تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816790446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علوم هسته اي در حوزه پزشكي كاربردهاي فراواني دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: علوم هسته اي در حوزه پزشكي كاربردهاي فراواني دارد
اهواز-متخصص فيزيك پزشكي بيمارستان گلستان اهواز گفت: علوم هسته اي در حوزه پزشكي كاربردهاي فراواني دارد وهم اكنون از شاخه هاي مختلف آن در تشخيص و درمان در پزشكي استفاده مي شود.


دكتر "محمد جواد طهماسبي بيرگاني" يكشنبه به مناسبت روز ملي فناوري هسته اي افزود: از جمله اين كاربردها مي توان به استفاده از دستگاه هاي اشعۀ X تشخيصي مانند راديولوژي، سي.تي. اسكن و يا دستگاه هاي مغناطيسي M.R.I اشاره نمود و همچنين نمونه بارز آن در دانش پزشكي هسته اي (Nuclear Medicine) و پرتودرماني (Radiotherapy) كاربرد دارد.

وي گفت: از علوم هسته اي براي تشخيص بيماري هاي مختلف مانند قلب و عروق، كبد، كليه، استخوان و ... با گاما اسكن بهره مي گيريم و براي درمان نيز از روش هاي يد درماني و ... استفاده مي شود.

طهماسبي بيرگاني افزود: پرتودرماني (راديوتراپي) كه يكي از روش هاي درمان بيماران مبتلا به سرطان است، مي تواند در كنار جراحي و شيمي درماني به بيماران مبتلا به سرطان كمك كند.

عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي اهواز و مدير گروه فيزيك پزشكي اين دانشگاه با اشاره به اينكه در مركز پرتودرماني گلستان اهواز، براي نخستين بار در كشور دستگاه شتاب دهندۀ خطي در سال 1383 استفاده شد گفت: بيمارستان گلستان اهواز هم اكنون به دو دستگاه شتاب دهنده خطي پر انرژي، يك دستگاه كبالت 60 و يك دستگاه كاتاترون مجهز است و دانش استفاده ازكاربرد صلح آميز هسته اي در اين مركز بومي شده است.

وي ادامه داد: در ماه حدود 250 بيمار در مركز پرتو درماني بيمارستان گلستان اهواز درمان مي شوند و درمان آنها بدين گونه است كه پس از تشخيص ابتلاي آنها به سرطان از طريق روش هاي تشخيصي، با استفاده از صنعت هسته اي در پزشكي و كاربرد دستگاه هاي گاما اسكن، ام.آر.آي، سي.تي.اسكن و آزمايشات مختلف براي طراحي درمان با برنامه هاي نرم افزاري و شبيه سازي اعضاي بدن و تومور ، كار برروز بيمار انجام و پس از مشخص نمودن و علامت گذاريِ ناحيۀ درماني، در جلسات مختلف تحت درمان با اشعه قرار مي گيرند.

دكتر طهماسبي بيرگاني اظهارداشت: بيمارستان گلستان اهواز از مراكز پيشرفته پرتودرماني كشور است و درمان در اين مركز مانند مراكز پرتودرماني كشورهاي پيشرفته مي باشد.

وي گفت: هم اكنون در اين مركز، دانشجويان در مقاطع كارشناسي راديولوژي ، كارشناسي راديوتراپي، كارشناسي ارشد و دكتراي فيزيك پزشكي در حال آموزش هستند و از پارسال نيز دانشجويان مقطع تخصص راديوتراپي و انكولوژي در بيمارستان گلستان اهواز درحال آموزش هستند.

وي با اشاره به اينكه پيوستن كشور ايران اسلامي به جمع اعضاي باشگاه كشورهاي اتمي براي هميشه در تاريخ افتخارات جهان ثبت شده با گراميداشت ياد شهداي جهاد علمي ادامه داد: دانشمندان جوان ايراني، با بومي كردن اين دانش گام هايي بزرگ در جهت ارتقاي علمي كشور و كسب افتخارات در عرصه هاي علمي و فناوري برداشته اند.

طهماسبي بيرگاني گفت: از زماني كه تحريم ها شديدتر شده، گام هاي علمي در دانش هسته اي، استوارتر و سريع تر شده و خودكفايي در توليد برخي داروهاي راديواكتيو در سازمان انرژي اتمي ايران، گواه اين مطلب است.

وي اظهارداشت: استفاده از دانش هسته اي حق ملت ايران و امري ضروري و از رسالت مسوولان كشور است و اگر ما در دنياي امروز از اين دانش وصنعت محروم باشيم در بسياري از تشخيص ها و درمان هاي بيماران ناتوان خواهيم بود. ك/3

7161/641/ 640

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80067083

يکشنبه|ا|20|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن