واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: رئيس پليس گذرنامه و مهاجرت ناجا خبر داد: ممنوعيت تردد انفرادي زائران از مرزهاي زميني
خبرگزاري آريا- سردار محمود صادقي از ممنوعيت تردد انفرادي از مرزهاي زميني به سمت عراق خبر داد و گفت: زائريني كه قصد سفر به عتبات عاليات را دارند تتنها در قالب كاروان هاي حج و زيارت اجازه خروج دارند.
به گزارش خبرنگار انتظامي آريا، با اشاره به اينكه از ابتداي سال جاري با افزايش 10 درصدي صدور گذرنامه الكترونيك، سه ميليون و 100 هزار گذرنامه صادر شده است، گفت: در اين ميان بيش از هزار مورد سند جعلي كشف شده است.
صادقي با بيان اينكه 1479 مورد سند جعلي از جمله كارت معافيت، پايان خدمت و شناسنامه كشف شده است، اظهار داشت: افراد دستگير شده در اين زمينه به مراجع قضايي تحويل داده شده اند و همچنين اين افراد ديگر اجازه دريافت گذرنامه نخواهمد داشت.
وي در اين خصوص ادامه داد: در يك ماهه گذشته يك باند جعل اسناد نيز دستگير شده اند كه طي آن براي 24 نفر اسناد مجعول از جمله كارت معافيت، پايان خدمت و شناسنامه ساخته بودند و 2 نفر از نفرات اصلي اين باند تحويل مراجع قانوني شدند.
رئيس پليس گذرنامه و مهاجرت ناجا با اشاره به اينكه خروج زادران بصورت انفرادي از مرزهاي زميني به سمت عراق ممنوع است، تصريح كرد: هم اكنون زائران ايراني تنها در قالب كاروان هاي حج و زيارت و از مرزهاي چزابه، مهران، شلمچه و خسروي اجازه تردد دارند.
وي اضافه كرد: كساني كه داراي ويزاي تك نفره هستند در صورت اثبات اين موضوع كه زائر نيستند اجازه تردد دارند.
رئيس پليس صدور گذرنامه و مهاجرت از محاسبه سن ممنوع الخروج كردن افراد بر اساس ماه تولد خبر داد و گفت: در گذشته افراد پس از رسيدن به سن 18 سال ممنوع الخروج مي شدند اما هم اكنون سن ممنوع الخروج شدن بر اساس ماه تولد حساب مي شود.
سردار صادقي با بيان اينكه به زودي گذرنامه هاي بيومتريك جايگزين گذرنامه هاي الكترونيكي مي شود، اظهار داشت: گذرنامه هاي بيومتريك علاوه بر عكس و مشخصا داراي اثرانگشت نيز است.
وي با اشاره به دلايل طولاني شدن مدت تحويل گذرنامه هاي الكترونيكي گفت: اين گذرنامه ها داراي همراه نيست و با توجه به افزايش درخواست صدور گذرنامه شاهد طولاني شدن زمان صدور بوديم. هم اكنون زمان صدور گذرنامه هاي الكترونيك از 25 تا 30 روز به 15 تا 20 روز كاهش يافته است. ضمن اينكه بر اساس اطلاعات موجود در كيف الكترونيكي اين گذرنامه ها امكان جعل آن اندك است.
رئيس پليس صدور گذرنامه در خصوص دريافت اجازه خروج به افراديكه گذرنامه خود را در خارج از كشور دريافت كرده اند، گفت: ايرانيان خارج از كشور كه گذرنامه خود را در خارج از ايران تعويض كرده اند اما محل اقامت آنها ايران درج شده است بايد قبل از سفر به اداره گذرنامه مراجعه كرده و اجازه خروج سيستمي دريافت كنند. اين در حاليست كه گذرنامه هايي كه محل اقامت آنها نيز كشوري غير از ايران است نياز به مجوز خروج ندارند.
سردار صادقي با اعلام اينكه افراد زير 18 سال براي دريافت گذرنامه نياز به رضايت پدر يا قيم نامه دارند، تاكيد كرد: مردان براي تمديد گذرنامه بايد علاوه بر شناسنامه، كارت ملي و اصل گذرنامه اگر در سن مشموليت قرار دارند كارت پايان خدمت، معافيت يا مجوز سازمان وظيفه عمومي را ارائه كنند ضمن اينكه رضايت شوهر براي زنان متاهل الزامي است.
وي در خصوص گذرنامه هاي مفقودي گفت: افراد بايد پس از مفقود شدن گذرنامه به مديريت گذرنامه در استانها و در تهران به پليس گذرنامه مراجعه كرده و مفقوديت را اعلام كنند تا از هر گونه سوء استفاده احتمالي جلوگيري شود. ضمن اينكه صدور گذرنامه 6 ماه به طول خواهد انجاميد و افراديكه داراي ضرورت سفر هستند مي توانند با ارائه مدرك به كميسيون مربوطه زودتر از موعد گذرنامه دريافت كنند.
دوشنبه|ا|22|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]