تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837479239
مطهري: پيشرفت هاي علمي و هسته اي كشورمديون روحيه شخص رئيس جمهور است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: مطهري: پيشرفت هاي علمي و هسته اي كشورمديون روحيه شخص رئيس جمهور است
نماينده تهران درمجلس تاكيد كرد:من خودم پيشرفت پروژه انرژي هسته اي را تا حد زيادي مديون اعتماد به نفس شخص آقاي رئيس جمهور ميدانم.همين طور بخشي از پيشرفت در فناوريهاي نوين را؛
به گزارش گروه دريافت خبرخبرگزاري خانه ملت؛علي مطهري نماينده تهران كه پس از راه نيافتن به فهرست انتخاباتي جبهه متحد اصولگرايان، منتقدان دولت را دور هم گرد آورد،قصد دارد با فهرست " صداي ملت " به ميدان رقابت پا گذارد. مطهري با اينكه از عملكرد جبهه متحد گلايه مند است اما مي گويد حذف او و چند نفر ديگر از اصولگرايان از فهرست جبهه متحد براي آنها كه اختلاف نظرهايي با ساير اصولگرايان دارند، خيلي هم بد نيست و اساسا موجب رقابتي بهتر خواهد شد.
مطهري كه فهرست انتخاباتي خود را با حضور اصلاح طلبان بسته است در نظر دارد در صورت اقبال مردم به تفكر آنان در اين انتخابات، جريان سومي كه متشكل از اصلاح طلبان معتدل و اصولگرايان منتقد است را در مجلس نهم شكل دهد.
گفتگوي خبرگزاري مهر با علي مطهري را بخوانيد:
مطهري در پاسخ به اين سئوال كه پشت پرده حذف شما از فهرست ارائه شده از سوي جبهه متحد اصولگرايان چه بود، گفت: من قبلا گفته بودم بين گروه هاي موجود، جبهه متحد را ترجيح مي دهم اما اصرار نداشتم حتما اسمم در ليست آنها باشد و واقعا برايم مهم نبود.
الان هم فكر مي كنم بهتر شد كه اسم ما در آن ليست نيست، شايد يك رقابتي ايجاد شود كه باعث پرشورتر شدن انتخابات در تهران باشد اما اشكال در روش كار جبهه متحد اصولگرايان و تركيب ۸+۷ است كه به نظرم به اقتدار و محبوبيت اصولگرايان آسيب مي رساند.
چند نفر از آقايان در جبهه متحد، هدايت آن را به دست گرفته اند
معتقدم كساني كه خود كانديدا هستند نبايد دراين تركيب حضور داشته باشند. اول اين افراد اسم خودشان را در ليست قرار مي دهند و بعد درباره ديگران قضاوت و راي گيري مي كنند كه آيا در فهرست باشند يا نه؛ به نظرم اين عادلانه نيست.
نكته ديگر اينكه آن طور كه من احساس كردم، چند نفر از آقايان در جبهه متحد، هدايت آن را به دست گرفتند و فهرست را به سمت مسيري كه قبلا طراحي كرده بودند سوق دادند، لذا مي بينيد كه اكثر اصولگرايان از اين ليست راضي نيستند. و اين امر حاكي از آن است كه اشكالي در كار آنها بوده است.
نماينده تهران درباره اعتراض گروههاي حاضر در جبهه متحد به فهرست ارايه شده جبهه متحد يادآور شد: فكر ميكنم غير از جمعيت ايثارگران و رهپويان انقلاب اسلامي كه در واقع يك گروه هستند، باقي گروهها از ليست ارائه شده خيلي راضي نيستند. حتي جبهه پيروان امام و رهبري هم اعتراض دارد و ائتلاف بزرگ اصولگرايان را ايجاد كردند. آقاي مهدوي كني هم از اينكه اسم بنده و چند نفر ديگر در فهرست نبود اظهار تاسف كردند و آقاي لاريجاني هم اساساً به بازي گرفته نشد. آقاي لاريجاني نميخواهد وحدت را بر هم زند اما نظرات ايشان تامين نشد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چهره هايي مثل توكلي و نادران نيز جزو منتقدان دولت بودند، آيا با چهره هاي ديگر اصولگرا هم براي حضور در فهرست خود صحبت كرديد؟ گفت: برخي از اين آقايان خودشان به ما پيغام دادند كه دوست دارند در فهرست ما باشند. ما هم با آنها صحبت كرديم و قبول كردند اما بعدا منصرف شدند. ما از ابتدا هم تمايل نداشتيم كساني كه نامشان در ليست دو جبهه متحد و پايداري است در فهرست ما باشند، يعني قصد داشتيم يك فهرست جديدي ارائه كنيم و افراد مشترك نداشته باشيم. هم اكنون وضعيت به گونه اي است كه هيچ نام مشتركي با اين دو جبهه نداريم.
مطهري درباره پايگاه اجتماعي صداي ملت نيز تصريح كرد: فكر مي كنم در بين اقشار مختلف مردم پايگاه داريم. يعني ما در قشر متدين و حزب اللهي پايگاه داريم. بسياري از آنها تفكر و خط مشي سياسي ما را مي پسندند، نگاه مستقل ما به حوادث را تاييد مي كنند، همچنين نگاه فرهنگي ما را تاييد مي كنند. البته يك اقليتي در قشر متدين و حزب اللهي وجود دارد كه اينها تحت تاثير امثال روزنامه كيهان و سايت رجانيوز و تبليغاتي كه عليه ما كرده اند، ممكن است نسبت به ما بدبين باشند اما وقتي ما وارد جمع آنها مي شويم و بحث و گفتگو مي شود و آنها با حقايق آشنا مي شوند طرفدار تفكر ما مي شوند. ساير اقشار نيز به گفتمان و تفكر ما گرايش دارند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس درباره هزينه هاي انتخاباتي فهرست صداي ملت هم گفت: هر كانديدا در حد توان خود مبلغي را كمك خواهد كرد. من فعلا ۵ ميليون تومان پرداخته ام، ما يك حساب بانكي هم اعلام كرديم و تصريح كرديم اگر مبلغي از اين پول باقي بماند صرف آزادي زندانيان ديه خواهد شد، ما واقعا اسپانسري نداريم.
توصيه شد اصلاح طلبان در فهرست ما نباشند؛ زير بار نرفتم
مطهري فعال شدن جريان سوم سياسي در كنار جريان اصلاح طلبان و اصولگرايان در مجلس نهم را منوط به استقبال مردم از جريان فكري آنان در انتخابات مجلس دانست و گفت: من از چند سال پيش اين را بارها اعلام كرده ام كه ما هيچ ديوار و مرزي بين اصولگرايان معتدل و اصلاح طلبان معتدل قائل نيستيم. اين عنوان اصولگرا و اصلاح طلب اصطلاحي را مبناي قضاوت قرار نمي دهيم . از نظر من بعضي از اصلاح طلبان اصولگراتر از برخي اصولگراها هستند. بنابراين اينكه ما اصرار داشته باشيم كه در فهرست كانديداها فرد اصلاح طلبي وجود نداشته باشد، اين حرف را قبول ندارم. با اينكه الان تحت فشار هستيم و رسما به ما توصيه مي كنند افراد اصلاح طلب در فهرست شما وجود نداشته باشند ولي من شخصا زير بار نمي روم و معتقدم بايد اين ديوارهاي مصنوعي را برداريم چون ابزاري در دست عده اي فرصت طلب است كه به نام اصولگرايي مي آيند و پست ها را اشغال مي كنند در حالي كه اصولگرا هم نيستند. بنابراين ما اين راه را در مجلس نهم- در صورتي كه انتخاب شويم- ادامه خواهيم داد.
مطهري درخصوص رويكرد صداي ملت در برخورد با دولت در مجلس نهم نيز گفت: عنوان «منتقدان دولت» عنوان اوليه گروه ما بود اما ديديم كه اين نام شامل همه اهداف ما نمي شود لذا نام را به «صداي ملت» تغيير داديم اما همچنان به اسم منتقدان دولت مشهور هستيم. نقد به معناي جدا كردن سره از ناسره است. ما نقاط ضعف و قوت را از هم جدا مي كنيم و از نقاط قوت حمايت ميكنيم. روش ما تا امروز همين بوده است. اين طور نيست كه ما صرفاً از دولت انتقاد كنيم.
پيشرفت هاي علمي و هسته اي كشور تا حد زيادي مديون روحيه شخص رئيس جمهور است
من خودم شخصاً پيشرفت پروژه انرژي هسته اي را تا حد زيادي مديون اعتماد به نفس شخص آقاي رئيس جمهور ميدانم. همين طور بخشي از پيشرفت در فناوريهاي نوين را همچنين سر زدن هاي دولت به استانها و نقاط دور افتاده قابل تقدير است.
مواضعي كه رئيس جمهور در سازمان ملل داشته همراه با عزت و عدم خود باختگي در مقابل غربيها بوده كه ما در همان زمان از آن حمايت كرديم. اما اگر مي گوييم منتقد دولت، به اين معني است كه آنجا كه قانون گريزي ميشود نميتوانيم ساكت باشيم يا آنجا كه انحراف فرهنگي ميبينيم نميتوانيم ساكت باشيم. نماينده، ناظر بر عملكرد دولت و اجراي قانون است، بايد بيشتر نقاط ضعف را تذكر دهد. آنجا كه كار بر اساس روال طبيعي خود انجام ميشود نياز به تاييد و تشويق ندارد. ما در جايي كه احساس ميكنيم دولت از ريل قانون خارج ميشود بايد تذكر دهيم. چون آن موارد را تذكر ميدهيم فكر ميكنند ما بيشتر انتقاد ميكنيم تا حمايت.
نماينده تهران در پاسخ به اين سئوال كه اين نظر را كه شما به انتقادات وزن بيشتري ميدهيد تا نكات مثبت عملكرد دولت، يا در بحث فتنه ۸۸ و تحليل از شرايط، احمدينژاد را بيشتر مقصر اعلام كرديد تا چه حد قبول داريد؟ گفت: نه اين طور نيست، درباره بحران سال ۸۸ هميشه گفتهام كه آقاي موسوي متهم رديف اول، آقاي كروبي متهم رديف دوم و آقاي احمدينژاد متهم رديف سوم هستند.
تز من اين بود كه اگر مي خواهيم بحران تمام شود اين سه نفر بايد به طور همزمان محاكمه شوند. گفتم جرم اينها يكسان نيست و آقاي احمدينژاد زمينه فتنه را ايجاد كرد و به عبارت ديگر هيزم فتنه را فراهم كرد و آقاي موسوي آن را شعله ور كرد. بنابراين من هيچ گاه جرم اينها را مساوي ندانسته ام و معتقدم جرم آقاي موسوي بزرگ تر است چه رسد به اين كه بگويم جرم آقاي احمدينژاد بيشتر از بقيه است.
اولين كسي بودم كه بعد از انتخابات در تلوزيون اعلام كردم در انتخابات تقلب نشده است
من هميشه به اين نكته توجه داشته ام و اولين فردي بودم كه بعد از انتخابات در تلويزيون اعلام كرد تقلبي نبوده و كساني كه معتقد به تقلب هستند تهران را ملاك قرار ميدهند در حالي كه راي آقاي احمدينژاد در شهرهاي كوچك و روستاها قطعا بيشتر بوده است.
اگر ايرادي هم به انتخابات باشد در مبادي آراي آقاي احمدينژاد است، يعني در رفتارهاي ايشان و كل دولت در قبل از انتخابات. اما شايد عدهاي انتظار ندارند درباره عملكرد موثران اين بحران اظهار نظري شود و انتظار دارند ما به طور يك دست به قول خودشان فتنه گران را محكوم كنيم و بگوييم اين طرف كارشان همه درست بوده و آدمهاي خوبي بوده اند.
هيچ كس به اندازه من از هاشمي و خاتمي در دوران خودشان انتقاد نكرده است
وي در اين باره كه چرا در موضوعاتي چون نامه نگاري آقاي هاشمي پس از جريان فتنه و بحث دانشگاه آزاد و امضاي حكم فرهاد دانشجو و مسائلي از اين قبيل نگاه انتقادي اش را به كار نمي گيرد نيز گفت: گاهي انتقاد به برخي افراد وارد است اما الان جاي آن نيست. به عنوان مثال الان جاي انتقاد از آقاي هاشمي و خاتمي نيست. در زمان خودش هيچ كسي به اندازه من از اينها انتقاد نكرد.
در دوره اصلاحات چه كسي بيشتر از من به شخص آقاي خاتمي و سياستهاي فرهنگي آن دوره انتقاد داشت. در مصاحبهاي كه سال ۷۹ با كيهان داشتم صراحتاً انتقاداتي به برخي از اعضاي خانواده آقاي هاشمي وارد كردم اما معتقدم الان وقت انتقاد از اينها نيست. بلكه الان زمان حمايت از آقاي هاشمي است. معتقدم ايشان در بحران سال ۸۸ مظلوم واقع شد. نميخواهم بگويم همه عملكرد ايشان درست بود. آن نامهاي كه ايشان نوشت عكسالعمل آن مناظره بود. به ايشان فرصت ندادند كه در تلويزيون از خود و خانوادهاش دفاع كند. لذا هر كاري يك زماني دارد، آدم بايد موقعيت شناس باشد. الان وقت اين نيست كه من از آقاي هاشمي انتقاد كنم. درباره دانشگاه آزاد هم تا آنجا كه من متوجه شدم آقاي هاشمي با شخص فرهاد دانشجو مخالفتي ندارد. ايشان مي گويد در انتخاب آقاي دانشجو روال قانوني رعايت نشده است. چون من در متن قضيه نيستم نميتوانم اظهار نظر كنم. فرصت نكردم كه تحقيق كنم. لذا شايد امكان برگزاري مجدد اين انتخاب باشد.
مطهري در پاسخ به اين سئوال كه اگر شهيد مطهري در اين دوره حضور داشتند مهمترين نكتهاي كه در فضاي سياسي كشور مطرح ميكردند چه بود، خاطرنشان كرد: اگر فرض كنيم ايشان بودند، قطع نظر از اين كه در چه جايگاهي قرار داشتند، طبعاً به همبستگي ملي، احترام به آزادي تفكر و بيان توصيه ميكردند، همان طور كه فرموده اند راه حفظ انقلاب جلوگيري از اظهار نظر مخالفان نيست بلكه آزادي دادن به آنها و پاسخ دادن است.
اگر شهيد مطهري زنده بودند همگان را به پيروي از رهبر انقلاب توصيه مي كردند
قطعاً ايشان همان طور كه در آن زمان به پيروي از امام (ره) توصيه مي كردند و مي فرمودند: «همه با هم پشت سر اين رهبر بزرگ حركت كنيم» قطعاً به پيروي از رهبري توصيه ميكردند. اساساً علت اصلي ايجاد انقلاب مسئله رهبري مذهبي بوده و علت بقاي اين انقلاب هم همين خواهد بود. شايد ما انتقادي هم به يك تصميم رهبري داشته باشيم، اين هيچ منافاتي با اطاعت از ايشان ندارد. اينكه عدهاي فكر ميكنند اگر كسي ابهامي در ذهنش بود يا سئوال و يا انتقادي از رهبري داشت او حتماً ضد ولايت فقيه است، درست نيست. شايد كسي انتقادي هم داشته باشد ولي درعين حال مطيع باشد.
من بارها تاكيد كرده ام كه ما بايد برداشت درستي از ولايت فقيه داشته باشيم. به نظر من راه ادامه موفق اين انقلاب حمايت از ولايت فقيه است.
درصورتي كه مردم به خطر تسلط جبهه پايداري بر مجلس واقف شوند به ميدان انتخابات مي آيند
وي درباره فعاليت كمرنگ اصلاح طلبان و پر كردن خلا حضور آنان با فهرست صداي ملت نيز گفت: اگر رقابت واقعي شكل بگيرد مشاركت بالا مي رود. مردم به عناوين و نام ها توجه ندارند. وقتي ببينند كه خواستههاي آنها مطرح است و عدهاي دنبال مطالبات آنها هستند براي اينكه طرف مقابل راي نياورد، در انتخابات شركت ميكنند. اگر مردم به خطر گفتمان تندروها واقف باشند و بدانند اگر مجلس در اختيار تيپ فكري جبهه پايداري قرار گيرد چه خطراتي كشور را تهديد ميكند به ميدان ميآيند براي اينكه افراد تندرو وارد مجلس نشوند. بنابراين اگر صورت مسئله براي مردم روشن شود مشاركت مردم افزايش مي يابد.
مطهري در پاسخ به اين سئوال كه دليل اقبال مردم به خود را در چه مي بينيد و چه شده كه اكثر فهرست هاي اصولگرايان نام شما را در فهرست خود جاي داده اند نيز گفت: مردم احساس مي كنند كه من حرف دل آنها را مي زنم و اين صدا، صداي متفاوتي است كه حرف دل مردم را به زبان مي آورد.
