واضح آرشیو وب فارسی:ايران: دكتر احمدينژاد در مراسم بهرهبرداري از چند پروژه زيربنايي، عمراني و خدماتي تأكيد كرد تا خانهدار شدن همه ايرانيان طرح مسكن مهر را ادامه ميدهيم
گروه سياسي رئيسجمهور با اشاره به برنامه دولت براي افزايش 2 ميليون هكتار به اراضي تحت كشت كشور از سال آينده، اظهار اميدواري كرد تا با همت و تلاش همگاني و توكل بر خدا و كار خستگيناپذير از ابتداي سال 91 شاهد جهاد در حوزه جهاد كشاورزي و شكوفايي همه استعدادهاي اين حوزه در كشور باشيم تا ايران در تمام زمينهها الگويي براي جامعه بشري باشد.
دكتــر محمود احمــدينژاد روز پنجشنبه در مراسم افتتاح همزمان
3 هزار و 924 پروژه كشاورزي در سراسر كشور، بهرهبرداري از خط توليد واكسن گامبورو و واگذاري 6700 واحد مسكن مهر در استان البرز خاطرنشان كرد: در استانهاي تهران و البرز مجموعاً 400 هزار واحد مسكوني در حال ساخت است كه تا پايان سال 91 تكميل و واگذار خواهد شد.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه در بخش مسكن در سال 91 چندين طرح بزرگ ديگر نيز اجرايي خواهد شد، گفت: طرحهاي مسكن مهر تا به روز شدن پاسخ به نياز مسكن و رفع دغدغه آن در سراسر كشور بخصوص در استانهاي تهران و البرز ادامه مييابد، تا به فضل الهي هيچ ايراني باقي نماند كه نياز به مسكن داشته باشد، اما نتواند آن را تأمين كند.
رئيسجمهور همچنين توليد واكسن گامبورو در مؤسسه تحقيقات سرم و واكسنسازي رازي را يكي از اقدامات مؤثر در زمينه مبارزه با اين بيماري كه بيشترين تلفات را در طيور برجا ميگذارد دانست و اظهار داشت: امروز فناوري تمام مراحل توليد اين واكسن در ايران و در اختيار متخصصين كشور قرار دارد و در حال حاضر 5/2 ميليون دز از اين دارو توليد ميشود كه وزارت جهاد و كشاورزي بايد اين روند را تا توليد 15 ميليون دز پيش ببرد، اما هدفگذاري صورت گرفته براي توليد 5/1 ميليارد دز از اين واكسن بايد با همت بخش خصوصي و مردم اجرايي شود.
دكتر احمدينژاد افزود: دولت براي بينياز كردن كشور از واردات اين واكسن بهطور كامل از فرايند توليد آن پشتيباني و حمايت خواهد كرد.
هر قلهاي كه هدفگيري كنيم قابل دسترسي است
رئيسجمهور با بيان اينكه پيشرفتهاي گسترده در بخشهاي مختلف نشان داد كه هر قلهاي را هدفگيري كنيم، قابل دسترسي است، گفت: سطح فعلي فناوريها در دنيا، در برابر توانمندي و استعدادهاي انساني جايگاه غيرقابل دسترسي نيست، چرا كه توان، استعداد و قدرت انسان به اعتبار اتصال انسان به خدا و اينكه انسان جلوهاي از وجود خداوند ميباشد، نامحدود است. رئيسجمهور با تأكيد بر اينكه بارها ثابت شده كه ايرانيها در كارهاي علمي، فناوري و نوآوري از متوسط رشد جهاني بالاتر هستند، گفت: بايد تحقيقات و فعاليتها در اين زمينه گسترش يابد تا به جايي برسيم كه علاوه بر تأمين نيازهاي داخلي، بتوانيم بخش مهمي از نيازهاي جامعه بشري را نيز در ايران برطرف كنيم.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه مشكل كشور در انجام فعاليتهاي علمي و تحقيقاتي عدم وجود منابع مالي نيست، تصريح كرد: هر زماني اراده و انديشهاي در موضوعي در كشور متمركز شد، به اهداف مورد نظر دست يافتيم چنانكه در حوزه فناوري فضايي عليرغم آنكه هيچكس تصور نميكرد ايران بتواند ماهوارهاي در فضا داشته باشد، اما با همت و اراده متخصصان امروز در زمره كشورهايي هستيم كه از صفر تا 100 تمام مراحل ساخت، پرتاب، مديريت، هدايت و كنترل ماهواره را در داخل كشور انجام ميدهيم.
