تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835420062




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتخابات رياست جمهوري آمريكا-3 ديدگاه نامزدهاي جمهوري خواه در ارتباط با مسئله ايران


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: انتخابات رياست جمهوري آمريكا-3 ديدگاه نامزدهاي جمهوري خواه در ارتباط با مسئله ايران
موسسه مطالعات آمريكا به بررسي ديدگاه هاي نامزدهاي جمهوري خواه در ارتباط با چگونگي برخورد آنها در ارتباط با مسئله ايران پرداخته است، افرادي همچون؛ ميت رامني، كه نظرات ...


گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»؛ با توجه به در پيش بودن انتخابات رياست جمهوري آمريكا، اين خبرگزاري به نقل از موسسه مطالعات آمريكا به بررسي ديدگاه هاي نامزدهاي جمهوري خواه در ارتباط با چگونگي برخورد آنها در ارتباط با مسئله ايران پرداخته است، نوشتار زير به بررسي آراي ميت رامني مي پردازد.

«ويلارد ميت رامني» متولد دوازدهم مارس 1947 و هفتادمين فرماندار ماساچوست بين سال‌هاي 7-2003 است.حوزه تخصصي وي در دو بخش سياست و تجارب است. پدرش جرج دبليو رامين نيز فرماندار اسبق ميشيگان بود. ميت رامني در عرصه سياست خارجي يك محافظه كار است اما در بخش اقتصادي از مباني تجارت آزاد حمايت مي‌كند به طوري‌كه پس از پيروزي در رقابت‌هاي نيوهمشاير، باراك اوباما را متهم كرد كه مي‌خواهد نظام سرمايه‌داري امريكا را به سوسياليسم اروپايي تبديل كند.

ميت رامني به شدت از خط مشي باراك اوباما در عرصه سياست خارجي انتقاد و او را به اتخاذ عملكرد ضعيف در برابر جمهوري اسلامي ايران متهم مي‌كند. وي بر اين باوراست كه در دوره‌ رياست جمهوري باراك اوباما اقتصاد ارتش و ارزش‌هاي امريكا تضعيف شده اند وي در مصاحبه با روزنامه وال استريت ژورنال در 23 دسامبر 2011 خاطرنشان كرد كه به دليل دسترسي نداشتن به اسناد جاسوسي دولتي نمي‌تواند در خصوص نحوه مقابله با ايران تصميم‌گيري كند. اما در عيه حال يادآور شد تصميم‌گيري‌هايش مي‌تواند طيفي از اقدامات بازدارنده ازحمله نظامي گرفته تا تحركات براندازانه را شامل شود.

مهم‌ترين نقطه نظرات ميت رامني در خصوص جمهوري اسلامي ايران عبارت‌اند از:

الف)تمركز مركز ثقل تحريم‌هابه سمت نهادهاي بانكي و پولي ايران

ميت رامني يكي از ابزارهاي موثر براي تغيير رفتار تهران را محدودسازي منابع مالي و ذخاير ارزي ايران به ويژه در بخش ارزهاي معتبر و ساخت همچون دلار ويورو ارزيابي مي‌كند و براين باور است بخشي از راهبرد امنيتي امريكا براي تغيير رفتار ايران بايستي بر جنگ ارزي و تضعيف پول ملي ايران متمركز شود. وي تصريح مي‌كند تعميق جنگ ارزي از طريق رايزني براي مشاركت ساير كشورها در تحريم بانك مركزي ايران مي‌تواند بازخورد خود را به صورت بروز و ظهور نارضايتي داخلي افزايش تورم و محدود شدن قدرت مانور ايران براي تأمين كالاهاي ضروري نشان دهد. از طرفي ميت رامني مدعي شد كه به دليل اينكه اكثر شركت‌هاي نفت و گاز ايران توسط اشخاص حقيقي و حقوقي وابسته به سپاه را كاهش مي‌دهد. در همين راستا وي صراحتا اعلام كرد كه در صورت انتخاب شدن به عنوان چهل و پنجمين رئيس جمهور ايالات متحده با صدور فرامين اجرايي اختيارات وزارت دارايي را براي همراه سازي ساير كشورها با تحريم‌ بانك مركزي و نفت ايران افزايش خواهد داد.

ميت رامني تحريم بانك مركزي ايران را در صورتي كارآمد ارزيابي مي‌كند كه ساختارهاي ذيل سياسي يكپارچه را اجرا كنند:

-اداره مقابله با جرايم مالي و تأمين مالي تروريست‌ها

- شبكه اعمال جرايم مالي

- «اداره تحليل و جاسوسي» كه براساس «قانون تخصيص اعتبارات جاسوسي در سال مالي 2004» تأسيس شد و عضو جامعه اطلاعاتي امريكاست.

- اداره كنترل دارايي‌هاي خارجي

مسئوليت نظارت برحسن اجراي تحريم‌هاي مصوب شوراي امنيت تحريم‌هاي ائتلافي هوشمند و تحريم هاي يكجانبه امريكا برعهده‌ «اداره بخش اطلاعات مالي و تروريسم وزارت دارايي» است كه از دو بخش «اداره كنترل دارايي‌هاي خارجي» موظف است هر شش ماه به وزاري خارجه، بازرگاني، دارايي و كميسيون‌هاي تخصصي كنگره گزارش‌هاي لازم را ارائه دهد. براي مثال اداره كنترل دارايي‌هاي خارجي به عنوان مهم‌تين بخش وزارت داراي امريكا،‌نقش محوري را در همراه سازي ساير كشورها، براي تحريم صنايع مالي يا بلوكه كردن حساب بانكي اشخاص حقيقي و حقوقي وابسته به وزارت دفاع، سپاه پاسداران سازمان انرژي اتمي و شركت‌‌هاي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران ايفا كرده است.

