واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يكي از رهبران انقلاب يمن در گفتوگو با فارس:انتخابات يمن يك نمايش مضحك سياسي بود/مردم خواهان سرنگوني تمام رژيم صالح و بقاياي آن هستندخبرگزاري فارس: يكي از رهبران انقلاب يمن برگزاري انتخابات تك نفره اخير را يك نمايش مضحك سياسي خواند و تاكيد كرد مردم يمن خواهان سرنگوني تمام رژيم عبدالله صالح و بقاياي آن هستند.
خبرگزاري فارس: يكي از رهبران انقلاب يمن برگزاري انتخابات تك نفره اخير را يك نمايش مضحك سياسي خواند و تاكيد كرد مردم يمن خواهان سرنگوني تمام رژيم عبدالله صالح و بقاياي آن هستند.
"اكرم الشوافي" از رهبران گردهمايي انقلابيون يمن در گفتوگو با خبرنگار فارس در صنعاء به بررسي آخرين وضعيت يمن بعد از انتخابات و مسائل اين كشور پرداخت.
وي با بيان اينكه احتمال مداخله نظامي آمريكا در يمن وجود دارد تاكيد كرد طرحي كه بر اساس آن انتخابات در يمن انجام شد، به اين اقدام و دخالت مشروعيت خواهد بخشيد، به ويژه آنكه يمن از موقعيت استراتژيكي برخوردار بوده و همين موجب ميشود تا آمريكا بيش از پيش در انديشه حضور در يمن باشد.
الشوافي همچنين تشديد اعتراضها در يمن را به معناي بر باد دادن روياهاي دو كشور عربستان و آمريكا در يمن دانست.
وي تاكيد كرد: مردم يمن به خوبي ميدانند كه دو كشور عربستان و آمريكا چه سياستي را در قبال انقلاب يمن در پيش گرفتهاند، آنها به خوبي ميدانند كه مهمترين هدف واشنگتن و رياض خاموش كردن شعلههاي انقلاب است.
الشوافي در ادامه گفت تحريم انتخابات به اين دليل بود كه چون اعتقاد داشتيم اين يك نمايش مضحك سياسي بيش نيست كه دو كشور آمريكا و عربستان آن را بر ملت يمن تحميل كردهاند.
اين انقلابي يمني افزود: ما تاكيد ميكنيم كه مردم يمن تنها براي سرنگوني شخص علي عبد الله صالح به خيابانها نيامد، بلكه خواهان سرنگوني تمام رژيم و بقاياي و سران آن است.
وي همچنين برگزاري انتخابات را به معناي پيوستن انقلابيون و احزاب سياسي معارض به رژيم نميداند و بر اين باور است بيترديد كساني كه خواهان تغييري واقعي و دوستدار و وفادار به كشور هستند به راه خود ادامه خواهند داد.
الشوافي همچنين برگزاري انتخابات اخير را ورق خوردن صفحهاي جديد در انقلاب ندانست و گفت: بالعكس شاهد تولد دوباره انقلاب از نو هستيم، بسان آنچه كه در مصر شاهد آن هستيم، ما اطمينان داريم آنچه در مصر رخ ميدهد در رسانهها بازتاب داده نميشود و شاهد انقلابي ديگر در اين كشور هستيم و ما نيز تلاش خواهيم كرد كه همين اقدام را در يمن انجام دهيم و ميدانيم كه خداوند با مستضعفان است.
***متن كامل اين گفتگو به شرح ذيل است***
فارس: به نظر شما آيا اين احتمال وجود دارد كه آمريكا در يمن مداخله نظامي كند؟ چرا و چگونه؟
- بله اين احتمال وجود دارد، به ويژه اينكه طرحي كه بر اساس آن انتخابات در يمن انجام شد، به اين اقدام و دخالت مشروعيت خواهد بخشيد، به ويژه آنكه يمن از موقعيت استراتژيكي برخوردار بوده و همين موجب ميشود تا آمريكا بيش از پيش در انديشه حضور در يمن باشد و خواهان ايجاد پايگاههاي نظامي در درياي سرخ و خليج فارس باشد و به اين وسيله به روياي خود يعني تسلط بر خطوط دريايي بينالمللي تحقق بخشد، به همين دليل مردم يمن بايد در قبال اين سياستها و اقدامات هوشيار و بيدار باشند و به صورت يكپارچه و متحد در برابر تحقق اهداف آمريكايي و سعودي در يمن ايستادگي كنند و مانع دخالت آنها در امور داخلي يمن شوند.
فارس: چرا تلاشهايي براي جلوگيري از تشديد اعتراضها در يمن صورت نميگيرد؟
- چون تشديد اعتراضها در يمن به معناي بر باد دادن روياهاي دو كشور عربستان و آمريكا در يمن و به دست گرفتن تصميمگيريها در يمن به دست مردم است و اين چيزي است كه مردم خواهان آن هستند و از ابتداي انقلاب نيز منادي آن بوده و بر به دست گرفتن سرنوشت خود به دست خود همواره تاكيد كردهاند و مردم يمن به خوبي ميدانند كه دو كشور عربستان و آمريكا چه سياستي را در قبال انقلاب يمن در پيش گرفتهاند، آنها به خوبي ميدانند كه مهمترين هدف واشنگتن و رياض خاموش كردن شعلههاي انقلاب است و آنها همواره در طول اين مدت اعلام كردهاند كه آنچه در يمن رخ ميدهد، يك انقلاب نيست بلكه بحران داخلي است كه بايد با گفتوگو و مذاكره سياسي آن را حل كرد.
