واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تك تك مسئولان اجرايي بايد مسئول ساماندهي نيروهاي شركتي باشند
نيروهاي شركتي نبايد ترس از اخراج شدن داشته باشندو ما بايد تلاش كنيم ساماندهي شركت هاي پيمانكاري در استان ها به نتيجه برسانيم.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، لطف الله فروزنده، معاون توسعه مديريت و سرمايه نيروي انساني رئيس جمهور در گفتگوي ويژه خبري شبكه دو سيما با بيان اين مطلب گفت: وقتي قوانيني توسط دولت تصويب مي شود بايد بر اساس قوانين دولت مصوبات رسيدگي شود تا براساس آن نيروهاي شركتي ساماندهي شوند بنابراين دولت و مجلس با هم اعتقاد و اتفاق نظر دارند كه شركتهاي پيمانكاري يك تجربه شكست خورده هستند و وظيفه داريم مبناي قانوني براي آن ها ايجاد كنيم.
*** ارائه حقوق منوط به داشتن كد
وي تصريح كرد: موازين كار مشخص است و همه نيروهايي كه كد داشته باشند و شغل داده مي شود هر كس اين كار را نكند تخلف كرده است. وظيفه ما اين است كه پيگيري كنيم و نيروهاي شركتي مي توانند به استانداري ها در استان و در كشور به وزراتخانه مراجعه كنند. بنابراين هر دستگاه بنا به هر دليلي تعلل كرده بايد هر چه سريعتر اقدام كنند به استانداري و وزرا گزارش دهند.
** تك تك مسئولان اجرايي بايد مسئول اجرايي مساله باشند
فروزنده اظهار داشت: نيروي شركتي اگر تبديل وضعيت نكند امنيت شغلي نخواهد داشت،و با تبديل وضعيت شغلي ثبات پيدا مي كنند. نيروي رسمي دولتي كار معين بر اساس ماده 32 در دفتري آبدارچي و تلفنچي ماده بر اساس 34 تابع قانون كار هستند بيمه مي شوند به طور قطع است قرارداد مختصص بر اساس قانون كار بسته مي شوند. وقتي كارمند مي شود عيدي متناسب سيستم كارمندي مي گيرد و مزاياي آنها افزايش پيدا مي كنند از حالت شركت واسطه اي درآمده و جزء شركتي قرار گيرند و نگاهي كه دولت دهم دارد نيروي انساني را ساماندهي كند. بنابر اساس عملكرد باشد خدمات رساني بهتر صورت گيرد.
معاون توسعه مديريت و سرمايه نيروي انساني رئيس جمهور با تاكيد براينكه نيروهاي پيماني هم رسمي مي شوند و متناسب با نوع كار به كارمند حقوق مي دهند اضافه كرد: يك حقوق ثابت داريم كارمند از نظر سواد و نوع شغل باشند مساوي مي گيرند فوق العاده است متناسب با نوع كار است؛ بدي آب و هوا. اضافه كار رفاهي است يكي از كارهايي كه به دنبالش هستيم كارمندان با عضويت هاي مختلف با اضافه كاري تفاوتي داشته باشند معبري براي شركتهاي نيروي انساني وجود دارد كه خود شركت ها سود مي برند.
** پيدا كردن وضعيت بهتري نيروها
وي ادامه داد: مسئولان بايد براي پشتيباني از نيروها وارد عمل شوند و با ساماندهي كردن اختلاف ها از بين ببرند تا نيروها اميد پيدا كنند اگر در يك سيستم فضايي را درست كنيم كه افراد عملكرد درستي داشته باشند زمينه رشد براي آنها فراهم مي شود.
**هدف اصلي خدمت رساني به مردم
فروزنده با تاكيد براينكه انگيزه علاقه و مهارت بهتر مي تواند به پايداري شغل كمك كند افزود: سعي ما برآن است كه در گام نخست شركتهاي واسطي را حذف كرده و در مرحله دوم آنها را آموزش و ساماندهي كنيم.
معاون توسعه مديريت و سرمايه نيروي انساني رئيس جمهور اظهار داشت: در هر استاني بازرسان نظارت مي كنند و به گوش مسئولان ميرسانند همچنين از نيروهاي شركتي بازرسي ميداني شده و در صورت بروز مشكل برخورد وبه رئيس جمهور گزارش داده مي شود بنابراين با پيگيري مدوام قطعا به نتيجه مطلوب خواهيم رسيد.
