واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار خراسان جنوبي/امداد رساني به 308 حادثه ديده در خراسان جنوبي انجام شد
امداد رساني به 308 حادثه ديده در خراسان جنوبي انجام شد
بيرجند - خبرگزاري مهر: صادرات سالانه 20 هزار تن شير از استان، وجود 402 منبع آبي و امداد رساني به 308 حادثه ديده ... از مهم ترين عناوين خبري خراسان جنوبي است.
به گزارش خبرگزاري مهر، رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي گفت: سالانه بالغ بر 20 هزار تن شير خام به ارزش تقريبي 150 ميليارد ريال از اين استان خارج مي شود.
غلامرضا هادربادي افزود: سالانه حدود 113 هزار تن شير خام در خراسان جنوبي توليد مي شود 88 درصد آن مربوط به دام سنگين و مابقي متعلق به گوسفند و بز است.
وي با بيان اينكه فقط بخشي از شير توليدي استان قابل جمع آوري و فرآوري در صنايع لبني است افزود: ميزان جذب شير توسط كارخانجات و كارگاه هاي فرآوري لبني حدود دو هزار تن در ماه و ميزان شير جمع آوري شده توسط مراكز جمع آوري شير دو هزار و 300 تن است.
وي در خصوص وضعيت دامپروري استان اظهار داشت: در پايان سال 89 جمعيت دامي (دامدار و عشاير ) حدود سه ميليون و 300 هزار واحد دامي برآورد شده كه از اين تعداد حدود 110 هزار راس گاو و گوساله ، 24 هزار نفر شتر و دو ميليون و 886 هزار راس دام سبك است.
به گفته وي خراسان جنوبي داراي 436 واحد دامپروري صنعتي به ظرفيت كل 40 هزار راس است كه 228 واحد آن مربوط به گاو شيري ، 120 واحد پروار بندي گوساله و مابقي آن پرواربندي بره هستند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي در باره تعداد كارخانه هاي توليد فرآوري شير در استان بيان كرد: در شهرستانهاي بيرجند و قاين هر كدام دو واحد كارخانه، و شهرستانهاي فردوس و سرايان هر كدام يك واحد كارخانه شير وجود دارد.
هادربادي در خصوص ارائه تسهيلاتي به دامداران در حال فعاليت و يا متقاضياني كه بخواهند دامداري تاسيس كنند گفت: دامداراني كه پروانه تاسيس پروار بندي گوساله و گوسفند در اختيار دارند مي توانند جهت دريافت تسهيلات بانكي به منظور احداث و بهره برداري واحد دامداري از طريق جهاد كشاورزي به بانكهاي عامل معرفي شوند.
وي اضافه كرد: همچنين واحدهاي دامداري فعال موجود كه داراي پروانه بهره برداري هستند مي توانند از تسهيلات بانكي استفاده كنند.
وجود 402 منبع آبي در خراسان جنوبي
مديرعامل آب و فاضلاب روستايي خراسان جنوبي از وجود 402 منبع آبي در اين استان خبر داد و گفت: در سال جاري نسبت به سال 84 تعداد چاههاي حفر شده 117 مورد افزايش داشته است.
علي اكبر بسكابادي با بيان اينكه تعداد منابع آبي استان در سال 84 بالغ بر 285 مورد بود، اظهار داشت: در سال 85 اين تعداد به 338، در سال 86 به 360، در سال 87 به 370، در سال 88 به 382 و در سال 89 به 395 رسيد.
وي ادامه داد: در طي سالهاي 84 تا 89 بر تعداد منابع آب شامل چشمه و قنات افزوده نشده ولي حفر چاه عميق به تعداد 117 حلقه در دستور كار قرار گرفته است.
مديرعامل آب و فاضلاب روستايي خراسان جنوبي گفت: اين آمار حكايت از تداوم پديده خشكسالي در خراسان جنوبي دارد كه بايد همه مردم به ويژه مشتركان روستايي در مصرف آب صرفهجويي كنند.
بسكابادي تاكيد كرد: تا ابتداي امسال 245 حلقه چاه، 44 دهنه چشمه و 113 رشته قنات در استان مجموع منابع آبي استان را شامل ميشوند.
وي ضريب بهرهوري از آب آشاميدني سالم در طول برنامه چهارم توسعه در استان را تشريح و در مقايسه با ضريب كشوري افزود: رشد اين ضريب در استان از ابتداي سال 83 تاكنون 28.79 درصد و در كشور 18.19 درصد بوده است.
مديرعامل آب و فاضلاب روستايي خراسان جنوبي اضافه كرد: در سال 83 ضريب بهرهمندي از آب سالم در استان 38 درصد و در كشور 58 درصد بود كه در ابتداي امسال اين ميزان در استان به 66.79 و در كشور به 76.19 درصد رسيده است.
بسكابادي گفت: شاخص بهره مندي از آب آشاميدني سالم در روستاهاي استان تا ابتداي نيمه نخست امسال نيز 67.92 درصد گزارش شده است.
امداد رساني هلال احمر استان به 308 حادثه جاده اي
مديرعامل جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي گفت: اميدآفرينان جمعيت هلال احمر كه در پايگاههاي امداد جاده اي هر روزه آماده خدمت رساني به مردم و مسافران هستند از ابتداي سال تا پايان بهمن ماه با پوشش 308 حادثه و سانحه جاده اي توانستند به 660 مجروح رسيدگي كنند.
محمد رحيم شهرياري افزود: 213 نفركه داراي جراحات سطحي بودند سرپائي درمان و 447 نفر را براي درمان بيشتر به مراكز درماني و بيمارستاني اعزام كردند و 200 نفر نيز اسكان موقت شدند.
وي عنوان كرد: در اين مدت بيش از 320 خانوار از خدمات امدادگران هلال احمر در پايگاههاي جاده اي بهره مند شدند.
وي بيان داشت: تعداد فوتي هاي 11 ماه گذشته در حوادث جاده اي خراسان جنوبي نيز 30 نفر بوده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر 12 پايگاه امداد و نجات جاده اي در خراسان جنوبي فعال است كه در هر پايگاه يك دستگاه خودرو و يك دستگاه آمبولانس بوسيله دو نجاتگركادر و سه نجاتگر داوطلب در محورهاي مواصلاتي استان حوادث و سوانح را پوشش مي دهند.
شهرياري بيان كرد: محور بيرجند – قاين از ابتداي سال تا بهمن ماه شاهد بيشترين حوادث جاده اي بوده است.
وي تصريح كرد: علاوه بر اين فعاليتها تيمهاي امداد و نجات جمعيت هلال احمر با اعزام به مناطق سيل زده و زلزله زده به آنان نيز كمك رساني كردند.
وي گفت: داوطلبان و امدادگران اين جمعيت با حضور در هفت مورد زلزله به 200 نفر از مردم روستاهاي نهبندان و سربيشه امدادرساني كردند.
اين مسئول افزود: 55 دستگاه چادر امدادي بين اين حادثه ديدگان توزيع شده است.
شهرياري يادآورشد: همچنين امدادگران هلال احمر در وقوع پنج مورد سيلاب و روان آب در استان 95 نفر را اسكان و جان 250 نفر را از برف و كولاك زمستاني نجات داد.
© 2003 Mehr News Agency .
يکشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]