تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865166370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نظر موافقان دوفوريت ارائه تنخواه 22 هزار ميلياردي به دولتكريمي: تصويب تنخواه براي دولت مغايرتي با بررسي لايحه بودجه ‌نداردخبرگزاري فارس: نمايندگان موافق ارائه تنخواه به دولت براي دريافت و پرداخت در فروردين و ارديبهشت ۹۱ معتقدند كه تصويب ارائه اين تنخواه به دولت مغايرتي با رسيدگي به بودجه سالانه در مجلس ندارد.


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نظر موافقان دوفوريت ارائه تنخواه 22 هزار ميلياردي به دولتكريمي: تصويب تنخواه براي دولت مغايرتي با بررسي لايحه بودجه ‌نداردخبرگزاري فارس: نمايندگان موافق ارائه تنخواه به دولت براي دريافت و پرداخت در فروردين و ارديبهشت ۹۱ معتقدند كه تصويب ارائه اين تنخواه به دولت مغايرتي با رسيدگي به بودجه سالانه در مجلس ندارد.
خبرگزاري فارس: نمايندگان موافق ارائه تنخواه به دولت براي دريافت و پرداخت در فروردين و ارديبهشت ۹۱ معتقدند كه تصويب ارائه اين تنخواه به دولت مغايرتي با رسيدگي به بودجه سالانه در مجلس ندارد.


به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، علي كريمي فيروزجايي نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز (سه شنبه) طي سخناني به عنوان اولين موافق دو فوريت طرح اجازه دريافت و پرداخت‌هاي دولت در ماه‌هاي فروردين و ارديبهشت سال ۱۳۹۱، اظهار داشت: ارائه اين طرح هيچ مغايرتي با بررسي بودجه سالانه در مجلس ندارد.

وي با تأكيد بر اينكه مجلس لاجرم بايد اين طرح را تصويب كند، تصريح كرد: اين طرح با قيد دو فوريت پيشنهاد شده تا به دولت اجازه داده شود در دو ماه اول سال بتواند اجازه دريافت و پرداخت داشته باشد تا كشور با مشكل مواجه نشود.

در ادامه، اقبال محمدي نماينده مريوان طي سخناني به عنوان دومين و آخرين موافق دوفوريت طرح مذكور، اظهار داشت: سال گذشته اين رسم گذاشته شد كه لايحه بودجه با تأخير تقديم مجلس شود و باتوجه به فرصت كوتاهي كه تا پايان سال باقي است، بهتر است نمايندگان به دو فوريت طرح اجازه دريافت و پرداخت‌هاي دولت در ماه‌هاي فروردين و ارديهبشت ۹۱ رأي دهند تا از ابتداي سال جديد، كشور با مشكل مواجه نشود.

اقبال محمدي در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: لايحه بودجه ۹۱ با حدود دو ماه تأخير تقديم مجلس شد و هم اكنون در كميسيون‌هاي تخصصي پارلمان در حالي رسيدگي است و بايستي به اين نكته توجه داشت كه نبايد دقت را فداي سرعت كنيم.

نماينده مريوان در خانه ملت گفت: انشاءالله اگر در جزييات اين طرح مشكلاتي وجود داشته باشد، مي‌توان آن را اصلاح كرد و بايد دانست دولت بر اساس قانون موظف است لوايح بودجه سنواتي را حداكثر تا ۱۵ آذرماه هر سال تقديم مجلس كند.

انتهاي پيام/

سه|ا|شنبه|ا|16|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن