تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836268093




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارزيابي ليبراسيون از چشم‌انداز دور دوم انتخابات فرانسه


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: ارزيابي ليبراسيون از چشم‌انداز دور دوم انتخابات فرانسه
ديدگاه > جهان - همشهري‌آنلاين:
روزنامه فرانسوي ليبراسيون نوشت نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه و نامزد راه يافته به دور دوم انتخابات رياست جمهوري اين كشور براي پيروزي در انتخابات به هر حربه اي متوسل مي‌شود.

به نوشته اين روزنامه، نيكلا ساركوزي به درستي نمي‌داند از كدام موضوع ممنوعه نبايد حرف بزند. وي تاكيد كرده است مايل است با طرفداران مارين لوپن رهبر جبهه تندرو ملي گفتگو كند.

ساركوزي كه به دور دوم انتخابات رياست جمهوري فرانسه راه يافته است گفت راي راستگرايان افراطي قابل سرزنش نيست و عقايد و ديدگاه‌هاي مارين لوپن نيز با جمهوري سازگار است.

ساركوزي تلاش مي كند راي راستگرايان افراطي فرانسه را به دست آورد. وي گفت راي راستگرايان افراطي قابل تقبيح نيست و مارين لوپن حق دارد خود را نامزد كند.

ساركوزي افزود: ما نمي‌توانيم در دور دوم انتخابات رياست جمهوري مانند دور نخست تبليغ كنيم. ما بايد علت راي مردم به جبهه ملي را درك كنيم. بايد به اندازه كافي تعهداتي اتخاذ شود تا راي دهندگان به جبهه ملي بدانند پيام آنها دريافت شده است و مطمئن باشند تعهداتي كه براي تامين درخواست هاي آنها گرفته مي شود اجرا خواهد شد.

ساركوزي با ابراز تعجب از انتقادات كساني كه از او به خاطر صحبت كردن با راي دهندگان جبهه ملي ايراد مي گيرند، اين سوال را مطرح كرد كه آيا ما حق نداريم با راي دهندگان جبهه ملي صحبت كنيم.
نزديك به هجده درصد راي دهندگان فرانسوي در دور نخست انتخابات رياست جمهوري به مارين لوپن راي دادند كه ساركوزي براي آنكه در دوم انتخابات پيروزي شود به راي آنها نياز دارد.

فرانسوا اولاند، نامزد سوسياليست‌ها نيز كه روز يكشنبه در دور نخست انتخابات رياست جمهوري فرانسه بيشترين آرا را كسب كرد ، از اين پس به توان خود براي كنار زدن نيكلا ساركوزي ، رئيس جمهور كنوني اين كشور از قدرت اطمينان دارد ، هر چند آراي تاريخي كه راستگراهاي تندرو كسب كردند مي تواند قاعده بازي را به هم بزند.

ساركوزي و اولاند در دور دوم انتخابات كه در ششم مه آينده برگزار خواهد شد ، با هم به رقابت خواهند پرداخت. اولاند مي تواند به آراي چپگراهاي تندرو و حزب طرفداران محيط زيست تكيه كند ، در حالي كه به نظر مي رسد رئيس جمهور كنوني آراي كمتري را به دست آورد.

براساس نتايج نظرسنجي ها فرانسوا اولاند در دور دوم انتخابات ، احتمالا با كسب پنجاه و سه تا پنجاه و شش درصد آرا در برابر رئيس جمهور كنوني پيروز خواهد شد.

ساركوزي نيز كه به پيروزي در دور دوم انتخابات اطمينان دارد ، پيشنهاد داد تا زمان برگزاري دور دوم ، سه مناظره با رقيبش درباره «مسائل اقتصادي و اجتماعي ، جامعه و مسائل بين المللي» صورت گيرد.

فرانسوا اولاند اين پيشنهاد را رد و تاكيد كرد كه طبق روال آنچه در فرانسه مرسوم است ، تنها يك مناظره را مي پذيرد.
ليبراسيون نوشت انتخاب مردم فرانسه كسي است كه بتواند اين كشور را از بحران هاي اقتصادي ، اجتماعي و اخلاقي نجات دهد و آينده اي روشن را براي آن رقم بزند و به اسطوره هايي كه تنها در تاريخ و گذشته اين كشور وجود دارد ، بسنده نكند.
آرايي كه مارين لوپن در دور نخست به دست آورد ، بيشترين آرايي بود كه خانواده سياسي وي در انتخابات رياست جمهوري به دست آورده است. اين آرا ممكن است در نتيجه دور دوم انتخابات و نيز سياست سال هاي اينده اين كشور تاثيرگذار باشد.

