واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: خبر
فرماندار دماوند:
3 نمايشگاه بزرگ عرضه مستقيم كالا در دماوند برپا ميشود
دماوند - خبرنگار آفرينش
فرماندار شهرستان دماوند گفت: سه نمايشگاه بزرگ عرضه مستقيم كالا با هدف تنظيم بازار و تامين رفاه شهروندان در روزهاي پاياني سال در اين شهرستان برپا ميشود. عليرضا قاسميفرزاد در گفتوگو با خبرنگار آفرينش افزود: اين سه نمايشگاه با 140 غرفه در شهرهاي دماوند، رودهن و آبسرد برگزار ميشود تا به عرضه كالاهاي اساسي موردنياز مردم به ويژه پوشاك، كيف، كفش، خشكبار، ميوه، مواد پروتئيني و غذايي با كيفيت عالي بپردازد. وي يادآور شد: در اين نمايشگاهها، كالاها با حدود 15 درصد كمتر از قيمت بازار ارائه ميشود.فرماندار شهرستان دماوند زمان برگزاري اين نمايشگاهها را ابتداي اسفند ماه دانست و بيان داشت: اين نمايشگاهها قرار است در سراسر استان تهران برپا شود و هدف آن تعادل در عرضه و تقاضا، كنترل قيمت و حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان است. فرماندار شهرستان دماوند تاكيد كرد: در اين نمايشگاهها كه زير نظر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان برپا ميشود، بازرسان اين اداره و مجمع اتحاديههاي صنفي دماوند بر قيمتگذاري و فروش انواع كالاهاي موجود در نمايشگاه نظارت خواهند كرد.قاسميفرزاد همچنين از راهكار ديگر كنترل و نظارت بر بازار يعني افزايش بازرسيها ياد و تصريح كرد: طرح تشديد بازرسي به عنوان يكي از برنامههاي مهم شهرستان دماوند به منظور كنترل و نظارت بر عرضه مناسب كالاها در دستور كار قرار دارد و با هماهنگيهاي به عمل آمده، اين طرح از هماكنون در سراسر شهرستان دماوند به اجرا گذاشته شده است. فرماندار شهرستان دماوند افزود: علاوه بر سه نمايشگاه ياد شده، تعداد 200 واحد صنفي و فروشگاهي در اين شهرستان نيز طرح حراج فوقالعاده خود را با تخفيف ويژه به اجرا ميگذارند و مايحتاج ضروري را با قيمت مناسب در اختيار شهروندان قرار ميدهند.
در مشهد اعلام شد:
كسب رتبه دوم طراحي و مونتاژ آسانسور كشور
مشهد - معصومه چناراني
معاون امور صنايع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوي گفت: خراسان رضوي توانست با 80 واحد داراي پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور رتبه دوم را در سطح كشور كسب نمايد.راضيه عليرضايي با اعلام برگزاري دومين همايش تخصصي و آموزشي آسانسور، پله برقي و صنايع وابسته اظهار داشت: درحال حاضر در كل كشور حدود 700 واحد طراحي و مونتاژ آسانسور فعاليت ميكنند كه در اين ميان استان تهران در جايگاه اول قرار گرفت و خراسان رضوي با بيش از 80 واحد طراحي و مونتاژ آسانسور توانست رتبه دوم را كسب كند. وي افزود: كارگروه تخصصي آسانسور و پله برقي با عضويت سازمانهايي ازجمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، دفتر فني استانداري، شهرداري مشهد، ادارات كل استاندارد و تحقيقات صنعتي و مسكن و شهرسازي، شركت توزيع نيروي برق، سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني، سازمان نظام مهندسي ساختمان و سنديكاي آسانسور و پله برقي در استان به فعاليت ميپردازد.. عليرضايي خاطرنشان كرد: در اين كارگروه مباحثي ازقبيل ارتقاي ايمني و استاندارد، نظارت بر كيفيت ارائه خدمات شركتهاي مجاز در مراحل طراحي و مونتاژ، نصب و خدمات پس از فروش و سياستگذاري حوزه آسانسور مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
نهمين همايش نمايش شهرستان پاكدشت با معرفي آثار برتر به كار خود پايان داد
پاكدشت - مجيد انوري
نهمين همايش نمايش پاكدشت با معرفي برگزيدگان بخشهاي مختلف، در سالن اجتماعات كانون دانشآموزي شهداي پاكدشت پايان يافت.هيئت داوران نهمين همايش نمايش شهرستان پاكدشت، در همايش تجليل از فجرآفرينان اين شهرستان، اسامي برگزيدگان بخشهاي مختلف اين جشنواره را اعلام كرد. براساس اين گزارش در بخش كارگرداني، هيئت داروان، هيچيك از آثار راهيافته را شايسته دريافت مقام اول ندانست و محمّد حسين ستودهفلاح براي كارگرداني نمايش «روي نيبندي» و محمّدجواد صالحي براي كارگرداني نمايش «آن سه نفر» به ترتيب، حائز مقامهاي دوم و سوم شدند و در بخش متون نمايشي، تنها از محمّدجواد صالحي، نويسنده نمايشنامههاي «تعادل» و «آن روي سكّه» تقدير به عمل آمد. در بخش كودك و نوجوان، جايزه اثر برتر، به نمايش «مشمش قليخان» به كارگرداني فاطمه هاشمي، تنها اثر نمايش در بخش كودك و نوجوان در اين جشنواره، تعلّق يافت. اين هيئت، همچنين در بخش بازيگري مرد، هيچ يك از بازيگران مرد را شايسته دريافت نشان اوّل بازيگري ندانست و جوايز رتبههاي دوم و سوم، به ترتيب، به محمّد حسين ستودهفلّاح، بازيگر نمايش «روي نيبندي» و وحيد گودرزي، بازيگر نمايش «آن روي سكّه» اختصاص يافت و در بخش بازيگري زن، هيچكدام از بازيگران زن اين جشنواره را، شايسته دريافت جايزه ندانست. در بخش طراحي صحنه نيز، نمايشهاي «آن سه نفر» و « روي نيبندي» به عنوان آثار برگزيده انتخاب شدند. هيئت داوران اين دوره از همايش نمايش شهرستان پاكدشت، در بخش طراحي آفيش و بروشور نيز، هيچيك از گروهها را شايسته دريافت رتبه ندانست و در اين بخش تنها به تقدير از مرجان نجفي، طراح و گرافيست آفيش و بروشور نمايشهاي «آن روي سكّه» و «روي نيبندي» اكتفا كرد.
مدير كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي خبر داد
افزايش 10 برابري نوسازي واحدهاي روستايي آذربايجان غربي
اروميه - خبرنگار آفرينش
مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي گفت: شاهد افزايش 10 برابري نوسازي واحدهاي مسكوني در روستاهاي استان آذربايجان غربي هستيم.ايوب عزيزي در اروميه اظهار داشت: با توجه به ايجاد امكانات رفاهي بيشتر در روستاها رغبت براي مهاجرت از روستاها به شهرها در استان روز به روز كاهش مييابد. وي با اشاره به اينكه در سطح روستاها شاهد افزايش نوسازي واحدهاي مسكوني هستيم، تصريح كرد: احداث مسكن روستايي و طرحهاي هادي سبب شده تا در روستاها رغبت براي نوسازي واحدهاي مسكوني افزايش يابد.
اين مسئول دسترسي راحت به امكانات رفاهي از جمله آب و برق و... را در تغيير چهره فرسوده روستا به محيط شاداب و بهداشتي مؤثر دانست و گفت: عدم تخريب مراتع، استفاده از زمينهاي محدوده روستاها در ساير كاربرهاي عمومي
و ... از مزاياي اين امر است. عزيزي با اشاره به اينكه اماكن و بافت مسكوني روستاها اغلب فرسوده بوده و در برابر بروز ضعيفترين سانحه آسيبپذير است، اظهار داشت: زمين خالي در بسياري از روستاها وجود دارد و پيشنهاد ميشود از اين زمينها در راستاي ايجاد مسكن مقاوم بهره گرفته شود.
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]