تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865700922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آينده انرژي فيليپين تحت تاثير چالش در درياي چين جنوبي


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: آينده انرژي فيليپين تحت تاثير چالش در درياي چين جنوبي
كوالالامپور – مقامات فيليپين در حالي كه تنش هاي اين كشور با چين در درياي چين جنوبي همچنان بدون راه حل باقي مانده است، اعلام اميدواري كردند كه با توسعه ميدان گاز طبيعي كه در منطقه مورد چالش با چين واقع شده است، بتوانند تامين انرژي مورد نياز خود را در آينده تضمين كنند.


به گزارش ايرنا از مالزي، "رنه آلمندراس" از مقامات بلندپايه انرژي فيليپين ابراز اميدواري كرده است كه منطقه "ريد بانك" كه در فاصله 148 كيلومتري جزيره "پالاوان" فيليپين واقع شده است، منابع گاز طبيعي فراواني در خود داشته باشد.

وي با اشاره به كاوش هاي يك شركت فيليپيني كه از احتمال وجود بزرگترين منبع گاز طبيعي فيليپين در منطقه "ريد بانك" خبر داده است، خاطر نشان كرد: منابع گاز طبيعي موجود در اين منطقه مي تواند در تامين نيازهاي آينده انرژي فيليپين نقش بسيار سازنده اي داشته باشد.

سال گذشته فيليپين كشتي هاي كاوشگر چيني در سواحل "ريد بانك" را متهم كرد كه در آبهاي مورد مناقشه به فعاليت مشغول هستند.

چالش هاي مانيل و پكن در مورد منطقه "اسكاربوروگ شوآل" كه مجموعه اي از جزاير را در درياي چين جنوبي در خود جاي داده است اوايل ماه جاري و پس از آنكه كشتي هاي چيني از تلاش هاي فيليپين براي دستگيري خدمه 8 كشتي ماهيگيري چيني جلوگيري به عمل آوردند به نقطه بحراني خود رسيده است.

مانيل مدعي است كه "ريد بانك" و "اسكاربوروگ شوآل" در منطقه دريايي اين كشور قرار گرفته است اما چين مدعي است كه تمام مناطق درياي چين جنوبي به اين كشور تعلق دارد.

مقامات انرژي فيليپين آخرين مطالعات انجام شده در مورد منابع انرژي موجود در منطقه "ريد بانك" را پايان اين هفته اعلام خواهند كرد.

بر اساس مطالعاتي پيشين تخمين زده شده است كه منطقه "ريد بانك" 28/96 تريليون ليتر گاز طبيعي در خود جاي داده است.

"بنيگنو آكينو" رييس جمهوري فيليپين نيز روز دوشنبه به همسايگان خود هشدار داد تا در خصوص افزايش اقداماتي كه وي آنها را فعاليت مخاصمه جويانه چين در درياي جنوب چين خواند، نگران باشند.

آكينو تصريح كرد: ادعاهاي سرزميني چين منطقه وسيعي را در برگرفته و به مرزهاي مجمع الجزاير فيليپين نزديك تر مي شود.

وي كه در گفت و گو با خبرنگاران بر روي نقشه ادعاهاي حاكميتي چين در درياي جنوب چين را نشان مي داد، گفت: چين عملا بر تمام آبهاي اين منطقه ادعاي مالكيت دارد.

اظهارات آكينو در شرايطي مطرح مي شود كه اين كشور اعلام كرده كه موضوع مناقشه اخير در رويارويي كشتي جنگي خود با سه كشتي گارد ساحلي چين را در ديدار هفته آينده با مقامات آمريكايي مطرح خواهد كرد. فيليپين همواره از آمريكا خواسته است تا در مناقشه درياي جنوب چين از اين كشور در برابر چين حمايت كند.

تنش سرد بين دو كشور از دو هفته پيش پس از آن بار ديگر بالا گرفت كه دو كشتي گشت ساحلي چيني مانع از عمليات ناو جنگي فيليپيني براي دستگيري ماهيگيران چيني در آب هاي مورد مناقشه در درياي جنوب چين شدند.

اگر چه پس از اولتيماتوم چين، فيليپين اعلام كرد ناو جنگي خود را از منطقه مورد مناقشه عقب كشيده است اما تنش سياسي ميان دو كشور همچنان ادامه دارد.

چين و فيليپين در خصوص مالكيت بر بخشي از آب ها و جزاير درياي جنوب چين با يكديگر اختلاف دارند. فيليپين خواستار حمايت اعضاي اتحاديه آ.سه.آن و دولت آمريكا از خود در اين مناقشه است. سران آ.سه.آن نيز در نشست اخير خود در كامبوج نسبت به گسترش اختلافات در خصوص درياي چين جنوبي ابراز نگراني كرده و خواستار حل و فصل مسايل موجود با چين شده بود.

دولت آمريكا نيز مناقشه درياي جنوب چين را بهانه اي براي حضور و مداخله بيشتر در منطقه شرق آسيا مي داند اما چين با شدت با هرگونه مداخله خارجي در اين مناقشه مخالف است و خواستار گفت و گوهاي درون منطقه اي براي حل اختلافات درباره اين درياست.

آساق**335

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80096268

چهارشنبه|ا|6|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن