واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: خبر
نشست مطبوعاتي مديرعامل شركت مخابرات استان يزد با اصحاب رسانه
يزد-اكبر خيرخواه
در ابتداي اين نشست مقوم ضمن خوشامدگويي وعرض خيرمقدم به اصحاب رسانه استان پيرامون عملكرد مخابرات استان در شاخصهاي تلفن ثابت، تلفن همراه، ديتا و فناوري اطلاعات، انتقال و ارتباطات روستائي به ايراد سخن پرداخت.در شاخص تلفن ثابت با اشاره به تعداد تلفنهاي مشغول به كار استان يزد گفت: در حال حاضر 474 هزار و 945 شماره تلفن ثابت با ضريب نفوذ 5/43 درصد در 171 مركز مخابراتي استان مشغول بهكار است.عملكرد مخابرات استان درزمينه تلفن همراه دومين شاخصي بود كه مقوم به آن پرداخت و با اشاره به جايگاه نخست ضريب نفوذ تلفن همراه استان در كشور افزود: در حال حاضر 856 هزار و 684 شماره تلفن همراه با ضريب نفوذ 4/78 درصد در استان يزد مشغول بهكار است و در مجموع اين تعداد تلفن همراه تحت پوشش 535 سامانه BTS تلفن همراه قرار دارد. برشمردن عملكرد شركت مخابرات استان يزد درزمينه ارتباطات ديتا از ديگر شاخصهايي بود كه مقوم در اين نشست به آن اشاره كرد و افزود: در حال حاضر بيش از 30 هزار و 750 پورت ديتا در استان نصب شده كه از اين تعداد 11 هزار 967 پورت آن مشغول بهكار است و از اين ميزان پورت داير شده امكان اتصال بانكها، مراكز بزرگ اقتصادي، جايگاههاي سوخت، مدارس استان، فرمانداريها و... به شبكه ديتاي استان فراهم شده است.
رئيس هيئت مديره شركت مخابرات استان يزد واگذاري اينترنت پرسرعت به همشهريان را ازخدمات خوب اين شركت دانست و افزود: مخابرات استان يزد با بسترسازي واگذاري ADSL به مشتركان تلفن ثابت استان، آمادگي كامل خود را در ارائه اين سرويس به شهرستانها و برخي روستاهاي بزرگ استان را اعلام داشت. شاخص انتقال چهارمين شاخص بود كه مقوم در جمع اصحاب رسانه استان به آن اشاره كرد و افزود: در شاخص انتقال تاكنون 4800 كيلومتر كابلكشي فيبر نوري در استان انجام شده كه ازطريق آن 146 مركز مخابراتي استان به شبكه ملي فيبر نوري متصل شده است.
مديرعامل شركت مخابرات استان يزد در ادامه از حذف كد بين شهري استان و يكسانسازي آن در آينده اي نزديك خبر داد و افزود به جهت رفاه حال همشهريان در برقراري ارتباطات تلفني تا اوايل سال آينده كدهاي بين شهري استان حذف و با كد استان يزد يكسان ميشود.
ارتباطات روستائي آخرين شاخص مخابراتي بود كه مقوم به وضعيت عملكرد آن در استان پرداخت وافزود از اقدامات خوب مخابرات استان در ارتباطات روستائي دايري 66 هزار و 613 شماره تلفن ثابت با ضريب نفوذ 7/40 درصد است، همچنين نصب و راهاندازي 87 سايت GSM روستائي با پوشش 350 روستا ، راهاندازي 156 دفتر ICT روستائي و ارتباطدهي به 1389 روستاي استان از ديگر خدمات مخابرات استان به روستائيان است.
اين مقام مسئول استان بهرهبرداري از 290 پروژه مخابراتي با سرمايهگذاري بالغ بر 211 ميليارد ريال در طول سال جاري را از ديگر عملكردهاي مخابرات استان برشمرد و با اشاره به مصوبات مخابراتي سفرهاي هيئت دولت به استان يزد افزود: در طول سه سفر هيئت دولت به استان يزد در مجموع 14 مصوبه مخابراتي به تصويب رسيد كه از اين تعداد 13 طرح آن بهصورت كامل محقق شده و تنها مصوبه دايري 15 هزار پورت ADSL باقي مانده كه اين مهم تاكنون 34 درصد پيشرفت داشته و در آيندهاي نزديك نيز بهطور كامل محقق خواهد شد.