با اين حال، ژان ماري لوپن، پدر مارين لوپن با كسب بيش از هفده درصد آرا در سال دو هزار و دو توانست به دور دوم راه پيدا كند.
به گفته اطرافيان وي ، لوپن اول ماه مه ، پيش از دور دوم انتخابات ، موضع خود را اعلام مي كند. نتايج نظرسنجي دو موسسه ايپسوس و هريس اينتراكتيو نشان مي دهد بين چهل و چهار تا شصت و نه درصد از افرادي كه به مارين لوپن رأي داده اند ، به نيكلا ساركوزي رأي خواهند داد و هفده تا هجده درصد نيز به اولاند رأي مي دهند.

از لحاظ تاريخي، حزب راستگراي افراطي هرگز تاكنون از طرفداران خود نخواسته است كه در دور دوم انتخابات رياست جمهوري به چه كسي رأي دهند.

هر چند كه با توجه به نظرسنجي هاي صورت گرفته پيش از انتخابات ، ژان لوك ملانشون نتيجه اي نااميد كننده را به دست آورده بود ، اما مي توان گفت نسبتا در اين رقابت موفق بود. وي پس از اعلام نتايج ، فورا از طرفدارانش خواست در شكست دادن رئيس جمهور كنوني در دور دوم سهيم باشند.

فرانسوا بايرو، طرفدار حذف بدهي ها و صنعتي كردن مجدد فرانسه ، كه در سال دو هزار و هفت هجده مميز پنجاه و هفت صدم درصد ارا را به دست آورد خاطرنشان كرد براي تعيين موضع خود با دو نامزدي كه به دور دوم راه يافتند گفتگو خواهد كرد.
پس از اولاند ، ساركوزي ، لوپن ، ملانشون و بايرو ، اِوا ژولي از حزب طرفداران محيط زيست كه با كسب دو مميز بيست و شش صدم درصد ارا در جايگاه ششم قرار گرفت ، اعلام كرد به منظور خارج كردن ساركوزي از قدرت ، از اولاند حمايت مي كند.

از آنجا كه حضور فرانسوي ها در دور نخست اين انتخابات ، در بحبوحه بحران اقتصادي بيش از حد انتظار بود ، حزب راستگراي تندرو نتيجه اي چشمگير به دست آورد.

ميزان مشاركت مردم در اين انتخابات كه نسبتا بالا بود ، به هشتاد درصد رسيد ، اين در حالي است كه اين رقم در سال دو هزار و هفت ، هشتاد و سه مميز هفتاد و هفت صدم درصد بود.
قرار است تا دو هفته آينده حدود چهل و چهار ميليون و پانصد هزار فرانسوي واجد شرايط رأي دادن ، كسي را انتخاب كنند كه طي پنج سال آينده رئيس جمهور يكي از اقتصادهاي اصلي و قدرت هسته اي جهان و عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل خواهد شد.

فرانسوا اولاند پنجاه و هفت ساله كه ماهها در نظرسنجي‌ها، در رديف نخست قرار داشت، اعلام كرد پس از فرانسوا ميتران نخستين رئيس جمهور از حزب چپ خواهد بود.

بحران اقتصادي منطقه يورو از طريق افزايش شديد كسري بودجه ، نرخ بالاي بيكاري (بيش از ده درصد) ، سياست حمايت از توليدات داخلي در اروپا يا عدالت مالياتي ، مبارزات انتخاباتي را تحت الشعاع قرار داد.

فرانسوا اولاند خط مشي خود را با توجه به اين شرايط ترسيم كرد و اشتغال جوانان و رشد اقتصادي را اولويت هاي خود قرار داد.
اين در حالي است كه ژرار لونگه وزير دفاع فرانسه معتقد است براي دور دوم انتخابات بايد با قاطعيت پيش رفت و هيچگونه ضعفي نبايد از خود نشان داد.

چهارشنبه|ا|6|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن