واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار كوتاه زنجان/طرح حاملان وحي در زنجان اجرا مي شود
طرح حاملان وحي در زنجان اجرا مي شود
زنجان - خبرگزاري مهر: سرپرست دبيرخانه كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان زنجان گفت: طرح حاملان وحي به همت دبيرخانه كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان زنجان و كانون تخصصي قرآن و نماز از اول تا 30 بهمن ماه جاري در زنجان برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضي مقدمي افزود: اين طرح آموزشي با هدف آشنا كردن جوانان و نوجوانان با مفاهيم ناب قرآني، بسط و گسترش معارف كتاب الهي و نشر و ترويج فرهنگ قرآني در جامعه برگزار مي شود.
اين طرح در 16 جلسه 90 دقيقه اي و شامل آموزش محتواي قرائت، تجويد، احكام و قصه هاي قرآني و پيام آيات از اول تا پايان بهمن سال جاري در كانون تخصصي قرآن و نماز استان زنجان در حال اجرا مي باشد.
در اين طرح 15 لي 20 نفر از جوانان و نوجوانان بصورت تخصصي با حضور استاد محمد رضايي كتاب دروس نظري، روخواني قرآن كريم و لوح فشرده كمك آموزشي كه حاوي 15 تلاوت از استاد عبدالباسط مي باشد را فرا مي گيرند.
در پايان دوره نيز به برگزيدگان گواهي پايان دوره اعطا خواهد شد.
4 هزار طرح خواشتغالي در كميته استان زنجان اجرا شده است
سرپرست معاونت اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني (ره) استان زنجان با بيان اينكه 30 درصد مجريان طرحهاي اشتغال اين نهاد زنان سرپرست خانوار و دختران بازمانده از تحصيل هستند گفت: تاكنون بيش از 4 هزار طرح خواشتغالي در زمينههاي توليدي، كشاورزي، صنايعدستي، خدماتي، دامداري و مشاغل براي اين گروه از جامعه هدف اجرا شده است.
منصور عبادي مبلغ سرمايهگذاري شده براي ايجاد اين تعداد اشتغال را 150 ميليارد ريال عنوان و يادآور شد: حوزه اشتغال و خودكفايي استان فقط در سال جهاداقتصادي بيش از 2 هزار مورد طرح خوداشتغالي در قالب طرحهاي كارانگيزي، مشاغل خانگي و كسب و كار خرد با اعتباري بالغ بر 70 ميليارد ريال، براي اين گروه از مددجويان ايجاد كرده است كه نسبت به سال گذشته از يك رشد 50 درصدي برخوردار است.
وي با اشاره به اينكه بيش از 90 درصد اين افراد از آموزشهاي فني و حرفهاي برخوردار بوده و طرحهاي اشتغال اجرا شده نيز از ثبات و پايداري بيشتري برخوردار است گفت: باتوجه به شرايط و وضعيت خاص اين گروه از مددجويان و ضرورت حمايت همه جانبه از آنها، بستههاي حمايتي ويژهاي در راستاي برنامههاي توانمندسازي، توسط اين نهاد تدارك ديده شده است كه ارائه آموزشهاي فني و حرفهاي، ايجاد اشتغال مناسب و پايدار، برخورداري از بيمههاي تأمين اجتماعي، بيمه حوادث و عمر و مانده بدهكار، از جمله برنامههاي اساسي حوزه اشتغال و خودكفايي كميته امداد در رويكرد جديد خدمترساني و توانمندسازي به آنها است.
19 كارآموز از استان زنجان در دوازدهمين دوره مسابقات ملي مهارت حضور خواهند داشت
مديركل آموزش فني و حرفهاي استان زنجان گفت: 19 كارآموز از استان زنجان براي شركت در 16 رشته مهارتي در دوازدهمين دوره مسابقات ملي مهارت كه از 29 بهمن تا 2 اسفند برگزار ميشود، حضور خواهند داشت.
قاسم صيادي با بيان اين مطلب، اظهار كرد: مرحله انتخابي اين دوره از المپياد با پذيرش 181 نفر داوطلب در سطح استان صورت گرفته و از اين ميان 250 نفر موفق به كسب حدنصاب لازم براي شركت در مرحله استاني شدهاند.
وي با اشاره به اينكه از 250 نفر فوق 19 نفر مجوز حضور در 16 رشته مرحله ملي را كسب كردند، يادآور شد: با تلاش و برنامهريزي منسجم اميدواريم امسال بتوانيم از برترينهاي كشور باشيم و از عنون نخست سال گذشته تيم زنجان دفاع كنيم.
صيادي ادامه داد: مرحله كشوري اين دوره از مسابقات از 29 بهمن لغايت 2 اسفندماه در مركز تربيت مربي كرج، اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان البرز و تهران در 26 رشته مهارتي با 4914 شركت كننده كه 434 نفر آنرا برادران و 57 نفر را خواهران تشكيل ميدهند، برگزار خواهد شد.
مديركل آموزش فني و حرفهاي استان بيشترين تعداد شركت كننده را در رشته خياطي با 23 نفر و كمترين آن در رشته تراش CNCبا 8 نفر شركت كننده عنوان كرد و ايجاد نمايشگاههاي تخصصي و عمومي، برنامهريزي جهت بازديد گروههاي دانشجويي و دانشآموزي، حور مديران ستادي و استاني به عنوان ناظر اجرايي در هر رشته، دعوت از كارشناسان كشورهاي تايلند، سوئيس و آلمان و دعوت از مهارت آموختگان كشورهاي همسايه را از ويژگيهاي اين دوره از مسابقات برشمرد.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]