واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: در گزارش مجمع كنفدراسيون صنعت ايران عنوان شد؛ تصويب لايحه اصلاح فضاي كسب و كار مراحل نهايي را طي ميكند
جلسات شورا گفتگوي دولت و بخش خصوصي بصورت جدي و هدفمند از طرف بخش خصوصي دنبال ميشود و از طرف ديگر تصويب لايحه اصلاح فضاي كسب و كار مراحل نهايي را طي ميكند تا آن هم به زودي عملياتي گردد.
ايلنا:، مجمع عادي كنفدراسيون صنعت ايران با بيش از ۷۰ تشكل بزرگ صنفي و صنعتي عضو درحوزههاي مختلف اقتصادي در روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۰ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، خليلي رئيس هيات مديره با اشاره به بحران جهاني، محاصره اقتصادي، موانع و محدوديتهاي فضاي كسب و كار تاكيد كرد: فعالان صنعتي و بازيگران عرصه توليد با مشكلات ناهنجار روبرو هستند به طوري كه حيات بنگاههاي اقتصادي هر روز به صورت جديتر و شديدتر تهديد ميشود.
وي ادامه داد: براي رهايي از اين وضعيت نيازمند تعامل، گفتگو و برقراري ارتباط همدلانه با توسل به خرد جمعي و تلاش همگاني هستيم، چرا كه رشد پايدار اقتصادي در گرو تلاش توامان همه عناصر و اركان تأثيرگذار فعالان اقتصادي است.
وي همچنين تجارب دوران سخت گذشته و ممارست مستمر در بكارگيري روشهاي مديريت بحران را در اين راستا موثردانست و گفت: استفاده از تجارب گذشته اين امكان را براي ما صنعتگران فراهم كرده است كه براي هر معضل، چارهانديشي نموده و با تبادل انديشهها، تجارب و همفكريهاي سازنده خود، همه امكانات موجود را براي خروج از شرايط بحراني بكار گرفته تا از اين طريق بقاء و ماندگاري را براي صنايع كشور رقم بزنيم.
وي با ابراز خوشنودي از به تصويب رسيدن قانون شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي گفت: جلسات اين شورا بصورت جدي و هدفمند از طرف بخش خصوصي دنبال ميشود و از طرف ديگر تصويب لايحه اصلاح فضاي كسب و كار مراحل نهايي را طي ميكند تا آن هم به زودي عملياتي گردد.
به اعتقاد رئيس هيات مديره مجمع عادي كنفدراسيون صنعت ايران تصويب و اجراي اين قوانين و ساير دستاوردهاي قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادي و اجتماعي كشور از جمله توفيقات بدست آمده در سايه همكاري فعالان صنعتي، تشكلها و تعاملات جامعه مدني است كه ميتواند به همكاري و تعامل بيشتر بين نهادها و تشكلها در آينده منجر شود.
خليلي گفت: پذيرش مسئوليت بر پايه اعتماد، تعهد مشترك، همفكري و سهيم بودن در انجام اقدامات و فعاليتهاي همگاني در چارچوب تشكيل مجامع و انسجام بخشيدن به تشكلهاي عضو و همكاري برانگيخته از فداكاري و ايجاد محيط صميمانه ميتواند نقشه راهي براي گذر از مشكلات و دشواريها باشد.
همچنين حسين ساساني دبيركل و عضو هيات مديره كنفدراسيون صنعت اقدامات انجام شده و برنامههاي آينده كنفدراسيون صنعت ايران تشريح كرد.
وي از مهمترين اقدامات كنفدراسيون صنعت ايران در راستاي تحقق چشمانداز و اهداف بلند مدت را مورد ارزيابي قرار داد و تاكيد كرد كه هر سال بخشي از اهداف اين كنفدراسيون تحقق يافته است.
ساساني اقدامات صورت گرفته در هر سال را در جهت تكميل و بهبود فعاليتهايي دانست كه در سالهاي قبل صورت گرفته و به صورت نظام يافته ارتباط ارگانيگ خود را با فعاليتهاي گذشته حفظ نموده است.
وي رويكرد فوق را در راهبري و مديريت كنفدراسيون صنعت ايران موثر دانست و گفت: از جمله اهدافي كه در چارچوب چشماندازكنفدراسيون صنعت ايران پيگيري ميشود ميتوان به مشاركت فعال در رقابتي كردن فضاي كسب وكار- شوراي رقابت، مشاركت فعال در توسعه و گسترش بخش خصوصي- شوراي اصل ۴۴ قانون اساسي، مشاركت در توسعه تامين اجتماعي –هيات امناي تامين اجتماعي، مشاركت در توسعه سه جانبه گرايي و موضوعات كار و امور اجتماعي – شوراي عالي كار و همكاري با اتاق بازرگاني و صنايع و معادن دانست.
ساساني از ديگر اهداف اين كنفدراسيون را همكاري و توسعه ارتباطات با تشكلها و توانمندسازي آنها، پشتيباني از بهبود فضاي كسب وكار، برگزاري جلسات مشترك با هيات رئيسه اتاق بازرگاني در محل كنفدراسيون صنعت، حضور اعضاي هيات مديره تشكلهاي عضو در جلسات شوراي مركزي كنفدراسيون صنعت، حمايت از تدوين استراتژي توسعه صنعتي، همكاري با شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي و مشاركت در تدوين برنامه پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور دانست.
همچنين وي همكاري با جايزه ملي بهرهوري و تعالي سازماني، همكاري با سازمان ملي بهرهوري ايران، همكاري با بانك مركزي ايران، برنامهريزي و اجراي نظر سنجي پيرامون خواستهها و انتظارات تشكلهاي عضو، تهيه و تدوين فرآيند عضو گيري بر مبناي اساسنامه جديد و تهيه و انتشار مقالات مختلف و اظهار نظر در خصوص موضوعات مرتبط با صنعت را نيز از ديگر اهداف اين كنفدراسيون دانست.
وي از اهداف اصلي كنفدراسيون صنعت ايران بر مبناي برنامه استراتژي ۵ ساله را ارائه خدمات مورد نياز اعضاء و بهبود كيفيت فعاليتها و خدمات فعلي، دستيابي به خودكفايي مالي و عملياتي، معرفي يك خدمت قابل ارائه موفق در هر سال در طي پنج سال آينده، تقويت ظرفيت سازماني كنفدراسيونصنعت ايران و جذب اعضاي جديد و افزايش كمي اعضاء در بخشهاي مختلف اقتصادي دانست.
ساساني همچنين از ديگر اهداف مدنظر كنفدراسيون بر مبناي استراتژي ۵ ساله را ايجاد، توسعه و اجراي اصول و ضوابط اخلاقي برايكنفدراسيون و اعضاي آن، ترويج، ارتقاء و صيانت از بخش خصوصي، توانمندسازي بنگاههاي اقتصادي و رقابت پذير كردن محيط كسب وكار و مشاركت در بهبود فضاي كسب وكار و مكانيزمهاي توسعه اقتصاد بازار و بخش خصوصي دانست.
بر اساس اين گزارش، در ادامه مجمع، به منظور انتخاب اعضاي شوراي مركزي كه از ۲۵ نفر عضو اصلي و ۳ نفر علي البدل تشكيل ميشود، با حضور نماينده وزارت كشور راي گيري شد.
پايان پيام
جمعه|ا|28|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]