واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: 2 ميليون هكتار به اراضي كشاورزي ايران افزوده ميشود
رئيسجمهوري با بيان اينكه بخش كشاورزي كشور، ظرفيت بسياري براي گسترش توليد و ايجاد اشتغال دارد و فقط نيازمند يك جهش و اقدام انقلابي در بخش مديريت است، گفت: بايد نهضتي بزرگتر از مسكن مهر، در عرصه كشاورزي ايجاد كنيم.
دكتر محمود احمدينژاد قبل از ظهر ديروز در نشست مشترك استانداران و مديران جهاد كشاورزي استانها با وزراي جهادكشاورزي، نيرو و تعاون، كار و رفاه اجتماعي با بيان اينكه پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، كشاورزي كشور به سوي نابودي كامل براي هر چه بيشتر وابسته شدن كشور پيش ميرفت، اظهار داشت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز، بخش كشاورزي گرفتار حرف و حديثهايي شد كه اين بخش را فاقد ظرفيت براي توسعه ميدانستند و اين وضع تا چند سال قبل مانع توجه جدي به كشاورزي شده بود.
رئيسجمهوري با تأكيد بر اينكه قصد مقابل قراردادن كشاورزي با عرصههاي صنعت، عمران و خدمات را ندارم، افزود: دولتهاي نهم و دهم، بيشترين رشد صنعتي را در توليد سيمان، فولاد، خودرو و اقسام ديگر محصولات صنعتي و بخشهاي عمران و خدمات داشتهاند و بنا بر اين گذاشته شده است تا كاستيها در حوزه كشاورزي نيز به سرعت جبران شود.
احمدينژاد كشاورزي را پايه اقتصاد ذكر كرد و گفت: بدون صنعت، عمران و خدمات شايد بتوان زندگي را به نحوي گذراند اما بدون غذا و محصولات كشاورزي ادامه زندگي ممكن نيست.
همچنين ايران، استعدادهاي عظيم و ظرفيتهاي فراواني براي توسعه كشاورزي دارد كه بايد براي افزايش توليدات و ايجاد اشتغال در بخش كشاورزي آنها را فعال كرد.
رئيسجمهوري با اشاره به اينكه از حجم متوسط 400 ميليارد متر مكعب حجم ريزشهاي آسماني كشور در سال كمتر از 96 ميليارد متر مكعب آن در بخش هاي شرب، صنعت و كشاورزي كشور مورد استفاده قرار ميگيرد، تصريح كرد: بزرگترين تمدن تاريخ در فلات ايران شكل گرفته و وضع اقليمي ايران نيز از بيش از چهار هزار سال پيش به اين سو به همين شكل امروزي بوده است، پس ميشود در شرايط فعلي نيز با استفاده مناسب از زمينها و منابع آبي موجود،كشاورزي كشور را به گونهاي سامان داد كه از واردات بي نياز شده و به يكي از صادر كنندگان اصلي محصولات كشاورزي مبدل شويم.
احمدينژاد با اشاره به حجم بيش از 950 ميليارد دلاري اقتصاد ايران و سهم حدود يك چهارمي محصولات كشاورزي از اين رقم خاطرنشان كرد: اگر در سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، 20درصد از منابع ساليانه كشور را به بخش كشاورزي تخصيص ميداديم امروز هم كشاورزي و هم ايران وضع ديگري داشتند.رئيسجمهوري با بيان اينكه از ابتداي دولت نهم، تلاش زيادي براي ارتقاء سطح كشاورزي كشور صورت گرفته است، گفت: بخش كشاورزي كشور نيازمند يك جهش است و اگر بر اساس طراحيهايي كه شده شروع مناسبي در كار داشته باشيم، تا 15 سال كارها به خوبي پيش خواهد رفت.
احمدينژاد از مديران جهاد كشاورزي سراسر كشور خواست تا ذهن خود را از قيد و بندهاي تفكرات و تصورات پيش از اين رها كرده و نگاهي جديد به توانمنديها و ظرفيتهاي كشاورزي كشور داشته باشند و افزود: بخشهاي قابل توجهي از عرصههاي طبيعي و زيستي كشور مورد تاخت و تاز زمينخواران و ساخت و سازهاي بي حساب و كتاب و مخرب محيط زيست قرار گرفته است اما اگر گفته شود كه اين زمينها در اختيار كشاورزان قرار گيرد جيغ و فرياد عدهاي به هوا بلند ميشود. بايد ذهنمان را باز كنيم و پيشرفت،ايجاد اشتغال و سازندگي كشور را محور تصميم گيريها و اقداماتمان قرار دهيم تا با دلايل واهي مانع تلاشهايي كه براي آباداني كشور صورت مي گيرد، نشويم.
رئيسجمهوري با اشاره به تشكيل ستادي براي تمركز تلاشها در حوزه توسعه كشاورزي در دولت اظهار داشت: اين ستادها در سراسر كشور تشكيل شده است و بايد هر چه بيشتر فعال شوند. در سال 91 علاوه بر ارقام بودجه حدود 15 هزار ميليارد تومان منابع براي توسعه كشاورزي در نظر گرفته شده است كه اگر اين مقدار نيز كافي نباشد دولت آمادگي دارد تا براي طرحهاي كشاورزي خط اعتباري ايجاد كند ؛ پس از پيروزي انقلاب اسلامي تخصيص چنين ميزاني از منابع به بخش كشاورزي در طول يك سال سابقه نداشته است و حتي تا به حال در طول يك سال نيمي از اين مبلغ نيز به طور يك جا به بخش كشاورزي اختصاص نيافته است.
احمدينژاد تأكيد كرد: البته كار بايد بر اساس برنامه انجام شود تا فرصت طلبان و سودجويان با سوءاستفاده از فضاي ايجاد شده به روند كار آسيب نزنند. بايد دانش متخصصين كشاورزي پاي كار آورده شده و با تجربه كشاورزان تلفيق شود.
رئيسجمهوري با اشاره به هدفگذاري صورت گرفته در دولت براي افزودن دو ميليون هكتار به اراضي در حال كشت كشور، تصريح كرد: بنا به درخواست استانداران بايد سهميه هر استان از اين ميزان تعيين شده، مسئوليتها محول شود و هفته به هفته از روند پيشرفت كار گزارش ارائه شود.
احمدينژاد از همه مديران مركز و استانها خواست تا دست به دست هم دهند و حركتي اساسي در بخش كشاورزي ايجاد كنند و گفت: دايره كار در عرصه كشاورزي بسيار وسيع است و با اندكي همت و توجه ميتوان تحولات بزرگي خلق كرد چنانكه با همتي كه در وزارت جهاد و كشاورزي و وزارت صنعت شد در حالي كه پس از پيروزي انقلاب اسلامي تا دولت نهم كمتر از هفت ميليون تن ظرفيت براي صنايع تبديلي كشاورزي ايجاد شده بود، از ابتداي دولت نهم 20 ميليون تن ظرفيت جديد به اين ميزان افزوده شده است.
رئيسجمهوري تلاش براي توسعه كشاورزي كشور را ارزشمندتر از همه عرصههاي ديگر برشمرد و خاطرنشان كرد: اگر چه تلاشي كه براي ايجاد و تداوم نهضت مسكن مهر صورت گرفت بسيار ارزشمند بود اما نهضت توسعه كشاورزي از اين كار نيز ارزشمندتر است چرا كه ضمن افزايش توليد محصولات غذايي جنب و جوش و اميد در روستاها ايجاد خواهد كرد و ميتواند با آباداني روستاها مهاجرت معكوس نيز ايجاد كند.
احمدينژاد با بيان اينكه كساني كه مانع آباداني ايران ميشوند از صهيونيستها نيز بدترند، افزود: جنايت و كشتار برخاسته از ذات صهيونيستهاست اما كساني كه براي اعتلاي عزت ايران مانع تراشي ميكنند از صهيونيستها هم بدترند چرا كه جمهوري اسلامي ايران حاصل خون همه شهداي راه حق در طول تاريخ است.
رئيسجمهوري با توصيه مديران دولتي به كار براي خدا، اظهار داشت: به هر كدام از عرصههاي اقدامات دولت نهم و دهم كه مراجعه شود خواهيم ديد كه بيش از 10 برابر مدت مشابه كار شده است كه اين گواه بر آن است كه همه خدمتگزاران اين دولت دل به خدا سپرده و براي رضاي خدا تلاش ميكنند و خدا نيز خود به وسيله امام عصر (عج) تلاشهاي دولت را مديريت كرده و به آن بركت ميدهد و موانع را از سر راه كارهاي بزرگ برطرف ميكند. احمدينژاد با اشاره به اينكه دولت حدود 800 كار و طرح بزرگ در كشور را شناسايي كرده و همت خود را صرف اجرا و اتمام آنها نموده است، تصريح كرد: اين طرحها تحت عنوان طرحهاي مهر ماندگار ناميده شدهاند كه همواره وبال گردن دولتها بودند و دولتهاي نهم و دهم با شناسايي اين طرحها و تمهيد منابع و امكانات لازم براي اجراي آنها به گونهاي طراحي كرده است تا پايان دولت دهم همه اين طرحها اجرايي شده و يك بستر آماده و مهيا براي خدمترساني به دولت بعد ارائه شود.رئيسجمهوري در بخش ديگري از سخنان خود سال 90 را سال فشار همه جانبه از سوي دشمنان به كشور خواند و خاطر نشان كرد: در سال 90 دشمنان همه توان خود را براي مانع تراشي در برابر پيشرفت ملت ايران به كار
گرفته اند و برخي كساني كه در داخل نيز از آنها انتظار كمك ميرفت نه تنها دولت را ياري نكردند بلكه به خدمتگزاران ملت پشت پا نيز زدند. احمدينژاد كارهاي عمراني گسترده، مقابله موثر و موفق با توطئههاي دشمنان و برگزاري سالم و بي حاشيه انتخابات مجلس نهم را از جمله دستاوردها و موفقيتهاي دولت در سال 90 برشمرد و تأكيد كرد: اميدوارم رشد اقتصادي سال 90 نيز بيشتر از سال 89 باشد كه اين خود دستاورد بسيار بزرگي در شرايط سخت تحميل شده از سوي دشمنان به ملت ايران خواهد بود.
بهرهبرداري از 4000واحد مسكن مهر در شهر جديد پرديس
سرويس شهرستانها ـ رئيس جمهوري اسلامي ايران با يادآوري برنامههاي گسترده دولت در حوزه مسكن، بر تعيين تكليف متقاضيان مسكن در استان تهران در سال آينده تاكيد كرد. به گزارش ايرنا: دكتر محمود احمدينژاد صبح ديروز در سخناني كوتاه پس از افتتاح 4000واحد مسكن مهر در شهر جديد پرديس اظهار اميدواري كرد كه هيچ متقاضي ساكن تهران يا استان تهران نباشد كه تكليف مسكن او در سال 91 معلوم نشود.
رئيس قوه مجريه گفت: دولت به خصوص براي استان تهران برنامههاي بسيار گستردهاي در بخش مسكن براي سال 91 تنظيم كرده است. وي اظهار داشت: اميدوارم همه متقاضيان مسكن به ويژه در استان تهران در سالآينده وارد چرخه برنامهريزي ساخت و تحويل مسكن شوند تا ديگر در تهران مشكلي به نام مشكل مسكن نداشته باشيم. رئيس جمهوري در ابتداي سخنان خود ضمن تبريك فرا رسيدن عيدنوروز گفت: خدا را شاكرم كه در آستانه نوروز جمعي از هموطنان ما امروز مسكن خود را تحويل ميگيرند.
دكتر احمدينژاد اظهار داشت: پروژههاي مسكن مهر در استان تهران بخشي از برنامههاي دولت براي تامين مسكن مردم است كه با كمك سرمايهگذاران؛ پيمانكاران؛ سازندگان و خود مردم در حال اجرا است.
رئيس جمهوري در آخرين سفر پروژهاي خود در سال جاري به شهر جديد پرديس واقع در شرق استان تهران سفر كرد و طي مراسمي با اهداي كليد چند واحد مسكن مهر در مجتمع مسكوني ثامن الائمه(ع) به طور رسمي چهار هزار واحد مسكن مهر در اين شهر جديد را افتتاح كرد. علي نيكزاد وزير مسكن و شهرسازي؛ رئيس جمهوري را در اين سفر همراهي ميكرد.
دكتر احمدينژاد بلافاصله پس از سخنراني و پيش از ترك شهر جديد پرديس به مقصد تهران براي دقايقي در ميان جمع صميمي شماري از اهالي شهر جديد پرند حضور يافت و ضمن پاسخگويي به ابراز احساسات آنان، از نزديك در جريان مسايل و درددلهاي مردم قرار گرفت و دستور حل مشكلات اين منطقه را صادر كرد.
يکشنبه|ا|28|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]