه خود را از جيب ساير ملتها جبران كرده و اين كسري بودجه را به ديگران منتقل ميكند و از سال 1973 ساليانه به طور متوسط 1600 ميليارد دلار كسري بودجه خود را به اقتصاد جهاني تحميل ميكند كه تا به حال رقم آن از 32 هزار ميليارد دلار گذشته است، بديهي است با چنين شرايطي بايد هم، بيش از 3 ميليارد نفر فقير در جهان زندگي كنند.
احمدينژاد به سفر خود به برخي كشورهاي آفريقايي اشاره و خاطرنشان كرد: در آفريقا مردمي زندگي ميكنند كه از كفش و لباس مناسب بي بهره بوده و اثري از برق، بهداشت، آب آشاميدني سالم، آموزش و ديگر مولفههاي اوليه رفاهي در محل زندگي آنها نيست و اين در حالي است كه معادن غني همان كشورها در اختيار شركتهاي وابسته به نظام سرمايه داري است و حتي دولتهاي اين كشورها هم از ميزان ذخاير اين معادن و نحوه برداشت از آنها، اطلاع درستي ندارند.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه «اگر فاصله بين ملتها برداشته شود، نظام ظالمانه حاكم بر جهان امروز فرو خواهد ريخت» گفت: زماني اين نظام برچيده خواهد شد و بستر شكوفايي استعدادها و حقيقت انسانها فراهم ميشود كه محبت و عدالت بر جهان حاكم شوند.
احمدينژاد با طرح اين سوال كه چه كسي ميتواند عدالت و محبت را بر سراسر دنيا حاكم كند، افزود: هر كس به هر اندازه كه محبت و عدالت در دلش باشد، به همان اندازه ميتواند محبت و عدالت را بر جهان حاكم كند و كسي ميتواند همه جهان را سرشار از محبت و عدالت كند كه همه وجودش سرشار از محبت و عدالت باشد و بي ترديد چنين فردي از جنس انبياء الهي است.
احمدينژاد اظهار كرد: راه رسيدن جوامع و انسانها به سعادت و رفع ريشهاي مشكلات بشر اين است كه كسي مدير جهان شود كه وجودش مملو از محبت و عدالت باشد و همه پيامبران وعده آمدن چنين شخصي را به بشر دادهاند كه ظهور خواهد كرد و به انسانها كمك ميكند تا طعم واقعي انسان بودن را چشيده و در جهاني فارغ از فقر و كينه زندگي كنند.
رييسجمهور تصريح كرد: اين وعده حق خدا و فصل مشترك و آرزوي واحد همه ماست و بهترين نقطه براي همكاري و تلاش مشترك براي فرارسيدن چنين روزي است. اگر همه دست در دست هم براي چنين روزي تلاش كنيم ديگر هيچ عاملي نميتواند جلوي عزم و اراده ملتها را بگيرد و همه سلاحها و بمبها در مقابل خواست بشر از كار خواهند افتاد.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: احزاب و گروههاي هوادار نظام سرمايه داري همه براي كسب قدرت تلاش ميكنند نه براي انسانيت و در مقابل آنها نقطه اشتراك ما اين خواهد بود كه براي انسانيت كار كنيم تا حقوق همه انسانهايي كه در تاريخ زيرپاي خودخواهيها له شدهاند، فارغ از رنگ، زبان و نژاد تامين شود؛ فكر ميكنم آن روز بسيار نزديك است و يكي از نشانههاي آن اين است كه ما از فاصلههاي دور و با فرهنگ و زبان متفاوت كنار يكديگر نشسته و با هم از روي احترام، محبت و عشق سخن ميگوييم.
رييس اتحاديه راه اسلام آلمان در ابتداي اين ديدار در سخناني هدف از سفر خود و همراهانش به ايران را آشنايي دقيق با واقعيات جامعه اسلامي ايران از نزديك عنوان كرد و گفت: افكار عمومي جهاني به ويژه اروپا متاثر از فضاسازيهاي رسانههاي صهيونيستي است كه سعي دارند چهرهاي مخدوش از ايران ارائه دهند.
وي با اشاره به تلاش جريانها و رسانههاي وابسته به صهيونيستها براي القاي احساسات ايران هراسي در عرصه بين المللي اظهار كرد: اين رسانهها عموما از نمايش واقعيات جامعه ايران خودداري ميكنند و اين در حالي است كه آنچه در جمهوري اسلامي ايران جريان دارد، كاملا خلاف القائات رسانههاي غربي است.
پايان پيام
شنبه|ا|9|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]