واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزارت ارشاد فقط تماشاچي استمجلات غيراخلاقي بازي روي دكه ها چه مي كنند؟خبرگزاري فارس: مجلات مختلفي كه هم اكنون با مجوز ارشاد منتشر مي شوند هر گونه مرز هاي اخلاقي و اعتقادي را زير پا گذاشته و در DVD هاي همراه مجلات خود به انتشار تصاوير غيراخلاقي و فيلم هاي تبليغاتي بازي هاي خارجي مي پردازند.
خبرگزاري فارس: مجلات مختلفي كه هم اكنون با مجوز ارشاد منتشر مي شوند هر گونه مرز هاي اخلاقي و اعتقادي را زير پا گذاشته و در DVD هاي همراه مجلات خود به انتشار تصاوير غيراخلاقي و فيلم هاي تبليغاتي بازي هاي خارجي مي پردازند.
به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از مشرق، يكي از معضلات بزرگ در بحث بازي هاي رايانه اي مجلات مرتبط مي باشند كه متاسفانه با پيروي از ارگان هاي مرتبط با بازي هاي رايانه اي به تنها چيزي كه نمي پردازند، آسيب شناسي بازي هاي رايانه اي مي باشد و اين در حالي مي باشد كه بارها و بارها مشاهده شده كه محتواي اين مجلات، ضد فرهنگ ديني ما است.
مجلات مختلفي كه هم اكنون با مجوز ارشاد منتشر مي شوند هر گونه مرزهاي اخلاقي و اعتقادي را زير پا گذاشته و در DVD هاي همراه مجلات خود به انتشار تصاوير غيراخلاقي و فيلم هاي تبليغاتي بازي هاي خارجي مي پردازند.
از اين پس قصد داريم به معرفي اين نشريات متخلف بپردازيم تا شايد دستگاههاي مربوطه درصدد اصلاح اين موارد برآيند. در اين نوشتار ماه نامه "بازي نما" كه هم اكنون ۷۴ شماره از آن و از سال ۱۳۸۲ به صورت رسمي و با مجوز وزارت ارشاد در سراسر ايران هر ماه به فروش مي رسد را مورد بررسي قرار مي دهيم.
به نوشته مرصد اين مجله خود اقدام به تبليغ بازي هايي مي كند كه به علل مختلف موفق به كسب مجوز در داخل كشور نشده اند و اين خود باعث مي شود كه خوانندگان به اين بازي ها ترغيب شوند و آنها را از كانال هاي غير مجاز كه خود معضل بزرگي هستند تهيه كنند.
به عنوان مثال در آخرين شماره از اين مجله و در ديسك فشرده اي كه به صورت ضميمه به خريداران اين مجله ارائه مي شود تصاويري گنجانده شده كه در ادامه گوشه اي از آنها و البته با سانسور و فقط براي قضاوت خوانندگان منتشر مي شود.
نكته جالب توجه اينجاست كه استفاده از تصاوير اينچنيني و محتواي مغاير با ارزش هاي ما تنها مربوط به اين شماره و اين ايام نمي باشد. چندي پيش سايت هاي خبري گزارشي منتشر كردند كه طبق آن ، بازي نما فقط در يكي از شماره هاي خود در ويژه نامه اي كه تابستان ۸۹ چاپ كرد در صفحات متوالي به تبليغ و پوشش خبري بيش از ۱۰ مورد از بازي هايي ضد اسلامي پرداخته بود:
"به عنوان مثال همين امروز به دكه روزنامه فروشي محل خود مراجعه كنيد و ويژه نامه تابستان ۸۹ مجله "بازي نما” را خريداري كنيد. به اين جملات در مجله خوب دقت كنيد:
صفحه ۲۲ بازي Spec Ops the line: جنگ در عراق، جنگ در افغانستان و جنگ در ويتنام بارها در بازي هاي مختلف به تصوير كشيده شده است اما اين بار شركت ۲K شهر توريستي و جنگ نديده دبي را به صحنه جنگ نظاميان و تروريست ها تبديل كرده است.
صفحه ۲۳ بازي call of duty: black ops: نمايش در مكاني شبيه به جنگل هاي جنوب آسيا رخ مي دهد.
صفحه ۲۸ بازي red faction: Armageddon: (همانطور كه در اين مقاله اشاره شد اين بازي روش هاي تغيير حكومت را آموزش مي دهد اما به نظر مي رسد نسخه جديد اين بازي با نام آرماگدون منتشر شده تا دقيقا منطبق بر اهداف غرب حركت كند)
صفحه ۲۹ بازي homefront: ارتش كره شمالي با پشتيباني نيروهاي بزرگ دنيا و ارتش فوق نيرومند به كشور امريكا حمله مي كند.
صفحه ۳۲ بازي crysis 2: اين بار نيويورك را بستر حوادث بازي قرار داده است، شهري كه با هجوم بيگانگان تخليه شده است.
صفحه ۳۴ بازي medal of honor: مأموريت هاي اصلي بازي شامل بمباران مخفيگاه هاي تروريست هاي افغان و…
صفحه ۴۷ بازي vanquish: طولي نمي كشد كه روسيه با مطلع شدن از اين موضوع ايستگاه فضايي مذكور را به تصرف خود در آورده و و براي سركوب كردن امريكا شهر سان فرانسيسكو را با شليك انرژي مرگبار از همين ايستگاه به كل نابود مي كند.
صفحه ۵۰ بازي socom4: u.s navy seals: فرماندهي از ناتو… دمويي كه در E3 به نمايش درآمد، با حمله گروهي ياغي به شهري در آسياي جنوب شرقي آغاز شد.
صفحه ۵۶ بازي H.A.W.X 2: بعد از اتفاقات بازي اول، گردان هوايي hawx به خاورميانه اعزام مي شود. جايي كه به دليل حضور چند تن از سران گروه هاي شورشي در نقاط استراتژيك اين منطقه، خشونت شديدي حكم فرما شده است.
صفحه ۵۷ بازي ghost recon: future soldier: داستان بازي در آيندهي نه چندان دور در مناطقي از اروپاي شمالي، خاورميانه و آسيا اتفاق مي افتد.
اين ها جملاتي است كه در اين نشريه مي توانيد آن ها را پيدا كنيد. اين نشريه به معرفي بازي هايي كه طي سال آينده به بازار مي آيد، پرداخته است. نگاه كنيد! ناتوي فرهنگي امريكا چه طور وارد كشور مي شود. در اكثر بازي ها يا امريكا مورد ظلم واقع شده و يا براي مبارزه با تروريسم وارد خاورميانه و آسيا مي شود. "
البته اين تنها نمونه هايي از همه مصاديق مي باشد كه در صورت نياز مي تواند نمونه هاي زياد ديگري را به نمايش در آورد.
حال اين سوال پيش مي آيد كه چرا دستگاه هاي نظارتي بويژه وزارت ارشاد هيچ توجهي به اين روند نمي كنند و نظير اين موارد پي در پي و در طول چندين سال در حال جريان مي باشد اما هيچ كس نمي خواهد با آنها برخوردي نمايد؟!
انتهاي پيام/
دوشنبه|ا|29|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]