واضح آرشیو وب فارسی:فارس: خطيب جمعه اردبيل:مصرف كالاي ايراني لبيك به پيام رهبري استخبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل گفت: مصرف كالاي ايراني در حقيقت لبيكگويي به پيام نوروزي مقام معظم رهبري از سوي ملت ايران است.
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل گفت: مصرف كالاي ايراني در حقيقت لبيكگويي به پيام نوروزي مقام معظم رهبري از سوي ملت ايران است.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1388/03/06/684824_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجتالاسلام سيد حسن عاملي در خطبههاي اولين نماز جمعه شهر اردبيل در سال 91 اظهار كرد: رهبر معظم انقلاب در يك شاهكار مناسب و شايسته امسال را به نام سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايهگذاري ايراني معرفي كردند كه نشان از درايت و دورانديشي ايشان در توجه به مباحث اقتصادي و پيشگيري از تحريمها و تهديدهاي دشمنان در اين عرصه است.
وي گفت: مقام معظم رهبري با طرح اين موضوع دست روي قضيه برطرف كردن فقر، تورم، اشتغال و ساير معضلات اقتصادي گذاشتند تا همه مسئولان متوجه اهميت موضوع حمايت از توليد ملي شوند.
امام جمعه اردبيل خاطرنشان كرد: كشور ما امروز ظرفيت تامين و برآورده كردن نياز 150 ميليون ايراني را دارد و براي رسيدن به اين ظرفيت بايد مشكلات و معضلات اساسي در پيشبرد امور صحيح اقتصادي را از بين برد.
عاملي سوء مديريت و افتخار به مصرف كالاي بيگانه را دو معضل اساسي پيشروي اين موضوع اعلام كرد و افزود: ما نبايد به مصرف كالا با مارك خارجي افتخار كنيم و يا با استفاده از مصنوعات خارجي پشتوانه حمايتي خود را از توليد و كار داخلي از بين ببريم.
وي ادامه داد: هر ايراني بايد به توليدات داخلي خود افتخار كند چرا كه خريد كالاي ايراني در حقيقت كمك به اشتغال، ثروت، عزت و استقلال ايران است.
نماينده مردم اردبيل در مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنان خود تاكيد كرد: هيچ عقل سليمي قبول نميكند كه ما پول خود را به جيب ديگران بريزيم تا اقتصاد، توليد و اشتغال بيگانگان رونق گيرد و آنها بخواهند با همين قدرت اقتصادي براي ملت ما شاخ و شانه بكشند.
عاملي خطاب به حجاج ايراني در مكه و مدينه نيز تصريح كرد: اگر ميدانستيم كه پولها و دلارهاي خرج شده ما در كشور عربستان به جيب وهابيت و فرقه ناصبي ميرود كه در شان امام علي و حضرت سيدالشهدا اهانتهاي بيشماري را روا ميدارند هرگز ريالي را در سفر حج خود هزينه نميكرديم.
وي در ادامه اضافه كرد: سهم ملت در جهاد مقدس حمايت از كار و سرمايه ملي سهيم فوقالعاده ارزشمند است چرا كه اين امر در كنار اصلاح الگوي مصرف ميتواند ظرفيتهاي اقتصادي كشورمان را نيز شكوفا كند.
خطيب جمعه اردبيل با بيان اينكه يك مافياي اقتصادي اجازه نميدهد با كاهش واردات توليد داخلي رونق گيرد تصريح كرد: اين گروه تلاش ميكنند تا ايرانيان را به استفاده از كالاهاي بيگانه عادت داده در حالي كه ملت ما بايد با مصرف كالاهاي داخلي حركت آنها را به ياس و نوميدي تبديل كند و با اين اقدام عزت و افتخار عائلههاي ايراني را نشان دهند.
كشتار شيعه نتيجه خباثت استكبار است
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، عاملي در بخش ديگري از سخنان خود با محكوم كردن كشتار مردم و زائران عتبات عاليات در كشور عراق اظهار كرد: كشتاري كه امروز در اكثر كشورهاي اسلامي رخ ميدهد نتيجه حمايت دلارها و شاهان سعودي و فاسق منطقهاي است كه به تحريك فرقه وهابيت كمك كرده و درصدد ناامن نشان دادن كشور مستقل عراق هستند.
وي گفت: استكبار با برپا كردن گروهكهاي بهائيت در ايران، وهابيت در عربستان و دهها گروهك تروريستي در پاكستان و سوريه تلاش ميكند تا از پشت به شيعيان خنجر بزند كه نتيجه آن به راه افتادن حمام خون در بسياري از كشورها به ويژه عراق و بحرين و سوريه است.
امام جمعه اردبيل خاطرنشان كرد: هدف دشمن از اين حركت تحتالشعاع قرار دادن بهار اسلامي در كشورهاي منطقه است و در حالي كه خودشان عرضه به نمايش گذاشتن دموكراسي واقعي را ندارند تلاش ميكنند تا با وحشيانهترين حركات مسلمانان و شيعيان را به قتل برسانند.
عاملي ادامه داد: در حالي كه امريكا 82 بار قطعنامه شوراي امنيت را كه عليه اسرائيل صادر شده بود وتو كرده سران كشور عربستان به جاي حمايت از مردم مظلوم فلسطين وتوي كشور چين و روسيه را در قضيه اخير سوريه خندهآور توصيف كرده و شاهزاده عبدالله خطاب به سازمان ملل گفته است كه اين مجموعه اعتبار خود را از دست داده است.
وي افزود: چرا اين مزدور منطقهاي در دفاع از حق مسلم فلسطينيها سكوت اختيار كرده بود و امروز براي شكستن اتحاد ملت سوريه از غرب و سران امريكا و رژيم صهيونيستي حمايت ميكند.
شيوخ خليج نوكر بيجيره و مواجب امريكا و رژيم صهيونيستي هستند
نماينده مردم اردبيل در مجلس خبرگان رهبري گفت: اين اقدام نشان ميدهد كه شيوخ خليج فارس در خدمت اسرائيل و امريكا بوده و براي اقدام آنها سر و دست ميشكنند.
عاملي به خريد 60 ميليارد دلاري اسلحه توسط كشور عربستان از كمپانيهاي امريكايي اشاره كرد و افزود: اين همه تسليحات نظامي معلوم نيست چه كاربردي دارد كه عربستان با خريد آن اقتصاد امريكا را زنده كرد و به آنها توان فشار مضاعف به امت اسلامي را بخشيد.
وي بيان كرد: اگر امريكا و رژيم آلسعود ايران را به حمله نظامي تهديد ميكنند تنها اسير يك موشك ايراني هستند چرا كه تمام ياوهگوئيهاي سران امريكا و همدستان منطقهاي او به ويژه سگ نگهبان آنها نشان از استضعاف آنهاست.
امام جمعه اردبيل گفت: اين خيانت آشكاري است كه سران عربستان به غرب پيغام ميفرستند كه اگر ايران صادرات نفت خود را كاهش ما به جبران آن ميپردازيم تا مبادا قيمت نفت بالا برود.
عاملي در ادامه سخنان خود به دلقكبازي روحاني دست ساخته امريكا قرضاوي اشاره كرد و افزود: اين شخصيت با فتواهاي رنگارنگ خود آبروي فقه و فقاهت را برده است به طوري كه براي احكام اسلامي و احكام سفارش شده امريكا فتوايي صادر ميكند كه خندهآور است.
كمال برتر نشان از فطرت روشن بشريت دارد
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، خطيب جمعه اردبيل در خطبه اول نماز نيز با بيان تفاوت طبيعت و فطرت به عنوان دو وديعه الهي اظهار داشت: آنهايي كه فطرت را نابود كرده و به فربه كردن طبيعت ميپردازند روزي از اين اقدام خود پشيمان ميشوند چرا كه حب جاه و مال و مقام اقتضاي طبيعت است و بايد تعديل شود.
عاملي با يادآوري اينكه زنان بدحجاب و داراي جمال بدون توجه به كمال و فطرت پاك خود ميتوانند اسباب فساد و فسق و فجور را فراهم آورند گفت: خداوند در كنار جمال در وجود انسان فطرتي گذاشته است تا اين زيبائي را به كمال تبديل كند وگرنه نفس جمال و طبيعت به مانند نقش شيطاني است كه در وجود انسان شعلهور ميشود.
وي ادامه داد: بشر بايد با گذر از طبيعت رفتارهاي كودكانه و لذت مقطعي به سمت بلوغ و زنده كردن فطرت حركت كند چرا كه حركت به سمت تجمل و اشرافيگري و بازي با ظواهر دنيا انسان را از رسيدن به مصالح كلان باز ميدارد.
عاملي در پايان سخنان خود اظهار كرد: آنهايي كه با تفاخر، اشرافيگري و ثروتاندوزي از زندگي ساده و طبيعي خارج ميشوند و رو به تبذير و تحقير و شكستن غرور ديگران روي ميآورند همانا نقش شيطان بازي ميكنند و از قافله آخرت دور شدهاند.
انتهاي پيام/س10
جمعه|ا|4|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]