كشاورزي همچنان اولويت اول را دارد
رئيسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بهرهبرداري از پروژههاي زيربنايي در بخش كشاورزي خاطرنشان كرد: برخلاف ديدگاههاي برخي افراد كه بخش كشاورزي را بخشي به پايان رسيده دانسته و اعتقاد دارند كه اين بخش ظرفيت ايجاد اشتغال و رشد بالا را ندارد و نميتواند سهمي در اقتصاد كشور داشته باشد، معتقدم همچنان كشاورزي داراي اهميت و در اولويت اول قرار دارد و همواره چنين خواهد بود، چرا كه محصولات كشاورزي نياز روزانه بشر است و انسان بدون كشاورزي و وجود محصولات آن قادر به ادامه زندگي نيست.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه در كشور استعداد و منابع اصلي كشاورزي از جمله آب و خاك فراوان است، گفت: يكي ديگر از دلايل اهميت بخش كشاورزي اين است كه امروز برخي در دنيا از غذا و نيازهاي كشاورزي بهعنوان ابزار سياسي استفاده ميكنند و تغييرات آب و هوايي نيز مزيد علت شده تا آسيبهاي گستردهاي به بخش وسيعي از محصولات كشاورزي جهاني وارد شود.
رئيسجمهور با تأكيد بر اينكه دولت و ملت بايد سرمايهگذاري بيشتري را در بخش كشاورزي داشته باشند، نيروي انساني فعال در كشاورزي سنتي ايران را سرمايه عظيمي براي اين بخش دانست و خاطرنشان كرد: عدهاي معتقدند كه براي گسترش كشاورزي، آب به ميزان كافي در اختيار نداريم؛ كشور ما در منطقه تقريباً خشك دنيا قرار دارد، اما اين به معناي آن نيست كه براي انجام كارهاي كشاورزي آب به ميزان لازم در اختيار نداريم.
وي با اشاره به اينكه متوسط نزولات آسماني كشور در دراز مدت حدود 450 ميليارد متر مكعب در سال است كه كمتر از صد ميليارد متر مكعب آن مورد بهرهبرداري قرار ميگيرد، گفت: ميتوانيم بخش وسيعي از آبهايي را كه غيرقابل استفاده مانده و بخش اعظمي از آن به عرصههاي آبي جهاني منتقل ميشود، در كشور مديريت كنيم. دولت برنامه وسيعي براي سدسازي، مهار آبها و ايجاد خطوط انتقال به منظور بهرهبرداري گستردهتر از منابع آبي كشور دارد.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه از 5/5 ميليون هكتار زميني كه در كشور تحت كشت آبي قرار دارد، فقط 1/1 ميليون هكتار آن تحت پوشش شيوههاي جديد آبياري قرار دارد كه البته در اين بخش هم از حداكثر بازدهي استفاده نميشود، اظهار داشت: نسبت وزن آب مصرفي در كشت گلخانهاي نسبت به محصول يك دهم است و اين به معناي آن است كه هر مقدار سطوح زير كشت اراضي كشاورزي را به سمت كشت گلخانهاي ببريم، با مقدار آبي كه در حال حاضر مصرف ميشود، 10 برابر محصول برداشت خواهيم كرد.
18 ميليون هكتار زمين قابل كشت در ايران داريم
رئيسجمهور با بيان اينكه حداقل 18 ميليون هكتار زمين قابل كشت در كشور وجود دارد، تصريح كرد: باور ما اين است كه با استفاده درست از آب و زمين ظرفيت ايجاد 6 ميليون شغل در بخش كشاورزي وجود دارد كه البته دستيابي به آن در درازمدت ميسر است. دولت برنامههاي مناسب و گستردهاي در اين خصوص دارد كه بنا بر طراحيهاي صورت گرفته در گام اول قرار است 2 ميليون هكتار در مدت يكسال و نيم به ظرفيت زير كشت اراضي زراعي كشور اضافه شود.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه افزايش 2 ميليون هكتار به اراضي تحت كشت كشور 400 تا 500 هزار شغل مستقيم ايجاد خواهد كرد، خاطرنشان كرد: از همه جوانان و فارغالتحصيلان بخش كشاورزي و كساني كه علاقهمند به كار كشاورزي در سراسر كشور هستند، دعوت ميكنم تا خود را براي تحقق يك حركت جهادي در اين بخش در سال 91 آماده كنند.
شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]