فارس: چرا انتخابات را تحريم كرديد؟
- اين انتخابات را از اين جهت تحريم كرديم، چون اعتقاد داشتيم اين يك نمايش مضحك سياسي بيش نيست كه دو كشور آمريكا و عربستان آن را بر ملت يمن تحميل كردهاند و ما اين انتخابات را رد كرديم تا به جهانيان ثابت كنيم كه مردم يمن در سطح بالايي از شعور و آگاهي قرار دارند و اين چيزي نيست كه خواسته مردم براي پايان دادن به بدبختيهايشان باشد بلكه تجاوزي آشكار و دور زدن خواستهها و چشم داشتها و روياهاي مردم يمن است و اين دو كشور به اين وسيله در واقع ميخواهند با اجراي همه پرسي عمومي به خواستهها و اهداف خود دست يابند و ما به اين وسيله به آنها ميگوييم كه در قبال خواستههايتان ساكت نخواهيم نشست، ما تاكيد ميكنيم كه مردم يمن تنها براي سرنگوني شخص علي عبد الله صالح به خيابانها نيامد، بلكه خواهان سرنگوني تمام رژيم و بقاياي و سران آن است.
فارس: اين انتخابات با تلاش برخي از كشورهاي عربي و غربي در يمن به اجرا درآمد به اعتقاد شما چرا اين كشورها دست به چنين تلاشهايي در يمن ميزنند؟
- همانگونه كه پيش از اين توضيح داده شد، اين كشورها از گسترش انقلاب يمن به ديگر كشورها از جمله عربستان نگران هستند اما آنها نميتوانند با آنچه كه خواست و اراده خداي متعال است مقابله كنند.
فارس: برگزاري انتخابات به معناي ادامه حاكميت رژيم سابق بر انقلاب يمن است، چون هدف اصلي آن كاملا آشكار است، يعني قرار دادن يكي از نمادهاي رژيم عبد الله صالح در راس قدرت در يمن، نظر شما در اينباره چيست؟
- اين موضوع يك جنبه قضيه است، اما هدف كلانتر و مهمتر بازگرداندن رژيم سابق به شكل جديد و نسخهاي جديد است تا از منافع آمريكا و عربستان در يمن بسان همان روال و روند سابق است.
فارس: هم اكنون انتخابات پايان يافته به نظر شما روند خواستهها و مطالبات مردم براي سرنگوني رژيم صالح و بقايايش به چه شكل دنبال خواهد شد؟
- به همان شكل سابق مردم به اعتراضهاي خود تا تحقق خواستهها و مطالبات بر حقشان ادامه خواهند داد و اين روند از حيث مضمون و محتوا تغييري نخواهد داشت و برگزاري اين انتخابات به معناي پيوستن انقلابيون و احزاب سياسي معارض به رژيم نخواهد بود و بيترديد كساني كه خواهان تغييري واقعي و دوستدار و وفادار به كشور هستند به راه خود ادامه خواهند داد.
فارس: آينده يمن را با توجه به نفوذ طرفهاي بينالمللي و منطقهاي چگونه ارزيابي ميكنيد؟
- اگر مردم آرام گيرند و به اين وضعيت رضايت دهند، اوضاع بسيار اسفباري در انتظار آنهاست، به ويژه آنكه با رفتن صالح نفوذ اين كشورها و طرفها در يمن تشديد شده و شاهد افزايش بيش از پيش آن نيز خواهيم بود و اميد ميرود كه مردم يمن هيچگاه تن به چنين وضعيتي ندهند.
فارس: به اعتقاد شما هم اكنون چه كسي قدرت را در يمن در دست دارد؟
- يمن امروز تفاوت چنداني با ديروز ندارد، فقط شكلها و صورتها تغيير كرده و گرنه باطن امر همان است كه بوده و اگر اين شرايط ادامه پيدا كند، اوضاع وحشتناكي را پيشرو خواهيم داشت.
فارس: گزينههاي شما به عنوان جوانان مستقل در راستاي اين تغيير و تحولات و دخالتهاي خارجي براي تحريف انقلاب چيست؟
- هيچ گزينهاي جز تكيه بر انقلاب خويش و ادامه و تشديد اعتراضها و تاثير بر گروهها و طبقات مختلف مردم نداريم و اينكه از آنها بخواهيم تا تحقق خواستههاي انقلاب همچنان در صحنه باقي بمانند.
فارس: به نظر شما آيا اين انتخابات صفحه انقلاب را ورق رده است؟
- بالعكس شاهد تولد دوباره انقلاب از نو هستيم، بسان آنچه كه در مصر شاهد آن هستيم، ما اطمينان داريم آنچه در مصر رخ ميدهد در رسانهها بازتاب داده نميشود و شاهد انقلابي ديگر در اين كشور هستيم و ما نيز تلاش خواهيم كرد كه همين اقدام را در يمن انجام دهيم و ميدانيم كه خداوند با مستضعفان است.
فارس: آيا تصور نميكنيد كه جوانان مستقل در صورت پافشاري بر خواستهاشان و حضور در ميدان تحت فشارها و حملات خشونتباري قرار خواهند گرفت؟
- بيترديد چنين خواهد بود، چون عملا مزدوران و طرفداران رژيم حملات خشونت آميز خود را عليه انقلابيون مستقل در ميدانها و عرصههاي مختلف علنا و آشكارا از روز 21 فوريه آغاز كردهاند، بگونهاي كه در اين روز تظاهرات جوانان مستقل به سوي آرامگاه شهدا با حمله و تيراندازي و تجاوز مزدوران رژيم در روزي مواجه شدند كه آنها ادعا كردند، روز دمكراسي و آزادي است و اين بيانگر خط مشي و شيوهاي است كه در مرحله آتي عليه انقلابيون و مردم يمن پيش خواهند گرفت.
انتهاي پيام/ق
شنبه|ا|6|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]