واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبري/گلستان؛ گنجينه اي از جاذبه ها
گلستان؛ گنجينه اي از جاذبه ها
گزگان - خبرگزاري مهر: گلستان گنجينهاي از جاذبههاي ايران است كه با وجود اقليمهاي متفاوت، تنوع اقوام با آداب و رسوم گوناگون، پوششهاي متنوع اقوام استان و از همه مهمتر خوشرويي و مهماننوازي مردم، مجموعه كاملي براي توسعه صنعت گردشگري و جذب هرچه بيشتر گردشگران داخلي و خارجي محسوب ميشود.
به گزارش خبرنگار مهر، اين استان به دليل وجود آبشارهاي زيبا و طبيعي به استان آبشاران شهره شده و عنوان نگارستان ايران را گرفته است.
خان ببين و عليآباد كتول با آبشاران معروف و زيباي شيرآباد و كبودوال و نوار پهن جنگلي آزادشهر مجموعه زيبا در دل جنگلهاي منطقه است و نظير آن را در كمتر نقاط ايران ميتوان يافت و اين همه زيبايي بهترين هديه زمين به عاشقان طبيعت است كه پذيراي مسافران در تمام فصول سال است.
استان گلستان همواره به دليل دارا بودن فرهنگ، تاريخ و تمدن چندين هزارساله غني، هنرهاي سنتي و ميراث تاريخي مورد توجه جهانيان و گردشگران بوده است.
همچنين اين استان به خاطر توانمنديهاي بالقوه گردشگري با وجود جاذبههاي فراوان تاريخي، فرهنگي و طبيعي از جمله دريا، صحرا، تالابها، جنگل، غارها و كوهستان جزو چند مناطق برتر جهان است.
از اين رو در اين بين استان سرسبز گلستان با وجود شرايط آب و هوايي و وضعيت زيست محيطي مناسب و تاريخ كهن خود سبب ماندگاري آثار گرانبهاي تاريخي در اين منطقه شده است.
گشت و گذار در مناطق كوهستاني براي علاقمندان، به صورت اتراق در ييلاقات كوهستاني يا كوهنوردي در تامين آرامش و نيازهاي روحي و سلامتي گردشگران و مسافران بسيار موثر خواهد بود.
دهكده هاي ييلاقي و مناطق كوهستاني استان گلستان با برخورداري از جنگل هاي انبوه و مراتع سرسبز و قله هاي مناسب از هم اكنون آماده حضور گردشگران و مسافران نوروزي مي شود.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت: با هماهنگيهاي به عمل آمده 221 مدرسه با هزار و 446 كلاس، 19 هتل با 1302 تخت و 12 ميهمانپذير با 642 تخت، 120 واحد استيجاري با ظرفيت 960 تخت وظيفه اسكان مسافران را برعهده دارند.
قربان عباسي افزود: 46 آژانس مسافرتي نيز به طور كشيك در اين ايام خدمات ارائه مي دهند، پروازهاي داخلي وخارجي در اين ايام از فرودگاه گرگان انجام خواهد شد و طرح نظارت بر عملكرد سيستم حمل ونقل به اجرا درآمد.همچنين كاروان راهيان نور نيز با اعزام اتوبوس هاي مربوطه فعال شد.
وي يادآور شد: 3500 نيرودر قالب 387 ماشين سوار، 153 تيم موتور سوار، 39 دستگاه كانكس و 73 ايستگاه نيروي انتظامي در حوزه هاي مختلف( پليس راه، راهور و...) نسبت به خدمت رساني دراين ايام اقدام مي كنند، همچنين دراين طرح 539 نفر در قالب 182 دستگاه ماشين آلات و 23 اكيپ راهداري، هشت اكيپ امدادي در 95 محور سطح استان فعال مي باشند و با آماده سازي راهدارخانه هاو ارائه بروشورهاي راهنمايي، مسافران هدايت مي شوند.
وي ادامه داد: هزار نفر داوطلب درقالب 27 پست ثابت و 600 نفر امدادگر در 20 پايگاه ثابت و سيار امدادو نجات با 98 خودرو در سطح استان به مسافران خدمت رساني مي كنند.
وي افزود: بيش از 180 تيم نظارتي بهداشت در شبانه روز بر اماكن عمومي حساس نظارت دارندو شكايات مردمي از طريق شماره 09678 در سراسر كشور به صورت آنلاين پيگيري و پاسخگويي خواهد شد.
عباسي اذعان داشت: اطلاع رساني در چهار حوزه راديو، تلويزيون، خبر و راديو تركمني و برنامه هاي مردم و مسئولان و معرفي جاذبه هاي استان از ديگر تمهيدا ت انديشيده شده دراين ايام است.
وي همچنين به حضور عمو نوروز در ورودي شهرها در لحظه تحويل سال و برپايي 15 سفره هفت سين و 9 نمايشگاه صنايع دستي و سوغات و 20 فروشگاه صنايع دستي در سطح استان در اين ايام در كنار نمايشگاه هاي هنرهاي تجسمي و اجراي برنامه هاي شادمانه و اجراي كنسرت هاي موسيقي و برنامه هاي شاد در روز هاي 9 و10و 11 فروردين اشاره داشت.
"يا مقلّب القلوب و الأبصار، يا مدبّر اللّيل و النّهار"، اى دگرگونكننده دلها و ديده ها، اى سامان دهنده به روز و شب، "يا محوّل الحول و الأحوال"؛ اى گرداننده سالها و دلها و حالها، "حوّل حالنا الى احسن الحال"؛ حالِ ما را به بهترين حالها تبديل فرما.
فرارسيدن عيد سعيد نوروز و آغاز سال نو، آغاز بهار و سرزندگى طبيعت است و نوروز، جشن پيوند نوزايي طبيعت و فرهنگ، به معني واقعي كلمه رويدادي است در خور نيايش، جشني با جايگاهي ويژه نه فقط در فرهنگ ايران بلكه مطرح به عنوان ميراث معنوي جهاني.
نوروز جهاني با محوريت ايران اسلامي كه پيام تعالي، انسانيت، عدالت و مهر را در سراسر جهان ميپراكند و همگان را به همزيستي مسالمت آميز در سايه انديشه توحيدي گرد هم ميخواند.
در برپايي بهينه اين جشن، برماست تا به عنوان متولي حفظ و احياي مواريث فرهنگي، تاريخي، معنوي و طبيعي با نمايش آيينها، آداب و رسوم، غذاهاي سنتي، صنايع دستي و معرفي جاذبههاي گردشگري خود، اين ميراث معنوي شادي بخش را همراه با مردم ديارمان، ميزبان گردشگراني باشيم كه مشتاقانه از سراسر ميهن و فراتر از آن به مهماني گلستان نگارستان ايران ميآيند.
نوروز يكي از كهن ترين و ريشه دارترين اعيادي است كه ايرانيان از قبل از اسلام تاكنون آن را گرامي داشته اند و جشن گرفته اند.
در افسانه هاي باستاني ايران، جشن نوروز را به جمشيد نسبت داده اند و بنا به نقلي چنين آمده است كه جمشيد در نوروز دنيا را به تصرف درآورد و ايرانشهر را به آباداني كامل رساند و پس از آن مقرر كرد كه مرتب نوروز را جشن بگيرند.
زنده شدن طبيعت در فصل بهار، يادآور روز رستاخيز و زنده شدن مردگان است، در نتيجه بيداردلان در فصل بهار، به پرهيزكاري خود مي افزايند.
© 2003 Mehr News Agency .
چهارشنبه|ا|2|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]