تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837173896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس سازمان انرژي اتمي: فعلا به رژيم صهيونيستي امان داده‌ايم/ از اين پس معامله سوخت خواهيم داشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: رئيس سازمان انرژي اتمي: فعلا به رژيم صهيونيستي امان داده‌ايم/ از اين پس معامله سوخت خواهيم داشت
ديپلماسي - رييس سازمان انرژي اتمي جمهوري اسلامي ايران با تاكيد بر اينكه موضوع مبادله سوخت تمام شده اعلام كرد، پس از تامين نياز داخلي با نظارت آژانس معامله سوخت خواهيم داشت.


به گزارش خبرآنلاين، بعد از توليد سوخت 20 درصد و قرار گرفتن آن در قلب راكتور تهران، حالا موضع مقامات ايران متفاوت شده است و آنان از تعويض قلب راكتور تهران در دو سال آينده و منتفي شدن مبادله سوخت سخن مي گويند. اظهاراتي كه فضا را براي غربي براي توافق با ايران سخت مي كند و آنان اين بار بايد موضوعي جديد براي توافق با تهران روي ميز مذاكرات بگذارند.

از همين رو است كه فريدون عباسي رئيس سازمان انرژي اتمي كه با شبكه خبري العالم، گفت وگو مي كرد در پاسخ به سوالي درباره مساله مبادله سوخت آن را موضوعي تمام شده تلقي كرد و گفت:« موضوع مبادله تمام شده است و نيازي به مبادله سوخت خودمان نداريم. ما ديگر سوخت توليد مي‌كنيم.»

توليد صفحه سوخت 20 درصد امري گران است ولي در عين حال جمهوري اسلامي با سرمايه گذاري جدي در اين زمينه امروز به اين فناوري دست يافته و به همين دليل است كه رييس سازمان انرژي اتمي تاكيدمي كند كه « مي‌توانيم بگوييم كه ما معامله سوخت خواهيم داشت، يعني از اين به بعد ما پاي ميز مذاكره به طرف مقابل خواهيم گفت آيا سوخت مي‌خواهيد؟»

عباسي خاطرنشان كرد: پس از اطمينان از طرف مقابل درباره اينكه آيا تحت نظارت آژانس قرار دارد و اينكه سوخت را براي چه كاري مي‌خواهد، با همكاري و نظارت آژانس سوخت خود را در اختيار ديگران هم قرار خواهيم داد؛ البته وقتي نياز خودمان را رفع كرديم.

رييس سازمان انرژي اتمي در پاسخ به اين سوال كه آيا ايران اورانيوم خام كافي براي تبديل به مجتمع سوخت را در اختيار دارد و اينكه آيا گزارش‌هاي آژانس مبني بر توليد بيش از 100 كيلوگرم اورانيوم 20 درصد در ايران درست است، تاكيد كرد: ما چون توليدات‌مان در تمام مراحل زير نظر كارشناسان آژانس است، مي‌توانيم بر اعدادي كه آژانس درباره توليدات‌مان مي‌دهد صحه بگذاريم.

وي ادامه داد: در حدود 90 تا 100 كيلوگرم اورانيوم 20 درصد غني كرده‌ايم، كه در سايت نطنز است، و اين غني‌سازي را با يك زوج يا دو زنجيره انجام داديم.

عباسي گفت: ما امكان اين را داريم كه ظرفيت توليدمان را بالا ببريم و با توجه به اينكه در سايت نطنز اين مجموعه غني‌سازي 20 درصد ما در جاي امني نبود، يعني در زير زمين انجام نمي‌شد و كشورهاي متخاصم تهديد مي‌كردند كه سايت ما را هدف بمباران قرار مي‌دهند، تصميم گرفتيم كه بخشي از مجموعه فردو را به اين امر اختصاص دهيم كه در آينده بتوانيم به مقدار كافي اورانيوم 20 درصد غني كنيم تا رآكتور تهران دچار وقفه نشود.

به رژيم صهيونيستي امان داده‌ايم

بخش ديگر اين گفت وگو اظهارات رييس سازمان انرژي اتمي ايران درباره تهديدهاي رژيم صهيونيستي براي حمله به تاسيسات ايران است كه وي در سخنان مهمي گفت: مدت‌هاست كه طرف‌هاي مختلف، به خصوص رژيم صهيونيستي تهديدهايي بر ضد صنعت هسته‌يي ما داشته‌اند. چه با ارسال ويروس چه با خرابكاري‌هاي صنعتي و در هر صورت موفق نشده‌اند كه (حركت) ما را كند و ما را از حركت در مسير هسته‌يي خارج كنند.

عباسي گفت: مسير هسته‌يي ما خطري براي كسي ندارد و كاملا صلح‌آميز است ولي رژيم صهيونيستي به طور كلي از پيشرفت هسته‌يي ما وحشت دارد، چون ما در زمينه‌هاي ديگر پيشرفت كرديم كه به توانمندي هسته‌يي رسيده‌ايم.

وي تاكيد كرد: اگر اسراييل مي‌توانست كاري صورت دهد از همان موقع كه ما شروع كرده بوديم مي‌توانست با حمله نظامي جلوي ما را بگيرد.

رييس سازمان انرژي اتمي خاطرنشان كرد: در واقع آن‌ها هر كاري كه مي توانستند كرده‌اند، مثل ترور دانشمندان هسته‌يي ايران. بنابراين اگر تا به حال حمله نظامي نكرده‌اند به اين دليل است كه نتوانسته‌اند و مطمئنا نيروهاي نظامي ما بيكار ننشسته‌اند و پاسخ مناسب را خواهند داد و مي‌توانند اين كار را بكنند.

عباسي گفت: اسراييل در منطقه رقمي به شمار نمي‌آيد كه بتواند جلوي جمهوري اسلامي بايستد و ما اگر تا حالا به اين رژيم امان داده‌ايم به اين دليل است كه معتقديم مردم واقعي فلسطين بايد از طريق انتخابات نظام مورد نظر خود را انتخاب كنند و نيازي به جنگ وجود ندارد و اين مساله در آينده نزديك حتما به وقوع خواهد پيوست.

ديگر اظهارات رئيس سازمان انرِژي اتمي در ادامه مي آيد:

*علاوه بر آن دستاوردي كه در غني سازي اورانيوم در داخل كشور حاصل شده آن است كه ما توانايي غني كردن اورانيوم به روش سانتريفيوژ را تا حد 20 درصد كسب كرده‌ايم و به خوبي مي‌توانيم با كيفيت مناسب اورانيوم خود را غني كرده و آن را تبديل به مجتمع‌هاي سوخت كنيم.

* مجتمع سوخت صفحه‌اي رآكتور تهران باعث مي‌شود كه كاركرد رآكتور با وقفه مواجه نشود و كاملا به سوخت ايراني متكي باشيم و حتي اين امكان را در آينده نزديك براي ما فراهم مي‌كند كه به عنوان يك صادركننده محصولات ساخته شده هسته‌يي (كه مجتمع‌هاي سوخت است) و يا مواد هسته‌يي تبديل شويم و اين دور از ذهن نيست. در حال حاضر اين توان را داريم كه نياز داخلي خود را تامين كنيم و در آينده به صادرات هم فكر خواهيم كرد.

* با قراردادن اين مجتمع سوخت كه اولين مجتمع سوخت ايراني است، رآكتور مي‌تواند با اطمينان بيشتري به كار خود ادامه دهد؛ به ويژه كه اين مدلي از مجتمع‌هاي سوخت است كه به آن مجتمع سوخت كنترلي گفته مي‌شود كه قابليت حركت ميله‌هاي كنترل رآكتور در داخل اين سوخت وجود دارد.

* اين مجتمع از 14 صفحه سوخت ساخته شده است، و مجتمع‌هاي (نوع) استاندارد داراي 19 صفحه هستند. بنابراين مجتمع از تعداد زيادي صفحه درست شده است كه هر يك از اين صفحات تكنولوژي ساخت خيلي پيچيده‌اي دارند و ما به آن تكنولوژي دست پيدا كرديم. رآكتور تهران در حالتي كه يك قلب نو و تازه داشته باشد حدود 20 مجتمع سوخت نياز دارد؛ پنج مجتمع از نوع كنترلي و 15 مجتمع از نوع استاندارد. در حال حاضر 30 مجتمع سوخت در قلب رآكتور تهران وجود دارد كه از قبل بوده و ما يك مجتمع سوخت به آن افزوديم. اين قلب نبايد بيش از اين بزرگ شود و ما براي كاركرد آن ماهي يك مجتمع سوخت به آن خواهيم افزود تا بتوانيم از سوخت‌هاي قبلي بهتر استفاده كنيم.

* ولي در آينده نزديك، يعني يكي دو سال آينده، كل قلب را تعويض خواهيم كرد؛ يعني به يك‌باره يك مجموعه 20 تايي از سوخت ايراني را قرار خواهيم داد. در واقع ما كاملا از واردات سوخت 20 درصد از نوع صفحه‌اي به كشور بي‌نياز شديم.

* مذاكره با 1+5 به عهده دكتر جليلي است. ما طبق وظيفه‌اي كه داشتيم سوخت را در داخل كشور توليد كرديم و رآكتور تهران را راه انداختيم كه اين دستاورد در شروع مذاكرات و نتيجه آن مي‌تواند تاثيرگذار باشد و من اين پيام را مي‌توانم به كشورهايي كه در آن سوي ميز مقابل ما مي‌نشينند بدهم كه بهتر است روش ديگري را انتخاب كنند، زيرا روش‌هاي قبلي موفقيت‌آميز نبوده است.

* 1+5 بهتر است توانايي ايران را بيش از اين‌ها درك كند و بداند كه ما اين راه خودمان را ادامه مي‌دهيم و دانش و فن‌آوري ما خطري براي كسي ندارد؛ ما به جامعه بشري اهميت مي‌دهيم، به رفاه بشري اهميت مي دهيم، و مي‌خواهيم سهم خود را در رشد و رفاه زندگي بشر داشته باشيم.

اهميت نسل جديد سانتريفيوژها

*ما به دانش شبيه‌سازي و طراحي نسل‌هاي مختلف سانتريفيوژ دست پيدا كرديم، و در حال حاضر با موادي كه در اختيار داريم موفق به ساخت موتورهاي كامپوزيتي پايدار شديم؛ موتورهاي الكتريكي خاصي را كه طراحي خودمان هست، ساخته‌ايم و كاملا از آن ها جواب گرفته‌ايم. موفق شديم ماشين‌هاي جديد خودمان را به دور مورد نظر برسانيم، گازدهي كنيم و به اس دبيلو يو (واحد كار جداسازي بالاتر از 6) دست پيدا كنيم.

*ما ماشين‌هايي ساختيم كه نسبت به ماشين‌هاي قبلي توان جداسازي‌شان بيش از سه برابر است. هم در مصرف انرژي صرفه‌جويي مي‌كنيم، هم مي‌توانيم توليدمان را افزايش دهيم و اين‌ها نويد بخش آن است كه ما در موعد سريع‌تري به ساخت سوخت مشابه رآكتور بوشهر دست پيدا كنيم؛ چون تمام مراحل تكنيكي آن را داريم و مي توانيم اورانيوم را غني كنيم و به قرص‌هاي سه و نيم درصد تبديل كنيم و سوخت بوشهر را تامين كنيم.

/27212

دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن