واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ميرشفيع به مهر اعلام كرد:جادهسازي در 9 استان كمتر از متوسط كشوري
جادهسازي در 9 استان كمتر از متوسط كشوري
معاون وزير راه و شهرسازي با اعلام اينكه استان هاي سيستان و بلوچستان، هرمزگان و كردستان در زمينه ساخت راههاي روستايي عقبتر از متوسط كشوري هستند، گفت: متوسط كشوري در راههاي آسفالته تاپايان سال گذشته در روستاهاي بالاي 20 خانوار، 63 درصد بود.
سيد حسين ميرشفيع در گفتگو با مهر در مورد استان هايي كه كمترين راه هاي روستايي در آنها ساخته شده است، گفت: هم اكنون در استان هاي سيستان و بلوچستان، هرمزگان و كردستان كار به سختي پيش مي رود به اين علت كه در اين استان ها محروميت هاي گسترده اي وجود دارد و سرمايه گذاري با تاخير در اين مناطق انجام مي شود.
وي افزود: در اين مناطق هزينه راهسازي به دليل وضعيت كوهستاني زياد است و محروميت گسترده باعث شده كه كار به زحمت پيش برود.
معاون ساخت و نگهداري راه هاي روستايي در وزارت راه و شهرسازي تصريح كرد: اين معاونت سعي داشته تا سرمايه گذاري بيشتري را انجام دهد و به غير از اعتبارات ملي از محل اعتبارات ماده 180 قانون بودجه هم در سال گذشته اعتباراتي را براي ساخت جاده هاي روستايي در اين استان ها دريافت كرد.
ميرشفيع با بيان اينكه قصد داريم تا اين استان ها سريعتر به متوسط كشوري نزديك شوند، اظهارداشت: متوسط كشوري در راه هاي آسفالته تاپايان سال گذشته در روستاهاي بالاي 20 خانوار، 63 درصد بود به اين معنا كه از 23 ميليون جمعيت روستايي نزديك به 18.5 ميليون نفر برخوردار از راه آسفالته شدند.
وي تصريح كرد: تعدادي از استان هاي ديگر مانند گيلان، آذربايجان شرقي، كرمانشاه، اردبيل، خراسان رضوي و خراسان شمالي پايين تر از ميانگين كشوري هستند؛ اينكه گيلان و مازندران هم از متوسط كشوري پايين تر هستند تعجب آور است اما واقعيت اينست كه در اين استان ها هم كمتر كار شده است.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه ساخت راه آسفالته براي ايجاد اشتغال و توسعه ناوگان حمل و نقل در روستاهاي محروم، بسيار كارآمد است، گفت: اگر راه وجود نداشته باشد حتي كشاورزي هم سودآور نيست از سويي مسئولين در ديگر بخش ها هم بايد براي توسعه اشتغال و افزايش ارزش سرمايه روستاييان و درامد آنها بيشتر تلاش كنند.
ميرشفيع با اشاره به تامين خدمات در روستاها به دليل ساخت راه هاي آسفالته، بيان كرد: وزارت بهداشت زيرساخت هاي بهداشتي مانند خانه هاي بهداشت در روستاها را تكميل مي كند و با اورژانس هم هماهنگي شده تا بين مراكز بهداشتي و درماني و اورژانس ارتباط برقرا شود و مراكز بهداشتي به فوريت هاي پزشكي مجهز شوند.
وي با بيان اينكه قبول دارم كه نبايد متنظر جاده ماند تا خدمات را به روستاهاي محروم رساند، افزود: ساخت جاده بايد در كنار ديگرامكانات پيش برود و نبايد سعي كنيم تا همه جاده ها آسفالت شود وبعد ناوگان به روستايي بيايد.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|4|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]