محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840521771
بيش از همه درمورد فتنه ۸۸ موضعگيري كردم
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بيش از همه درمورد فتنه ۸۸ موضعگيري كردم
رييس مجلس با بيان اينكه بيش از همه در مورد فتنه 88 موضعگيري كردم، گفت: موضوع در سال ۸۸ يك رفتار نادرست بود كه انتخابات باشكوه را با يك رفتار سوء تحقير كرد و من نيز بارها اعلام كردم كه هر اقدامي كه انجام ميگيرد بايد در چارچوب قانون باشد.
به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي در نشست هيئت هاي مذهبي استان قم كه شب گذشته در تكيه سيد حسن قم برگزار شد، تخريب از طريق توزيع شب نامه را اقدامي كودكانه عنوان كرد و افزود: هر نامزد بايد به بيان ديدگاه هاي خود بپردازد تا مردم نيز شناخت بيشتري پيدا كرده و افراد مورد نظر خود را انتخاب كنند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با تكذيب موارد مطروحه در سي دي هاي توزيع شده عليه شخص وي در قم اظهار داشت: در اين سي دي ها به غير از دروغ و توهين چيزي ديگري نبود. ضمن اينكه مردم با بصيرت قم به دليل همنشيني با علما و مراجع راه خود را يافته و هيچ كس نمي تواند با شلوغ بازي موجب تغيير ديدگاه هاي آنها شود.
وي با بيان اينكه توزيع شب نامه كار عاقلانه اي نيست زيرا دشمنان انتخابات ايران را به دقت زير نظر گرفته اند گفت: همه اركان اصلي ايران با رأي مردم انتخاب مي شوند بنابراين نبايد دلخوري از يك مسئول موجب تخريب اين سرمايه عظيم شود.
لاريجاني با بيان اينكه حضور گسترده مردم در انتخابات موجب تشكيل مجلسي كارآمد مي شود تصريح كرد: جانوران سياسي منطقه به همراه موجودات موذي ديگر در حال فتنه انگيزي هستند و حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي رأي باعث خنثي شدن اين توطئه ها و رفع تحريم ها مي شود.
وي با تاكيد بر همگرايي سياسي در كشور ادامه داد: مجلس بايد مسائل اصلي مردم را در فضايي آرام دنبال كند زيرا ملت ايران نمايندگان خود را براي دعوا به مجلس نمي فرستند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه وزارت كشور و شوراي نگهبان بايد همه تلاش خود را در برگزاري انتخاباتي سالم به كار گيرند اظهار كرد: قهركنندگان كار اشتباهي انجام داده اند زيرا اين مسئله بي وفايي به ملت محسوب مي شود و برخي از دوم خردادي ها نيز كه به صورت مستقل شركت كرده اند توسط شوراي نگهبان تاييد صلاحيت شده اند.
نماينده مردم قم در مجلس با تاكيد بر ضرورت داشتن استراتژي توسط نمايندگان مجلس افزود: نخستين مسئله در اين ميان كارهاي فرهنگي است و هيئت هاي مذهبي نيز هسته اصيل فرهنگ ايران را تشكيل مي دهند و راهنمايان اين امر نيز مراجع تقليد و حوزه هاي علميه هستند.
وي با تاكيد بر اينكه در شرايط فعلي همه رقبا بايد با يكديگر رفاقت داشته و از تخريب و بداخلاقي پرهيز كنند، گفت:متاسفانه گروهي به توزيع سي دي ها و شب نامه هايي عليه ديگران اقدام مي كنند ضمن اينكه با مونتاژ و ساخت تصاوير جعلي سعي در تخريب دارند.
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينكه ماجراجويي برخي افراد پس از انتخابات رياست جمهوري مشكلات زيادي براي كشور ايجاد كرد افزود: رهبري صحيح موجب حفظ انقلاب و نظام اسلامي شد و مردم نيز بايد بدانند كه مشاجرات صورت گرفته در شرايط كنوني تنها به منظور سرگرم سازي صورت مي گيرد.