** تاكيد برساماندهي شركت هاي پيمانكاري در استان ها
وي اظهار داشت: نيروهاي شركتي ترس از اخراج دارند ما بايد تلاش كنيم ساماندهي شركت هاي پيمانكاري در استان ها صورت گيرد طبق قانون مديريت ماده 68 نيروي رسمي و پيماني چه در شهرهاي بدآب و هوايي و شرايط سخت كاري بايد ساماندهي شوند و استانداري ها بايد بازرس به شركت هاي مذكور بفرستند تا بر روال كار نظارت كافي داشته باشند و ما خودمان بازرسي ميداني در استان ها براي ساماندهي اين شركت ها انجام ميدهيم .
*تاريخ ساماندهي نيروهاي شركتي تا پايان سال گذشته بوده است.
معاون توسعه مديريت و سرمايه نيروي انساني رئيس جمهور در رابطه با نيروهاي رسمي و پيماني كه با سختي كار و شرايط بد آب و هوايي مواجه هستند بايد حق سختي كار پرداخت مي شود افزود: در ساماندهي نيروهاي شركتي سعي داريم كارمندها از نظر دريافت حقوق با هم متفاوت باشند و شركت هاي پيمانكار نبايد در قبل نيروهاي ديگر سود ببرند.
** شرط قراردادي و رسمي شدن نيروها داشتن تخصص و تحصيلات دانشگاهي است
وي اضافه كرد: نيروهاي شاغل براساس عملكرد و تحصيلات و تخصص حقوق دريافت مي كنند و در مشاغلي كه قانون كاري هستند طبقه بندي مشاغل وجود دارد.
فروزنده در پاسخ به اينكه چرا در وزارتخانه كارمندان قراردادي و پيماني يكسان نيستند گفت: قبلا اين وضعيت يكسان نبود اما هم اكنون طبق قرارداد و بخش نامه بايد يكسان باشند.
معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور در پاسخ به اينكه آيا امكاني وجود دارد كه همه كارگران تحت يك قانون واحد قرار بگيرند،افزود: در قانون مديريت هدف همه هستند و دستگاه هاي خاصي هستند كه از اين سيستم مستثني هستند همانند كارمندان سياسي وزارت امور خارجه و مناطق نفتي.
وي تاكيد كرد: در تبديل وضعيت ها ، سازمان ها و شركت ها موظف هستند تمام حقوق و مزاياي كارمندان را پرداخت كنند. و نيروهاي فوق ديپلم به بالا بايد كارشان معين شوند همچنين در پرداخت حقوق به نيروهاي حجمي بايد قوانين مربوطه رعايت شود و تمام نيروهاي حجمي در ادارات و سازمان ها بايد قرار داد داشته باشند.
*** بستن قرارداد با نيروهاي ستادي
معاون توسعه مديريت و سرمايه نيروي انساني رئيس جمهور تصريح كرد: بايد پرداخت حقوق متصدي دفتر و فوق ديپلم به بالا بايد معين شوند.
وي نيز يادآور شد: شغل رسمي تثبيت شده و حقوق و مزاياي مشخص و از امنيت شغلي برخوردار است وكاركنان پيماني در مشاغل حاكميتي هستند بايد شرايط را داشته باشند تا تبديل به رسمي شوند و بعد از سه سال كار به صورت آزمايشي رسمي و سنوات حقوق بايشان در نظر گرفته مي شود.
فروزنده در خصوص شركت هاي تعاوني گفت: يكسري شركت ها براساس اصل 44 قاونون اساسي بايد واگذار شوند برخي تا برنامه چهارم توسعه واگذار شده و مابقي تا پايان برنامه پنجم توسعه واگذار خواهند شد و شركت هاي واسطه اي حذف و در قالب تعاوني ها فعاليت خواهند كرد هم سود شركت را دريافت كرده و از امنيت شغلي بهره مند مي شوند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: تمام اراده دولت و مجلس اين است كه نيروهاي قراردادي، پيماني و شركتي را ساماندهي كند و اخيرا هم مصوبه اي را به مجلس ارائه كرده است بنابراين نياز به همكاري مردم و مسئولان دارد تا بتوانيم به نتيجه ايده آل برسيم./ق2
گزارش: حبيبه رحيميان
يکشنبه|ا|27|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]