در مجلس هشتم كساني كه به دنبال مصالح انقلاب بودند و بدون ملاحظه حرف دل مردم را مي گفتند وجود داشتند و دارند و اين خصوصيت منحصر به من نيست. شايد چون من در برخي مسائل ملي وارد شدم مثل سئوال از رئيس جمهور يا اظهار نظر درباره حوادث پس از انتخابات ۸۸ يا استيضاح آقاي كردان، توجهات به سوي من جلب شد. جاهايي وارد شدم كه شايد عده اي جرات ورود به اين عرصه ها را نداشتند. شايد به خاطر اين بوده كه نام من بيشتر بين مردم مطرح شده است و گرنه اين طور نيست كه نمايندگاني كه بر اساس مصالح مردم صحبت كنند كم بودند. شايد آقاي توكلي بيشتر از من از دولت انتقاد كرده باشد اما چون بنده وارد مسائلي مانند سئوال از رئيس جمهور شدم و پيگيري كردم، يك عده مرا منتقدتر بدانند.
احتمال بررسي استيضاح رئيس جمهور در صورت لجاجت احمدي نژاد
نماينده تهران در پاسخ به اين سئوال كه پيش بيني شما از پاسخ هاي رئيس جمهور به طرح سئوال كه قرار است نيمه دوم اسفندماه در مجلس حضور يابد چيست، تصريح كرد: ممكن است مثلا در بحث اشتغال ايشان استدلال هايي بياورد كه بخواهد نمايندگان را قانع كند يا در بحث هدفمندي يارانه ها دلايلي ذكر كند كه دولت مطابق قانون عمل كرده است، اين بسيار خوب است، ولي اگر مثلا در بحث قانون تسهيلات ارزي براي متروي تهران و كلان شهرها و حمل و نقل عمومي كشور همان حرف ها را تكرار كند كه من اين قانون را قانون نمي دانم و جوابهاي سربالا بدهد شايد به اين جا برسيم كه مسئله استيضاح ايشان را بررسي كنيم.
قاعدتا رئيس جمهور تلاش خواهد كرد كه ما را قانع كند و شايد ما با اينكه قانع نشويم ديگر مسئله را پيگيري نكنيم، مردم پاسخ رئيس جمهور را بشنوند و قضاوت كنند، اما اگر با لجاجت بگويد اين قانون را قبول ندارم ممكن است موضوع استيضاح او را بررسي كنيم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس درباره حضورش در فراكسيون اصولگرايان مجلس نهم در صورت پيوند دو جبهه متحد و پايداري و تشكيل يك فراكسيون واحد نيز خاطرنشان كرد: اگر فراكسيون اصولگرايان تشكيل شود قاعدتا ما هم در آن حضور داريم. بالاخره اختلاف فكري بين ما وجود دارد. اين احتمال هم وجود دارد كه ما فراكسيوني با همين گفتماني كه داريم تشكيل دهيم كه ممكن است شامل اصلاح طلبان معتدل هم بشود. ما نمي خواهيم خودمان را در چارچوب ساختگي و مصنوعي اصولگرايي محدود كنيم. اساسا ما خودمان را فراجناحي مي دانيم.
مهره چيني براي انتخاب رئيس جمهور بعدي از دل انتخابات مجلس خيانت به مردم است
نماينده تهران درباره پيشبيني اش از عملكرد جريانات سياسي آينده براي انتخابات رياست جمهوري نيز گفت: هم اكنون عده اي براي رياست جمهوري آينده برنامه ريزي كرده اند و حتي متاسفانه انتخابات مجلس نهم را هم يك سكوي پرش براي انتخابات رياست جمهوري قرار داده اند. اطلاعاتي داريم كه عده اي همين الان دارند كانديداهاي نمايندگي مجلس را به گونه اي معرفي مي كنند كه مثلا آقاي الف رئيس مجلس باشد و اين مقدمه اي باشد كه خود او يا فرد ديگري رئيس جمهور آينده باشد.
اطلاعات من موثق است و صرف احتمال نيست. مهره چيني براي انتخاب رئيس جمهور بعدي از دل انتخابات مجلس خيانت به مردم و انقلاب است، براي اينكه ما بايد دنبال ايجاد يك مجلس قوي باشيم ببينيم بهترين ها چه كساني هستند و آنها را به مجلس بفرستيم و بعد ببينيم اين نمايندگان چه كسي را به عنوان رئيس انتخاب مي كنند. مباني دموكراسي هم اين را مي گويد كه ما براي مردم تعيين تكليف نكنيم. نگوييم كه يك كساني را در ليست قرار دهيم كه اينها به فلان كس براي رياست مجلس راي مي دهند. اين خيلي بد است. يعني اگر آدم صالح تري وجود داشته باشد و به آقاي الف براي رياست مجلس راي ندهد ما او را در ليست قرار نمي دهيم. اين معني اش اين است كه ما به حقوق مردم خيانت مي كنيم. خيلي كار زشتي است.مردم بايد مراقب اين مسائل باشند، بايد با چشم باز راي دهند و ابزار دست اين گروه ها واقع نشوند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس درباره احتمال معرفي كانديداي رياست جمهوري از سوي جريان فكري صداي ملت نيز گفت: اينكه براي كانديداتوري رياست جمهوري فردي را معرفي كنيم تا حد زيادي به استقبال مردم بستگي دارد. اگر ما در اين انتخابات احساس كنيم بخش زيادي از مردم تهران به فهرست ما راي خوبي داده اند احساس مي كنيم در جامعه ظرفيت پذيرش داريم. در اين صورت دلگرم مي شويم كه به اين حركت سياسي خود ادامه دهيم.
از اصلاح طلبان كه به طور فعال در انتخابات شركت نكردند واقعا گلايه دارم
من شخصا معتقدم اگر فهرست ما راي خوبي در تهران بياورد داراي پيام رسا به كل جامعه و دولت خواهد بود. چون ما داراي گفتمان خاصي هستيم. ما نقطه نظرات خودمان را در طول دو سه سال اخير اعلام كرده ايم. مردم كاملا مي دانند رويكرد ما چيست. اگر اقبال مردم بيشتر به گروه ما باشد اين مي تواند در روند آينده سياسي كشور بسيار موثر باشد.
لذا از مردم تهران و شميرانات و شهرري مي خواهم به طور فعال در انتخابات شركت كنند و به تيپ فكري ما راي دهند و از اصلاح طلبان هم واقعا گلايه دارم كه چرا به طور فعال در انتخابات شركت نكردند. مي توانستند شركت كنند و بسياري از مطالبات خود را از طريق مجلس نهم پيگيري كنند. اينكه مي گويند ما را رد صلاحيت مي كردند اشكال ندارد، بهتر بود شركت كنند رد صلاحيت شوند اما در مقابل مردم و تاريخ اتمام حجت كرده باشند كه آمديم اما به ما اجازه ندادند كه شركت كنيم. اين خيلي بهتر از آن است كه كنار بنشينند و اجازه دهند كه مجلس نهم بيفتد به دست گروه هاي تندرو و بعد فرياد و فغان كنند كه چرا اين چنين شد.
مردم دوست دارند كشور را همه با هم اداره كنند. مردم اين تفكر را كه به راحتي گفته شود اگر كسي در بحران اخير انتقادي كرده جزو مردودين يا افراد بي بصيرت است و بايد از قطار انقلاب پياده شود ، نمي پسندند.
لاريجاني از صداي ملت حمايتي نكرده است
مطهري درباره نظر لاريجاني در تاسيس صداي ملت خاطرنشان كرد: در ايجاد فهرست صداي ملت هيچ توصيه اي از آقاي لاريجاني نداشتيم، ايشان حتي مصاحبه كردند و گفتند تصوير روشني از صداي ملت ندارند. اكثر كانديداهاي ما نظر خوبي نسبت به آقاي لاريجاني دارند اما اينكه بگوييم اين فهرست با مشورت يا حمايت ايشان تنظيم شده واقعا درست نيست. ما برخي اصلاح طلبان را در فهرست خود گذاشتيم اما نمي دانم نظر ايشان چيست.
ما يك گفتمان متفاوت و جديد هستيم.اگر قرار باشد مثل ساير اصولگرايان فكر كنيم ديگر تفاوتي بين ما و ديگران نخواهد بود./
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[مشاهده در: www.icana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 436]
-
گوناگون
پربازدیدترینها