وي با بيان اينكه مقابله صحيح با دشمن خارجي نيازمند وحدت داخلي است گفت: برخي مسائل نظير اقدامات فتنه گران و جريان انحرافي موجب اختلاف افكني در جامعه شده است.
لاريجاني ضمن تاكيد بر محوريت ولي فقيه در امور كشور گفت: بايد همه نيروها با هم متحد شوند در حاليكه برخي اين مسئله را درك نكرده و گمان مي كنند با فحاشي به يكديگر مي توانند به حل مشكلات كمك كنند.
رييس دستگاه قانونگذاري در ادامه با اشاره به انواع تفكرات تقلبي اسلامي اظهار كرد: پيش از انقلاب افكاري از اين دست موجب تشكيل گروه هايي چون فرقان و شهادت دانشمنداني چون شهيد مطهري شد ضمن اينكه منافقين نيز همين رويه را در پيش گرفتند و سياست مداران بي سوادي چون بني صدر نيز داراي چنين تفكري بودند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اينگونه افراد خواستار استفاده ابزاري از دين بودند گفت: سياست مداراني كه چنين تفكري داشتند براي رسيدن به خواسته هاي خود از اين موارد بهره مي بردند اما موفق نشدند زيرا مردم ايران در پاي درس منابر و هيئت هاي مذهبي تربيت يافته و در صورت اشتباه نيز راه صحيح را با هدايت مراجع پيدا مي كنند.
وي با انتقاد از اقدامات جريان انحرافي در سال هاي اخير افزود: انتشار سخناني چون مكتب ايراني و يا دوست بودن با مردم اسرائيل كارهاي اشتباهي است كه توسط اين جريان صورت مي گيرد و بهانه اي به دست سردمداران كشورهاي عربي منطقه مي دهد.
لاريجاني افزود: معنويت داراي اصولي است كه نيازمند تحصيلات ديني بوده و هر كسي نمي تواند بدون مطالعه صحيح و كافي به اين حوزه وارد شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر حفظ فرهنگ ديني و مذهبي موجود در جامعه گفت: مجلس آينده بايد نقشه راه خود را مشخص كرده و موضع فرهنگي خود را روشن سازد و راه رسيدن به اين مسئله نيز تقويت فرهنگ ديني جامعه است.
وي ادامه داد: مجلس هشتم اين استراتژي را در پيش گرفته است زيرا پايداري سياسي و اقتصادي نيازمند فكر فرهنگي صحيح است بنابراين مجلس آينده نيز بايد همين رويه را در پيش بگيرد.
لاريجاني با اشاره به بيداري اسلامي در منطقه گفت: قدرت هاي غربي از اين مسئله ناراحت بوده و قصد داشتند عصبانيت خود را بر سر سوريه خالي كنند زيرا اين كشور بر خلاف ديگر كشورهاي بي غيرت عربي، مقاومت خوبي در مقابل اسرائيل داشته است.
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس با طرح اين سوال كه كدام يك از كشورهاي عربي در جنگ ۳۳ روزه به ياري حزب الله شتافتند افزود: برخي از اين كشورها نيروهاي خود را در اختيار اسرائيل قرار دادند اما امروز به فكر اسلام و دموكراسي افتاده اند.
وي تصريح كرد: مردم سوريه به دنبال انتخابات آزاد و تغيير در برخي قوانين بوده اند و رئيس جمهور اين كشور نيز همين اقدام را انجام داد اما معلوم نيست چرا وزير امور خارجه آمريكا اين مسئله را مورد انتقاد قرار داده و آن را قبول ندارد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه درد اصلي كشورهاي غربي مسئله ايران است گفت: بي غيرتي برخي كشورهاي عربي در حدي است كه از آمريكا مي خواهند ايران را نابود كند.
