واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نمايشگاه تخصصي مبل و منبت در همدان گشايش يافت
نمايشگاه تخصصي مبل و منبت در همدان گشايش يافت
همدان - خبرگزاري مهر: ششمين نمايشگاه تخصصي مبل و منبت با حضور هنرمندان اين رشته در مجتمع صنايع دستي همدان آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان عصر دوشنبه در اين مراسم به وجود مشكلات مالي و نبود اعتبار كافي براي بهرهبرداري از فضاي نمايشگاهي استان همدان اشاره كرد و گفت: مديريت نمايشگاه بينالمللي همدان در برگزاري اين نمايشگاه هزينه بالايي درخواست كرد كه به همين علت نمايشگاه تخصصي مبل و منبت در محل دائمي نمايشگاه بينالمللي همدان برگزار نشد.
اسدالله بيات به افزايش مدت زمان نمايشگاه و كاهش تعداد شركتكنندگان اين نمايشگاه اشاره كرد و گفت: نمايشگاه تخصصي مبل و منبت در دو مقطع زماني 15 روزه برگزار مي شود و در 15 روز اول يك گروه و در 15 روز دوم گروه ديگر در اين نمايشگاه توليدات خود را در معرض نمايش ميگذارند.
30 توليدكننده مبلمان و منبت همدان در اين نمايشگاه حضور دارند
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان عنوان كرد: 30 توليدكننده مبلمان و منبت استان همدان در اين نمايشگاه حضور دارند.
بيات با بيان اينكه استان همدان در توليد مبل و منبت در كشور جايگاه ويژه اي دارد، گفت: اين امتياز به دليل تلاش هنرمندان استان همدان به خصوص هنرمندان شهرستانهاي نهاوند، تويسركان، ملاير و رزن است.
بيات افزود: افزون بر شش هزار و 900 كارگاه در رشته منبت و توليد مبلمان در استان همدان فعال است و براي بيش از 14 هزار نفر اشتغالزايي شده است.
وي با اشاره به اينكه هنرمندان اين رشته در مجاورت محل سكونت خود كارگاهي ايجاد كرده و از مزاياي آن برخوردار شده اند، ادامه داد: فعاليت در رشته منبت و مبلمان در استان همدان موجب مهاجرت معكوس شده به طوري كه در برخي روستاها هيچ نيروي بيكاري وجود ندارد و كارگاهها نيروي فعال را از ساير روستاها تأمين ميكنند.
بيشترين تسهيلات به هنرمندان رشته منبت و مبلمان ارائه شده است
بيات تاكيد كرد: با حمايتهاي دولت، بيشترين تسهيلات به هنرمندان رشته منبت و مبلمان ارائه شده و بيش از 15 ميليارد تومان تسهيلات از سال 85 به بعد در اين خصوص به هنرمندان پرداخت شده است.
بيات با بيان اينكه منبت و مبلمان در بخش صادرات استان همدان توانايي تبديل شدن به يكي از محورهاي توسعه استان را داراست، گفت: اين رشته به دليل حجيم بودن محصول و بالا بودن هزينه حمل و نقل، نيازمند حمايت مسئولان براي تسهيل صادرات است.
وي به جايگاه توليد سفال در استان همدان اشاره كرد و با ببان اينكه در استان همدان سفال لالجين با قدمت 700 ساله در كشور به عنوان قطب سفال شناخته شده و بالاترين رقم صادرات را به خود اختصاص داده است، گفت: اين امر نتيجه اراده بخش خصوصي و هنرمندان و حمايتهاي دولت بوده است.
حوزه صنايع دستي همدان با كمبود فضاي نمايشگاهي روبروست
بيات همچنين با اشاره به كمبود فضاي نمايشگاهي در حوزه صنايع دستي و ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: طرحي در خصوص احداث نمايشگاه با 125 غرفه به معاون برنامهريزي استاندار همدان ارائه شده كه اميدواريم ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با بهرهبرداري از اين فضا از مهجوريت خارج شود.
وي افزود: در دور چهارم سفر رئيسجمهور و هيئت دولت به همدان، كم لطفي برخي افراد مانع ارائه اين طرح شد.
بيات در خصوص برگزاري اين نمايشگاه نيز با بيان اينكه نخستين نمايشگاه تخصصي مبل و منبت همدان در سال 86 برگزار شد، گفت: امسال ششمين نمايشگاه تخصصي مبل و منبت استان همدان برگزار ميشود كه جذب بازارهاي داخلي و خارجي براي فروش بيشتر از اهداف برپايي آن است.
وي يادآور شد: ششمين نمايشگاه تخصصي مبل و منبت استان همدان تا 24 اسفندماه جاري در محل مجتمع صنايع دستي در ميدان باباطاهر همدان آماده بازديد علاقمندان است.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 245]