رئيس هيئت مديره شركت مخابرات استان يزد در پايان با اشاره به برنامههاي شركت مخابرات استان يزد در سال آينده گفت: دايري 20 هزار شماره تلفن ثابت و تحقق ضريب نفوذ 3/44 درصد، دايري 50 هزار شماره تلفن همراه و تحقق ضريب نفوذ 5/81 درصد، تكميل پوشش تلفن همراه در ساير جادههاي ريلي باقيمانده ازطريق راهاندازي 9 سامانهBTS، ايجاد زيرساختهاي ارتباطي و اطلاعاتي از طريق واگذاري 10 هزار پورت اينترنت پرسرعت، افزايش ظرفيت كانالهاي انتقال از طريق اجراي فيبر نوري، تأمين زيرساختهاي پروژههاي مسكن مهر ازطريق اجراي شبكه كابل و سيستمهاي Access جهت 14 هزار واحد مسكوني ازجمله برنامههاي مخابرات استان يزد در سال 91 است.
ايجاد سه پايانه جديد اتوبوسراني در كرج
كرج - خاكپور
سه پايانه جديد اتوبوسراني در كرج ايجاد شد. مهرداد كياني با بيان اين مطلب افزود: اين پايانهها شامل پايانه حصارك، آزادگان و البرز است. وي با اشاره به حمايت مجموعه مديريت شهري اعم از شوراي اسلامي و شهرداري كرج عنوان كرد: پروژه احداث پايانههاي اتوبوس به عنوان اقدامي عمراني زيرساختي با تعامل و همكاري اين نهادهاي مردمي اجرايي ميشود. اين مسئول اظهار اميدواري كرد: بهرهبرداري از پايانههاي اتوبوس تا پايان امسال محقق شود. كياني هدف از احداث اين پايانهها را ساماندهي ناوگان اتوبوسراني همچنين ارائه خدمات بهينه به مسافران ذكر كرد و افزود: رسيدن به اين مهم از اولويت هاي سازمان اتوبوسراني ميباشد. مديرعامل سازمان اتوبوسراني كرج و حومه با اشاره به فعاليت 19 ترمينال در سطح كرج بيان كرد: درحال حاضر يك هزار و 400 ايستگاه اتوبوس در خطوط مختلف كلانشهر كرج وجود دارد كه برخي از آنها عادي و برخي ديگر نيز مكانيزه و داراي تجهيزات گرمايشي و سرمايشي هستند.
كياني با اشاره به فعاليت 154 دستگاه اتوبوس در ترمينال بلوار بلال گفت: بيشترين ناوگان اتوبوس در اين پايانه و در 19 خط فعاليت ميكنند.
فعاليت 154 دستگاه اتوبوس در ترمينال بلوار بلال
وي خاطرنشان كرد: ترمينال بلوار بلال در مسير مياني ميدان توحيد - بلوار بلال واقع شده است كه روزانه 154 دستگاه اتوبوس در خطوط تعيين شده اقدام به جابهجايي مسافران ميكنند. كياني بيشترين تعداد اتوبوس در اين پايانه را با تعداد 25 دستگاه اتوبوس مربوط به خط كرج- اشتهارد عنوان كرد و افزود: اتوبوسهاي به كار گرفته شده براي جابهجايي مسافران اين مسير مربوط به شركت ميدل باس ميباشد. اين مسئول با اشاره به حجم بالاي مسافران منطقه كمالشهر بر ارائه خدماترساني مناسب تاكيد كرد و اظهارداشت: با توجه به حجم مسافران اين منطقه 17 دستگاه اتوبوس در مسير رفت و برگشت كرج – كمالشهر فعال هستند. كياني در ادامه از فعاليت 131 دستگاه اتوبوس ترمينال شهيد سلطاني خبرداد و عنوان كرد: اين ترمينال بعد از بلوار بلال بيشترين تعداد اتوبوس را دارد. وي مناطق حصارك، بعثت، شهرك اوج، دانشگاه رجايي، شهرك طالقاني، حصارك بالا و باغستان را ازجمله خطوط فعال اتوبوسراني پايانه مسافربري شهيد سلطاني ذكر كرد و با بيان اينكه، مسير پايانه شهيد سلطاني – بعثت بالاترين حجم مسافر در بين خطوط بين شهري را دارد، افزود: به اين منظور بيشترين تعداد اتوبوسها با 18 دستگاه در اين مسير تردد ميكنند.
پنجشنبه|ا|27|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]