لاريجاني افزود: نگراني اصلي كشورهاي غربي مسئله هسته اي ايران نيست زيرا به گفته برخي ديپلمات ها، آنها از برهم خوردن نقشه هايشان توسط ايران ناراحت بوده و مخالفت اصلي آنها با تشيع و فرهنگ جهاد و شهادت است و حتي با در اختيار قرار گرفتن بمب هسته اي توسط ايران مشكلي ندارند.
وي با بيان اينكه ايستادگي مردم ايران در طول ۳۳ سال گذشته سبب به راه افتادن موجب بيداري اسلامي در منطقه شده است گفت: ملت ايران راه خود را يافته اند و از ماجراجويي هاي سياسي نمي هراسند.
لاريجاني با بيان اينكه اقتصاد نيز نيازمند برنامه علمي است تصريح كرد: نوسان قيمت در ماه هاي اخير از مشكلات كشور محسوب مي شود زيرا موجب فشار به جامعه شده است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي به مسائلي چون اشتغال و گراني به عنوان امور قابل پيش بيني اشاره كرد و افزود: هدفمندي يارانه ها قانوني مفيد و سودمند است كه در صورت اجراي صحيح، مزاياي زيادي دارد به همين دليل مجلس خواستار اجراي آن با شيب ملايم بود تا فشاري به مردم وارد نشود.
وي گفت: مجلس هشتم اجازه فروش ۳۰ هزار ميليارد اوراق مشاركت را به دولت داد اما اين كار انجام نشد هرچند نظر مجلس اين بود كه نقدينگي ها كنترل شده و به سمت كارهاي عمراني هدايت شوند.
نماينده مردم قم در مجلس با تاكيد بر سرمايه گذاري بيشتر در حوزه توليدات داخلي ادامه داد: واردات بي رويه موجب ورشكستگي كشور مي شود بنابراين حركت هاي زيگزاگي شايسته نيست زيرا مردم بايد شناخت كاملي از زمينه هاي سرمايه گذاري خويش داشته باشند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه بايد در شهر قم توسعه صنعتي با شتاب بيشتري دنبال شود به طرح حرم تا جمكران اشاره كرد و افزود: خوشبختانه با تزريق ۴۰۰ ميليارد تومان اوراق مشاركت، اين طرح كه به يك معضل تبديل شده و براي مردم مشكل آفرين شده بود حل و مسير اصلي آن باز گشايي شد و رديف بودجه اي نيز در اين زمينه اختصاص يافت.
وي با بيان اينكه سالانه ۱۸ ميليون زائر به شهر مقدس قم عزيمت مي كنند اضافه كرد: اين ظرفيت مي تواند به اقتصاد استان كمك كند، اما بايد زيرساخت ها آن را تامين كرد و يكي از اين زيرساخت ها احداث فرودگاه بود.
لاريجاني ادامه داد: دو سال به طول انجاميد كه رضايت مسئولين امر را جلب كنيم كه مجوز براي احداث فرودگاه صادر شود و در حال حاضر اين پروژه پيشرفت خوبي داشته است و اميدواريم به نتيجه برسد.
رئيس مجلس به طرح حذف قانون منع سرمايه گذاري در شعاع ۱۲۰ كيلومتري تهران اشاره كرد و افزود: اين قانون در استان قم با پيگيري هاي صورت گرفته حذف شد و شاهد توسعه شهرك هاي صنعتي در اين استان هستيم.
وي با بيان اينكه قم يكي از قطب هاي دامداري است و بايد نسبت به حل مشكلات اين بخش اقدام شود، تاكيد كرد: مشكلات مختلف براي بخش دامداري در قم و استان هاي ديگر به وجود آمد و با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز هم بخش دامداري مشكل دارد و ما نيز براي حل مشكلات باقيمانده مصمم هستيم.
لاريجاني حل مشكل آب آشاميدني را يكي از مهم ترين خواسته هاي مردم قم عنوان كرد و افزود: درباره اين پروژه ۲۰ سال سخن گفته شده ولي نتيجه اي حاصل نشد اما امروز با تلاش هاي صورت گرفته و عنايت ويژه رهبر معظم انقلاب، بودجه كافي اختصاص داده شده و به سرانجام رسيده است و ما قدردان مقام معظم رهبري هستيم.
وي با بيان اينكه كار اين طرح با جديت دنبال مي شود، گفت: در اين طرح بخشي از سد كوچري باقي مانده است كه انشالله با اتمام آن آب شيرين گوارا براي قم تامين خواهد شد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به جايگاه منطقه نيروگاه قم تاكيد كرد: تامين امكانات لازم در بخش هاي مختلف براي منطقه نيروگاه ضروري است و به مسئولين مربوطه تذكر مي دهم كه خدمت رساني به اين منطقه را با جديت بيشتري دنبال كنند.
علي لاريجاني همچنين در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي قم با بيان اينكه امروز بهترين شرايط براي كشور در بعد داخلي و خارجي به دليل وجود وليفقيه فراهم است، تصريح كرد: اگر امروز در منطقه و جهان جايگاهي داريم به خاطر وجود ولي فقيه است.
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به سخن امام راحل(ره) در مورد ولي فقيه اظهار داشت: يكي از اركان پايداري ملت ايران اين جايگاه است كه شرايط را به نفع حقوق ملت تغيير ميدهد.
وي با اشاره به دستاوردهاي هستهاي كشور، ادامه داد: اين موضوع در دولتهاي مختلف مطرح بود و اين رهبري بودند كه به خاطر آن ايستادگي كردند تا كشور به اين دستاورد بزرگ برسد.
رئيس قوه مقننه با اشاره به شخصيت آيتالله خامنهاي با بيان اينكه ايشان داراي شخصيتي ممتاز هستند، افزود: ايشان در قبل از انقلاب مبارز بودند و امروز به عنوان دانشمند در ابعاد مختلف صاحب نظر هستند.
وي به تحليلهاي رهبر معظم انقلاب در ارتباط با مسائل سياست خارجي اشاره و بيان كرد: از عمق تحليل ايشان لذت ميبرم، در زماني كه در وزارت ارشاد بودم نيز ايشان نامهاي محرمانه به من نوشتند و ضمن آن توصيههايي به من داشتند كه داستان نويسي چه سبكهايي بايد داشته باشد؛ براي من جالب بود كه يك مرجع تقليد اينگونه نسبت به مسائل جامعيت دارد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به موضع گيريهايش در فتنه ۸۸ گفت: بين روساي قوا من بيش از همه در اين مورد موضعگيري داشتم، البته ادبيات من دعوايي و بكش بكش نيست؛ اين ادبيات رهبران جمهوري اسلامي نيز نيست؛ رهبر معظم انقلاب هم اين مسائل را محكوم ميكنند اما نه با هر ادبياتي.
وي با بيان اينكه در داخل كشور بايد همگرايي ايجاد كنيم، اضافه كرد: البته شايد برخي بگويند آنچه ما مي خواستيم را نگفتيد، كساني كه چنين حرفهايي ميزنند سابقهاي ندارند و كار بلد نيستند و ما را به جايي نخواهند رساند.
وي در پاسخ به سئوالي در ارتباط با نقل قول ارائه شده از وي در ايام فتنه كه مردم ميتوانند تظاهرات كنند، گفت: مردم ميتوانند در چارچوب قانون تظاهرات كنند، تاكيد رهبر معظم انقلاب هم اين بوده است كه اردوكشي خياباني نشود، بلكه تظاهرات خياباني هميشه ميتواند با اجازه انجام شود.
وي در ارتباط با نقش هيأت رئيسه مجلس در به حاشيه رانده شدن طرح سئوال از رئيسجمهور، گفت: در اين مورد هيأت رئيسه نقشي نداشت، در مورد سئوال از رئيسجمهور بايد به قانون عمل كرد و نمايندگان ميتوانند از رئيس جمهور سئوال كنند و ما هم پس از اينكه سئوال از رئيسجمهور به حد نصاب رسيد آن را براي رسيدگي به كميسيون مربوطه فرستاديم تا وارد دستور شود تا در صحن مطرح شود.
لاريجاني در پاسخ به سئوال ديگري در مورد وقف دانشگاه آزاد، توضيح داد: رهبر معظم انقلاب در مورد وقف نظر فقهي خاصي دارند و آن اين است كه نهادها را ميتوان وقف كرد اما نظر خاص ايشان در مورد دانشگاه آزاد اين بود كه نبايد اين دانشگاه وقف شود، طرحي كه در مجلس مطرح شده بود براي تمام موسسات غيرانتفاعي بود و چون بنده نظر ايشان را ميدانستم از يكي از منشيهاي مجلس خواستم تا تذكر بدهد و من اخطار بدهم؛ زيرا بر اساس آييننامه بايد اين اخطار به راي گذاشته ميشد تا مجال اصلاح پيش آيد.
رئيس نهاد قانونگذاري در كشور با اشاره به اينكه تاكنون مجلس هشتم حدود ۳۰۰ قانون را به تصويب رسانده، اضافه كرد: ثقل قوانين مجلس، مسائل مهم كشور بود و كميسيونهاي تخصص بر روي قوانين شناخت خوبي داشتند اما در عين حال كميسيوني هم بود كه خروجي خاصي نداشت.
در ادامه، رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس در پاسخ به سئوالي با اشاره به اينكه مجلس هشتم بودجه دانشگاههاي مختلف را از هم جدا كرد، تصريح كرد: اين كار باعث ميشود كه يك دانشگاه بودجه دانشگاه ديگر را نبلعد، همچنين از مشكلات قشر دانشجو اين است كه اين افراد زندگي قابل پيش بينياي ندارند و همين مساله مشكلاتي را براي آنها به وجود ميآورد.
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به لزوم فراهم آوردن شرايط رونق اقتصادي در كشور اضافه كرد: مشكلات پرستاران و پزشكان بايد با رونق اقتصادي حل شود و معناي رونق اقتصادي اين نيست كه از دولت بودجه بگيريم.
لاريجاني در پاسخ به سئوال ديگري پيرامون تاكيد قانون اساسي بر بهداشت و درمان رايگان، گفت: مجلس هشتم بر دو موضوع اصلي بهداشت وبيمه بيكاري تاكيد بسياري داشت؛ در همين راستا در قانون هدفمندي يارانهها مبلغ قابل توجهي به بهداشت تعلق گرفت اما از سوي دولت اجرايي نشد و قانون بيمه بيكاري را نيز تصويب كرديم تا بيكاران را پوشش دهد.
وي قانون هدفمندي يارانهها را قانوني مطلوب توصيف كرد و بيان داشت: در اين قانون كمك به توليد و براي جلوگيري از رشد نقدينگي فروش ۳۰ هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت پيشبيني شده بود كه هيچ يك از اين موارد اجرايي نشد، دليل اين موضوع نيز هم سود پايين اوراق مشاركت بود.
رئيس مجلس موضوع قطع يارانهها را رد كرد و افزود: مسير هدفمندي يارانه ها بايد تكميل و اصلاح شود.
وي در پاسخ به سئوالي در مورد واردات كالاهاي خارجي با اشاره به تصويب قانون مبارزه با قاچاق در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: بارها گفتهايم كه با واردات كالا به ويژه واردات محصولات كشاورزي موافق نيستيم، اما دولت با ما هم فكر نيست. البته آنها توجيه خود را دارند.
لاريجاني درباره ممانعت ايران از فروش نفت به برخي دول غربي و وعده عربستان براي جبران كسري نفت ايران، افزود: كار سعوديها نادرست است، البته مشكل آنها قابل درك است زيرا اين كشور بر اساس اوپك سهميه دارد و نبايد بيشتر از سهميه نفت صادر كنند.
نماينده مردم قم در مجلس در پاسخ به سئوالي پيرامون استيضاح وزير اقتصاد، گفت: در اين مورد من به تكليف عمل كردم زيرا معتقد بودم در كشوري كه ۳۰ هزار ميليارد تومان اختلاص رخ ميدهد چند وزير يا بايد استعفا دهند يا بركنار شوند من موافق استيضاح بودم، وزرا هم اين موضوع را ميدانستند اما براي كشور صلاح اين بود كه تلاطم بيشتري پيش نيايد.
وي در پاسخ به سئوالي در ارتباط با شركت در انتخابات از شهر قم، بيان كرد: من دلايلي براي عدم نمايندگي داشتم، از رهبر انقلاب اجازه گرفتم، نظر ايشان اين بود كه وارد نمايندگي شوم، در بين قم و تهران نيز ترجيح ميدادم از قم كانديدا باشم كه ساليان سال در قم بودم و علاوه بر اينكه توصيه و دستور مراجع ديني در اين بود.
لاريجاني با بيان اينكه مجلس هشتم در رصد مسائل بينالمللي خوب عمل كرد، گفت: انگليس در رفتار خود تندروي كرد و مجلس سطح روابط را كاهش داد.
وي در مورد رسيدگي به مشكلات منطقه محروم نيروگاه قم، بيان داشت: در اين منطقه بيمارستان، درمانگاه و مركز فرهنگي احداث شده كه اين روند بايد بيش از بيش ادامه داشته باشد، همچنين در سفر مقام معظم رهبري به شهر قم هم پروژههايي براي اين منطقه در نظر گرفته است كه بايد آن را به عرصه اجرايي شدن برسانيم.
لاريجاني با بيان اينكه در برابر هو كردن عقب نشيني نميكند، تصريح كرد: هر جا انسان اشتباه ميكند بايد آن را بپذيرد. در زمان دوم خرداد نيز توپخانه به سمت ما بود ولي روي موضع خود مانديم.
وي در پاسخ به سئوالي با بيان اينكه حزبگرايي با ولايتفقيه منافاتي ندارد، گفت: اگر احزاب در چارچوب قانون كار كنند، منافاتي با ولي فقيه ندارند؛ به ويژه احزاب ايدئولوژيك.
لاريجاني از برخي احزاب به عنوان احزاب بادكنكي ياد كرد و اظهار داشت: فعاليت اين احزاب به بازي شبيه است كه در زمان انتخابات فعال ميشوند و پس از آن اثري از آنها پيدا نيست.
وي از تربيت كادر و ارائه برنامه براي اداره كشور به عنوان دو كاركرد اصلي احزاب ياد كرد و گفت: نبايد مردم سالاري خام را در كشور باب كنيم.
نماينده مردم قم مجلس با اشاره به برخي مخالفتها با حزبگرايي، تصريح كرد: برخي مخالفتها از سر تنبلي است زيرا اداره كردن حزب زحمت بسياري به دنبال دارد.
وي گفت: براي مردم سالاري، كار حزبي درست و متين لازم است نه داد و هياهو.
وي با بيان اينكه براي ورود كردان به دولت او را معرفي و يا به دولت تحميل نكرده است، اظهار داشت: وقتي احمدي نژاد استاندار اردبيل بود، با كردان دوست بود.
لاريجاني در مورد مدرك دكتراي كردان، افزود: در سازمان صدا و سيما كسي از كردان مدرك نخواسته بود، اما در صحنه مجلس نبايد كسي خلاف بگويد بنابراين من تمام نصايح خود را به او گفتم و از او خواستم كه عذرخواهي كند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ارتباط با تصوير منتشر شده از وي به همراه حسني مبارك يادآور شد: ما در سفرهاي خارجي حرف خود را ميزنيم در آن سفر نيز از رهبر معظم انقلاب اجازه گرفته بودم./س2
چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
-
گوناگون
پربازدیدترینها