ب) حمايت از گزينه حمله هوايي به ايران

ميت رامني و نيوت گينگريچ در مناظره 13 نوامبر 2011 با شبكه سي‌بي‌اس به صراحت اقدام نظامي را موثرترين ابزار براي مهار فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران برشمردند. ميت رامني بر اين باور است كه گزينه حمله زميني هزينه‌هاي زيادي را براي امريكا به همراه دارد، به همين دليل نيروي هوايي ارتش و ناوگان‌هاي هوايي نيروي دريايي بايستي سناريوهاي حملات هوايي و موشكي به تأسيسات هسته‌اي، مراكز نظامي سپاه پاسداران و سامانه‌هاي موشكي نيروهاي مسلح ايران را در دستور قرار دهند.

ج) استقرار دايم ناوهاي هواپيمابر امريكا درخليج فارس و دريايي مديترانه

ميت رامني تصريح نموده در صورت پيروزي بر باراك اوباما، «نيروهاي ويژه ناوهاي هواپيمابر» را براي مهار ايران به طور دايمي در خليج فارس و شرق دريايي مديترانه مستقر مي‌كند.»

د) حفظ برتري راهبردي اسرائيل در مقابل ايران

ميت رامني معتقد است كه واشنگتن با حمايت‌هاي اطلاعاتي و كمك‌هاي مالي – نظامي از اسرائيل بايستي همواره برتري استراتژيك آن در برابر ايران را افزايش دهد. وي تحقق اين هدف را به‌‌عنوان يكي از اصول راهبردي سياست خاورميانه‌اي امريكا ارزيابي مي‌كند.

و) انعقاد توافقنامه دفاعي با كشورهاي عرب حوزه خليج فارس

ميت رامني تصريح مي‌كند واشنگتن بايستي پس از گزارش هشتم نوامبر 2011 مدير كل آژانس اتمي در خصوص وجود «ابعاد نظامي احتمالي» در فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران، پيمان‌هاي دفاعي با متحدان عرب منطقه‌اي خود را افزايش دهد.

ز) تداوم حضور نظامي امريكا در افغانستان

يكي از محدود مواردي كه بين سياست‌هاي اوباما و ميت رامني همگرايي وجود دارد رويكرد آنان به لزوم حضور نظامي بلند مدت امريكا در افغانستان است. اين امر از منظر امنيت ملي ايران حايز اهميت است. زيرا علاوه بر تقويت توان آمادي و ستادي واشنگتن براي حمله احتمالي به ايران، چتر جنگ‌هاي اطلاعاتي امريكا را نيز افزايش مي‌دهد به طوري كه پرواز بسيار از بهپادهاي امريكا براي جاسوسي از محيط امنيتي ايران از طريق مراكز جاسوسي پنتاگون و سازمان اطلاعات مركزي امريكا از جمله پادگان هاي اطلاعاتي هولانگ و خيبر انجام مي‌شود.

ح) حمايت از گسترش استقرار سامانه‌هاي راداري و موشكي امريكا در شرق اروپا

ميت رامني با اذعان به رشد سريع توانمندي‌هاي ايران در بخش موشك هاي بالستيك متعارف تصريح مي‌كند كه واشنگتن بايستي چتر سامانه‌هاي دفاع موشكي خود در شرق اروپا را گسترش دهد. وي در 12 نوامبر 2011 مدعي شد امريكا نبايستي تضمين امنيت شهروندان خود را به وتوي روسيه و چين محدود كند. اين اظهارات يكي از كدهايي است كه نشان مي‌دهد در صورت راهپيمايي ميت رامني به كاخ سفيد تنش بين واشنگتن و مسكو افزايش خواهد يافت كه پيامدهايي را در سطوح منطقه‌اي وجهاني به همراه دارد. براي مثال در سطوح منطقه‌اي مي توان احتمال فعال‌تر شدن سازمان شانگهاي يا نزديكي بيشتر روسيه به ايران و در سطوح جهاني مي‌توان به افزايش اصطكاك‌هاي سياسي روسيه و امريكا در شوراي امنيت سازمان ملل اشاره كرد.

ي) تداعي قريب الوقوع بودن دستيابي ايران به آستانه توليد بمب هسته‌اي

يكي از فنون عمليات رواني ميت رامني براي اثرگذاري برافكار عمومي، تداعي قريب‌الوقوع بودن دستيابي ايران به آستانه توليد بمب هسته‌اي است.

ك) برجسته‌سازي سپاه هراسي

يكي از مراكز ثقل تبليغات ميت رامني،‌كاناليزه كردن افكار عمومي امريكا به سمت سپاه پاسداران با استفاده از ترفند كار كاتوريسم تبليغاتي و ارائه‌هاي كدهاي انحرافي از ماهيت و افق اهداف منطقه‌اي و جهاني سپاه پاسداران است. براي مثال اظهارات وي در خصوص تأسيس برخي مراكز وابسته به سپاه قدس در امريكاي لاتين و در حيات خلوت امريكا بخشي از پازل تبليغاتي است كه با هدف فريب‌كار عمومي و مشروعيت بخشي به اظهارات جنگ طلبانه نامزدان جمهوريخواه بيان مي‌شود و بايستي در زير مجموعه استراتژي كلان سپاه هراسي تحليل شود.

پنجشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن