واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: مديركل راه و ترابري استان اعلام كرد: ساخت 425 كيلومتر آزاد راه و بزرگراه، دستاورد انقلاب اسلامي در استان قزوين
قزوين - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي:شبكه راههاي ارتباطي هركشور شريانهاي حياتي و يكي از عوامل مهم زيربنايي در رشد و شكوفايي اقتصادي و توسعه سياسي آن محسوب ميشود.در اداوار تاريخ ايران استان قزوين همواره در شاهراه اصلي كشور بوده است.
اكبر رحمتي مسئول روابط عمومي اداره كل راه وترابري استان قزوين در گفتگو با خبر نگار ما ضمن بيان اين مطلب گزارشي از وضعيت راههاي استان قزوين را ارائه داد. وي گفت:راههاي استان قزوين مانند پلي پايتخت كشور را به مناطق شمالي و غربي و كشورهاي قفقاز و اروپا متصل ميكند و به لحاظ موقعيت مناسب كشاورزي، صنعتي و خدماتي و جايگاه حمل و نقلي به يكي از قطبهاي مهم تبديل شده است.
هم اكنون ارتباط استان قزوين به جز مازندران با 5 استان همسايه از طريق راههاي اصلي و آزاد راه برقرار است و ارتباط با استان مازندران از منطقه الموت با مشخصات راه روستايي در دو مسير بازگشايي شده است.
همچنين پروژه ساخت جاده قزوين - الموت - تنكابن با مشخصات راه اصلي از ديگر طرحهايي است كه براي برقراري ارتباط با استان مازندران هم اكنون در دست اجراست.
همزمان با آغاز رشد شتابان كشور طي سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي و توجه به توسعه زيرساختها در بخش
راه وترابري استان قزوين هم تحولات چشمگيري صورت گرفته است؛ به طوريكه براي توسعه شبكه بزرگراهي و آزادراهي و راههاي اصلي و فرعي چندين پروژه طي اين سالها اجرا شده كه ساخت نزديك به 160 كيلومتر آزاد راه و 265 كيلومتر بزرگراه از جمله آن بوده است.
آزاد راه قزوين - رشت و قزوين - زنجان، بزرگراه قزوين- تاكستان - شامي شاپ به طول بيش از 35 كيلومتر، پل روگذر تقاطع غير همسطح سيد آزادگان با 11 مسسير دسترسي، بزرگراه بوئين زهرا - اشتهارد و قزوين - بوئين زهرا در مجموع به طول 72 كيلومتر، بيش از 60 كيلومتر بزرگراه در محور تاكستان - آبگرم - آوج طي سه سال اخير، قطعه يك بزرگراه بوئين زهرا - دانسفهان و دانسفهان - شال از جمله مهمترين طرحهايي اجرا شده طي سالهاي اخير در استان قزوين بوده است.
همچنين براي تسهيل در تردد خودروها طي سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي تمامي راههاي فرعي استان قزوين به طول 488 كيلومتر آسفالت و وروديهاي شهر قزوين به طور كلي چهارخطه شد.
از آنجايي كه سياست محروميت زدايي و توجه به مناطق محروم يكي از مهمترين اهداف انقلاب اسلامي بوده، لذا ساخت، توسعه و آسفالت راههاي روستايي طي سالهاي پس از پيروزي انقلاب توسعه چشمگيري يافت به طوريكه طول راههاي روستايي استان از دو هزارو 229 كيلومتر در سال 57 به بيش از پنج هزارو 200 كيلومتر در سال جاري افزايش يافته و با آغاز آسفالت راههاي روستايي بعد از پيروزي انقلاب تاكنون بيش از دو هزارو 600 كيلومتر آن آسفالت شده است.
در همين زمينه مهندس محمد امين نصراللهي زاده مديركل راه و ترابري قزوين، با اشاره به دستاوردهاي انقلاب اسلامي در اين بخش طي سالهاي اخير ميگويد: با توسعه جادهها به عنوان يكي از زيرساختهاي مهم توسعه در استان قزوين، طول آزادراههاي اين استان از 55 كيلومتر در سال 1357 به بيش از 216 كيلومتر در سال جاري افزايش يافته و در حاليكه ابتداي انقلاب اسلامي بزرگراهي در استان قزوين وجود نداشت اين استان هم اكنون بيش از 265كيلومتر بزرگراه دارد.
مديركل راه و ترابري قزوين افزود: همچنين با تصويب طرحهاي بسياري براي توسعه بخش راه وترابري استان قزوين از سوي دولت خدمتگزار در سفرهاي استاني پروژههاي بسياري هم اكنون در دست اجراست كه از جاده قزوين - الموت - تنكابن به عنوان يكي از طرحهاي مهم در اين بخش ميتوان ياد كرد. پروژهاي كه هم اكنون بيش از 45 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و با اجراي آن به طول 162 كيلومتر فاصله بين استانهاي قزوين تا مازندران حدود 200 كيلومتر كاهش مييابد.
مهندس جعفر قزوينيان معاون راهسازي اداره كل راه و ترابري قزوين نيز با اشاره به آغاز عمليات اجرايي بيش از 100 كيلومتر بزرگراه در استان قزوين اظهارداشت: تاكنون 40 كيلومتر اين طرحها به بهرهبرداري رسيده است كه با اجراي آن زمينه كاهش سوانح رانندگي و تسهيل در تردد خودروها در مسيرهاي شامي شاپ - ابهر، بوئين زهرا - ساوه، بوئين زهرا سه راهي دانسفهان و شامي شاپ - سه راهي دانسفهان و قزوين - كورانه - رشتقون در مسير جاده الموت به وجود ميآيد.
همچنين كيومرث فرجي معاون راهداري اداره كل راه وترابري استان قزوين نيز با ارائه گزارشي از فعاليتهاي صورت گرفته طي شش سال اخير گفت: احداث و تجهيز 8 دستگاه راهدارخانه، نوسازي و تجهيز 40 دستگاه ماشين آلات راهداري، نصب دو هزار مترمربع تابلوهاي اطلاعاتي، نصب 10 هزار عدد تابلوهاي انتظامي و مسير نما، بيش از 3 هزار كيلومتر خط كشي محورهاي مواصلاتي از جمله اقدامات صورت گرفته در زمينه ارتقاء سطح ايمني در جادههاي استان قزوين بوده است.
همچنين به گفته مدير كل راه وترابري قزوين هم اكنون پروژههاي راهسازي بسياري از جمله جاده قزوين - الموت - تنكابن، بزرگراههاي بوئين زهرا - ساوه، شامي شاپ - ابهر، كورانه - رشتقون، بوئين زهرا - دانسفهان و ارتقاء جاده ضياء آباد - آبترش به راه اصلي در استان قزوين در دست اجراست كه با تكميل آنها تحولات شگرفي در بخش راه و ترابري استان قزوين ايجاد خواهد شد.
چهارشنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]