واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: توزيع سيمكارتهاي "دانش" بين دانشآموزان/مسئوليت حقوقي با والدين است
سيم كارت دانش بر اساس طرحي با مدير كل قرآني وزارت آموزش و پرورش و مشاور وزير بوده است كه پس از انجام هماهنگي، قرارداد امضا شده و همراه اول طبق آن طرح قبول كرده كه حامي اين طرح باشد.
هموطن آنلاين_ در حالي كه وزير آموزش و پرورش توزيع سيمكارت در مدارس را كار درستي ندانسته، مدير عامل همراه اول در خصوص بار حقوقي سيمكارتهايي كه به نام دانشآموز و زير سن قانوني سند ميخورند، اطمينان خاطر داد.
وحيد صدوقي در پاسخ به اين سؤال كه وزير آموزش و پرورش توزيع سيمكارتهاي "دانش" همراه اول را در مدارس، بدون هماهنگي عنوان كرده و اين برنامه را لغو شده دانسته اظهار داشت: توزيع اين سيم كارتها بدون هماهنگي وزارت آموزش و پرورش نبوده بلكه با هماهنگي اين وزارتخانه انجام شده است.
مدير عامل همراه اول افزود: وزير آموزش و پرورش چنين مطلبي را اعلام نكرده است.
وي تصريح كرد: سيم كارت دانش بر اساس طرحي با مدير كل قرآني وزارت آموزش و پرورش و مشاور وزير بوده است كه پس از انجام هماهنگي، قرارداد امضا شده و همراه اول طبق آن طرح قبول كرده كه حامي اين طرح باشد.
صدوقي افزود: اين طرح امكانات بسيار خوبي براي استفاده از نرمافزار قرآني و آموزش قرآن، براي دانش آموزان ايجاد مي كند.
مدير عامل همراه اول در پاسخ به اين سوال كه "به اين ترتيب اجراي اين طرح ادامه خواهد يافت"، گفت: در خصوص اين طرح نظرات متفاوتي مطرح ميشود؛ اما فعلا تمام محموله 12 ميليوني DVD قرآني تحويل وزارت خانه شده و در حال توزيع در مدارس است.
خبرنگار پرسيد: اين سيمكارتها تنها به نام دانشآموز سند ميخورد، با توجه به اينكه طبق قانون كشور ما افراد زير 18 سال، از لحاظ قانوني نميتوانند مسئوليت حقوقي داشته باشند، به اين ترتيب نيز نميتوانند مسئوليت تبعات احتمالي مالكيت سيمكارت و از جمله مزاحمتهاي احتمالي را نيز بپذيرند. در خصوص اين مورد، چه فكري شده است؟
صدوقي در پاسخ به اين سوال، گفت: در هر صورت در خصوص سند خوردن سيمكارت به نام افراد، قوانين و مقررات رعايت شده است.
صدوقي گفت: در اين موضوع، تمام قوانين و شرايط لازم كه سيمكارت مي تواند به نام فرد سند بخورد، رعايت شده و اگر سن فرد، قابل انتقال نباشد، سيمكارت به نام والدين سند ميخورد.
خبرنگار پرسيد: به اين ترتيب براي دانشآموزان دبستاني سيمكارت به نام فرد، سند نميخورد؛ بلكه به نام والدين سند ميخورد؟
مدير عامل شركت ارتباطات سيار اظهار داشت: اگر بخواهد بين دبستانيها توزيع شود، ميگويم كه اين موضوع رعايت شود.
خبرنگار گفت: به غير از دبستانيها، تقريبا تمام دانشآموزان زير 18 سال سن دارند.
صدوقي گفت: به نام والدين آنها سند ميخورد.
وي تاكيد كرد: در روش كار پيش بيني شده كه قوانين و مقررات از جمله ارائه كارت ملي و كد ملي رعايت شود.
روابط عمومي همراه اول در توضيح بيشتر به خبرنگار فارس، گفت: در طرح توزيع سيمكارت دانش بين دانشآموزان، در مدرسه يك كارت به دانشآموز داده ميشود؛ دانشآموز بايد به همراه ولي خود، با به همراه داشتن اين كارت و مدارك معتبر شناسايي خود و ولي، به يكي از دفاتر خدمات ارتباطي همراه اول مراجعه كند؛ در دفتر خدمات ارتباطي، با تحويل كارت، به رايگان يك سيمكارت به نام دانشآموز سند خورده و تحويل داده ميشود و مدارك سيمكارت دانشآموز با مسئوليت ولي توسط ولي دانشآموز امضا ميشود.
به اين ترتيب سيمكارتهاي دانش به نام دانش آموز سند ميِخورند؛ اما پيش از آن، ولي دانشآموز مسئوليت حقوقي آن را بر عهده گرفته است.
يکشنبه|ا|3|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]